1、Module 2The Renaissance课时作业5Introduction & Reading and Speaking.单句语法填空1Some experts think reading is the fundamental skill upon/on which school education depends.2As science and technology develop steadily, so does the education style of China.3Police have appealed for witnesses to_come (come) forwa
2、rd.4He was suspected of giving away state secrets and arrested last month.5Peter will take up his post as the head of the travel agency at the end of next month.6We seek to_cater (cater) the needs of business as well as local clients.7Hard working and proper ways will lead you to success.8It is up t
3、o you to_decide (decide) when we will start.完成句子1她不弹钢琴,但喜欢唱歌,我姐姐也是如此。She doesnt play the piano, but she likes singing. So_it_is_with_my_sister.2住在城市里的人们过着忙碌的生活。People living in cities lead_a_busy_life.3她的幽默感把所有在场的人强烈地吸引住了。His sense of humour appealed_to_all_the_people present enormously.4这件事你不能归罪于她。
4、You shouldnt put/lay_the_blame_on_her_for this matter.5你尽管放心,我们能够按时完成任务。You can depend_on_it_that we will fulfill the task on time.串点成篇微表达李老师不仅(more than)是我的老师,也是我的朋友。他经常激励(motivate)我努力学习。然而,我上次考试不及格,这使我感到不安(disturbed),我也因此失眠。几天后,李老师叫我课后去他的办公室,在那儿,他并没有批评我而是帮助我分析如何改正错误(how to do)。我想有李老师帮助我,我下次考试能考得好一
5、些。Mr_Li_is_more_than_my_teacher,_he_is_also_my_friend._He_often_motivates_me_to_work_hard._However,_I_failed_in_the_last_exam,_which_made_me_disturbed_and_I_suffered_from_the_effects_of_little_sleep._A_few_days_later,_Mr_Li_asked_me_to_go_to_his_office_after_class,_where_he_didnt_criticize_me_but_he
6、lped_me_analyze_how_to_correct_my_mistakes._I_think_I_can_do_better_in_the_next_exam_with_Mr_Li_helping_me.阅读理解Many animals recognize their food because they see it.So do humans.When you see an apple or a piece of chocolate you know that these are things you can eat.You can also use other senses whe
7、n you choose your food. You may like it because it smells good or because it tastes good. You may dislike some types of food because they do not look,smell or taste very nice. Different animals use different senses to find and choose their food. A few animals depend on only one of their senses,while
8、 most animals use more than one sense.Although there are many different types of food,some animals spend their lives eating only one type. The giant panda eats only one particular type of bamboo. Other animals eat only one type of food even when given the choice. A kind of white butterfly will stay
9、on the leaves of a cabbage,even though there are plenty of other vegetables in the garden. However,most animals have a more varied diet. The bear eats fruits and fish. The fox eats small animals,birds and fruits. The diet of these animals will be different depending on the season.Humans have a very
10、varied diet. We often eat food because we like it and not because it is good for us. In countries such as France and Britain,people eat food with too much sugar. This makes them overweight,which is bad for their health. Eating too much red meat and animal products,such as butter,can also be bad for
11、health. Choosing the right food,therefore,has become an area of study in modern life.本文主要讲述了人和动物对食物的选择。1We can infer from the text that humans and animals _.Adepend on one sense in choosing foodBare not satisfied with their foodCchoose food in similar waysDeat entirely different food答案:C解析:推理判断题。根据第
12、一段第一句“Many animals recognize their food because they see it.So do humans.”可知。2Certain animals change their choices of food when _.Athe season changesBthe food color changesCthey move to different placesDthey are attracted by different smells答案:A解析:细节理解题。根据第二段中最后一句“The diet of these animals will be d
13、ifferent depending on the season.”可知。3We can learn from the last paragraph that _.Afood is chosen for a good reasonBFrench and British food is goodCsome people have few choices of foodDsome people care little about healthy diet答案:D解析:推理判断题。根据最后一段第二句“We often eat food because we like it and not becau
14、se it is good for us.”可知人们选择的食物并不一定是健康的食物。.七选五Recently, Ive been following a simple rule that is helping me crush procrastination (拖延症) and making it easier for me to stick to good habits at the same time. _1_ There are two parts to the 2Minute Rule.Part 1If it takes less than two minutes,then do it
15、 now._2_ For example,washing your dishes immediately after your meal,tossing the laundry in the washing machine,taking out the garbage,sending that email,and so on.If a task takes less than two minutes to complete,then follow the rule and do it right now.Part 2When you start a new habit,it should ta
16、ke less than two minutes to do.Can all of your goals be accomplished in less than two minutes? Obviously not.But,every goal can be started in 2 minutes or less. _3_It might sound like this strategy is too basic for grand life goals,but I beg to differ.The 2Minute Rule works for big goals as well as
17、small goals because of the inertia (惯性) of life. _4_ I love the 2Minute Rule because it embraces the idea that all sorts of good things happen once you get started.The most important part of any new habit is getting startednot just the first time,but each time.Its not about performance,its about con
18、sistently taking action.I cant guarantee whether or not the 2Minute Rule will work for you. _5_ Anyone can spare the next 120 seconds.Use this time to get one thing done.Go.AI call this little strategy the “2Minute Rule”BAnd thats the purpose behind this little rule.CHeres what you need to know to s
19、top procrastinating.DOnce you start doing something,its easier to continue doing it.EBut,I can guarantee that it will never work if you never try it.FThe goal is to make it easier for you to get started on the things you should be doing.GIts surprising how many things we put off that we could get do
20、ne in two minutes or less.本文是一篇说明文。作者针对如何克服拖延这一问题,给出了自己的方法“两分钟规则”。1A解析:根据后文There are two parts to the 2Minute Rule关于“两分钟规则”,这里有两部分,所以上文会说什么是“两分钟规则”,故选A。2G解析:根据后文For example,washing your dishes immediately after your meal,tossing the laundry in the washing machine,taking out the garbage,sending that
21、email,and so on.这里提到了许多可以在两分钟之内完成的事情,所以上文会说有那么多可以在两分钟之内完成的事情却被我们拖延了,这很令人吃惊,故选G。3B解析:根据前文Can all of your goals be accomplished in less than two minutes? Obviously not.But,every goal can be started in 2 minutes or less.这里捕捉到了关键词goal,B项(这正是这个小规则背后的目的。)总结本段内容,故选B。4D解析:根据前文The 2Minute Rule works for big goals as well as small goals because of the inertia (惯性)of life.这里提到了生活的惯性,故D项(一旦你开始做某事,继续做它就很容易。)正是惯性的一种,故选D。5E解析:根据前文I cant guarantee whether or not the 2Minute Rule will work for you.这里提到了我不能保证“两分钟规则”是否对你有效,故E项(但是我保证,如果你不尝试,它绝不会起作用)是对前文内容的进一步阐述,故选E。