ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:2 ,大小:16.50KB ,
资源ID:345639      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-345639-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2024七年级英语下册 Unit 8 Summer Holiday Is Coming拓展阅读(新版)冀教版.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2024七年级英语下册 Unit 8 Summer Holiday Is Coming拓展阅读(新版)冀教版.doc

1、阅读文章Im Jack. Last week my grandpa called me. He asked me to spend my holiday in his village. He lives in a mountain village. Its small but its very cool there in summer. Its very hot in my city, so I often feel uncomfortable. I was very happy and thanked him. I said, “Im going to visit you when my s

2、ummer holiday begins. ”It was July 5 last Tuesday. My parents took me to the supermarket and we bought some delicious food. They told me to take the food to my grandpa. The next morning my dad took me to the train station(火车站). It was my first time to have a trip by myself. And I felt excited. Im fo

3、urteen and I have learned a lot in geography classes. The train left at seven. I looked out of the windows in the train. I found the scenes(景色)were beautiful. I wasnt tired at all. At four in the afternoon my train arrived at the station. I saw my grandpa standing outside. I got off the train and ra

4、n to him. He was happy when he saw me. I looked him up and down. He is old but strong. His village is about three kilometres away from the station. We walked home. I looked around. The mountains are high and green. I thought I would have a good time here. 试着做一做1. Jack feels uncomfortable in the city

5、 during his summer holiday because _. A. he has no friends to play withB. he has to take part in too many activitiesC. its very hotD. he enjoys trips2. Jack went to visit his grandpa_. A. with some delicious foodB. with some booksC. with a guitarD. with his parents3. Jack left the city on_. A. Tuesd

6、ayB. July 6 C. July 5D. Thursday4. Jack spent _ on the trip by train. A. six hoursB. seven hoursC. eight hoursD. nine hours5. Which of the following is TRUE?A. The mountains are not green. B. The boy took a bus from the city to the village. C. The boys grandpa is old but strong. D. The boy felt nervous on the train.答案1. C2. A3. B点拨:推理判断题。由第二段第一句和第四句可知“我”是在7月6号离开这座城市乘火车去乡下的, 故选B。4. D点拨:用推算法。由文中第二段倒数第四句和第三段第一句可推算出杰克坐了9个小时的火车。5. C

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1