收藏 分享(赏)

2021-2022学年高中英语 Unit 13 People Section Ⅳ Lesson 4 First Impressions课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx

上传人:a**** 文档编号:605228 上传时间:2025-12-11 格式:DOCX 页数:5 大小:22.15KB
下载 相关 举报
2021-2022学年高中英语 Unit 13 People Section Ⅳ Lesson 4 First Impressions课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx_第1页
第1页 / 共5页
2021-2022学年高中英语 Unit 13 People Section Ⅳ Lesson 4 First Impressions课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx_第2页
第2页 / 共5页
2021-2022学年高中英语 Unit 13 People Section Ⅳ Lesson 4 First Impressions课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx_第3页
第3页 / 共5页
2021-2022学年高中英语 Unit 13 People Section Ⅳ Lesson 4 First Impressions课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx_第4页
第4页 / 共5页
2021-2022学年高中英语 Unit 13 People Section Ⅳ Lesson 4 First Impressions课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit13PeopleSectionLesson4FirstImpressions课后篇巩固提升一、单词拼写1.Why was he chosen to attend the ceremony?Because his (口头的) English was very good.答案oral2.What is your advice?Share your (忧虑) with your doctor.答案anxiety3.Why is he (怒视) at his sister?Because she broke his favorite cup.答案glaring4.Why did he call

2、 up again?To (证实) his flight number.答案confirm5.My mother was (喜爱文学的)when she was young.Later she became a (图书馆管理员).She was so (感激的)that she took good care of the books and (文件).She managed to put every (部分)in order.答案literary;librarian;grateful;files;section二、写出画线部分的汉语意思The girl has a twin sister an

3、d they look alike 1.Both of them are allergic 2. to flowers,so they had to glance 3. at the flowers through the window.Sometime they sigh 4.,but most of the time they are very grateful 5.,for their parents love them very much.答案1.相像的2.过敏的3.扫视4.叹气5.感激的三、单句语法填空1.There was no doubt that he was (guilt).

4、答案guilty2.The friends are getting along well with each other,for they are (like).答案alike3.The man was waiting for his brothers return with (anxious).答案anxiety4.Friday afternoons will be left free for (review).答案revision5.His father used to be a (library) when he was young.答案librarian6.He was allergi

5、c cat fur and started coughing when he got close to the cat.答案to7.Seeing her funny expression,the audience couldnt help (laugh).答案laughing8.Taking everything account,he did a very good job this time.答案into9.I found him so awful first time I met him.答案the10.The greatness has little, anything,to do wi

6、th rank or power.答案if四、完成句子1.任何人违反了规定都要受到惩罚。 shall be punished.答案Whoever breaks the rules2.我一看到他并没有立即认出他来。 I saw him,I didnt recognize him at once.答案The moment3.这个问题解决了,他们高兴地回家了。,they went home happily.答案With this problem solved4.只要保持它干净,你可以拿着这本书。,you can take the book.答案As long as you keep it clean

7、5.她走近房间,怒视着她的哥哥。She walked into the room,.答案glaring at her brother6.那是最后一根稻草了。我们再也得不到那样的机会了。That is ;Well never get such a chance.答案the last straw五、阅读理解AMy family has lived in my childhood home since I was two weeks old.Seventeen years later,as I got ready to leave for university,my parents decided

8、that our charming little house was no longer the ideal place we lived and that it was time to move.And naturally,I panicked.At first that we would leave my childhood home was gruesome.After all,this was the place where I used to run around with friends and where I would sit for hours staring out of

9、the window,making up songs about the passers-by.If we were to move,the new house wouldnt be my home at all,just a strange,new place.Id come to terms with the idea of leaving childhood things behind,despite the fact that the decision to move wasnt mine.And then it hit me:this was what the move was re

10、ally about.I wasnt concerned with losing my childhood bedroom,or having to take an extra bus to get to school.What was bothering me was that Id be faced with a huge reminder that Id soon be completely responsible for myself.When I do go to university,Ill go without a safe place to come home to.Of co

11、urse,Ill have my familys love and support,but symbolically Ill never be able to go home again.As graduating high-school students,were all in love with the idea of going away and having wild adventures,provided we always have some place to return to.Leaving the family home behind is really just growi

12、ng up without a safety net.Its not a great change,but still nothing to smell.The move from one place in life to another is an important one.Because its true;you can never go home.Not really.But maybe,once youve had an adventure or two,you can go back for a nice visit.1.When did the writers parents d

13、ecide to move?A.After he went to college.B.At the age of his seventeen.C.When he was only two weeks old.D.Before he graduated from high school.答案B解析细节理解题。根据第一段第一、二句可知,在作者十七岁时其父母决定搬家。2.The underlined word “gruesome” most probably means “”.A.unpleasantB.excitingC.necessaryD.vital答案A解析词义猜测题。第二段作者重点说明了要

14、离开时的心情,根据此词后面的内容可知作者对于离开感觉不高兴。3.About moving what made the writer upset was that .A.it wasnt his own decision to moveB.he was concerned with losing his childhood bedroomC.hed soon have to take responsibility for himselfD.he had to take an extra bus to get to school答案C解析细节理解题。由文章第三段中的“Whatwasbotherin

15、gmewasthatIdbefacedwithahugereminderthatIdsoonbecompletelyresponsibleformyself.”可知,作者感到烦扰的是离开老家后自己得独立负责了。4.What is the main idea of the fourth paragraph?A.The writer is eager to go to university.B.The writers parents love and support him.C.He feels comfortable even if he has no safe place to come ho

16、me to when he goes to university.D.The writer feels a little down because hell never be able to go home again.答案D解析主旨大意题。根据该段最后一句but的转折可以看出作者对于离开老家感到有些失落。BTFKKidReporterAdrianaPalmieriinterviewsSelenaGomezbeforethesingersUNICEFbenefitconcert(amusicalperformanceheldtoraisemoneyforpeopleinneed)onJanua

17、ry19,inNewYorkCity.Selena Gomez is back!After taking a year off from singing to work on her acting career,including the making of a new movie,Selena is back in the recording studio(录音室).She kicked off the return of her musical career on January 19 with a benefit concert to support United Nations Chi

18、ldrens Fund(UNICEF),an international charity organization.“Theres no better feeling than being back on stage,”Selena told TFK.The singer will begin touring again this spring,after the release of her new album(唱片) in March.Selena has spent the last three years as an ambassador(大使)for UNICEF,which hel

19、ps kids in 190 countries.“I believe in the organization,”Selena told TFK.“Ive been able to see what they do for kids and how they save kids lives all over the world.I think theyre great.”UNICEF aims to improve childrens health and education,particularly in poor countries.Selena helps create awarenes

20、s about UNICEF by hosting benefit concerts and events,as well as by visiting some of the countries the organization supports.“When I started,24,000 children died of preventable causes every day,”Selena told TFK.“My goal is to help bring that number down to zero,and to do what I can.”Selena has visit

21、ed Ghana for UNICEF,and is planning to visit Tanzania this year,a country UNICEF is helping to grow and change.Tanzania would be her fourth trip with UNICEF.When TFK asked Selena about her interests and how she spends her free time,Selena answered,“I like to sleep!”Selena also has six dogs that keep

22、 her busy.“If I didnt act or sing,I would go to cooking school,”she said.“I love to eat;I love to cook.”Selena also loves to act.When asked about her role model,Gomez named actress Rachel McAdams.“I think shes beautiful,and shes a successful actress.I hope to have a career like hers one day.”5.What

23、does Selena think of UNICEF?A.It is badly in need of money.B.It faces an uncertain future.C.It has a long way to go.D.It is doing a good job.答案D解析细节理解题。根据第三段中的“Ivebeenabletoseewhattheydoforkidsandhowtheysavekidslivesallovertheworld.Ithinktheyregreat.”可知,赛琳娜认为联合国儿童基金会所做的事是很伟大的。故选D项。6.What will Selena

24、 do this year?A.Act in a new movie.B.Pay a visit to Tanzania.C.Travel around the world.D.Host several benefit concerts.答案B解析细节理解题。根据第四段中的“.isplanningtovisitTanzaniathisyear.”可知,B项正确。7.From the last paragraph we can learn that Selena .A.doesnt like animalsB.prefers acting to singingC.hopes to have a

25、successful careerD.goes to a cooking school every day答案C解析推理判断题。根据最后一段中的“Ithinkshesbeautiful,andshesasuccessfulactress.Ihopetohaveacareerlikehersoneday.”可知,赛琳娜梦想跟自己的偶像一样,有朝一日能够拥有成功的事业。故选C项。8.What would be the best title for the text?A.UNICEF:a charity organizationB.Selena Gomez:a famous singerC.A be

26、nefit concertD.A voice for help答案D解析标题归纳题。赛琳娜重返歌坛,她举办义演音乐会,帮助贫困地区的孩子。故D项作标题形象贴切。六、短文改错In my view,the Internet is helpful.It is known to all,the Internet is playing important part in our daily life.On the Internet,we can read news home and abroad and got as much informations as we can.We can also att

27、end to the net school and read many books.We can even do shopping online.Besides,your ability to operate the computer can be improved great.So we should not be addicted to the Internet,or well get our life and study destroying.In addition,we should keep off the harm websites.Anyhow,this doesnt preve

28、nt the Internet from becoming our friend.答案In my view,the Internet is helpful.ItAs is known to all,the Internet is playing an important part in our daily life.On the Internet,we can read news home and abroad and gotget as much informationsinformation as we can.We can also attend the net school and r

29、ead many books.We can even do shopping online.Besides,yourour ability to operate the computer can be improved greatgreatly.SoBut we should not be addicted to the Internet,or well get our life and study destroyingdestroyed.In addition,we should keep off the harmharmful websites.Anyhow,this doesnt prevent the Internet from becoming our friend.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1