1、UNIT 4 Period Three题组A基础练(建议用时:10分钟).单句语法填空1I was watching the clock all through the meeting, as I had a train (catch)2We came home after our holiday, only (find) our house stolen.3The airport (complete) next year will help promote tourism in this area.4Im too tired (stay) up longer.5 (save) energy,
2、 we turn off the lights for Earth Hour on the last Saturday in March.6Tu Youyou became the first Chinese scientist (win) the Nobel Prize in Medicine.7Mr.Brown has a comfortable house to live .8There is nothing to worry .9Women and children were the first (get) into the lifeboats.10I want to get some
3、thing (drink)【答案】1.to catch2.to find3.to be completed4to stay5.To save6.to win7.in8.about9to get10.to drink.短语填空1Have you why she didnt invite you to her birthday party? 2Doctors examine their patients thoroughly make a correct diagnosis.3The driver tried to keep the car , but he failed and it crash
4、ed onto a tree.4We cannot work all the time if we are going to and enjoy life.5The doctor told him to smoking for the sake of his health.【答案】1.figured out2.so as to3.under control4stay healthy5.give up.对话填空M: I have something good 1. (tell) you, Jennifer.W: Whats it?M: After trying my best, I get a
5、chance 2. (have) a ten-day paid leave! W: Wow! How I envy you! Do you have any plans?M: Paris is a good place 3. (go) sightseeing.W: You can take the chance 4. (travel) around Europe.After travelling France, you can have a tour of Switzerland by train.M: Its a good idea, but I think the best way 5.
6、(get) there is by plane.【答案】1.to tell2.to have3.to go4to travel5.to get题组B提升练(建议用时:30分钟).七选五At age 5,I had my future clearly planned:At age 18,I would become a hairdresser like my moms friend Jane,who was the prettiest woman I had ever seen.I would live in a huge house and own four dogs,five cats,an
7、d a horse.However,time and three dead hamsters (仓鼠) have taught me that pets need a lot of time and care. 1 Ive also realized that I wouldnt become a good hairdresser.My dreams for the future have changed greatly as I have grown older.And standing at the edge of adulthood as I now do,I look forward
8、to a very different future from what I did when I was 5. 2 Please read on.A couple of years ago,my uncle Pierre was in intensive care (重症监护) for some time.I ended up spending quite a few hours in hospital looking curiously at the machinery that was keeping my uncle alive and even more curiously at t
9、he nurses who worked so quietly yet efficiently at it.The first time I went to see my uncle,I disliked the hospital.The smell of the place was bad enough. 3 Therefore,I decided I would never want to set foot in a hospital again. 4 As my uncle got better,I started to realize what an important job the
10、 nurses there did.I realized how great they were.I also wanted to do something that counted; I also wanted to give people a word of encouragement that would lift their spirits. 5 ABut my thoughts changed later.BI know I cant always afford them.CSo I dream of becoming a nurse now.DSo whats my dream f
11、or the future now?EIm looking forward to having many pets.FMy uncle Pierre taught me something important.GMoreover,I hated watching people suffer day by day.【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者小时候梦想成为一名美发师,跟一些宠物住在一间大房子里,但现在她的梦想已经改变了。1B此空设于段中,与上文存在逻辑上的指代关系。B项中的them指代前面提到的“a lot of time and care”,指作者没时间和精力去照顾那些宠物。2D根据空后
12、的“Please read on”及下文的内容可知,后文都是在讲作者现在的梦想,由此可推测,这里是引出关于她现在的梦想的话题。3G此空设于段中,与上文存在逻辑上的递进关系。此处是在解释作者一开始不喜欢医院的原因。因为作者觉得医院的味道很难闻,而且作者很讨厌看到人们在医院受苦。4A此空设于段首,是一个过渡句。上一段讲作者很讨厌医院,而本段讲作者对护士工作的向往,故此处需要一个过渡句,即:然而,后来我的想法改变了。5C此空设于段尾,是对这一段讲述的内容进行总结。这一段主要讲述了作者为什么想成为一名护士,故可推出答案。.读后续写When I was seven years old, I went i
13、nto my parents bedroom and saw my mother sitting at her sewing machine making doll clothes.When I asked her who the doll clothes were for, she told me that they were for the poor people, so I never gave it another thought.On the Christmas morning when I opened my present, there were those beautiful
14、doll clothes.I said to her, “I thought the doll clothes were for the poor people.” My mother just smiled and said, “They are for the poor people.Were poor.”When I was nine years old my greatest desire in life was to own a pogo stick(弹簧单高跷)I had recently learned to walk on a pair of sticks my dad had
15、 made for me, and I thought that if I had a pogo stick surely I would be proud of my unbelievable skills.When Christmas season rolled around again, I told my mother that the only thing I wanted was a pogo stick.My mother told me they were too expensive and that we simply couldnt afford one.On a Satu
16、rday afternoon a couple of weeks before Christmas, my mom and dad told me we needed to go to Sears to pay our credit bill.While my mother and I were at the counter paying the bill, my dad said, “Ill be right back.I need to see something in the tool department.” After the bill was taken care of, my m
17、other and I went ahead and got in the truck.Soon my dad came walking out with a long box.I remember wondering at that very moment if it was a pogo stick in that box.When we arrived back at home, my dad put the box in the barn(谷仓)While my parents were busy with their things, I walked out to the barn
18、and found the box.I was so excited and I knew that as soon as I opened that magical box my bright shiny pogo stick would appear.No such luck! Inside the box was a silly old broom.And so Christmas morning was both great and disappointing.I got some nice gifts but I didnt get the present that I really
19、 wanted.注意:1续写词数为150左右;2请按如下格式在相应的位置作答。After all the wrapping(包装) paper was cleaned up, my dad said he needed to tend to something in the barn._One possible version:After all the wrapping paper was cleaned up, my dad said he needed to tend to something in the barn.I thought it must be my greatest de
20、sire in lifea pogo stick and thanked my dad in my heart.So I followed him to the barn.He held a box in his hand, which I thought must have had a pogo stick in it.After my father left, I couldnt wait to open the box.When I opened it secretly, to my great surprise, it was just a broom in it.How disapp
21、ointed I was.I couldnt believe how they were able to get the money for it and how they tricked me with the broom(扫把)_ _One possible version:I couldnt believe how they were able to get the money for it and how they tricked me with the broom.I was so excited that I couldnt let the pogo stick out of my
22、 sight.When I went to bed that night, I made sure my pogo stick was on the floor next to me.Im surprised that I didnt fall out of bed because I slept right on the edge so that I could hold onto my pogo stick as I fell asleep.My parents probably got joy from the trick they played on me and I wonder if they were secretly watching me from the window as I snuck out to the barn to look for my Christmas present.