1、第一模块测评(时间:120分钟满分:150分)第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:When can we expect you for dinner?Can you come tonight?W:Not tonight.I promised to go to a concert with my sister.M:Well.How about Friday
2、then?W:That sounds fine.1.Why does the woman refuse the invitation for tonight?A.She doesnt like the man.B.She has another appointment.C.She is too busy with her work.答案BM:What kind of music do you like?W:I like classical music.Do you?M:Well,you see,classical music always sends me to sleep.2.What do
3、es the man think of classical music?A.He does not like it at all.B.He prefers it to other music.C.He enjoys it at bedtime.答案AM:Hi!Werent you two at the English Evening yesterday?W:Yes.How did you like it?M:I thought it was great!Im Jeff.What are your names?W:Im Allison and this is Melissa.M:Nice to
4、meet both of you.3.What did the two girls do yesterday?A.They went to the English Evening.B.They went to meet Jeff.C.They became friends at the English Evening.答案AW:Can you take me to the Fairyland Railway Station quickly?Im afraid I wont be in time for my train to Manchester.M:Ill try.But the traff
5、ic is so heavy;it will take at least 15 minutes.W:OK.In that case Ill still have another 15 minutes left for my nine-forty train.4.What time is it now?A.9:00.B.9:10.C.9:40.答案BW:How come you were absent from class yesterday morning,Henry?M:Im sorry,madam.My cousin was coming home from England,and I h
6、ad to go to the airport with my father to meet him.W:Better ask for permission next time.5.What do we know about the man?A.He saw off his father at the airport yesterday.B.He was late for class yesterday afternoon.C.He went to meet his cousin yesterday morning.答案C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白
7、。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。W:Tell me,Jack.Do you look through the Web much?M:Well,to tell the truth,Im so busy with my work.I dont really have much time to surf the Web.Let me think.I suppose I log on a c
8、ouple of times a week,for about two or three hours at a time.W:So,what do you do on the Internet when you log on?M:Well,sometimes I look up information I need for my job.It saves a lot of time when you look through books in the library.W:Yes,it sure does.6.What are the two speakers mainly talking ab
9、out?A.When they surf the Web.B.What they do on the Internet.C.How they look up information online.答案B7.How often does the man probably surf the Internet?A.Once a week.B.Twice a week.C.Several times a week.答案C8.What do we know about the man?A.He has never sent an email.B.He gets some help from the We
10、b.C.He shows no interest in the Internet.答案B听第7段材料,回答第9至11题。W:Oh,dear!M:Im sorry.I do hope I havent hurt you.W:Oh,no.I was just a little startled.Thats all right.Its quite all right.M:But it isnt all right.I made you drop your shopping bags.Let me pick these bags up.W:You must have been in a great h
11、urry.Never mind.M:I was only going to catch the bus.Im afraid I wasnt looking where I was going.I hope nothing was destroyed.W:Oh,no.Thank you very much.M:I do apologize.W:Dont worry about it.There is no need to apologize.Look!Here comes the bus.Youll catch it if you run.M:Oh,so I shall.9.Where does
12、 this conversation take place?A.On a train.B.Near a bus stop.C.In a department store.答案B10.What did the man do?A.He hurt the woman.B.He helped the woman carry the bags.C.He made the woman drop the bags to the ground.答案C11.What is the woman like?A.She is kind.B.She is rude.C.She is proud.答案A听第8段材料,回答
13、第12至14题。M:Hello,Ms Thomas.What can I do for you?W:Well,Ive been having bad stomach pains lately,doctor.M:Oh,Im sorry to hear that.How long have you been having them?W:Just in the last few weeks.I get a very sharp pain about an hour after having meals.M:I see.Do you get this after every meal?W:Let me
14、 think.No,its usually in the afternoon,after lunch.M:Well,what do you have for lunch?W:Oh,I mostly just have a quick hamburger and rush back to the office.Were very busy at the moment.M:Well,I dont think its a serious thing.Maybe you eat too quickly.Its bad for your health.W:My husband is always tel
15、ling me that.M:Anyway,Ill give you something for it and see what happens.Take the medicine three times a day.W:After meals or before?M:After eating.W:Thank you,doctor.M:Youre welcome.12.Where does this conversation take place?A.In a restaurant.B.In a hospital.C.At the office.答案B13.When does the woma
16、n get a pain in stomach?A.About an hour after she has eaten.B.About an hour before she has eaten.C.Just when she begins to eat.答案A14.What can you conclude about the womans husband from this conversation?A.He eats very quickly.B.He doesnt eat as quickly as his wife.C.He sometimes eats more slowly tha
17、n his wife.答案B听第9段材料,回答第15至17题。W:Dad,what will we have for dinner?M:I dont know.Maybe fried fish,chicken soup and.W:Oh,no,Im tired of such things now.M:Im sorry.But that is the only thing I can cook.What do you want to have then?W:I do wish Mom were at home.Why dont we go and eat out for a change?M:
18、Oh,thats a good idea.I like Kentucky Fried Chicken very much.W:Dad,you always talk about fried chicken.Lets have something different.Id like to go to McDonalds this time.M:OK then.Youll drive,wont you?W:No,Im a bit tired today.You should drive.M:OK,OK.I always do things like that.I hope your mom wil
19、l be back soon.Ah,here we are.W:Dad,what would you like to have?Id like a hamburger.M:I want one,too.And some French fries,Jill?W:Please buy me some salad instead.And a glass of Coke.OK?M:Hamburger,salad,and a glass of Coke.Is that all for you,Jill?W:Right,and give me an ice cream,too.Ill go and fin
20、d the seats.M:And Ill get some vegetables for myself,and a coffee.15.Where did the two speakers go for dinner?A.To McDonalds.B.To KFC.C.To a Chinese restaurant.答案A16.Why didnt they eat at home?A.Because Jills mother was not in the house.B.Because Jill was tired of her fathers cooking.C.Because Jills
21、 father wanted to eat fried chicken.答案B17.What did Jill want for her dinner?A.Hamburger,salad,coffee and chicken.B.Hamburger,salad,Coke,and ice cream.C.Hamburger,vegetables and coffee.答案B听第10段材料,回答第18至20题。Many years ago,Manhattan Island,which is a part of the great city of New York,was covered with
22、forest.Along its shores were small Indian villages.In fact,Indians were the only people on the island until 1609.In the spring of that year,Henry Hudson,a famous sea captain,arrived there.He was trying to find a short way to the Far East for Dutch traders.His ship was very small.It was only about th
23、e size of one of the lifeboats you see on modern ocean liners today.Of course,Henry Hudson did not find a shorter way to the Far East.Instead he reached the shores of North America.He came to the mouth of the large waterway now called the Hudson River.As he came near to the shore,he saw an Indian vi
24、llage.The Indians seemed friendly.They even came out to meet the ship and offered their furs to the Dutch sailor in exchange for glass beads and other small things.When Henry Hudson returned to Holland,he showed everyone the fine furs.He told of the rich soil,and the streams filled with fish.Later D
25、utch traders began to send many ships to the rich new world across the sea.18.What do we know about Manhattan Island?A.It used to be a small country.B.Only Indians lived there before 1609.C.It was controlled by Dutch before 1609.答案B19.Why did Henry Hudson go to Manhattan Island?A.He wanted to trade
26、with the Indians.B.He hoped to find a shorter way to the Far East.C.He wanted to find more land for his country.答案B20.How did the Indians react to Henry Hudsons arrival?A.They captured him.B.They didnt allow him to land.C.They were friendly to him.答案C第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,
27、从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A导学号86964007For tourists holding the Barcelona Card,the information below will be useful if you plan to admire some artworks or architectures there.SagradaFamiliaOpening hours:October-March:09:00-18:00;April-September:09:00-20:00Admission:$11,or $10 with the Barcelona CardT
28、he projects vast sale and its special design have made it one of Barcelonas top tourist attractions for many years.LaPedreraOpening hours:November-February:09:00-18:30;March-October:09:00-20:00Admission:$9.50(Save 20% with the Barcelona Card)It is a unique modernist building made of bricks and color
29、ful tiles(瓦).Visitors can see the amazing 800 square meters attic(阁楼)with 270 brick arches that give you a feeling that you are walking inside the skeleton of a whale.BarcelonaFCMuseumOpening hours:6th April-4th October:10:00-20:00;the rest of the year:10:00-18:30Admission:$8.50 for entry to the mus
30、eum and $17 for a guided tourWhen you buy your ticket you have two options:a ticket for the museum to see the football stadium or a special one for $15 where you get to see the stadium and the scenes at the club.PicassoMuseumOpening hours:Check the website for details as they vary depending on the t
31、ime of the yearAdmission:$9 for main exhibitionextra for special showings;Save 50% with the Barcelona CardThe museum has arranged Picassos paintings from his early days to his final works.Arranging the paintings in this way gives you a fascinating insight into the development of Picasso.21.What do w
32、e know about the tourist attractions mentioned in the passage?A.Sagrada Familia is the largest building in Barcelona.B.La Pedrera is well-known for its colorful material.C.Barcelona FC Museum may attract football fans.D.Picasso Museum offers only one exhibition.答案C解析细节理解题。根据BarcelonaFCMuseum部分最后一句话中
33、的“aticketforthemuseumtoseethefootballstadiumoraspecialonefor$15whereyougettoseethestadiumandthescenesattheclub”可知,BarcelonaFCMuseum可能会吸引足球迷。所以选C项。22.If you visit the stadium and the club with a tour guide in Barcelona FC museum,you should pay .A.$25.5B.$34 C.$42.5D.$32答案D解析细节理解题。根据文中“Admission:$8.50
34、forentrytothemuseumand$17foraguidedtour”及“aticketforthemuseumtoseethefootballstadiumoraspecialonefor$15whereyougettoseethestadiumandthescenesattheclub.”可知,如果你带着导游参观时需花费15+17=32。所以选D项。23.What do the attractions have in common?A.The Barcelona Card is a must for visiting them.B.They are all famous for
35、their architectural styles.C.Their opening hours are changeable in different seasons.D.Visitors can have a discount of 20% with the Barcelona Card.答案C解析细节理解题。根据文中内容可知,这几个景点的开放时间根据季节的不同是不断变化的,所以选C项。BIf you ever get the feeling that youre on your own,then spare a thought for Don Sammons.The small town
36、 of Buford in Wyoming is a single-populated area,as the 60-year-old is the only one living there.But even though the town is 8,000 feet up a cold mountain,he says he doesnt feel lonely and he runs a petrol station and convenience shop.Mr.Sammons left Los Angeles with his wife and bought the tiny tow
37、n with six buildings to escape their busy lifestyle.When the couple moved,there were seven people living in Buford working for a railroad that passes nearby,but they all moved away to bigger towns by the mid-1990s.Then his wife died 15 years ago and his son,now aged 26,moved to Colorado three years
38、ago.So that left Mr.Sammons in Buford on his own.He gets about 1,000 visitors a day to the village during the summer,which has a billboard proclaiming(宣布) his small empire(帝国),but this drops to around 100 during the winter,in which the winds often blow at 70 mph.Mr.Sammons turned a school house,whic
39、h operated between 1905 and 1962,into his office and made another old store built in 1895 into a four-car garage.He lives in a three-bedroom small wooden house and enjoys 200 yards to his workplace.“Im the king of the town here,”he said.Buford was formed in 1866 to protect workers building a railroa
40、d.It was once home to 2,000 people,most of whom were foreign migrant (移民) rail workers,and a post office was built in 1880.The town was named Buford after Civil War general John Buford.The town was sold to a private buyer by the railroad company in 1970 and Mr.Sammons arrived with his wife ten years
41、 later after working in the moving business in California.24.The text is mainly about .A.Don Sammons daily lifeB.the history of a small townC.the custom of a townD.an old town and its only owner答案D解析主旨大意题。综合全文信息可知,全文主要介绍布福德小镇及其唯一的居民唐萨蒙斯先生。25.Mr.Sammons bought the town with the main purpose of.A.maki
42、ng money by doing businessB.opening up the tourism industryC.leading a peaceful and quiet lifeD.following general John Buford答案C解析推理判断题。根据第四段的“Mr.SammonsleftLosAngeleswithhiswifeandboughtthetinytownwithsixbuildingstoescapetheirbusylifestyle.”可知,萨蒙斯先生买下布福德小镇的原因是想摆脱忙碌的生活方式,即过一种安逸平静的生活。26.According to
43、the text,Don Sammons.A.lives alone but feels satisfied with his life in the townB.has many friends who come to see him every summerC.sometimes feels lonely because he has no childrenD.is used to the warm weather in winter in the town答案A解析推理判断题。由第二段可知唐萨蒙斯是镇上唯一的居民,再根据第三段中“hesayshedoesntfeellonelyandhe
44、runsapetrolstationandconvenienceshop”和倒数第三段“Helivesinathree-bedroomsmallwoodenhouseandenjoys200yardstohisworkplace.Imthekingofthetownhere,hesaid.”可推断他对在布福德小镇的生活非常满意。27.Which one is the right order of the following events about the town of Buford?a.A post office was built there.b.All rail workers lef
45、t the town.c.Rail workers started to work there.d.A school house operated there.e.A store was built there.A.c-a-e-b-dB.c-e-a-d-bC.c-a-d-e-bD.c-a-e-d-b答案D解析细节理解题。根据文中信息可知,事件c发生于1866年;事件a发生在1880年;事件e发生于1895年;事件d发生在1905至1962年之间;事件b发生在20世纪90年代中期。故选D项。CIf you could have one superpower,what would it be?Dr
46、eaming about whether you would want to read minds,see through walls,or have superhuman strength may sound silly,but it actually gets to the heart of what really matters in your life.Every day in our work,we are inspired by the people we meet doing extraordinary things to improve the world.They have
47、a different kind of superpower that all of us possess:the power to make a difference to the lives of others.Were not saying that everyone needs to contribute their lives to the poor.Your lives are busy enough doing homework,playing sports,making friends,seeking after your dreams.But we do think that
48、 you can live a more powerful life when you devote some of your time and energy to something much larger than yourself.Find an issue you are interested in and learn more.Volunteer or,if you can,contribute a little money to a cause.Whatever you do,dont be a bystander.Get involved.You may have the opp
49、ortunity to make your biggest difference when youre older.But why not start now?Our own experience working together on health,development,and energy the last twenty years has been one of the most rewarding parts of our lives.It has changed who we are and continues to fuel our optimism about how much
50、 the lives of the poorest people will improve in the years ahead.28.What does the underlined part in Paragraph 2 refer to?A.Your life style.B.Your life value.C.Your trouble in life.D.Your life experience.答案B解析词义猜测题。根据文章第一段及第二段可知,如果可以拥有一种超能力,有的人想要读心术、有的人想能看穿墙壁、有的人想拥有超人的力量,这听起来都很傻,但这确实反映了你内心的真实想法,也就是你
51、的人生观和价值观。由此可以判断,画线部分的含义为“你的人生价值观”,故选B项。29.Why does the author say they are inspired every day?A.They possess different kinds of superpowers.B.They have got the power to change the world.C.Some people around them are making the world better.D.There are many powerful people in their life and work.答案C解
52、析推理判断题。根据文章第三段的内容可知,在工作中,我们每天都受到一些人的鼓舞,他们做着非凡的事情来改善这个世界。由此可以推断,人们之所以受到鼓舞,是因为周围的人都在改变着世界,使世界变得更美好,故选C项。30.What does the author stress in Paragraph 5?A.Learning more and contributing more to a cause.B.Rising above self and acting to help others.C.Working hard to get a bigger opportunity.D.Trying your
53、best to help the poor.答案B解析段落大意题。作者在第五段第一句指出,我们并不是说每个人都需要为穷人贡献自己的生命。然后指出了自己的观点“Butwedothinkthatyoucanliveamorepowerfullifewhenyoudevotesomeofyourtimeandenergytosomethingmuchlargerthanyourself.”,可知当你把你的时间和精力投入到更大的事情上时,你可以活得更有力量。由此可以推断,作者强调的是要提升自己,帮助他人,故B项正确。31.What can be inferred from the last parag
54、raph?A.The author believes the lives of the poorest will get better.B.Much more progress will be made in the near future.C.The work on health is the most valuable experience.D.Peoples efforts have been materially rewarded.答案A解析推理判断题。根据文章最后一段中的“Ithaschangedwhoweareandcontinuestofuelouroptimismaboutho
55、wmuchthelivesofthepoorestpeoplewillimproveintheyearsahead.”可知,它改变了我们,并继续让我们对改善贫穷人口的生活保持乐观的态度。由此可以推断,作者坚信,穷人的生活会变得更好。故选A项。DDriving in Canada is similar to driving in many parts of the United States.Distances and speeds,however,are posted in kilometres per hour and some signs,particularly in Quebec,ma
56、y only be in French.Unless otherwise posted,the maximum(最大限度的) speed limit in Canada is 50 km/h in cities and 80 km/h on highways.On rural highways,the posted speed limit may be 100 km/h.It is not allowed to take automobile radar detectors(汽车雷达检测器) into Quebec,Ontario,Manitoba,and the Yukon.Seat bel
57、t use is required by law for all passengers,and child car seats must be used by children under 40 pounds.Some provinces require drivers to keep their vehicles headlights on during the day and some have banned(禁止) driving while using a hand-held cellphone.Motorcycles cannot share a lane(车道),and safet
58、y helmets for motorcycle riders and passengers are necessary.Running a red light is a serious crime throughout Canada and drivers are advised to stop before starting when a light turns green.Winter travel can be dangerous due to heavy snowfalls and icy conditions.Some roads and bridges are often clo
59、sed in winter.Snow tires are required in some provinces.Travellers should also be careful about animals while driving at night in rural areas.Highway 401,from Detroit to Montreal,is one of the busiest highways in North America.It has been the scene of many deadly traffic accidents due to sudden and
60、severe weather changes,high rates of speed,and heavy truck traffic.Thus drivers should be alert while travelling here.Please refer to our Road Safety page for more information and tips.Also,we suggest that you visit the website of Canadas national authority responsible for road safety.32.Which of th
61、e following is TRUE according to the text?A.All signs on the roads in Quebec are in English.B.Automobile radar detectors are allowed to be used in Manitoba.C.Passengers may choose not to wear seat belts while in a car in Canada.D.The speed of cars in Canadian cities should be less than 50km/h.答案D解析推
62、理判断题。从第一段中的“.somesigns,particularlyinQuebec,mayonlybeinFrench.”可知A项错误;由第二段中的“ItisnotallowedtotakeautomobileradardetectorsintoQuebec,Ontario,Manitoba,andtheYukon.”可知B项错误;由第二段中的“Seatbeltuseisrequiredbylawforallpassengers.”可知C项错误。由第二段第一句话可知D项正确。故选D项。33.Which of the following is NOT mentioned that have
63、led to deadly accidents on Highway 401?A.Bad weather.B.Drunk driving.C.High speed.D.Heavy traffic.答案B解析细节理解题。由第四段中的“.weatherchanges,highratesofspeed,andheavytrucktraffic.”可知。34.The underlined word “alert” in Paragraph 4 could best be replaced by .A.carefulB.relaxedC.nervousD.pleased答案A解析词义猜测题。由第四段中的
64、“sceneofmanydeadlytrafficaccidents”可知驾车要小心。35.What is the best title for the text?A.Different Traffic Rules in CanadaB.Tips for Travelling by Car in CanadaC.Special Rules for Driving in CanadaD.Traffic Safety and Road Conditions in Canada答案B解析主旨大意题。从全文及第五段中的“PleaserefertoourRoadSafetypageformoreinfo
65、rmationandtips.”可推知。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。If you were to see a cold,hungry cat in front of your house,would you feed it or walk away?Most people would walk away instead of taking the time to make sure the cat is okay.36. They usually have so much to deal with
66、in their daily life as to ignore their surroundings.Now heres another question:If you see a group of kids hitting and abusing an animal,would you stop them?37. Some people do not believe that animal abuse is a big issue.Every day animals are abused in their homes or on the streets.It seems as if pol
67、iticians do nothing to stop this issue.Everyone is worried about education and global warming.What about animals?38. These are the rights that allow animals a place to stay,a shelter if they have no place to stay,the right not to be abused and many other rights.Are we taking away animals right by no
68、t giving them a place to stay?Yes,we are.Since I was born,my mother,my sister and I have taken in over fifty homeless cats,fed them,cleaned them and sent them to good families.Some people probably give different views,saying,39.“” Its true.There are people in the world that need help but we cannot f
69、orget the animals.We are all living on this Earth together.Why not help each other?40. You can volunteer at your local animal shelter,raise money for animal shelters,and inform your community about animal abuse.You can easily buy a cheap box of dry cat/dog food to feed the animals.A.Again people wou
70、ld walk away.B.There are many things you can do to help animals around.C.Many people have little knowledge about old animals.D.Animals,like us Americans,have rights.E.The problem is that people generally live busy lives.F.Im only one person and I cant make a difference.G.There are people in the worl
71、d who need more help than old animals.答案3640 EADGB第三部分:语言知识运用(共两节,满分45分)第一节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。ARaceAgainstDeathIt was a cold January in 1925 in Nome,Alaska.The town was cut off from the rest of the world due to heavy snow.On the 20th of that month,D
72、r.Welch 41 a sick boy,Billy,and knew he had diphtheria,a deadly infectious(传染的) disease mainly affecting children.The children of Nome would be 42 if it struck the town.Dr.Welch needed medicine as soon as possible to stop other kids from getting sick.43,the closest supply was over 1,000 miles away,i
73、n Anchorage.How could the medicine get to Nome?The towns 44 was already full of ice,so it couldnt come by ship.Cars and horses couldnt travel on the 45 roads.Jet airplanes and big trucks didnt exist yet.46 January 26,Billy and three other children had died.Twenty more were 47.Nomes town officials ca
74、me up with a(n) 48.They would have the medicine sent by 49 from Anchorage to Nenana.From there,dogsled(狗拉雪橇) driversknown as “mushers”would 50 it to Nome in a relay(接力).The race began on January 27.The first musher,Shannon,picked up the medicine from the train at Nenana and rode all night.51 he hand
75、ed the medicine to the next musher,Shannons face was black from the extreme cold.On January 31,a musher named Seppala had to 52 a frozen body of water called Norton Sound.It was the most 53 part of the journey.Norton Sound was covered with ice,which could sometimes break up without warning.If that h
76、appened,Seppala might fall into the icy water below.He would 54,and so would the sick children of Nome.But Seppala made it across.A huge snowstorm hit on February 1.A musher named Kaasen had to brave this storm.At one point,huge piles of snow blocked his 55.He had to leave the trail(小路) to get aroun
77、d them.Conditions were so bad that it was impossible for him to 56 the trail again.The only hope was Balto,Kaasens lead dog.Balto put his nose to the ground,57 to find the smell of other dogs that had traveled on the trail.If Balto failed,it would mean disaster for Nome.The minutes passed by.Suddenl
78、y,Balto began to 58.He had found the trail.At 5:30 a.m.on February 2,Kaasen and his dogs 59 in Nome.Within minutes,Dr.Welch had the medicine.He quickly gave it to the sick children.All of them recovered.Nome had been 60.41.A.examinedB.warnedC.interviewedD.cured答案A解析句意:韦尔奇医生接诊了一位生病的小男孩并且得知他染上了白喉exami
79、ne“检查”;warn“警告”;interview“采访,面试”;cure“治愈”。故选A项。42.A.harmlessB.helplessC.fearlessD.careless答案B解析由第一段最后一句小镇与外界的联系被大雪切断及下文韦尔奇医生需要尽快拿到药可以推测,如果白喉病在诺姆市蔓延,诺姆市的儿童将会陷入“无助的(helpless)”境地。43.A.MoreoverB.ThereforeC.OtherwiseD.However答案D解析由上句可知,时间紧迫,然而最近的拿药处却远在千里之外,故选D项。moreover“此外”;therefore“因此”;otherwise“否则”。44
80、.A.airportB.stationC.harborD.border答案C解析由下文中的byship可知,此处指的是水上运输方式,与该种运输方式相关的选项为harbor“港口”。airport“机场”;station“车站”;border“边境,国界”。45.A.narrowB.snowyC.busyD.dirty答案B解析由首段最后一句中的heavysnow可知,空处指的是雪路。句意:车和马无法在雪路上行走。46.A.FromB.OnC.ByD.After答案C解析由下文的haddied可知,这里是指截止到1月26日,比利和其他3名儿童已经去世了。故选C项。47.A.tiredB.upse
81、tC.paleD.sick答案D解析句意:另外还有20名儿童也生病了,故选sick。tired“疲倦的”;upset“心烦意乱的”;pale“苍白的”。48.A.planB.excuseC.messageD.topic答案A解析本段后两句描述了拯救生病儿童的具体计划,所以此处应该是想出一个计划。故选plan。excuse“借口”;message“信息”;topic“主题”。49.A.airB.railC.seaD.road答案B解析由下段第二句中的“.themedicinefromthetrainatNenana.”可知,药品是用火车从Anchorage运送到Nenana,再进行接力传递。50
82、.A.carryB.returnC.mailD.give答案A解析接力手会乘坐雪橇把药带到诺姆市,故选carry。return“返回”,mail“邮寄”,give“给”,均不符合文意。51.A.ThoughB.SinceC.WhenD.If答案C解析从上文可知,Shannon从火车上取到药品,连夜赶路。当他把药品交给下一位接力手的时候,脸都冻得发紫。故选when。52.A.enterB.moveC.visitD.cross答案D解析这里指的是穿过结冰的水面,故选cross。53.A.shamefulB.boringC.dangerousD.foolish答案C解析由下文对该水域情况的描述“水面
83、满是冰,没有发出任何警告的情况下就有可能破裂”可知,该段路程极其危险,故dangerous正确。shameful“可耻的”;boring“使人厌烦的”;foolish“愚蠢的”。54.A.escapeB.bleedC.swimD.die答案D解析由上文中的“落入冰水”及下文中的“诺姆市生病的儿童也会如此”可推知,die就是落入水中的后果。55.A.memoryB.exitC.wayD.destination答案C解析句意:在一个地方,雪堆堵住了他的去路,故选way。memory“记忆”,exit“出口”,destination“目的地”,均不符合题意。56.A.findB.fixC.passD
84、.change答案A解析这里指雪太大,路线无法找到。故选A项。fix“安装”;pass“经过”;change“改变”。57.A.pretendingB.tryingC.askingD.learning答案B解析Balto把鼻子贴到地面上,试图寻找其他狗途经此处留下的气味,故选trying。pretend“假装”;ask“要求”;learn“学会”。58.A.runB.leaveC.biteD.play答案A解析由下文提示,Balto找到了路线,于是开始奔跑,故选run。leave“离开”;bite“咬”;play“玩耍”。59.A.gatheredB.stayedC.campedD.arriv
85、ed答案D解析联系上下文可知,孩子们得救了,由此推知,Kaasen和他的狗到达了诺姆市,故选arrive。gather“收集”,stay“停留”,camp“设营”,均不符合语境。60.A.controlledB.savedC.foundedD.developed答案B解析由上文中的“Allofthemrecovered.”可推知,最终诺姆市的儿童们获救了。故选saved。control“控制”;found“建立”;develop“发展”。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)It was in 1770 that James Cook(17281779) captained a Br
86、itish ship.His mission was to sail to New Holland,the Dutch name for Australia.Australia is 61. only continent entirely in the southern hemisphere.So it made sense for it to have unusual animals.Captain Cook landed at Botany Bay,62. is just south of present-day Sydney.He built his base there.Soon he
87、 saw a strange animal.He 63.(read) about it.A Dutch captain deseribed the animal.It was about seven 64.(foot) tall.It weighed about 200 pounds.Captain Cook studied the animal.It did not walk.Instead,it hopped like a grasshopper(蚱蜢).Its 65.(power) legs could propel it over bushes seven feet high.When
88、 66.(chase),it leapt 35 feet high.But its front legs were quite tiny.It used 67.(they) as hands for eating.Captain Cook was excited to spot this strange animal.He asked his local guide 68. it was.The guide spoke no English,saying Kan-ga-roo.Captain Cook wrote the word in his notebook,69.(think) it w
89、as the name of the animal.Some years later,missionaries came to the South Pacific islands.They listened to the natives.They wrote the sounds in English.In this way they created a written language.Now the natives could read their own spoken language.In the written language,the native word Kan-ga-roo,
90、according to the dictionary,70.(mean) “I dont know”.Nevertheless,the animal is still called a kangaroo.The name has stuck.No change is planned.答案61.the62.which63.had read64.feet65.powerful66.chased67.them68.what69.thinking70.means第四部分:写作(共两节,满分35分)第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改
91、你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。I was a high school student then,from low-income family.So I have to work to support my family.My first one job was to clean tables
92、in a small restaurant.I still remember going there early and felt anxious of the new world.I worked harder because I was afraid of losing the job.At night,I was very tired to do my homework.And I came to understand this was not easy to earn money,and that knowledge could change my lives.So I think w
93、hat I learned from the job was much more important as what I earned.答案第一句:from后加a第二句:havehad第三句:去掉one第四句:feltfeeling;ofabout第五句:harderhard第六句:verytoo第七句:thisit;liveslife第八句:asthan第二节:书面表达(满分25分)假设你是一名导游,请根据下面提供的信息,用英文向你的游客们介绍一下三亚。1.位置:位于海南岛的最南端,和美国著名的热带旅游景区夏威夷处于同一纬度。2.面积:约1,919平方千米。3.气候:四季鲜花盛开,素有“天然
94、温室”之称。4.旅游:旅游资源得天独厚,是人们首选的旅游胜地,著名景点有天涯海角风景区等。注意:1.可以适当加入细节;2.词数100左右。参考词汇:southernmost最南的tropical热带的参考范文Ladies and gentlemen,Good morning.Welcome to our beautiful coastal city,Sanya.Now Id like to briefly introduce Sanya to you.Sanya is located in the southernmost part of Hainan Island and is at the
95、 same latitude as the southern end of Hawaii which is Americas world famous tropical resort.Sanya covers an area of about 1,919 square kilometres.Flowers,trees and other plants are in full blossom throughout the whole year,so Sanya is known around China as a “natural greenhouse”.Sanya has become not only one of Chinas tourist resorts,but also an important international tropical tourist destination.Tianya Haijiao(the ends of the earth and the corners of the sea) is just one of the famous attractions in Sanya.I hope everyone will have a good time and enjoy the trip.