收藏 分享(赏)

《金牌学案》2016秋英语北师大版选修6练习:UNIT 18 BEAUTY 5 WORD版含答案.docx

上传人:a**** 文档编号:345267 上传时间:2025-11-27 格式:DOCX 页数:6 大小:20.93KB
下载 相关 举报
《金牌学案》2016秋英语北师大版选修6练习:UNIT 18 BEAUTY 5 WORD版含答案.docx_第1页
第1页 / 共6页
《金牌学案》2016秋英语北师大版选修6练习:UNIT 18 BEAUTY 5 WORD版含答案.docx_第2页
第2页 / 共6页
《金牌学案》2016秋英语北师大版选修6练习:UNIT 18 BEAUTY 5 WORD版含答案.docx_第3页
第3页 / 共6页
《金牌学案》2016秋英语北师大版选修6练习:UNIT 18 BEAUTY 5 WORD版含答案.docx_第4页
第4页 / 共6页
《金牌学案》2016秋英语北师大版选修6练习:UNIT 18 BEAUTY 5 WORD版含答案.docx_第5页
第5页 / 共6页
《金牌学案》2016秋英语北师大版选修6练习:UNIT 18 BEAUTY 5 WORD版含答案.docx_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section 单元语法突破课时训练基础夯实.用used to do,be used to doing,be used to do,would do的适当形式结合括号内动词填空1.People (think)heavy things fall faster.答案:used to think2.He cant remember the village as it (be).答案:used to be3.When we were boys,we (go)swimming every summer.答案:used to go4.I (fly)to the moon one day.答案:would

2、fly5.When the man was a boy,he (sit)for hours at the door.答案:would sit6.Mrs Green (go)to hospital,but now she is in good health.答案:used to go7.My cousin (study)with his new friend now.答案:is used to studying8.Wood (make)into furniture.答案:is used to be made.用恰当的限定词填空1.There is a line of trees on side

3、of the square.答案:each2. the idioms are not easy to remember.答案:All3.Youre welcome to my house time youd like.答案:any4.You shouldnt stop your car here since there is a sign reading “ Parking”.答案:No能力提升.完形填空(导学号52050032)Every Fathers Day,I remember not only my father but also my mother.Both of them 1 m

4、e into what I am now.Im one of the two sons of the poor but 2 parents.My father did not attend college because of 3.Also,my mother could only finish a vocational course,again for the same reason.When I 4 for the Senate (参议院) in 2010,I saw campaign materials of 5 with pictures of their famous parents

5、 in the background.I did not have 6 campaign materials,not because of 7 but because my parents are not famous in society.So,I just 8 myself having a picture of my father raising my hand.My father worked as a clerk in a logging company.He joined the ranks of the unemployed when logging was 9 in Cagay

6、an Province.My mother got a job in a gas station.When I was in the second year of high school,my mother 10 me to teach her how to write numbers from 1 to 1,000 and how to add numbers with decimal points (小数点).I told my father about it.My father and I 11 taught her these things for many nights.I saw

7、12 in the eyes of my mother when she learned them well.My parents might not be learned,but they had noble character,which Im dearly proud of.I 13 recall that when my mothers boss and his family had to leave for Manila,my parents and I had to 14 their house.My mother always warned me not to 15 anythi

8、ng inside 16 she and my father mopped the floor,changed the curtains and the like.When I was 17 dean of Student Affairs,I gave my parents a “18” of our school,introducing them to people from both the school and local government.But 19 those tours were nothing compared to the “tour” they gave me.From

9、 them,I learned the 20 of hard work and honesty.1.A.knocked B.inspiredC.forcedD.adopted答案:B提示从下文内容看,父母是“鼓励”作者,inspire“激励,鼓舞”,符合语境,故选B项。2.A.ordinaryB.rigidC.greatD.flexible答案:C提示此句表达的是作者对父母的敬仰之情,前面的“poor”后紧跟“but”表示转折,所以应用great,表示“伟大的”。3.A.povertyB.disabilityC.illnessD.disaster答案:A提示本段的开头说“Im one of t

10、he two sons of the poor but 2 parents.”,因此这里说不能上大学的原因应当是贫穷(poverty)。4.A.sacrificedB.ranC.searchedD.paid答案:B提示动词run和介词for搭配构成固定短语,意思是“参加竞选”。5.A.athletesB.sponsorsC.candidatesD.interviewers答案:C提示这里的意思是别的候选人(candidates)的材料都用有名望的父母的照片做背景。6.A.systematicB.familiarC.roughD.similar答案:D提示由下文中的“but because my

11、 parents are not famous in society”可推断作者没有类似的竞选材料,即用有名望的父母的照片做背景。故选D项。7.A.moneyB.reportC.promiseD.reward答案:A提示不是因为钱(money)的问题,而是因为作者的父母在社会上不出名。故选A项。8.A.stoppedB.imaginedC.mindedD.noticed答案:B提示作者只能想象(imagined)有一张父亲举起作者的手的照片。意思是父亲支持作者竞选议员。9.A.switchedB.undertakenC.permittedD.banned答案:D提示根据该空前面的“He joi

12、ned the ranks of the unemployed”可知,伐木被禁止(banned)了。10.A.advisedB.orderedC.askedD.forbade答案:C提示母亲请求作者教她写从1到1000的数字。ask“请求”,符合语境。11.A.easilyB.painstakinglyC.thankfullyD.impatiently答案:B提示从“many nights”可知,作者和父亲教母亲这些东西费了不少的劲儿,所以此处用painstakingly“精心地,费尽心思地”合适。12.A.joyB.encouragementC.surpriseD.sorrow答案:A提示母

13、亲学会了这些东西,眼睛里当然是闪现着喜悦(joy)的神情。13.A.activelyB.purposelyC.unwillinglyD.vividly答案:D提示作者清晰地记得父母在母亲的老板一家去了马尼拉后给老板家照看房子时所做的一切,vividly“清晰地”,符合语境,故选D项。14.A.pick outB.watch overC.let outD.fix up答案:B提示参见上题解析,这里应该用watch over “照管”。pick out“精心挑选,认出来”;let out“发出,结束”;fix up“装饰,修理”。15.A.touchB.deliverC.purchaseD.ret

14、urn答案:A提示母亲总是警告作者不要碰房子里的任何东西。touch“触摸,碰”,符合语境。16.A.althoughB.as ifC.whileD.in case答案:C提示while引导时间状语从句,这里表示当作者的母亲和父亲干这些活的时候。17.A.awardedB.refusedC.offeredD.appointed答案:D提示“dean of Student Affairs”是职务,所以用appointed“任命”。18.A.pictureB.tourC.souvenirD.prize答案:B提示下文第19题后的“those tours”是提示词。故选B项。19.A.persona

15、llyB.generallyC.hopefullyD.naturally答案:A提示但是,就作者个人来说,这些游览与父母给他的“游览”相比就没什么了。personally“就个人而言”,符合语境。20.A.ruleB.aimC.valueD.cause答案:C提示从父母那儿作者认识到了努力工作和诚实的价值(value)。.阅读理解(导学号52050033)Every day is a gift,and if you look forward to spending each day with happiness,wake up every morning with a positive att

16、itude and enjoy a beautiful day!Set up a daily plan for yourself and ensure that you reserve enough time for your homework.Also,dont forget to spare some time for playing! Stop being lazy and start participating in your life instead of just watching it pass by.Try to do something fun and constructiv

17、e every day.Read a book,write something interesting in your diary,try a new hobby,spend time with your friends,or just watch your favorite show on television,and you will see how every moment of your day unfolds.Youll achieve better results,and eventually greater success.However,every day will not b

18、e the way you want it to be.Some days will be good,while some will be bad.You wont be always happy and smiling.You may come across many challenges.Dont forget to remind yourself to slow down and take care of yourself.In todays busy lifestyle,it is necessary to relax to bring balance and joy back int

19、o your life.So,take charge of your life.Enjoy and appreciate the small things around you.Do a good deed and make others happy.Sometimes,doing something as simple as having a cup of tea with an old friend or a family member,listening to a cheerful song,or just writing down all the things that make yo

20、u happy could indeed turn your day around!Review and analyze your day before you retire at night.Reward yourself for completing the set goals and prepare the stage for the next day.This will influence your sleep and overall happiness levels.Plan for the next day,take a good rest,and wake up fresh th

21、e next morning!If you feel you are doing the same things every day,step out of your comfort zone and set aside some time to do things you have never done before.Stretch your limits.Not only will it make a boring day exciting but it will also build your confidence.1.Who are the target readers of the

22、passage?A.Teachers.B.Students.C.Workers.D.People in general.答案:B提示细节理解题。根据第二段第一句“Set up a daily plan for yourself and ensure that you reserve enough time for your homework.”可知,给家庭作业留下足够的时间只能是针对学生的。故选B项。2.Why is “Read a book” mentioned in the second paragraph?A.To show readers what to do to enjoy eve

23、ry day positively.B.To tell readers to learn hard for their future.C.To provide readers with ways of killing time.D.To offer readers suggestions on hobbies.答案:A提示推理判断题。根据前一句“Try to do something fun and constructive every day.”可知,建议每天做一些有趣的、有益的事。因此,下面的内容应该是让人积极开心过好每一天的方法,而读书也是其中之一。故选A项。3.What can we

24、infer from the last paragraph?A.Every day is beautiful and worth remembering.B.Your future is up to yourself and your friends.C.A good start is definitely good for the future.D.You should make a difference in your day.答案:D提示推理判断题。根据最后一段中“.do things you have never done before.”可知在感觉每一天都枯燥无味,只是在重复昨天做的

25、事情时,适当地做出改变会使你的一天充满意想不到的乐趣。故选D项。4.What would be the best title for the passage?A.Live Every Day to the FullestB.Be Grateful for Every dayC.Act Now to Make a ChangeD.Set Aside Time for Daily Responsibilities答案:A提示主旨大意题。文章第一段提出,每一天都是一个礼物,要好好享受每一天。故选A项。.短文改错I always wanted to be great scientist.I had t

26、hese dreams of inventing a new drug that would save the life of hundreds of people.Unfortunate,I was never very good at chemistry at school and the teacher used to getting very angry with me.After a while,I decided I would become an inventor and designed an amazing new product would become a househo

27、ld name.My parents were quite encouraged,but told me to be a little more realistic.A few weeks late,I had a clever idea for a pen that would write with upside down.To my disappointment,a friend of me pointed out it was not a new discovery.答案:第一句:be后加a第二句:lifelives第三句:UnfortunateUnfortunately;gettingget第四句:designeddesign;product后加which或that第五句:encouragedencouraging第六句:latelater;去掉with第七句:memine

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1