收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Unit 5 Revealingnature Section B Using language课后习题(含解析)外研版选择性必修第一册.docx

上传人:a**** 文档编号:583089 上传时间:2025-12-11 格式:DOCX 页数:5 大小:26.11KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Unit 5 Revealingnature Section B Using language课后习题(含解析)外研版选择性必修第一册.docx_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 5 Revealingnature Section B Using language课后习题(含解析)外研版选择性必修第一册.docx_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 5 Revealingnature Section B Using language课后习题(含解析)外研版选择性必修第一册.docx_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 5 Revealingnature Section B Using language课后习题(含解析)外研版选择性必修第一册.docx_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 5 Revealingnature Section B Using language课后习题(含解析)外研版选择性必修第一册.docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 5 RevealingnatureSectionBUsinglanguage课后篇巩固提升基础夯实.单句语法填空1.Hardly I left home when it rained.答案had2.The colonies (declare)their independence from England.答案declared3.The old man was badly injured but he still was able to get to the village and was saved the end.答案in4.For them,environment concern

2、s are secondary as compared to their (survive).答案survival5.He promised to us that he will carry the plan in spite of the difficulties.答案out.短语填空carry out;be native to;be home to;up to;in the end;be blamed on;by contrast1.,the prince and princess unite in marriage and the whole city celebrates their

3、happiness.答案In the end2.Scientists are confident this change can human emissions.答案be blamed on3.I am not good at expressing myself.,I am better at thinking instead.答案By contrast4.This is seen in the case of the United States refusal to its agreement.答案carry out5.Such water would not the moon,but in

4、stead delivered there over time by comet impacts.答案be native to6.The surrounding forests many birds and animals.答案are home to7.A fully-charged battery can last for a month.答案up to.翻译句子1.她说她没去过长城。答案She said that she hadnt gone to the Great Wall yet.2.我醒来时雨已停了。答案When I woke up,it had already stopped r

5、aining.3.她直到把工作做完才睡觉。答案She didnt go to bed until she had finished her work.4.我本来要去机场见你的,可正好在我出门时有人来拜访我。答案I had intended to meet you at the airport,but someone came to visit me just when I was about to leave.5.这是他第一次见到住在乡下的祖父母。答案It was the first time that he had seen his grandparents in the countrysi

6、de.素养提升.七选五WaystoGetYourKidsintoNatureBeing in nature for kids has tremendous health benefits.There are many ways you can incorporate nature into your childrens lives,even if you live in the city.Inspire curiosity by being curious yourself.A parents excitement can be spread to the children,and when

7、you show respect for nature,your children follow suit.1.“I dont know! Lets find out together.” is a wonderful way to get the ball rolling.Be open to a mutual adventure and allow your curious inner child to come out while you explore nature with your children.2.If you have to carpool (拼车) in the morn

8、ing,turn off the devices instead and encourage your children to look out of the window.The early morning fall skies are beautiful with color and migrating birds.After all,even views of nature from the car window are calming and beneficial.Stop thinking about nature time as leisure time.Time in natur

9、e is an essential investment in your childrens health and well-being.If you view nature time as essential to good health,you will be more likely to engage in it.3,nurturing creativity and wonder is part of your responsibility as parents.Look at the stars.Visit your local observatory,and then drive o

10、ut of the city some morning or evening for your own stargazing (天体观察) with a blanket and telescope.Observing the stars offers a deeper and wider understanding of the universe.4.Plant a small garden.5.Bean and pea plants grow quickly and can be eaten when mature,so teach your children about food and

11、the wonder of growth.A.Limit electronic devices while drivingB.Encourage questions you dont know the answers toC.If you want to raise your healthy and well-balanced childrenD.If you have the space,help your children plant a few vegetablesE.It will teach teamwork,pride in the community,and family tog

12、ethernessF.If your child is interested,encourage him to get involved in the communityG.Allow yourself to think about it,and talk to your children about that wonder答案15 BACGD.完形填空主题语境:人与自我体裁:记叙文Since I was a child,my dream was being a famous singer.Three years ago I moved to London to study1 and it w

13、as the most amazing year of my life.My dream was more 2 than ever.And I didnt want to be just a 3,but the one that inspires people and 4 a message of love and happiness.A year later I figured out it was time for a change and to5 my professional music career.So I 6 a music business degree in a music

14、university.In one of the university seminars,a director talked about how they 7 young artists and introduce them to successful record labels.From that moment I knew I wanted to be8 with them.It felt like it was a good 9 even though few artists per year could succeed.Sometimes I had 10 and setbacks.T

15、hen I met a girl in a management company.But I was 11 since the company only has 20 employees.Anyway I 12 to her a demo of one of my songs.I didnt hear from her for two weeks but I still imagined the13 of me signing the contract.Then unexpectedly,I got a call 14 they were really interested in me.Im

16、so happy because I know Im one step 15 to my dream.Fast forward one month,I finally got to sign with them!【语篇解读】这是一篇记叙文。作者讲述了自己如何一步一步地实现了自己的音乐梦想。1.A.historyB.scienceC.musicD.art答案C解析根据第二段的“AyearlaterIfiguredoutitwastimeforachangeandtomyprofessionalmusiccareer.”可知,我满怀信心地搬到伦敦学习音乐,这是我一生中最令人惊叹的一年。2.A.pr

17、acticalB.likelyC.remoteD.ambitious答案D解析根据该空后的“AndIdidntwanttobejusta,buttheonethatinspirespeopleandamessageofloveandhappiness.”可知,我的梦想比以往任何时候都更加野心勃勃。3.A.singerB.musicianC.writerD.composer答案A解析根据前文的“SinceIwasachild,mydreamwasbeingafamoussinger”可知,我不仅仅想成为一个歌唱家,而且想成为一个激励别人、传播爱和快乐信息的人。4.A.spreadsB.creat

18、esC.acquiresD.indicates答案A解析根据语境:我不仅仅想成为一个歌唱家,而且想成为一个激励别人、传播爱和快乐信息的人。5.A.exploreB.startC.prepareD.solve答案B解析根据该空前的“AyearlaterIfiguredoutitwastimeforachangeandto.”可知,一年后,我发现是时候改变一下了,于是开始了我的职业音乐生涯。6.A.accounted forB.applied forC.answered forD.searched for答案B解析根据该空后的“amusicbusinessdegree”可知,所以我申请了音乐大学的

19、音乐商业学位。7.A.spotB.employC.produceD.develop 答案D解析根据该空后的“youngartistsandintroducethemtosuccessfulrecordlabels”可知,在大学的一次研讨会上,一位导演谈论了他们如何培养年轻艺术家,并把他们介绍给成功的唱片公司。8.A.providedB.concernedC.associatedD.signed答案D解析根据下文中的“IdidnthearfromherfortwoweeksbutIstillimaginedtheofmesigningthecontract.”可知从那一刻起,我就知道我想和他们签

20、约。9.A.chanceB.selectionC.alternativeD.bargain答案A解析根据语境,我觉得这是一个很好的机会,尽管每年能成功的艺术家寥寥无几。10.A.decisionsB.confidenceC.doubtsD.preference答案C解析根据该空后的“andsetbacks”可知,有时,我有怀疑和挫折。11.A.shockedB.confusedC.amusedD.puzzled答案A解析根据该空后的“sincethecompanyonlyhas20employees”可知,我很震惊。12.A.broughtB.rentedC.mailedD.sent答案C解析

21、根据下文的“IdidnthearfromherfortwoweeksbutIstillimaginedtheofmesigningthecontract.”可知,无论如何,我给她寄去了我的一首歌曲的录音样带。13.A.failureB.ceremonyC.outcomeD.opportunity答案C解析根据该空前的“IdidnthearfromherfortwoweeksbutIstillimaginedtheofmesigningthecontract.”可知,我有两周没收到她的消息,但我仍然想象着我签合同的结果。14.A.meaningB.implyingC.provingD.sayin

22、g答案D解析根据语境,突然,我接到一个电话,说他们对我很感兴趣。15.A.furtherB.closerC.widerD.longer答案B解析根据该空后的“Fastforwardonemonth,Ifinallygottosignwiththem!”可知,我很高兴,因为我知道我离我的梦想又近了一步。.语法填空Joris Hutchison,10 years old,of Seattle,has worked hard all year to save cheetahs (猎豹) from the very real threat of extinction.He has raised mor

23、e than $14,000 to purchase GPS devices,1. follow and protect the animals.He earns money by selling lemonade,flowers and T-shirts,and by 2. (organize) skating parties and a garage sale.What moved the public 3. (be) that Joris donated all that he raised to a wildlife conservation organization and shel

24、ter in Namibia where he and his mother have volunteered for 4. past three summers.As the groups 5. (young) of all the volunteers,Joris prepares food,cleans enclosures (围场),and creates improvement 6. (item) for the cheetahs that live there,all of whom 7. (injure) or raised by human beings in the past

25、.The shelter protects cheetahs in the wild by convincing farmers not 8. (shoot) the animals and instead,to allow the ones accused 9. killing farm animals to be fixed with GPS devices.“Ive learned that everyone can make a 10. (different),even if youre just a kid!” Joris told Gloria Barron Prize for Y

26、oung Heroes.“You just have to start somewhere.”答案与解析【语篇解读】本文是一篇记叙文。讲述的是来自西雅图的10岁的小男孩努力设法拯救猎豹,使其免遭灭绝的故事。1.which考查非限制性定语从句。此处GPSdevices是先行词,指物,关系词在后面的非限制性定语从句中作主语,故答案为which。2.organizing考查动词-ing。介词后面用动词-ing作宾语,故答案为organizing。3.was考查动词时态和主谓一致。what引导主语从句时,后面的谓语动词用单数形式,结合语境可知,此处描述过去的事情,故答案为was。4.the考查定冠词。

27、forthepastthreesummers指“在过去的三个夏天”,故答案为the。5.youngest考查形容词最高级。根据thegroups和ofallthevolunteers可知,此处用形容词的最高级,故答案为youngest。6.items考查可数名词复数。item意为“条款,项目”,是可数名词,结合句意可知此处用名词复数,故答案为items。7.wereinjured考查被动语态。此处thecheetahs是先行词,allofwhom是定语从句的主语,和injure是逻辑上的被动关系,再结合inthepast可知,答案为wereinjured。8.toshoot考查动词不定式。convincesbtodosth说服某人做某事,故答案为toshoot。9.of考查介词。accusesbof(doing)sth意为“指控某人(做)某事”,故答案为of。10.difference考查固定搭配。makeadifference“有影响,有关系”,故答案为difference。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1