收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 课时分层作业15 Unit 5 Theme parks Section Ⅲ、Ⅳ(含解析)新人教版必修4.doc

上传人:a**** 文档编号:454237 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:5 大小:317KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 课时分层作业15 Unit 5 Theme parks Section Ⅲ、Ⅳ(含解析)新人教版必修4.doc_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时分层作业15 Unit 5 Theme parks Section Ⅲ、Ⅳ(含解析)新人教版必修4.doc_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时分层作业15 Unit 5 Theme parks Section Ⅲ、Ⅳ(含解析)新人教版必修4.doc_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时分层作业15 Unit 5 Theme parks Section Ⅲ、Ⅳ(含解析)新人教版必修4.doc_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时分层作业15 Unit 5 Theme parks Section Ⅲ、Ⅳ(含解析)新人教版必修4.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 5 Theme parks课时分层作业(十五)Section 、语言知识练习固基础.单词拼写1This settler (移民) is an athletic (运动的) coach,who works in a famous club.Sometimes he acts as a translator (翻译) for the minority (少数民族)and gets some little souvenir (纪念品) from them.2The jungle (丛林) was so thick that it is difficult for sunlight (阳光)

2、 to fall through it.But there are still varieties of creatures (生物)3The brand (牌子) of this smart phone is popular with teens.So if you want to get the latest fashion after its admission (允许进入) into the market,you must order it online in advance (提前)4When you plan to go outing (远足),youd better prepar

3、e a brochure (指南) and a comfortable sneaker (运动鞋) instead of taking a shuttle (往返汽车) on the freeway (高速公路).单句语法填空1Blue whales are the largest creatures (create) ever to have lived.2There is a busstop close to the school.3While the old man was seeing the film,what had happened on the battlefield came

4、 to life in his mind.4He was given admission (admit) to the college after eight years hard work.5Only by improving education and high technology can a country become an advanced (advance) one.6Not only Tom but also his classmates are (be) coming to visit museums.7Then,handle the most important tasks

5、 first so youll feel a real sense of achievement(achieve)8She is determined to carry on with her education(educate)9It is certainly(certain) fun but the lifestyle is a little unreal.10I cant find my toys anywheretheyve entirely disappeared(appear)11Being unable(able) to afford a proper home after ge

6、tting married,the couple moved into a mountain cave.高考题型练习提能力.阅读理解AOpened in September 2005,Hong Kong Disneyland is the second Disney Park in Asia.It experienced a difficult time upon its opening.The Park,as well as two themed hotels,was built on Lantau Island.The Park opened to strong competition i

7、n the form of Ocean Park.Hong Kong Disneyland is one of only two parks in Hong Kong,which has become one of the worlds leading cities in recent years.It kept Chinese cultural traditions in mind when they built the Park to avoid a cultural backlash (抵制)Designers added to the custom of Feng Shui.Disne

8、y and Hong Kong announced the Park in 1999,and construction (建设) began in 2003.The Park had one of the shortest construction periods in Disney history.Disney actually announced that the opening of the Park would be brought forward,from 2006 to September 2005.The Park attracted 5.2 million visitors i

9、n its first year,below the expected 5.6 million.There was a lack of attractions,with Fantasyland opening with just one dark ride.Summer Passes were announced to increase the number of tourists.Autopia,Stitch Encounter and its a Small World opened between 2006 and 2008 to offer more attractions at th

10、e Park.The number of tourists dropped in 2007 to just over 4 million,so Disney planned a big expansion (扩大) project to attract more tourists and bring the Park back to its normal level.In July 2009,the Legislative Council of Hong Kong passed a threeland expansion of Hong Kong Disneyland,and in 2010,

11、Toy Story Land opened.These new attractions have certainly paid off,with the Park earning record profit (盈利) in 2013.In that year,over 7 million guests entered the Park.With enough room for a second Park and the promise of more attractions to come,it seems that there is indeed a great beautiful tomo

12、rrow for Hong Kong Disneyland.【语篇解读】香港迪士尼乐园刚开放时游客量不是很理想,但现在已经很受游客欢迎。1What do we know about Hong Kong Disneyland upon its opening?AIt was the best Disney Park in Asia.BIt wasnt very successful at first.CIt didnt face much competition.DIt was against Chinese culture.B推理判断题。根据第一段的“It experienced a diff

13、icult time upon its opening”以及后面提到刚开园时,游客量并未达到预期可知,香港迪士尼乐园刚开放时并不是很成功。2Compared to most other Disney parks,Hong Kong Disneyland Ais much smaller in sizeBhas more customs to considerChad a longer preparation for openingDhad a shorter period of time for constructionD细节理解题。根据第三段的“The Park had one of the

14、 shortest construction periods in Disney history”可知,香港迪士尼乐园比其他大多数迪士尼乐园所需要的建设时间都要短。3Whats the authors attitude toward the future of Hong Kong Disneyland?AHopeful.BWorried.CUninterested.DDoubtful.A作者态度题。根据末段的“it seems that there is indeed a great beautiful tomorrow for Hong Kong Disneyland”可知,作者对香港迪士尼

15、乐园的未来很有信心。B(教师用书独具)The most popular of the amusement parks in Canada is Paramount Canadas Wonderland.This park frequently gets the most visitors of any seasonal park in North America.One reason is its numbers of wild rides.For younger kids,the television characters are very exciting.You can see Fred

16、 Flinstone,SpongeBob SquarePants or Dora the Explorer.There are often rides starring these characters that are more popular among younger children.There are plenty of fantastic shows for families to watch as well.Whats more,the admission to the park includes the nearby Splash Works.Another popular t

17、heme park is Galaxyland Amusement Park.Amusement parks fun shouldnt be limited to just the summer months,and Galaxyland is aware of this.As the worlds largest indoor amusement park,Galaxyland packs in it 25 breathtaking rides and attractions.It is also home to one of the worlds largest indoor roller

18、 coasters.Galaxyland remains one of the most popular theme parks in Canada for older children because of attractions like the Rock NRide Dance Party.This party combines music,music videos and unlimited rides from 8 pm to midnight.One of the most visited amusement parks in Canada on the west coast is

19、 Playland.Playland,unlike other Canadian theme parks,has a long history in its city.Playland has all the fun of a carnival,with scary houses,merrygorounds(旋转木马) and a ferris wheel.There are also modern additions in the park,like a climbing wall for kids and a video game room.Playland is open from sp

20、ring through fall,though only on weekends and holidays before June 18 and after September 1st.【语篇解读】本文是一篇说明文。就加拿大的三家主题公园的特色及具有代表性的娱乐项目和设施进行了介绍。4Which of the following is TRUE about Paramount Canadas Wonderland?AIt is the largest seasonal park in Canada.BIt offers many interesting shows to visitors.C

21、Its rides star many characters popular among adults.DIt has the biggest number of visitors of all the Canadian parks.B细节理解题。 从第一段关于Paramount Canadas Wonderland的介绍中“There are plenty of fantastic shows for families to watch as well.”可知B项正确。5What makes Playland different from other Canadian theme parks

22、?AIts large indoor roller coaster.BIts video game room.CIts location.DIts long history.D细节理解题。 从第三段中“Playland,unlike other Canadian theme parks,has a long history in its city.”可知,该主题公园悠久的历史是与其他的加拿大主题公园所不同的地方。6What do these three popular theme parks have in common?AThey all have attractions for child

23、ren.BThey are all open throughout the year.CThey all have parties at night.DThey are all outdoor parks.A推理判断题。 从第一段的“There are often rides.more popular among younger children.”,第二段的“Galaxyland remains.for older children because of attractions like the Rock N Ride Dance Party.”及第三段的“.a climbing wall

24、for kids.”可知,这三个主题公园的共同之处是都有给孩子们准备的设施或活动。7The text is mainly intended to Aencourage people to travel in CanadaBcompare different theme parks in CanadaCintroduce some popular Canadian theme parksDoffer some tips on visiting theme parks in CanadaC主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了加拿大的三个主题公园。.短文改错(教师用书独具)Last Saturd

25、ay Tim and I pay a visit to Peoples Park.We went there by taxi.Arrived at the park,unfortunately,Tim found his camera missing.Having searched a backpack inside out,we assumed that it must have left in the taxi driving us there.We got in touch with the taxi company and told them which had happened.As

26、 we expected it,it didnt take long when the driver sent the camera back.He insisted that we checked the camera and told us to be more carefully the next time.We expressed our thank to him.What an interesting day and what a nice taxi driver!答案Last Saturday Tim and I a visit to Peoples Park.We went th

27、ere by taxi. at the park,unfortunately,Tim found his camera missing.Having searched backpack inside out,we assumed that it must have left in the taxi driving us there.We got in touch with the taxi company and told them had happened.As we expected ,it didnt take long the driver sent the camera back.He insisted that we the camera and told us to be more the next time.We expressed our to him.What an interesting day and what a nice taxi driver!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1