1、Section CDeveloping ideas & Presenting ideas必备知识基础练进阶训练第一层.单词拼写1If your luggage is overweight, youll have to pay _ (额外的) money.2Please send a speaker from your group to make a _ (总结) of your discussion.3On the one hand I _ (钦佩) his talents, but on the other I distrust his judgment.4She has created a
2、 _ (风格) of music that has delighted the audience all over the world.5Doctor Bethune spent his _ (全部的) life in China.6An _ (运动员) is a person who competes in sports such as running and swimming.7It is wrong for us to _ (判断) a person only by his appearance.8Xu Haifeng is the first Chinese player to win
3、 the gold _ (奖牌) in the Olympic Games.9It is generally believed that people with high EQ are open to new ideas and have _ (积极的) attitudes towards life.10There is no doubt that the _ (新闻媒体), such as the television, and the radio, play an important part in influencing peoples opinions.单句语法填空1With so m
4、uch work _ (fill) my mind, I almost break down.2_ (attract) by the beauty of nature, the girl from London decided to spend another two days on the farm.3Happiness and success often come to those _ are good at recognizing their own strengths.4Judging _ her last letter, they are having a good time the
5、re.5The old woman was about to make a fire to cook dinner _ someone knocked at the door.6Good teamwork and communication are _ (power) tools for success.7The handwriting on the letter was difficult _ (read), but the return address caught his attention.8If we _ (catch) the flight yesterday, we would
6、be enjoying our holiday on the beach.9Volunteering gives you a chance _ (change) lives, including your own.10This is the first time that we _ (see) a film in the cinema together.课文语法填空In the 2016 World Triathlon Series in Mexico, when Alistair came round the corner, he saw his brother about 1._ (fal
7、l) onto the track. He ran towards Jonny, caught him and 2._ (start) pulling him towards the finish line. The move put Jonny in second place and Alistair 3._ (he) in third. It was 4._ unexpected end to the race, but Alistair did not want to discuss it 5._ the media. He just wanted to see his younger
8、brother, 6._ had been rushed to the medical area.Despite 7._ (argument) over “stupid things” now and then, Alistair agrees that 8._ (have) a brother is an advantage. 9_ (watch) by millions, the ending to the race has divided opinions: should the brothers have been disqualified or 10._ (high) praised
9、 for their actions? But for Alistair, this decision was easy to explain: At that moment, he was no longer an athlete aiming for a medalhe was just a brother.关键能力提升练进阶训练第二层.阅读理解AGraham and his friends preferred to shoot_up in their arms, necks and legs. A dealer once said Graham was the type who woul
10、d never be able to turn back and that he expected him to die from the drug. Wendy feared the same, but didnt know how to save her son. “Once, after hed disappeared for more than a month, I found him at a friends house with a bunch of other users,” she said, “I got down on my hands and knees, begging
11、 him to come home. He did, but the next morning he was gone. I dont know what made him do it, but I drove 20 miles to the nearest train station. Graham was headed for Seattle, with his pockets full of drugs. If I hadnt gotten there in time, I would never have seen him alive again.”The turning point
12、came in 2007, after Graham was arrested yet again for possession. Wendy got a call from the Montana Drugs Project, which works with local law enforcement (强制执行) to keep track of youthrelated crimes so it can help families in trouble. Following a counselors advice, Wendy hired two men to come to her
13、home in the middle of the night, tie Graham and take him to a treatment program in Thompson Falls, Montana. “I was high when they came and really angry with my mom,” he said, “But if she hadnt done that, drugs would have killed me.” After six months of treatment, Graham, now 19, came back to Kalispe
14、ll, where hes grown close to Wendy once again. “I still have the desires every day and attend support meetings every night,” he said, “But life is worth living again. My mom thinks thats a miracle. I guess she is right.”1The underlined phrase “shoot up” in Paragraph 1 probably means “_”Aincrease ver
15、y quickly and suddenlyBput illegal drugs into the body by using a needleCkill or injure someone by using a gunDtry to achieve a particular aim2When the two men came to their home in the middle of the night, Graham _Ahad just taken drugs and was in the state of excitementBwas sleeping in a high bed a
16、bove the groundChad just taken drugs and was in the state of sufferingDwas quarrelling with his mother3What conclusion can be drawn from the end of the passage?AGraham is still using drugs now.BGraham hates his mother very much.CGraham thinks he cant be saved.DGraham has come off drugs now.BA young
17、girl is being called a hero after some quick thinking helped save her mothers life earlier this month.Wet floor caused, Haley Glaser, a mom of four, falling down unanswered in her Franklin Township, New Jersey home one cold morning. Her 4yearold daughter, Isla, took action and called 911.“My mommy f
18、ell down and she cant talk,” Isla calmly explained to the police on the phone.With her 1yearold twin brothers Jake and Jami inside the home and her mother on the floor, Isla stayed on the phone and spoke to the police as she waited for help to arrive.The 4yearold even stayed calm as she worked to qu
19、iet the dogs and then unlocked the door for police. Thanks to Islas call, officers were able to get to Haley.“One minute I was thinking, I should call my doctor, and the next minute, I was lying on the kitchen floor and made sure that my 4yearold had called 911 and that she did good,” said Haley.“Sh
20、e easily could have been scared, but she didnt,” she added.Police in Franklin Township, New Jersey, are now praising Isla for saving her mothers life. “I know adults that cant handle this type of an incident with that much bravery, calmness and distinction,” said Philip. For her swift thinking, poli
21、ce made Isla an honorary junior police officer and awarded her a certificate of commendation (奖) for her brave and heroic efforts in calling 911 during a medical emergency.4Why did the mother fall to the floor?AThe floor was wet. BIt was very cold.CShe was hungry. DShe was tired.5What does the under
22、lined word “handle” in Paragraph 8 refer to?AInsist on. BDeal with.CBreak away. DHold back. 6Which of the following words best describes Isla?ABrave and cautious.BOptimistic and calm.CCalm and quick thinking.DQuick thinking and cautious.7What may be the best title for the text?AMothers LoveBA Little
23、 Hero Saving Her MotherCA Daughters Great ActDThe Polices Rescue.七选五Confidence is a strong feeling. Being confident changes your body language and gives you great energies. _1_ People are magically drawn to you and, most importantly, they want to stay around you.Confidence comes from living out your
24、 individual (个人的) values. Values are similar to goals. Not your parents values. Not societys values. Not your professors values. It comes naturally, when you are living up to your own values. _2_ Maybe you have three or five. If you are living up to your own values youll probably notice that youre a
25、 pretty confident person.It is important to note that you dont have to be at your values to feel confident. If you think you do, please adjust your attitude. _3_ If youre not a millionaire yet, youll probably think that youre not living up to your values. This is the wrong attitude to have. As long
26、as you are on a path towards becoming a millionaire,you should allow yourself to feel confident.Ask yourself, how many people are not on paths that will lead them to becoming a millionaire, and that is where your satisfaction should come from. _4_ If youre on a path that will eventually lead you to
27、achieving your values, then youre achieving your values!That is an accomplishment in itself. You should feel confident because not many people have the courage to chase whats important to them._5_ Eating smartly has already been a part of my life for over a year. I have not reached my values yet, bu
28、t I can see myself getting closer and closer as the months pass along. This is what produces confidence.AWrite out your most important values.BIn fact, I am particular about food.CYou walk differently and talk differently.DThis satisfaction can then be translated into confidence.EA millionaire is al
29、ways holding a positive attitude.FFor example, say one of your values is to be a millionaire.GIn my case, the top one of my values is eating healthily.Section CDeveloping ideas & Presenting ideas必备知识基础练.1extra2.summary3.admire4.style5.entire6athlete7.judge8.medal9.positive10.media.1filling2.Attracte
30、d3.who4.from/by5.when6.powerful7.to read8.had caught9.to change10.have seen.1to fall2.started3.himself4.an5.with6.who7.arguments8.having9.Watched10.highly关键能力提升练.A【语篇解读】本文是一篇记叙文。主要讲述了一位伟大的母亲Wendy对吸毒成瘾的儿子Graham永不言弃, 千方百计地使他从绝境中回头, 开始了新的人生, 用母爱创造了一个奇迹! 1答案与解析:B词义猜测题。结合整篇文章都是围绕Graham吸毒、戒毒等可推知仅有B项“使用针管将
31、非法毒品注入体内”与此有关。2答案与解析:A细节理解题。根据第二段第四句“I was high when they came and really angry with my mom (当他们来时我正处于精神亢奋状态, 真的很生母亲的气)”可知选A。3答案与解析:D推理判断题。根据全文最后“But life is worth living again. My mom thinks thats a miracle. I guess she is right.”可知选D。B【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述的是一个四岁的小女孩拨打911救妈妈的故事。4答案与解析:A细节理解题。根据第二段中“W
32、et floor caused, Haley Glaser, a mom of four, falling down unanswered in her Franklin Township, New Jersey home one cold morning.”可知妈妈摔倒的原因是地板潮湿。5答案与解析:B词义猜测题。四个选项的意思如下: Insist on坚持; Deal with处理; Break away摆脱; Hold back抑制、阻碍。根据“this type of an incident”可知应是“处理这类事件”。6答案与解析:C细节理解题。根据第一段可知, 本月早些时候, 一名小
33、女孩因为灵机一动救了母亲一命, 被称为英雄。根据第五段中“The 4yearold even stayed calm as she worked to quiet the dogs and then unlocked the door for police.”可知, 这位4岁的小女孩甚至在试图让狗安静下来, 然后为警察开门的时候都保持着冷静。由此可知, 这个女孩是思维敏捷且冷静的。7答案与解析:B主旨大意题。根据第一段可知, 本月早些时候, 一名小女孩因为灵机一动救了母亲一命, 被称为英雄。及下文对这个过程的描述可知, A Little Hero Saving Her Mother适合做本文最
34、佳标题。.【语篇解读】本文是一篇说明文,自信是一种强烈的感觉。1答案与解析:C依据下文的“People are magically drawn to you and, most importantly, they want to stay around you.”可知,自信心使你与众不同,“magically drawn to you”和“want to stay around you”呼应了C项中的differently。2答案与解析:A上文中的“your own values”和下文的“you have three or five”表明,这里指“写出你最重要的价值观”。3答案与解析:F下文讲述成为百万富翁的价值观,因此这里是用a millionaire来举例说明,故F项最符合语境。4答案与解析:D空前中的“where your satisfaction should come from”中的satisfaction与D项中的“This satisfaction”相吻合。5答案与解析:G根据空后一句中的“Eating smartly has already been a part of my life”及下文内容可知,本段主要讲述了作者本人与饮食有关的价值观及自信,因此选G引出下文。