1、Unit 4 Global warming.阅读理解EF (English First) is the worlds leading privately owned education company.Founded in 1965, EF operates in over 50 countries around the world.We have vacancies for teaching positions across China so if you prefer the fastpaced city life like Shanghai, we probably have the p
2、osition for you.We have both Kids & Teens schools and Adult schools in over 60 cities in China.Teaching at English FirstAt English First, youll be provided the resources to become the best teacher you can be.Our new and colorful classrooms offer stateoftheart (最先进的) technology including Internetconn
3、ected computers, interactive whiteboards and iPads.We also offer a worldclass teacher development program with certification courses to our teachers to help them move into more senior positions within EF.Join the EF Teacher Network todayJoin a supportive community of EF staff and teachers from day o
4、ne.Were here to provide the support you need every step of the way, from preparing your legal work visa to airport pickup.Learn how to order food in Chinese with our free language classes or attend a weekly teacher social sponsored by the company.Theres so much to experience living abroad and youll
5、experience it to the fullest with EF.RequirementsA bachelors degreeA TEFL Certificate (EF TEFL sponsorship available)Passport holders from the UK, the USA, Canada, Ireland, Australia, South Africa or New ZealandThe ability to obtain a clear background checkThe ability to live abroad for at least one
6、 yearYour benefits package12,00013,500 RMB monthly,based on qualifications10 paid annual leave days plus 11 national holidaysAirport pickup upon arrivalFree hotel accommodation during your first two weeks at EFFree Mandarin Chinese lessons本文为一则招聘广告,旨在为EF公司招聘一批即将在中国教英语的外籍老师。1What can be learned about
7、 EF?AIt only operates in China.BIt was founded in the 19th century.CIt targets at kids and teens.DIt aims to offer English lessons.答案:D解析:细节理解题。由第一段中的“EF (English First) is the worlds leading privately owned education company.”可知EF公司主要是培训英语的。2What should an applicant have to get the position?AA mast
8、ers degree.BA TEFL Certificate.CAmerican nationality. DA background in English.答案:B解析:细节理解题。根据文章Requirements部分中的“A TEFL Certificate (EF TEFL sponsorship available)”可知答案。3What is the purpose of the passage?ATo attract teens or kids to EF.BTo stress EFs achievements in China.CTo employ teachers workin
9、g in China.DTo introduce the company English First.答案:C解析:写作意图题。由文章内容尤其是第一段中的“We have vacancies for teaching positions across China”可知本文旨在招聘在中国教英语的老师。.七选五Easy Ways to Keep Your Brain SharpEveryone is forgetful, but as we age, we start to feel like our brains are slowing down a bitand that can be a v
10、ery annoying thing._1_ Read on for some techniques worth trying.1_2_People who regularly made plans and looked forward to upcoming events had a 50 percent reduced chance of Alzheimers disease (早老性痴呆症), according to a recent study._3_ Something as simple as setting a goal to have a weekly coffee date
11、 with a friend will do.Theres evidence that people who have a purpose in life or who are working on long or shortterm goals appear to do better.In other words, keep your brain looking forward.2Go for a walk.Mildly raised glucose (葡萄糖) levels can harm the area of the brain that helps you form memorie
12、s and physical activity can help get blood glucose down to normal levels.In fact, exercise produces chemicals that are good for your brain._4_3Learn something new.Take a Spanish class online,join a drawing club, or learn to play cards.A study found that mental stimulation (刺激) limits the weakening e
13、ffects of aging on memory and the mind.But the best thing for your brain is when you learn something new and are physically active at the same time._5_ Or go dancing with your friends.AFocus on the future. BThis can be especially harmful to the aged.CIt should be something like learning gardening.DSo take a few minutes each day to do some reading.EBut dont worry if your schedule isnt filled with lifechanging events.FLuckily, research shows there is a lot you can do to avoid those moments.GIn other words, when you take care of your body, you take care of your brain.答案1F2.A3.E4.G5.C