收藏 分享(赏)

2016-2017学年高中(人教版)英语选修6课时作业5 WORD版含解析.doc

上传人:高**** 文档编号:229224 上传时间:2024-05-26 格式:DOC 页数:7 大小:1.40MB
下载 相关 举报
2016-2017学年高中(人教版)英语选修6课时作业5 WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共7页
2016-2017学年高中(人教版)英语选修6课时作业5 WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共7页
2016-2017学年高中(人教版)英语选修6课时作业5 WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共7页
2016-2017学年高中(人教版)英语选修6课时作业5 WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共7页
2016-2017学年高中(人教版)英语选修6课时作业5 WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共7页
2016-2017学年高中(人教版)英语选修6课时作业5 WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共7页
2016-2017学年高中(人教版)英语选修6课时作业5 WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业(五)Unit 2PoemsSection Learning about Language & Using Language.用括号内单词的正确形式填空1As we all know,sports clothes are not_(appropriately) for a formal occasion.答案:appropriate2Friendship,just like the sunlight of life,can always give us_(warm)答案:warmth3The two young people_(eventual) got married after h

2、aving been friends for several years.答案:eventually4After a few minutes our eyes finally got used to the_(dark)答案:darkness5Word came that our football team failed again and we were in a deep_(sorrowful)答案:sorrow6The boring lecture seemed_(end) and it was beyond the audiences patience.答案:endless7He to

3、ok enjoyment in walking along the beach with his_(barely) feet.答案:bare8Patients with heart failure are told to follow strict diets because_(salt) foods worsen the condition.答案:salty.短语替换1We wont be able to tell what functions the robot has until we test it.We wont be able to tell what functions the

4、robot has until we_it_.答案:try;out2The prisoner was set free after three years in prison.The prisoner was_ _after three years in prison.答案:let out3The little girl in red likes fruit and bananas particularly.The little girl in red likes fruit and bananas_ _.答案:in particular4Dont be nervous when you ar

5、e standing on the stage._ _ _when you are standing on the stage.答案:Take it easy5By the end of last month he had used up all his savings.By the end of last month he had_ _ _all his savings.答案:run out of6Our class is formed of twenty boys and thirty girls.Our class_ _ _ _twenty boys and thirty girls.答

6、案:is made up of.句型转换1I dont understand why you bought that expensive coat when these cheaper ones are just as good.It_ _ _ for you to buy that expensive coat when these cheaper ones are just as good.答案:doesnt make sense2The first meal of the day should be rich;otherwise it is possible that you feel

7、hungry later.The first meal of the day should be rich;otherwise you_ _ _feel hungry later.答案:are likely to3Nowadays,homeschooling has become popular in many countries for a variety of reasons.Nowadays,there are_reasons_homeschooling has become popular in many countries.答案:various;why4This form of po

8、etry is easy and English writers can write it.This form of poetry_ _for English writers_ _.答案:is easy;to write5I failed in the entrance exam because I didnt study hard._ _ _I failed in the entrance exam was_I didnt study hard.答案:The reason why;that6The windows of the classroom need washing.The windo

9、ws of the classroom need_ _ _.答案:to be washed7Whenever he returns to his hometown,he always goes to see his old teachers._ _ _he returns to his hometown,he always goes to see his old teachers.答案:No matter when8It is time for you to give the performance.It is time that you_ _the performance.答案:should

10、 give.阅读理解When I was growing up,I was interested in science and math and computers.I loved finding out how things worked.At fifteen,I bought myself a computer and took it apart.Those were the days when you could take the top off and,with the help of books,know what each of the parts did.Playing with

11、 that computer taught me that you learn almost everything by doing.My early curiosity about computers helped lead me to the job I have today,which I love.So whenever I see kids becoming passionate about an interest,I try to encourage them.Its good to be curious.I also think its good to try new ways

12、of doing things.At one of my first jobs,I learned this lesson through experience.I was sixteen,and I got a job with the Houston Post,selling newspapers over the telephone.My coworkers and I would call people and say,“Hey,would you like to buy the Houston Post?”During my first few weeks,I learned tha

13、t most people who wanted to buy the newspaper were either moving or getting married.So I thought,“Well,how can I get the names of all these people who are moving or getting married?”I did some research and found out that a lot of that information is legally available to anyone.Once I learned how to

14、get those names and addresses,I sent out offers to buy the newspaper.My experiment was a success!Within my first month on the job,I became the top salesperson.It was simply a matter of finding an opportunity and trying a new way of doing something.Kids have fresh approaches to things,and they often

15、come up with great new ideas.When you pursue (追求) your interests and follow your dreams,a lot can happen.You can do big things,and you shouldnt be discouraged by people who tell you otherwise.语篇解读本文是记叙文。作者告诉我们不仅要对事物充满好奇,而且要寻找机会尝试新的做事方式。1The author took the computer apart to_.Arepair itBdo an experim

16、entCsatisfy his curiosityDtest his knowledge of computers解析:细节理解题。根据第一段的I loved finding out how things worked可知,作者之所以拆开电脑是因为他对电脑充满好奇,想知道电脑是如何工作的。答案:C2The underlined word “passionate” in Paragraph 3 can be best replaced by_.Acrazy BcarefulCdoubtful Dconcerned解析:词义猜测题。由本段出现的curiosity及I try to encourag

17、e them可知,这里应该指当孩子们显示出极大的兴趣时。答案:A3The authors experience of selling newspapers shows the importance of_.Apatience BcreativityChard work Da clear aim解析:推理判断题。由文中出现的try new ways of doing things和trying a new way of doing something可知,作者旨在说明创新很重要。答案:B4The authors purpose in writing the text is to_.Aencour

18、age the reader Bentertain the reader Cinstruct the reader Dinform the reader解析:写作目的题。作者通过自己的经历说明兴趣和创新的重要性,旨在鼓励读者。从文章第三、四段及最后一段都可看出这一意图。答案:ADolphins,not elephants,may have the best memories of any nonhuman species.In a new study,scientists say dolphins have shown an ability to discriminate former tan

19、k mates sounds from others even after being apart from them for more than 20 years.The study,done by researchers at the University of Chicago,shows that dolphins have the longest social memory ever recorded for nonhumans.According to the study,dolphins skills in recognizing the sounds may be better

20、than humans facial recognition skills because human faces change over time.“This shows us an animal ability at a level thats very consistent with human social memory,” said Jason Bruck,an expert who led the study.Bruck collected data from 53 dolphins.He compared the dolphins reactions to sounds of f

21、ormer tank mates with those of dolphins that were not familiar with each other.His initial studies showed that “dolphins get bored quickly listening to sounds from dolphins they dont know.”“When they hear a dolphin they know,they often quickly approach the speaker playing the recording,”Bruck said.“

22、At times they will whistle (吹口哨) at it and try to get it to whistle back.”Bruck said dolphins even responded to calls they had not heard in decades.In one example,Bruck played a recording of a female dolphin named Allie,who currently lives at the Brookfield Zoo,for Bailey,a female now in Bermuda.The

23、 pair had last lived together at Dolphin Connection in the Florida Keys when Allie was two years old and Bailey was four.But 20 years and six months after their last contact,Bailey still recognized the recording of Allies sounds.“The abilities of dolphins are really welldeveloped,”Bruck said.“But wh

24、y do they need this kind of memory?Im not sure.So we should work hard to find out.”语篇解读本文是说明文。文章主要介绍了对海豚记忆力的一项研究。5The underlined word “discriminate” in Paragraph 2 probably means_.Acopy Brecord Cproduce Drecognize解析:词义猜测题。根据下一段的dolphins skills in recognizing the sounds及文中多处出现的recognized可知。答案:D6The e

25、xample of Bailey and Allie suggests that_.Adolphins have a good memoryBdolphins can make friends easilyCdolphins are cleverer than other animalsDdolphins prefer to live with their friends解析:推理判断题。根据第七段的Bruck said dolphins even responded to calls they had not heard in decades及倒数第二段的Bailey still recog

26、nized the recording of Allies sounds可知。答案:A7What is the text mainly about?AA new study about dolphins.BDolphins reactions to sounds of others.CA comparison between dolphins and elephants.DThe reason why dolphins have a good memory.解析:主旨大意题。本文主要介绍了对海豚记忆力的一项研究,故选A项。答案:A8In which part of a newspaper ca

27、n we read the text?ALife. BNature.CFashion. DEnvironment.解析:文章出处题。本文介绍了一项研究,主要内容与海豚相关,故最有可能出现在自然版块。答案:B.短文改错Dear Mr Green,I am very exciting to learn that we are going to start a magazine together.It is indeed a wonderful idea and everyone hopes its success.I would like a magazine to have three colu

28、mns:News,Teachers Advice or Students Voice.From the News column we can learn about what was going on in both of our schools.In Teachers Advice,our teacher can give us such help that we may not be able to get in the classroom.Students Voice will allow us to free express our thoughts and feelings abou

29、t our lives and studies.I believe that this magazine will surely strengthen between our ties,and I am looking forward to read it.Yours faithfully,Li Hua参考答案Dear Mr Green,I am very to learn that we are going to start a magazine together.It is indeed a wonderful idea and everyone hopes its success.I w

30、ould like magazine to have three columns:News,Teachers Advice Students Voice.From the News column we can learn about what going on in both of our schools.In Teachers Advice,our can give us such help we may not be able to get in the classroom.Students Voice will allow us to express our thoughts and feelings about our lives and studies.I believe that this magazine will surely strengthen between our ties,and I am looking forward to it.Yours faithfully,Li Hua

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 幼儿园

网站客服QQ:123456
免费在线备课命题出卷组卷网版权所有
经营许可证编号:京ICP备12026657号-3