收藏 分享(赏)

高级Exercise8(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读6页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc

上传人:a**** 文档编号:1003395 上传时间:2025-12-22 格式:DOC 页数:6 大小:392KB
下载 相关 举报
高级Exercise8(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读6页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第1页
第1页 / 共6页
高级Exercise8(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读6页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第2页
第2页 / 共6页
高级Exercise8(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读6页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第3页
第3页 / 共6页
高级Exercise8(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读6页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第4页
第4页 / 共6页
高级Exercise8(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读6页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第5页
第5页 / 共6页
高级Exercise8(阅读材料+知识点+练习及解析)英语分级阅读6页【淘宝店铺:优质教文化用品销售中心】.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、【精品】高级Exercise 8 英语分级阅读A篇阅读材料 来源:学*科*网My school Welcome to my school. Our school is one of the biggest school in our city. There are more than 3000 students and nearly 200 teachers in our school. Our campus is big. If you come to our school for the first time, you may get lost .Now, let me show you

2、around.来源:Zxxk.ComThere are six tall buildings in our school. The No.1 building, No.2 building and No.3 building are the teaching buildings. There are 60 classrooms in these teaching buildings. My classroom is on the second floor in the No.2 building. There are two big libraries in the No.4 building

3、. In the library there are a lot of different kinds of books. You can read books in the library, or you can borrow books home.In the No.5 building you can see the gyms, the art classrooms and labs. The computer rooms are in the No.6 building. In front of these teaching buildings there is a playgroun

4、d. It is clean and big. We clean the playground in turns to keep it clean. We have P.E. Class on it. And we like to play games on the playground after class. My school is beautiful. I love my school.知识点提要Sentence (句子):1.Our school is one of the biggest school in our city. 我们学校是我们城 市里最大的一所学校。 One of

5、the biggest 最大中之一 2.There are more than 3000 students and nearly 200 teachers in our school. 有超过3000名学生和将近200名老师在我们学校。 more than 多于,超过 3.If you come to our school for the first time, you may get lost . 如果你第 一次来我们学校,你可能会迷路。 If如果; get lost 迷路 4.Now, let me show you around. 现在就让我带你四处参观。 show sb around

6、领某人参观 5.In the library there are a lot of different kinds of books . 在图书馆里有很 多各种不同种类的书。 different kinds of. 不同种类的. Vocabulary(词汇):1.nearly 将近 2. campus 校园 3.building 大楼 4. in turns 轮流 能力测试根据短文内容,完成填空。来1. My school is big. _ _ _ students and _ _ teachers are in our school. 2. The_, the _ _ and _ are

7、in the No. 5 building.3.In the No.6 building there are some_ _. 4.My classroom is on the_ _ in the _ building.5.In the_ building, there are _ _ _. You can _ _ in the library, or you can borrow books home.B篇阅读材料 Are you curious about everything when you were young? If your answer is “Yes”, Im sure yo

8、u will have a lot of questions to ask when you were young. Do you remember how mom and dad answered your questions? Their answers may be funny.When I was 5 years old, my father took me to my uncles farm. It was far away from the city. My father spent 40 minutes driving me to the farm. And I kept ask

9、ing him questions on the way.On the farm we saw many horses, sheep, cows, pigs, donkeys and hens. When I saw the hens, a question came to my mind. I stopped and asked my uncle “Uncle John! Look at the horses, sheep, cows, donkeys! They all have long legs. And look the hens. Why are the hens legs so

10、short?” My uncle couldnt answer my questions. Then my father said “Look at that hen! You can see that the hen is laying an egg.” I nodded my head. My father smiled and said “if the hens legs are as long as the horses legs, they will drop their eggs into pieces.”知识点提要Sentences(句子):1.Are you curious a

11、bout everything when you were young? 当你小的时 候你对一切事情都很好奇吗? be curious about. 对. 好奇 2.Do you remember how mom and dad answered your questions? 你还 记得妈妈和爸爸是怎么回答你的问题的吗? 3. It was far away from the city. 它离城市很远。 far away from. 远离. 4.My father spent 40 minutes driving me to the farm. 我爸爸花了40分 钟开车带我到了农场。 spe

12、nd.doing sth. 花费时间做某事 5.If the hens legs are as long as the horses legs, they will drop their eggs into pieces. 如果母鸡的腿也像马的腿一样长,它们的鸡蛋就会掉下来摔碎的。 能力测试根据短文内容,判断正(T)误(F)( )1. My father has a farm.( )2.The farm was not far away from the city.( )3.We went to the farm by car. ( )4.There are many donkeys and

13、dogs on the farm.( )5.Hens dont have long legs.A篇【解析】:1. 答案:More, than,3000,nearly,200。从文章的第二行可以找到答案,There are more than 3000 students and nearly 200 teachers in our school. 有超过300名学生和将近200名教师在我们学校。2. 答案: gyms, art classrooms,labs。从文章第五段可以找到答案,In the No.5 building you can see the gyms, the art class

14、rooms and labs. 在五号楼,你可以看到健身房,艺术教室和实验室。3.答案:computer ,classroom。从文章第五段最后一行可以找到答案,The computer rooms are in the No.6 building. 计算机教室在六号楼。4.答案:second , floor,No.2。从文章第三段最后一句话,My classroom is on the second floor in the No.2 building. 我的教室在2号楼的第二层。【答案】:1. More, than, 3000, nearly, 200 2. gyms, art class

15、rooms,labs 3. computer , classroom 4. second , floor, No.2 5.No.4, two, big, libraries, read, books B篇【解析】:1. 答案:F。这句话的意思,我爸爸有一个农场。从文章的第二段第一行可以找到答案,When I was 5 years old, my father took me to my uncles farm.当我五岁大时,我爸爸带我去我叔叔的农场。通过这就话可以判断农场不是爸爸的,是叔叔的。故答案是F 。2. 答案: F。这句话的意思是,农场离城市不远。从文章第二段第一行最后一句话找到答案

16、。It was far away from the city. 它离城市很远。故答案是F。3. 答案:T。这句话的意思是,我们是坐小汽车去农场的。从文章第二段第二行可以找到答案。My father spent 40 minutes driving me to the farm.我的爸爸花了40分钟开小汽车带我到农场。故答案是T。4. 答案:F。这句话的意思是,在农场有许多驴和狗。从文章第三段第一行可以找到答案。On the farm we saw many horses, sheep, cows, pigs, donkeys and hens.在农场我们看到了许多马、羊、奶牛、猪、驴和母鸡。农场里并没有许多狗,故答案是F。5. 答案:T。这句话的意思是,母鸡的腿不长。从文章第三段的三、四行我问叔叔的问题可以知道,Look at the horses ,sheep, cows , donkeys! They all have long legs. And look the hens. Why are the hens legs so short? 看马、羊、奶牛、猪和驴,它们的腿都很长。再看母鸡,为什么它们的腿那么短呢?故答案是T。本题也可以直接根据日常生活常识做出正确的判断。【答案】:1. F 2. F 3. T 4. F 5. T

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1