收藏 分享(赏)

2018版高中英语外研版选修6学业分层测评:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc

上传人:高**** 文档编号:209820 上传时间:2024-05-26 格式:DOC 页数:7 大小:43.50KB
下载 相关 举报
2018版高中英语外研版选修6学业分层测评:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共7页
2018版高中英语外研版选修6学业分层测评:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共7页
2018版高中英语外研版选修6学业分层测评:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共7页
2018版高中英语外研版选修6学业分层测评:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共7页
2018版高中英语外研版选修6学业分层测评:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共7页
2018版高中英语外研版选修6学业分层测评:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共7页
2018版高中英语外研版选修6学业分层测评:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、学业分层测评(五).单句语法填空1They are hoping to get (marry)next year.2She (overcome)her shyness and gave an excellent speech.3The students used to be (burden)with a lot of homework.4Mr.Green is in (possess)of several companies.5Whisky (associate)with scotland.6The program appeals all ages and all groups.7 his a

2、rrival at his office,he got down to the work.8He caught glimpse of the picture and said nothing.9Hardly had I got home it began to rain.10He is a (gift)writer.Many of his works are worldfamous.【答案】1.married2.overcame3.burdened 4possession5.is associated6.to7.On8.a9.when10.gifted.完成句子1你对出国工作的主意感兴趣吗?D

3、oes the idea of working abroad you?2他们昨天动身到英国去了。They Britain yesterday.3他一到北京,就参加了一个记者招待会。 in Beijing,he attended a press conference.4我们夜以继日地工作,提前完成了任务。We worked day and night and finished the task 5我有一些我认为让你感兴趣的信息。I am some information that I think will interest you.【答案】1.appeal to2.set out for3.On

4、 arriving 4ahead of time5.in possession of.阅读理解AFrom my earliest memories,I felt as if my mother was preparing me for something special.When entering a room,her entire focus was on me.I felt as if I was the center of her universea great feeling.Offering her the same respect,I intently listened to he

5、r stories without interrupting;I tried to return that feeling of being truly loved.Even though there was always deep affection flowing between us,she wasnt a softy.She worked hard and expected her children to do the same.I began working in our little corner grocery store by age eight and managed it

6、by the age of twelve.She appreciated my hard work and treated me as an equal.I learned that I could do anything if I tried hard enough.I learned to depend on myself.My mother always supported my decisions,but also shared her concerns.When I decided to retire early from teaching to teach and write ab

7、out etiquette(礼仪),she announced her concerns.She worried that there wasnt a market for itmy mother,always the business person.Nevertheless,by the end of our conversation she encouraged me with“With your training and love of people,you are perfect for this.”By example,my mother taught me how to show

8、respect for others.She gave me my listening skills,my empathy and my manners.Through her,I learned to be strong,to follow my heart and to work hard.I never give up.If not for this,I wouldnt be a successful business owner and good friend to all.【语篇解读】作者和母亲感情深厚。母亲很爱作者,也教会了作者尊重他人,并使作者具备了独立、勇敢和坚定等可贵品质。1

9、The author carefully listened to her mothers stories because Athe stories were very interestingBshe liked listening to stories very muchCthe stories were about something specialDshe tried to show her respect for her mother【解析】细节理解题。根据第一段的内容可知,作者从小就觉得母亲非常爱她,作者也同样爱和尊重自己的母亲。【答案】D2What was the authors m

10、other worried about according to Paragraph 3?AThe author would lose her job.BThe author would live a poor life.CThe authors books would be hard to sell.DThe author wouldnt be good at business.【解析】细节理解题。根据第三段第二句和第三句可知,作者决定提前退休去教礼仪并写这方面的书,而她母亲担心作者的书没有市场,卖不出去。【答案】C3What can we learn from the text?AThe

11、author had a brother and a sister.BThe authors mother was very strict with her.CThe author became a wellknown writer at last.DThe author began to manage the store by age eight.【解析】推理判断题。根据第二段的内容可知,母亲把作者当作大人一样对待,对作者很严格,故B项正确。A项在文中没有信息依据;根据文章最后一句可知,作者最后成为成功的商人,而不是畅销书作家,故C项错误;根据第二段第三句可知,作者8岁开始在街角的商店工作,

12、12岁时才开始经营它,故D项错误。【答案】B4Which of the following can best describe the authors mother?ABrave and determined.BSmart and honest.CProud but patient.DStrong but careless.【解析】推理判断题。根据最后一段可知,作者从母亲身上学到了尊重他人、勇敢和坚定等优秀品质。由此可推知,作者的母亲是一个勇敢而又意志坚定的人。【答案】ABThe influence of the King James Bible,which was published 400

13、 years ago,is still being felt in the way we speak and write.No other book,or indeed any piece of culture,seems to have influenced the English language as much as the King James Bible.Its expressions have permeated the everyday language of English speakers.The Sun says Aston Villa“refused to give up

14、 the ghost”Wendy Richard calls her EastEnders character Pauline Fowler“the salt of the earth”Daily Mirror fashion pages call Tilda Swinton“a law unto herself”Readers absorbed its language directly through the Bible.Tennyson considered the Bible reading“an education in itself”,while Dickens called th

15、e New Testament“the very best book that ever was or ever will be known in the world”The US statesman Daniel Webster said,“If there is anything in my thoughts or style to praise,its due to my parents for instilling(逐渐灌输)in me an early love for the Bible.”T.B.Macaulay,a British orator,said that the tr

16、anslation showed“the beauty and power”of the English language.Why has its influence been so marked?Alister McGrath,professor at Kings College,London,points to several reasons.The Bible was“a very public text”,he says.“It would have been read aloud in churches very,very extensively,which would have i

17、mprinted it on peoples minds.”Another reason was that the time was ripe.“English was in a particularly changeable state.Both the works of Shakespeare and the King James Bible appeared around this time and affected the newer forms of the language.”Perhaps the most interesting reason for the influence

18、 of the King James Bible is that it ignored what today would be considered good translation.The translators seem to have taken the view that the best translation was a literal(字面意义的)one,so instead of adapting Hebrew(希伯来语)and Greek to English forms of speaking,they simply translated it literally.【语篇解

19、读】钦定版圣经是根据英王詹姆斯一世的命令翻译的英文版圣经。它对英语语言产生了巨大而又深远的影响,是现代英语的基石。它自出版以来一直被广泛阅读。5The underlined word“permeated”in Paragraph 2 probably means“ ”AfilledBthreatenedCreplacedDimproved【解析】词义猜测题。画线词所在句中作者在强调钦定版圣经对后世英语的巨大影响,所以这里的permeated一词应该表示“充满”之意。【答案】A6The author gives some examples of phrases in Paragraph 3 to

20、 show Athe beauty of the English languageBthe great number of phrases in EnglishChow English phrases are used in real lifeDthe great influence of the King James Bible【解析】细节理解题。第二段讲了钦定版圣经对后世英语的巨大影响,第三段接着举例说明该书中的短语至今在现实生活中仍被大量使用,故D项正确。【答案】D7Who stressed the educational value of the King James Bible?AD

21、ickens.BTennyson.CT.B.Macaulay.DDaniel Webster.【解析】细节理解题。由第四段可知,Tennyson认为阅读圣经本身就是一种教育,故B项正确。【答案】B8What can we learn about the King James Bible?AIt was written by King James.BIt has a history of nearly 300 years.CIt was first written in spoken English.DIt was translated from Hebrew and Greek.【解析】推理判

22、断题。由文章最后一句可判断,钦定版圣经由希伯来文和希腊文两种语言的版本翻译而来,翻译者没有参照英语口语翻译。文章没有提及该书是否是国王詹姆斯写的;它大约有400年的历史。【答案】D.阅读填句 【导学号:37422044】What is a yawn(哈欠)and why do people yawn?A yawn is often linked to a person being tired. 1 People yawn for many reasons including stress,boredom,emotion and overwork.Have you noticed that ya

23、wning seems to be contagious(会传染的)?If one person yawns,this appears to cause another person to yawn.Researchers have found that 40%60% of people who see a picture of someone yawning will yawn themselves. 2 Some people think that yawning is rude and suggests that you are bored or uninterested.Maybe a

24、 yawn is a signal to a group that its time to go to sleep,or if someone yawns when theyre bored,it may be a sign to change the topic of conversation. 3 Animals of all types yawn.If you have a dog or cat,youve probably seen your pet yawn several times.Even some birds yawn such as cockatiel parrots,Ad

25、elie penguins and Emperor penguins.Some of the scientific explanations of why we yawn claim it is caused by physical needs.One likely explanation is that the yawning happens when our blood needs more oxygen.The deep breath helps supply the levels of oxygen in our blood. 4 It is also thought that the

26、 same chemicals in our brain that affect our moods and emotions cause us to yawn.Superstitions(迷信)about yawning have been around for hundreds of years and can date back to the ancient Greeks.A common superstition says that a person must cover his or her mouth when yawning so that the soul does not e

27、scape through the mouth. 5 Today most people do not believe these superstitions and know that a yawn is a physical reflex(反射)Did you yawn while reading this article?AYawning is not limited to humans.BIt will make you lose interest in your work.CBut this is not always the cause for a yawn.DEven reading the word YAWN can make people yawn.EHowever,it doesnt mean that you need rest or relaxation.FOther people believe that yawning is a sign that danger is near.GAnother common theory is that a yawn helps regulate(调节)our body temperature.【答案】15CDAGF

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 幼儿园

网站客服QQ:123456
免费在线备课命题出卷组卷网版权所有
经营许可证编号:京ICP备12026657号-3