收藏 分享(赏)

2020-2021学年新教材高中英语 课时作业5 Unit 1 Festivals and Celebrations Reading for Writing习题(含解析)新人教版必修第三册.doc

上传人:a**** 文档编号:446061 上传时间:2025-12-06 格式:DOC 页数:4 大小:70KB
下载 相关 举报
2020-2021学年新教材高中英语 课时作业5 Unit 1 Festivals and Celebrations Reading for Writing习题(含解析)新人教版必修第三册.doc_第1页
第1页 / 共4页
2020-2021学年新教材高中英语 课时作业5 Unit 1 Festivals and Celebrations Reading for Writing习题(含解析)新人教版必修第三册.doc_第2页
第2页 / 共4页
2020-2021学年新教材高中英语 课时作业5 Unit 1 Festivals and Celebrations Reading for Writing习题(含解析)新人教版必修第三册.doc_第3页
第3页 / 共4页
2020-2021学年新教材高中英语 课时作业5 Unit 1 Festivals and Celebrations Reading for Writing习题(含解析)新人教版必修第三册.doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 1 Festivals and Celebrations.阅读理解When talking about colds (感冒), maybe some people say it is very common. During the cold winter days, many people will complain (抱怨) the cold winter makes them catch a cold, and what they feel upset are not only the headache, cough but also the runny nose. It is

2、so embarrassing when they forget to take a handkerchief or tissue along with them.Want to stay away from colds? Put on a happy face.Compared to unhappy people, those who are cheerful and relaxed are less likely to suffer from colds, according to a new study. Its possible that being happy helps the b

3、ody fight illnesses, say the researchers from New York University.“It seems that positive (积极的) feelings may reduce (减少) the danger of illness,” said the studys chief researcher Sheldon Cohen.In an earlier study, Cohen found that people who were cheerful and lively caught coughs and colds less often

4、. People who_showed_feelings were also less likely to tell their doctors that they felt ill.In this study, Cohen has interviewed 193 adults every day for two weeks. During the interviews, the people told researchers that they were given colds by doctors and had to stay alone in a room for six days.T

5、he results showed that everyone in the study was equally (相等地) likely to get ill. But for people who said they felt happy during the research period, their illness are less serious and lasted for a shorter time.Cohen believes that when people experience positive feelings, their body may produce a ch

6、emical that helps fight illness and disease. So if you are worried about your health, look on the brighter side more often.本文讲述了感冒这种常见病在心情愉悦的人身上比在心情低落的人身上要好得快一些的一些例子和原因。1The underline part in Paragraph 5 is probably means _.Asad BbadtemperedCthoughtful Doutgoing答案:D解析:词义猜测题。根据含有画线部分的句子People who_sho

7、wed_feelings were also less likely to tell their doctors that they felt ill.那些愿意表达情感的人也不太可能告诉他们的医生他们感觉不舒服。who showed feelings理解为表达感受,性格开朗的人不太容易告诉医生他们感觉生病了,所以画线词的意思是应该是“外向的”,故选D。2What did the study find?APeople who felt happy never got ill.BPeoples feelings didnt influence their health.CPeople with g

8、ood feelings became ill more easily.DPeople with positive feelings had less serious illnesses.答案:D解析:细节理解题。根据第三段第一句Compared to unhappy people, those who are cheerful and relaxed are less likely to suffer from colds.可知,有积极情绪的人可能更少感冒。故选D。3According to Cohen, which of the following may help fight illne

9、ss?AEating. BLaughing.CCrying. DSleeping.答案:B解析:细节理解题。根据第二段Want to stay away from colds? Put on a happy face.可知笑容可抵御疾病。故选B。4What is the best title for this passage?ASmiles can fight colds BCause of colds foundCThe danger of colds DHow people get sick答案:A解析:标题判断题。本文主要讲述了感冒在心情感到愉悦的人身上比在心情低落的人身上要好得快,因此

10、本文主题应为笑容可抵御疾病。故选A。00.七选五I have seen how having an animal in your life can make things much better for all concerned. Here are some reasons.A pets love never stops._1_. Even if you cannot return that unconditional love, just knowing that it is there will make your life better.Caring for something oth

11、er than yourself is emotionally healthy.Giving and getting a little love, even if you have to say “sit down” 270 times a day, can take your mind off your troubles and help you to see what really matters._2_.If you have a dog, you need to take it (and yourself) on walks. Dogs are happiest when they a

12、re walking. And its common knowledge that taking regular walks is also good for your heart and brain health.Just the act of petting a creature lowers your blood pressure and helps you relax.The next time you are feeling uncomfortable, I suggest going to your local shelter and giving some love to an

13、animal there. _3_, but notice how you feel when the two of you are exchanging emotional energy. And dont be surprised if you do adopt!Saving a life will make yours better._4_, but what about the used ones? All my animals have been rescued, and they are as sweet as can be.Maybe you think you dont hav

14、e enough room in your heart.You may already have a family to love, and that is totally wonderful. _5_. I know not everybody is an animal lover, but if you think you might be, dont lose this chance.AYou wont have to take it homeBSome people want lovely petsCHaving a pet is also physically healthyDIf

15、you want more love in your life, consider a petETaking your dog for a walk can make your dog happyFSome people prefer their new puppy to be from a pet storeGNo matter what, your pet will always love you and remember you本文是一篇说明文,介绍了养宠物能让你的生活变得更美好的几点原因。1G解析:根据本段小标题“A pets love never stops.”可知,宠物的爱永远不会

16、停止,故G项(无论如何,你的宠物会永远爱你,记得你)符合语境。2C解析:根据本段中的“regular walks is also good for your heart and brain health.”可知,遛狗对心脑健康有益,故C项(养宠物也有益于身体健康)符合语境。3A解析:根据本空后的“but notice how you feel when the two of you are exchanging emotional energy.”可知,你不必把收容所里的宠物带回家,但请注意你们情感交流时的感受,故A项(你不必把它带回家)符合语境。4F解析:根据本空后的“but what ab

17、out the used ones? All my animals have been rescued, and they are as sweet as can be.”可知,我所有的宠物都是救回来的,它们都非常可爱,此处应该会提到另一种宠物来源,故F项(有些人宁愿他们的小狗来自宠物店)符合语境。5D解析:上文介绍了养宠物的好处,再根据本空前的“You may already have a family to love”可知,也许你已经有了家庭之爱,此处总结上文,故D项(如果你想要生活中有更多的爱,考虑养一只宠物)符合语境。.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成

18、一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。In 1989, fresh out of high school, I had the difficult task of choosing a career path before college started in three months. In those days in Pakistan, there were limited choices: becoming a doctor or an engineer, or entering the financial world after getting a business degree.

19、 I wasnt interested in engineering, so that I was left with medicine or business. I couldnt decide.My uncle suggested that I do a work placement (实习) to experience it for a month in an international company followed by a month in a hospital. After that, I could make a decision. It seemed like a good

20、 idea.I was accepted for a months placement at a foreign bank in Karachi. I got a feel for how the world of finance functioned, made new friends, and generally enjoyed the mostly easygoing work surroundings.The month passed rapidly, and soon I began working at a leading hospital in Karachi. The expe

21、rience couldnt have been more different. The hospital had a stressful environment. The days started early (at 7 am, compared to 9 am at the bank), and were filled with endless duties. And the night calls! This was crazy, working all day, through the night, and again the next day.I began thinking abo

22、ut my two experiences. The bank had offered a more relaxing atmosphere, better working hours and less stress. The hospital was full of excitement, but the studying and training was difficult. It seemed that the business choice was going to win out.Near the end of my month at the hospital, I was driv

23、ing home after an especially busy night call. In front of me was a public bus, with college students sitting on the top. As the driver weaved through (穿梭) traffic, I could see the boys shaking from side to side.答案Paragraph 1:Suddenly, a boy fell off the back of the bus. He hit the road face down and

24、 rolled over. He lay still in the middle of the road as the bus sped away. None of the cars behind stopped. Thinking that he could die in a matter of minutes, I stopped my car and carefully examined the boy. With the help of some passersby, I lifted the unconscious boy into the car and raced back to

25、 the hospital. After his family was contacted, and he was wheeled into emergency surgery, I drove home, exhausted but happy.Paragraph 2:The next day, when I went to the hospital to see the boy, all his family got up, with grateful smiles on their faces. What a feeling it was to help save the life of

26、 another person! I spent the rest of the day in a state of the most fabulous mood I had ever experienced. Driving home that evening, I decided on my career path. Two months of placements could not do what 30 minutes helping an accident victim had done for me. This experience taught me that at times, the decisions are made for youand that whatever happens is always for the best.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1