收藏 分享(赏)

UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx

上传人:a**** 文档编号:552619 上传时间:2025-12-10 格式:DOCX 页数:13 大小:35.35KB
下载 相关 举报
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第1页
第1页 / 共13页
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第2页
第2页 / 共13页
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第3页
第3页 / 共13页
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第4页
第4页 / 共13页
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第5页
第5页 / 共13页
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第6页
第6页 / 共13页
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第7页
第7页 / 共13页
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第8页
第8页 / 共13页
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第9页
第9页 / 共13页
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第10页
第10页 / 共13页
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第11页
第11页 / 共13页
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第12页
第12页 / 共13页
UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元基础巩固练习 WORD版含解析.docx_第13页
第13页 / 共13页
亲,该文档总共13页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit2Improving yourself 考试时间:90分钟 满分:120分第一部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AGreat Activities for Nature LoversHiking One of these easiest and most accessible ways to get close to nature is by setting out on a good old-fashioned hike. Hiking generally doe

2、snt require any fancy equipment or special skills, just a piece of map and a thirst for adventure. This activity can be as relaxing as you make it.Backcountry Camping Why limit yourself to just a day hike when you can have a full weekend (or longer) adventure? Backcountry camping involves packing yo

3、ur tent, sleeping gear, food and water on your back to set up camp in a remote location. If youre an experienced hiker and camper, this is an excellent way to test your survival skills and explore the wilderness.Mountain and Road Biking Unlike long hikes through the woods and camping, biking allows

4、you to cover more ground and travel farther in nature. Mountain biking typically involves riding up and down steep slopes, between trees, and over rocks. If this sounds too intense or your tires arent suited for rugged terrain(崎岖的地带), consider taking a road bike on paved trails through forest preser

5、ves or along country road.Gardening Contrary to popular belief, you dont have to travel beyond your own backyard to experience the beauty of nature every day. If your personality is less adventurous or your mobility restricted, consider planting a garden to grow your own vegetables, fruits, herbs, o

6、r flowers. Theres something really satisfying about mixing up a salad with fresh ingredients you grew yourself. One of the best parts about spending time in nature is that it doesnt have to break your budget and anyone can do it.1.What does hiking need for hikers?A.A compass.B.A strong desire.C.Prac

7、tical skills.D.Necessary equipment.2.Where will you go to show your survival potential in the wild?A.To a backyard.B.To a forest.C.To a distant place.D.To a mountain.3.Which of the following can take you to travel farthest?A.Hiking.B.Backcountry Camping.C.Gardening.D.Mountain and Road Biking.B I mus

8、t have looked deep in thought, or as deep in thought as an 11-year-old man can, when my grandmother glanced up from her weeding to ask, You have something on your mind, dont you? Yes, I was thinking that someday I want to be an Olympic speed skating champion like my hero, Eric Heiden. I want to be a

9、 doctor like my parents and I want to help children in Africa. I immediately knew I had the right person when a knowing smile flashed across her face. Johann, of course! You can do anything you want to do! she said simply. And with my grandmothers support, I set out to pursue my passions. 14 years l

10、ater, I was well ready to take hold of my first dream: becoming an Olympic champion. The Olympics in 1994 were in my home country, Norway. As I entered the Olympic stadium, I wasnt the best athlete, and many had doubts about my ability to perform well. But I had something special working for me. I h

11、ad a woman in the first row who believed in me following my passions just as much as I did. For the first time ever, my grandmother was going to see me skate. It happened. Breaking a world record, I won the gold. As I stood on the podium(领奖台) that I had dreamedabout my entire life, a curious questio

12、n popped into my head. Why me? Why did I win, given all the other incredible competitors out there? The reason had to be more than a grandmother who shared a belief in her grandsons dream. The question led me to only one answer: because I wanted to make a difference in the world, and with all the me

13、dia attention on my success, I could. I immediately knew what that difference had to be: hope in the lives of the children in Africa. Six months earlier, Id been invited to Eritrea as an ambassador for Olympic Aid.1.How did his grandmother react when the author spoke out what was on his mind?A.His g

14、randmother laughed at him.B.His grandmother supported him.C.His grandmother had no confidence in him.D.His grandmother felt quite surprised.2.When did the author probably realize his first dream?A.At the age of 20.B.At the age of 22.C.At the age of 25.D.At the age of 28.3.What will the author tell u

15、s in the part following the passage?A.His efforts in helping the African children.B.His hard training in preparing for the next Olympics.C.His successes at other Olympic games.D.His grandmothers attitude towards him.4.Whats the passage mainly about?A.A young boy who had many dreams.B.The encourageme

16、nt from a grandmother.C.A sportsman who realized his first dream of helping African children.D.An Olympic hero who made a difference in the world.C There are many changes that can happen in a persons life. Some changes are very small and would not affect your life very much. However, other events co

17、uld be very important and could change a persons whole life. The important event that changed my life is coming to the United States to study. When I first arrived in this country, I realized that a great transformation(转变) would happen in my life both physically and mentally. After spending more th

18、an two months in the United States, I firmly believe that moving to the United States is a beneficial change for me. This change provides me with a chance to lead a healthy lifestyle as well as a new way of thinking that is important for me. It is necessary to have this change as it offers me a heal

19、thy lifestyle. Before coming to the United States, I used to stay up late at night to study and wake up early in the morning. This could cause me to get sick easily. When I decided to come to America, I made up my mind and determined to keep a healthy routine. For example, I enjoy the American-style

20、 meal which includes having a fresh salad instead of cooked vegetables. This method of cooking vegetables helps me absorb more vitamins from them. Additionally, this most important change enables me to think differently and internationally. This is my first time living in a North American country. H

21、ence, I have a brand-new chance to experience a new culture. By knowing more about different cultures, I have become more considerate and have an understanding of various habits as well as behaviors from different races. Since I came here, I have changed my eating and sleeping habits to a good way.

22、Thus, this change is very important and beneficial for me.1.What does the author mainly want to tell us in the passage?A.There exist great changes during a persons life.B.Small changes will bring great influence on society.C.An important event has changed the life of the author.D.The author values t

23、he chance to study in the United States.2.How did the author feel when he first landed onto the new country?A.He benefited from the challenging life.B.He found he would face a great change.C.He discovered life here quite agreed with him.D.He knew he had to change his healthy lifestyle.3.What can we

24、learn from the third paragraph?A.The author was becoming healthier and healthier.B.The author felt happier and more content.C.The author learned how to cook American meals.D.The author decided to live as the Americans do.4.Which of the following impresses the author most?A.The American-style meal.B.

25、A new way of living.C.Experiencing a new culture.D.Changing his behaviors.DIf you could have one kind of super power, what would it be? Dreaming about whether you would want to read minds, see through walls, or have superhuman strength may sound silly, but it actually gets to the heart of what reall

26、y matters in your life. Every day in our work, we are inspired by the people we meet doing extraordinary things to improve the world. They have a different kind of super power that all of us possess: the power to make a difference in the lives of others. Were not saying that everyone needs to contri

27、bute their lives to the poor. Your lives are busy enough doing homework, playing sports, making friends, and chasing after your dreams. But we do think that you can live a more powerful life when you devote some of your time and energy to something much larger than yourself. Find an issue you are in

28、terested in and learn more. Volunteer or, if you can, contribute a little money to a cause. Whatever you do, dont be a bystander. Get involved. You may have the opportunity to make your biggest difference when youre older. But why not start now? Our own experience working together on health, develop

29、ment, and energy the last twenty years has been one of the most rewarding parts of our lives. It has changed who we are and continues to fuel our optimism about how much the lives of the poorest people will improve in the years ahead.1.What does the underlined part in Paragraph 2 refer to?A.Your lif

30、estyle.B.Your trouble in life.C.Your life value.D.Your life experience.2.How do the people around make author inspired every day?A.They are making the world better.B.They possess different kinds of super power.C.They have got the power to change the world.D.They have great influences on the authors

31、life and work.3.Which of the following can be best concluded from Paragraph 5?A.Trying your best to help the poor.B.Working hard to get the bigger opportunities.C.Contributing more to a cause.D.Getting yourself interested and getting involved.4.What can be inferred from the last paragraph?A.Peoples

32、efforts have been materially rewarded.B.The lives of the poorest are supposed to get better.C.The work on health is the most valuable experience.D.Much more progress will be made in the near future.第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Investing in yourself Figuring out

33、how to invest your money can be a difficult task. This is something that you will want to learn how to do._ Things that will improve your knowledge, skills or health are all great investments. However, before you start, you need to be clear about what you will gain from doing all of these things. Yo

34、u may think investing in yourself means investing in your education._ There are some other things you can do as well as buying a gym membership card or learning a new skill. So what are some specific things you can do?_ Reading books can really expand your mind and allow you to learn different skill

35、s and gain knowledge. Im talking about the books where you will actually learn a new skill, not fiction books. You can also take courses and attend seminars. These programs are taught by people with a high level of knowledge or skill._ Only in this way can you avoid being fooled by some sales presen

36、tations. Moreover, investing in yourself is a safe way to keep your money. Although a savings account is seen as the most secure investment, that isnt 100% safe. Even if you never experience your bank closing down, the return is little when inflation(通货膨胀) is taken into consideration._ But over time

37、, they will show up in terms of your happiness level as well as your level of success.A.The benefits will stay with you.B.This is just one way.C.If you arent a reader, you should start with that.D.The more you do this, the more valuable you will be.E.The best way to invest your money is to invest it

38、 in yourself.F.Of course, you need to do some research before investing.G.When you invest in yourself, you may not see gains right away.第二部分 语言知识运用(共两节,满分30分)第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 I always hear about brave people on social media. If bravery is as simple

39、as showing 1 during a time of fear, I2 a time when I had a scary experience. My family had just arrived at our Christmas holiday house when the3 came to drop off the keys and4 us to watch out for wild rodents running around his house. The thought of5 something like a mouse6 entered my mind. Besides,

40、 my father always came to my7 if I needed him. While my parents8 our bags, I decided to watch a movie in my room. Everyone else was9 so I had to take care of my brother. Halfway through the movie, I really needed to take a bathroom 10 so I stepped out of my room, leaving him alone in his baby bed. W

41、hen I left the room, my brother began to cry loudly and fearfully, so I hurried back, and was greeted by an 11 furry visitor. Dad! I cried, There is a rat in my room! Killing it! he 12 . But Dad, I cant. My mind 13 ; I was so frightened. The first thing I saw was an umbrella, so I 14 it. WACK! I beg

42、an to hit the rat until it stopped moving. My parents were 15 that I put my fear aside to protect my brother. That day, I felt brave.1.A.strengthB.progressC.powerD.skill2.A.wasteB.recallC.spendD.occupy3.A.neighborB.agentC.strangerD.owner4.A.warnedB.beggedC.allowedD.encouraged5.A.observingB.playingC.

43、makingD.killing6.A.almostB.graduallyC.neverD.suddenly7.A.lifeB.handC.mindD.aid8.A.unpackedB.unfoldedC.unlockedD.uncovered9.A.busyB.excitedC.hurriedD.frightened10.A.rideB.walkC.breakD.chance11.A.unreasonableB.unexpectedC.unknownD.unfit12.A.laughedB.informedC.yelledD.signed13.A.frozeB.brokeC.wanderedD

44、.changed14.A.kickedB.handedC.seizedD.threw15.A.afraidB.nervousC.considerateD.proud第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Valuable Values The spending power of young people _(vary) from person to person. Each, however, _ (face) with the same question; what to do with their money? So

45、me teens may spend their money on online activities_ others can make good use of money. For instance, with her grandmothers help, eight-year-old Thompson started making Kare Bags containing _ (necessity) for the homeless, which made their lives _ (easy). Its important for younger generations to know

46、 an appropriate way to spend money. Thanks to Jerry, he put forward a method to teach teenagers_ to spend money wisely. When Jerrys grandchildren turned 13, his present to each of them was three jars for Spending, Saving, and Givinghe has since added a fourth jar for Investing. It was from then on_

47、his grandchildren started to be in control of the money they received. Jerrys birthday present to his grandchildren is more than a few jarshe is giving them the opportunity _ (learn) lifelong values. The wider aim of the jars is to encourage teenagers to think _ (objective) about money and what it c

48、an do. In a word, this method will make a _ (different) to teenagers future.第三部分 写作(共两节,满分40分)第一节 (满分15分)假如你是李华,你的澳大利亚笔友David在邮 件中透露,他觉得他的朋友吸烟很酷,也想尝试一下,为此征求你的意见。请你根据以下提示,给David回一封邮件,劝他不要吸烟。要点如下: 1.吸烟危害大,会影响自身及他人的健康; 2.一旦上瘾,很难戒除; 3.提倡健康、积极的生活方式。注意: 1.词数80左右; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯; 3.开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear

49、David, I have learned from your email that you want to try smoking as you think it is very cool. _Yours sincerely,Li Hua第二节 (满分25分) 阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。 Im going to miss you so much, Poppy, said the tall, thin teenager. He bent down to hug his old friend goodbye. He s

50、tood up, hugged his parents, and smiled, trying not to let his emotions(情绪) get the better of him. His parents were not quite able to keep theirs under control. They had driven their son several hours out of town to the university where he would soon be living and studying. It was time to say goodby

51、e for now at least. The family hugged and smiled through misty eyes and then laughed. The boy lifted the last bag onto his shoulder, and flashed a bright smile. I guess this is it, he said. Ill see you back home in a month, okay? His parents nodded, and they watched as he walked out of sight into th

52、e crowds of hundreds of students and parents. The boys mother turned to the dog, Okay, Poppy, time to go back home. The house seemed quiet as a tomb without the boy living there. All that week, Poppy didnt seem interested in her dinner, her favorite toy, or even in her daily walk. Her owners were sa

53、d too, but they knew their son would be back to visit. Poppy didnt. They offered the dog some of her favorite peanut butter treats. They even let her sit on the sofa, but the old girl just wasnt her usual cheerful self. Her owners started to get worried. What should we do to cheer Poppy up? asked Da

54、d. Weve tried everything. I have an idea, but it might be a little crazy, smiled Mom. Without anybody left in the house but us, this place could use a bit of fun. Lets get a little dog for Poppy. It didnt take long before they walked through the front door carrying a big box. Poppy welcomed them hom

55、e as usual, but when she saw the box, she stopped. She put her nose on it. Her tail began wagging(摆动) ever so slowly, then faster as she caught the smell.Paragraph 1: Dad opened the box and a sweet little dog appeared._Paragraph 2: A few weeks later, the boy arrived home from university._答案以及解析第一部分

56、阅读理解第一节A.答案:1-3 BCD解析:1.细节理解题。由第一段中的Hiking generally doesnt require any fancy equipment or special skills, just a map and a thirst for adventure.可知,徒步旅行需要对冒险的渴望。故选B项。2.细节理解题。由第二段中的Backcountry camping involves packing your tent, sleeping gear, food, and water on your back to set up camp in a remote l

57、ocation. If youre an experienced hiker and camper, this is an excellent way to test your survival skills and explore the wilderness.可知,在一个遥远的地方可以展示你在野外生存的潜力。 故选C项。3.推理判断题。由第三段中的Unlike long hikes through the woods, biking allows you to cover more ground and travel farther in nature.可推测,山地和公路自行车旅行可以让:

58、你旅行到很远的地方。故选D项。 B.答案:1-4.BCAB解析:1.细节理解题。根据第三段中祖母的话可知,当作者说出他的梦想时,祖母很支持他,故B项正确。2.细节理解题。根据第一段中的I must have looked deep in thought, or as deep in thought as an 11-year-old man can及第四段第一句可知,11岁时作者说出了自己的梦想,14年后,作者准备好实现他的第一个梦想成为奥运会冠军,并最终实现了,由此可知,作者在25岁时实现了他的第一个梦想,故C项正确。3.推理判断题。根据第二段中的I want to help childre

59、n in Africa可知,作者还有一个梦想帮助非洲儿童,再由文章最后一句可知,接下来作者会讲述自己为帮助非洲儿童而做出的努力,故A项正确。4.主旨大意题。通读全文可知,本文主要讲述了作者在祖母的支持与鼓励下,努力追求自己的梦想,最终成为奥运会速度滑冰冠军的故事,祖母的支持与鼓励对作者实现梦想起到了重要作用,故B项正确。 C.答案:1-4.CBAC解析:1.主旨大意题。根据第一段最后一句The important event that changed my life is coming to the United States to study.可知,作者主要想讲述来美国学习给他的生活带来的变

60、化,故选C。2.细节理解题。根据第二段第一句When I first arrived in this country. mentally.可知,作者在刚到美国的时候,就意识到无论是生理上还是心理上,自己的生活都将会发生巨大的变化。故选B项“他发现自己将面临巨大的变化”。由第二段第二句After spending. for me.可知,在美国生活了两个多月后,作者坚信去美国对自己来说是一个有益的改变。所以A项“他从充满挑战的生活中获益”和C项“他发现这里的生活很适合他”都是在美国生活了一段时间后的感受,与题意不符。D项“他知道他必须改变健康的生活方式”与第二段最后一句This change pr

61、ovides me with a chance to lead a healthy lifestyle.for me.的表述不一致。3.推理判断题。根据第三段最后一句This method of cooking vegetables helps me absorb more vitamins from them.可推断出,这种烹调蔬菜的做法帮助作者摄入了更多的维生素,这样会使他的身体越来越健康,故选A。4.细节理解题。根据第四段中的this most important change enables me to think differently and internationally可知,本

62、段中提到的I have a brand-new chance to experience a new culture给作者留下的印象最深,故选C,A项“美式饭菜”、B项“一种新的生活方式”以及D项“改变他的行为”均不符合题意。D.答案:1-4.CADB解析:1.推理判断题。在文章第一段中,作者提出了“如果你能有一种超能力,那会是什么呢?”的问题,然后第二段回答“你梦想可以读懂别人的心思、透墙看物或是拥有某种超凡的力量可能听起来很傻,但事实上它抓住了核心问题什么是你生命中你最重视的。下文作者指出,每个人生命的价值在于为社会做贡献,所以可推知,画线部分指的是生命的价值。故选C。2.推理判断题。根据

63、第三段Every day in our work, we are inspired by the people we meet doing extraordinary things to improve the world.中的improve the world可知,此处隐含的意思是“让世界变得更美好”,故选A。3.推理判断题。根据文章第五段中的Find an issue you are interested in and learn more.和Get involved.可以推断出,本段讲了要让自己感兴趣并参与,故选D。4.推理判断题。根据文章最后一段中的fuel our optimism

64、about how much the lives of the poorest people will improve in the years ahead可知,对于最贫困的人的生活将来会更好这一点人们持乐观态度,故选B。 第二节答案:EBCFG解析:本文是一篇说明文,主要介绍了人们应该如何进行自我投资。 根据后文 Things that will improve your knowledge, skills or health are all great investments.(能够提高你的知识、技能或健康的事情全都是好投资。)以及下一段首句 You may think investing

65、 in yourself means investing in your education.(你也许认为自我投资意味着投资你的教育。)可知,这一段主要是讲投资的最好方式就是投资自我,故选E。根据后文 There are some other things you can do(你有一些别的事可以做)可知,设空处指教育投资仅仅是其中一种方式,故选B。根据后文 Reading books can really expand your mind(读书确实能扩展你的思维)可知设空处指建议读书,故选C。根据后文 Only in this way can you avoid being fooled b

66、y some sales presentations.(只有这样你才能避免被一些销售展示思弄。)可知,在投资前你应先做些调查,故选F。根据后文 But over time, they will show up(但随着时间流逝,它们将会显现出来)可知,自我投资的好处不会立即显现出来,故选G。第二部分 语言知识运用第一节答案:1-5.ABDAD; 6-10.DDAAC; 11-15.BCACD解析:1.考查名词。此处指如果在一段恐惧的时间内勇气像展示力量(strength)一样简单的话。progress进步;power权力;skill技巧。故选A。2.考查动词。下文讲述“我”的一次可怕的经历,故这

67、里用recall,表示“回忆起”。waste浪费;spend度过;occupy占用。故选B。3.考查名词。根据设空处的上文“我们一家人刚到我们的圣诞度假屋”和下文“来把钥匙给我们送来”可知,这里应该是指这个度假屋的主人(owner)。neighbor邻居;agent代理人 stranger陌生人。故选D。4.考查动词。根据下文中的watch out for可知,这里用warned表示“提醒”更符合文意。beg恳求;allow允许;encourage鼓励。故选A。5.考查动词。根据倒数第四段中的Killing it!可知,这里用killing照应下文。observe观察到;play玩耍;make

68、制造;kill杀死。故选D。6.考查副词。这里强调听到房东和父母的对话后,“我”突然产生的想法。almost几乎;gradually逐渐地;never永不;suddenly突然。故选D。7.考查名词。根据第五段中当“我”发现老鼠出现在房间时,“我”立即向爸爸求助可以推知,此处表示“况且,如果我需要我父亲,他总会来帮忙”。come to ones aid表示“来帮助某人”,符合语境。life生活;hand手;mind大脑。故选D。8.考查动词。根据上文可知,我们一家人刚住进这个房子,且根据常识可知住进去之后,要把包打开(unpacked)整理一下。unfold展开;unlock开的锁;uncov

69、er揭开盖子。故选A。9.考查形容词。根据设空处后的“因此我不得不照看我弟弟”可知,此时其他人都在忙碌(busy)着。excited兴奋的;hurried匆忙完成的;frightened害怕的。故选A。10.考查名词。根据下文中的so I stepped out of my room可知,电影看到一半的时候“我”需要上厕所。break意为“问歇,休息”,符合语境。ride短途旅程;walk步行;chance机会。故选C。11.考查形容词。根据上下文可知,一个出乎意料的毛茸茸的来访者突然出现,故用unexpected“出乎意料的”。unreasonable不合理的;unknown未知的;unfi

70、t不合适的。故选B。12.考查动词。根据上文可知,“我”的父亲没有和我在一个房间中,且正在忙碌,又根据Killing it!可知,我的父亲应该是大声呼喊(yelled)。laugh笑;inform告知;sign示意。故选C。13.考查动词。根据下文中的I was so frightened可推知,“我”当时不知所措,故“我”的头脑因害怕而僵住了。freeze惊呆,吓呆;break弄破;wander开小差;change改变。故选A。14.考查动词。根据上文中的“我看见的第一件东西是伞”和下文中的“我开始打那只老鼠”可知,此处表示“我”抓起(seized)那把雨。kick踢;hand给;throw

71、扔。故选C。15.考查形容词。根据上下文内容可知,因为“我”战胜恐惧,把老鼠打死,保护了“我”的弟弟,所以“我”的父母为“我”感到自豪(proud)。afraid害怕的;nervous神经紧张的;considerate替他人着想的。故选D。 c答案:varies; is faced; while; necessities; easier; how; that; to learn; objectively; difference解析:考查动词的时态和主谓一致。句意:年轻人的消费能力因人而异。分析句子结构可知,设空处作句子的谓语,结合语境可知,应用一般现在时,且主语为第三人称单数,故填varies

72、。 考查固定结构。句意:然而,每个人都面临着同样的问题:用他们的钱做什么?be faced with意为“面临着”。考查连词。句意:一些青少年可能把他们的钱花在网络活动上,而其他青少年可以充分利用(自己的)钱。分析句子结构可知,设空处应表示前后两种行为的对比,故填while,意为“然而,而”。考查名词复数。句意:八岁的汤普森开始为无家可归的人制作装有必需品的Kare Bags。分析句子结构可知,设空处应填名词作containing的宾语,且由语境可知应用名词复数,故填necessities,意为“必需品”。考查形容词比较级。句意:八岁的汤普森开始为无家可归的人制作装有必需品的Kare Bags

73、,这让他们的生活更容易。结合句意可知,设空处暗含着与过去的比较,应用比较级,故填easier。考查“疑问词+不定式”结构。句意:多亏了杰里,他提出了一个教青少年如何明智地花钱的方法。分析句子结构并结合句意可知,设空处应用疑问词how。考查强调句。句意:就是从那时开始,他的孙子孙女们开始掌控他们收到的钱。分析句子结构可知,此句为强调句,设空处应填that。考查非谓语动词。意.他在给予他们学习终身的价值观的机会。分析句子结构可知,设空处应用不定式作定语,the opportunity to do sth.意为“做某事的机会”,故填to learn。考查词性转换。句意:这些罐子更大的目标是要鼓励青少

74、年们客观地看待金钱以及它能做什么。分析句子结构可知,设空处应用副词修饰动词think,故填objectively。考查词性转换。句意:总之,这个方法会对青少年的前途有影响。分析句子结构可知,此处为固定短语make a difference,意为“起作用;有影响”。第三部分 写作第一节答案:Dear David, I have learned from your email that you want to try smoking as you think it is very cool. As far as I can see, smoking is a bad habit. It is wi

75、dely believed that smoking has harmful effects on ones body. It can do terrible damage to your heart, and even cause cancer. Additionally, cigarette smoking will affect the health of your family members. Whats worse, you will find it hard to give up once you are addicted to cigarette smoking. I sugg

76、est you live a healthy and active life. Youd better often take part in sports to build you up and develop some healthy hobbies to enjoy life. Yours sincerely,Li Hua第二节答案:Paragraph 1: Dad opened the box and a sweet little dog appeared. Poppy was amazed. She wagged furiously. She barked with joy. She

77、smiled, her tongue lolling out as she investigated the surprise. The little pup was not shy and immediately starting yipping and jumping around the older dog. That didnt take long, remarked Mom, as both dogs went roaring around the house in an impromptu game of chase. Dad laughed.Paragraph 2: A few

78、weeks later, the boy arrived home from university. He had missed Poppy and was looking forward to seeing her. When he bent down to give her a big hug, he fell over in surprise as a small golden cloud came racing up to lick his face, too. Oh my gosh, who is this? he exclaimed. His parents laughed at the look of shock on his face. Thats Pee-wee, said Dad. I cant believe you got yourselves a puppy! We didnt, replied Mom. This puppy is for Poppy!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1