收藏 分享(赏)

《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:561497 上传时间:2025-12-10 格式:DOC 页数:13 大小:399KB
下载 相关 举报
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共13页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共13页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共13页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共13页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共13页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共13页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共13页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第8页
第8页 / 共13页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第9页
第9页 / 共13页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第10页
第10页 / 共13页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第11页
第11页 / 共13页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第12页
第12页 / 共13页
《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4 课时提升作业(十二) MODULE 4 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc_第13页
第13页 / 共13页
亲,该文档总共13页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时提升作业(十二)Module 4 Integrating Skills. 用方框内单词的正确形式填空diagnose, straight, brief, part, physics, graduate, person, relative, explode, clear1. As is known to all, history never travels in a line. 2. We had to wait on the freew

2、ay until the thick fog up. 3. Dont expect him to share the computer with you, because it is just for use. 4. After he was with cancer, he resigned from the company and rested at home. 5. The at the chemical factory caused concern among the residents. 6. My test is only finished. 7. Her problem is me

3、ntal, not . 8. After , he lives on his own. 9. Einstein put forward his new theory of . 10. , I think we should accept his offer. 答案:1. straight 2. cleared 3. personal 4. diagnosed 5. explosion6. partly 7. physical 8. graduation 9. relativity 10. Briefly. 完成句子1. Nature has provided with endless natu

4、ral treasures, for the local people. 大自然提供了无尽的天然宝藏, 使得此地成为当地人的幸福家园。2. In the accident, he was lucky to escape . 在这次事故中, 他很幸运没有受伤。3. Tell me how it came about that you were 20 minutes late for class. 简短地告诉我你怎么会上课迟到20分钟。4. Their faces after the long-term misunderstandings . 长期的误会消除之后, 他们的脸色也变好了。5. You

5、 are old enough to . 你年纪足够大能自己谋生了。6. It has been two years since this party . Many people wonder whether it will stay on. 自从这个政党执政以来, 已经2年了。许多人纳闷它是否会继续下去。7. She an excellent manager her outstanding achievement. 她作为一个出色的经理因她的业绩而出名。8. We volunteered to collect money to help . 我们自愿捐款帮助洪水中的受害者。9. Tom fi

6、rst-class honours in psychology the University of London. 汤姆刚从伦敦大学以一级优等的心理学学位的荣誉毕业。10. that human beings are naturally equipped to speak. 据说, 人天生具有语言能力。答案:1. making the land a happy home 2. being injured 3. in brief4. cleared up; were cleared up 5. earn your own living 6. came to power7. is known as

7、; for 8. the victims of the flood9. has just graduated with; from 10. It is often said. 语法填空阅读下面材料, 在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。Lucy: Tom, are you still going out tonight with your son 1. a walk in the park? Tom: Yes. Are you still going too? Lucy: Im afraid I cant now. You know, A Snow White Ch

8、ristmas 2. (play)at the theatre from December 12 through 30. My nephew 3. (come)to visit us yesterday. He and my daughter want to see it. So I 4. (watch)the play from 8: 00 to 10: 00 this evening with them. Tom: 5. is it about? Is it a Christmas story? Lucy: Not really. Its 6. (base)on the story of

9、Snow White. The fun part 7. when the audience is encouraged to boo for the Wicked Queen and cheer for Snow White. Tom: You mean the audience gets to be a part of the show along with the actors and actresses? Lucy: Yes. Tom: That sounds interesting. You know, my son likes going to see plays too. Lucy

10、: Why 8. ask him whether he wants to go? He might like it. Tom: Ill tell him, and Ill call you around 5: 00 pm to let you know 9. we will join you. Lucy: OK. Ill give you a lift 10. you want to go. 答案:1. for 2. will be played 3. came 4. will be watching 5. What6. based 7. is 8. not 9. whether/if 10.

11、 if. 阅读理解AHe is regarded as having one of the brightest minds on the planet. But outstanding astrophysicist(天体物理学家)Stephen Hawking has admitted that he did not learn to read until he was eight years old. In a public lecture at the Royal Albert Hall, Professor Hawking also admitted that he was not ac

12、tive in studying while at Oxford University, where he studied physics, and that only the diagnosis that he might die young from motor neuron(神经元)disease made him concentrate on his work. Professor Hawking said, “My sister Philippa could read by the age of 4 but then she was definitely brighter than

13、me. ”He said that he was unexceptional at school and was never further than halfway up his class. “My classwork was very untidy, and my handwriting was the despair of my teachers, ”he said. “But my classmates gave me the nickname Einstein, so presumably they saw signs of something better. ”But he sa

14、id that it was when doctors told him that he probably only had a few years to live at the age of 21 that galvanized(刺激)him into focusing on his work and a period of productivity that resulted in some of his early breakthroughs. He said, “When you are faced with the possibility of an early death, it

15、makes you realize that life is worth living and there are lots of things you want to do. ”【文章大意】文章向我们讲述了传奇科学家霍金的情况。1. Which of the following is NOT true according to the passage? A. Stephen Hawking is the second Einstein in the world. B. Stephen Hawking couldnt read at the age of 7. C. Stephen Hawki

16、ngs handwriting was once terribly bad. D. Stephen Hawkings sister once performed much better than him. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段最后一句“But my classmates gave me the nickname Einstein, so presumably they saw signs of something better. ”可知绰号“爱因斯坦”是同学给起的, 但并不意味着他就是第二个爱因斯坦。故A不符合题意。2. We can infer that Stephen Ha

17、wking waswhen he was a child and studied in Oxford University. A. cleverB. lazyC. brightD. mean【解析】选B。推理判断题。根据第一段特别是“But outstanding astrophysicist Stephen Hawking has admitted that he did not learn to read until he was eight years old. ”和第二段开头霍金自己承认的话中可知, 他小时候和在大学里是非常懒惰的。3. What can we learn from t

18、he last paragraph? A. Stephen Hawking didnt realize his dreams in physics. B. It was possible for Hawking to face the early death. C. The purpose of the doctors diagnosis was to encourage him to work hard. D. His life might be taken away by long hard work. 【解析】选B。主旨大意题。根据最后一段特别是信息句He said, “When you

19、 are faced with the possibility of an early death, it makes you realize that life is worth living and there are lots of things you want to do. ”可知他有可能要面对英年早逝的不幸事实, 故选B项。4. From whom did Hawking get a relatively just respect when he was at school? A. His sister. B. His classmates. C. His teachers. D.

20、 His parents. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段最后霍金的话可知, 尽管老师不看好他, 同学们仍给他“爱因斯坦”的绰号, 他们从他身上看到好的一面。BYou may be fascinated with pictures of animals in the wild. You might have imagined yourself taking pictures of animals that are rarely seen in the city. If you do get that chance, you may want to consider the followi

21、ng tips or rules. First of all, a lot of professional photographers give respect to these animals and the environment they are in. Just remember that you should respect the animals and the environment in case these animals bite or hurt you. Keep in mind that you are taking pictures of real, live, wi

22、ld animals. A wild animal may bite to protect itself. You must be sensitive while taking their pictures and be gentle in all your movements. Do not feed the animals, or interact with animals that are sleeping or caring for their young. If you are going to a place where it is privately(私人)owned, youd

23、 better get the owners permission first before you start taking pictures. Change the flash of your camera to natural light, so the animals will not be frightened or surprised when you start shooting. Animals do not react well when they are surprised. Be very patient. Make sure you are aware of the c

24、hanges in behavior of the animal and its moods. Be familiar with the animalsnatural habitat. Now if those rules are clear, it is time for planning. Consider the weather; some animals do not go out when it is raining while some animals love the rain. Therefore, a little research on the weather will n

25、ot hurt. You should consider taking pictures after sunrise and before sunset. Now if the animal is nocturnal(夜间活动的), then you should prepare to battle not only the wild but also the darkness. An adventure in the wild will make you very excited. However, you should be well equipped, have experts to b

26、ack you up, and also a permit for doing the photo shoot. If you do not have any of these, then maybe you should consider visiting the zoo instead. 【文章大意】本文向读者介绍了在给野生动物拍照时应该注意的问题。5. The main purpose of the author in writing this passage is. A. to call for us to protect animalsB. to show where to buy

27、pictures of animalsC. to explain how to get along with wild animalsD. to give us tips on taking pictures of animals in the wild【解析】选D。写作意图题。本文主要是告诉大家在给野生动物拍照时应该注意的问题。6. If the animals are on a farm owned by a person, we should. A. ask the owner to take pictures for usB. ask for the owners permission

28、 firstC. make sure the owner is present when we take picturesD. take pictures when the owner is feeding animals【解析】选B。细节理解题。根据文章第四段youd better get the owners permission first before you start taking pictures可知选B。7. We can infer from the passage that. A. most animals love being taken pictures ofB. we

29、 have to finish the pictures before sunsetC. wed better take pictures when the animals are sleepingD. we should pay attention to the animalsmoods when taking pictures【解析】选D。细节理解题。根据文章倒数第三段Make sure you are aware of the changes in behavior of the animal and its moods. 可知答案。8. What preparation should

30、you do before going to take pictures of wild animals? Preparing some food to feed the animals. Asking experts for advice. Knowing the weather in the animalshabitat. Getting a permission for taking pictures of wild animals. A. B. C. D. 【解析】选B。细节理解题。根据文章第四段及最后两段可知去给野生动物拍照前最好预先得到拍照许可, 考虑到那里的天气情况, 得到专家的

31、支持; 而文中第三段说到Do not feed the animals, 可知不允许私自喂野生动物, 所以也没必要为其准备食物。. 短文改错(2014阜新高一检测)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误, 每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加: 在缺词处加一个漏字符号(), 并在其下面写出该加的词。删除: 把多余的词用斜线()划掉。修改: 在错的词下画一横线, 并在该词下面写出修改后的词。注意: 1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改10处, 多者(从第11处起)不计分。The environme

32、nt pollution is more and more seriously today. We have no clean water to drink it because of water pollution. And when trees cut down, some animals disappear. There was more and more dirty smoke in the air. Peoples health has been greatly affecting by air, noise and water pollution. Many people have

33、 died of disease caused by pollution. In order to live the better life, its time for us to protect our world. Firstly, we shouldnt throw away rubbish everywhere. And we should recycle, reduce and reuse things, what saves money and reduces pollution. Use things so long as possible. Dont use plastic b

34、ags. Besides, we must plant more trees and stop people cut them down. We hope our world will be more and more beautiful. 答案: The environment pollution is more and more seriously today. We have no cleanseriouswater to drink it because of water pollution. And when treescut down, some areanimals disapp

35、ear. There was more and more dirty smoke in the air. Peoples health ishas been greatly affecting by air, noise and water pollution. Many people have died affectedof disease caused by pollution. In order to live the better life, its time for us to diseases aprotect our world. Firstly, we shouldnt thr

36、ow away rubbish everywhere. And we should recycle, reduce and reuse things, what saves money and reduces pollution. Use things so long which asas possible. Dont use plastic bags. Besides, we must plant more trees and stop people cut them down. We hope our world will be more and more beautiful. cutti

37、ng1. 【解析】第一句的seriouslyserious。serious是形容词作表语。2. 【解析】第二句把it去掉。drink和water构成动宾关系。3. 【解析】第三句的trees后加are。本句是被动结构。4. 【解析】第四句的wasis。整篇文章用的是一般现在时。5. 【解析】第五句的affectingaffected。本句是现在完成时的被动结构。6. 【解析】第六句的diseasediseases。disease是可数名词。7. 【解析】第七句的thea。live a better life过更好的生活。8. 【解析】第九句的whatwhich。which引导非限制性定语从句。9. 【解析】第十句的soas。as long as possible尽可能长的。10. 【解析】第十二句的cutcutting。stop. . . (from)doing. . . 禁止做。关闭Word文档返回原板块高考资源网版权所有,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1