收藏 分享(赏)

2024七年级英语下册 Unit 8 Summer Holiday Is Coming拓展阅读(新版)冀教版.doc

上传人:a**** 文档编号:345639 上传时间:2025-11-27 格式:DOC 页数:2 大小:16.50KB
下载 相关 举报
2024七年级英语下册 Unit 8 Summer Holiday Is Coming拓展阅读(新版)冀教版.doc_第1页
第1页 / 共2页
2024七年级英语下册 Unit 8 Summer Holiday Is Coming拓展阅读(新版)冀教版.doc_第2页
第2页 / 共2页
亲,该文档总共2页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、阅读文章Im Jack. Last week my grandpa called me. He asked me to spend my holiday in his village. He lives in a mountain village. Its small but its very cool there in summer. Its very hot in my city, so I often feel uncomfortable. I was very happy and thanked him. I said, “Im going to visit you when my s

2、ummer holiday begins. ”It was July 5 last Tuesday. My parents took me to the supermarket and we bought some delicious food. They told me to take the food to my grandpa. The next morning my dad took me to the train station(火车站). It was my first time to have a trip by myself. And I felt excited. Im fo

3、urteen and I have learned a lot in geography classes. The train left at seven. I looked out of the windows in the train. I found the scenes(景色)were beautiful. I wasnt tired at all. At four in the afternoon my train arrived at the station. I saw my grandpa standing outside. I got off the train and ra

4、n to him. He was happy when he saw me. I looked him up and down. He is old but strong. His village is about three kilometres away from the station. We walked home. I looked around. The mountains are high and green. I thought I would have a good time here. 试着做一做1. Jack feels uncomfortable in the city

5、 during his summer holiday because _. A. he has no friends to play withB. he has to take part in too many activitiesC. its very hotD. he enjoys trips2. Jack went to visit his grandpa_. A. with some delicious foodB. with some booksC. with a guitarD. with his parents3. Jack left the city on_. A. Tuesd

6、ayB. July 6 C. July 5D. Thursday4. Jack spent _ on the trip by train. A. six hoursB. seven hoursC. eight hoursD. nine hours5. Which of the following is TRUE?A. The mountains are not green. B. The boy took a bus from the city to the village. C. The boys grandpa is old but strong. D. The boy felt nervous on the train.答案1. C2. A3. B点拨:推理判断题。由第二段第一句和第四句可知“我”是在7月6号离开这座城市乘火车去乡下的, 故选B。4. D点拨:用推算法。由文中第二段倒数第四句和第三段第一句可推算出杰克坐了9个小时的火车。5. C

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1