收藏 分享(赏)

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc

上传人:a**** 文档编号:444738 上传时间:2025-12-05 格式:DOC 页数:13 大小:1.46MB
下载 相关 举报
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第1页
第1页 / 共13页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第2页
第2页 / 共13页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第3页
第3页 / 共13页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第4页
第4页 / 共13页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第5页
第5页 / 共13页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第6页
第6页 / 共13页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第7页
第7页 / 共13页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第8页
第8页 / 共13页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第9页
第9页 / 共13页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第10页
第10页 / 共13页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第11页
第11页 / 共13页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第12页
第12页 / 共13页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit4 Astronomy the science of the stars单元测试 新人教版必修3.doc_第13页
第13页 / 共13页
亲,该文档总共13页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Astronomy: the science of the starsI. 单项选择 (15分)1It happened _ they were absent at the meeting.A. whatB. thatC. whereD. if2. Has it been announced _ the planes are to take off?A. whenB. ifC. whichD. what3. _we go swimming every day _us a lot of good.A. If, doB. That, doC. If, doesD. That, does4. It

2、matters little _a man dies, but _matters much is _he lives.A. how, what, howB. how, it, howC. why, it, whyD. that, what, that5. _makes no difference to me.A. Whether the teacher is here or notB. That the teacher is here or notC. If the teacher is here or notD. The teacher is here or not6. _the worke

3、rs insisted on was that they _more pay.A. That, must be givenB. What, should giveC. What, be given D. Whether, would be given7. _remains to be seen.A. If it will do us harmB. How will it do us harmC. Whether it will do us harmD. That it will do us harm8. Hard work and good preparation will greatly _

4、your chances of success.A. be multiplied byB. multiply byC. multiplyD. be multiplied9. His grandparents went into the room, surprised but pleased at the _bedroom, living room and the kitchen. A. new decorationB. new decoratingC. newly decoratedD. new painted10.With the temperature up, _global warmin

5、g has already been _ concern for everyone in the world.A. a, aB. the, aC. / , aD. the, /11.If you dont show your parents much respect and care for them in their old age, your child,_, will do the same on you.A. in turnB. by turnsC. wait your turnD. in turns12. _of them will be better at this job is

6、a puzzle to us.A. WhoB. WhomC. WhatD. Which13. We are still uncertain about the origin of the moon, yet it is clear that the moon_ a satellite of the earth.A. is anything but B. can never be everything butC. can be nothing thanD. can never be anything more than14. As we were approaching the “black h

7、ole”, we could see some faint lights around_ looked like an empty space.A. itB. whatC. whichD. that15. Please move the curtain as it _the light.A. blocks upB. is blocking outC. prevents fromD. is blockingII. 完形填空(30分)Dear son,I want to thank you for teaching me a very 16 lesson in life by the great

8、example you 17 . When we were eating at that caf in Bondi and a person who had 18 his hamburger didnt have enough money to pay for it. Without any 19 , you went over and put the 20 $2 into his hand.When we were leaving, you 21 threw a five-cent coin onto the pavement and said 22 like,” Some kid will

9、 really enjoy 23 this.”Last week, a young man 24 me in the line at a petrol station didnt have 25 money to pay for his petrol. I asked the money collector,” How much 26 is he?” She told me he had meant to put $15 of petrol in his car 27 he had been looking at the wrong gauge(计量表) and had put 15 28 ,

10、 which came to just over 29 . That is an easy mistake 30 both gauges run fast. Something made me think of you and 31 you did that night as the caf in Bondi. I handed the man $6. He was so 32 and said, ”But why would you do this for me?” I just smiled as I thought of you.Thank you, son, for teaching

11、me that” 33 to give than receive”. Now when I see a five-cent coin on the 34 and want to pick it up, I think of you and leave it 35 , just in case some kid will get a kick out of finding it. Love always, mum16. A. humorousB. privateC. reasonableD. valuable17. A. followedB. gaveC. setD. took18. A. or

12、deredB. bookedC. offeredD. bought19. A. hesitationB. doubtC. permissionD. difficulty20. A. otherB. lastC. extraD. rest21. A. againB. alreadyC. onlyD. also22. A. nothingB. everythingC. anythingD. something23. A. findingB. acceptingC. looking forD. pointing at24. A. behindB. beyondC. ahead ofD. next t

13、o25. A. muchB. someC. anyD. enough26. A. farB. 1ongC. shortD. high27. A. andB. butC. SOD. while28. A. 1itresB. kilogramsC. poundsD. kilometers29. A. $15B. $20C. $25D. $3030. A. untilB. asC. althoughD. unless31. A. whatB. whichC. whateverD. whichever32. A. excitedB. surprisedC. interestedD. encourage

14、d33. A. easierB. betterC. fasterD. worse34.A. comerB. wayC. groundD. carpet35. A. thereB. hereC. outD. aroundIII. 阅读理解 (40分)第一节:从四个选项中选出正确答案。A Remembering names is an important social skill. Here are some ways to master it.Recite and repeat in conversation.When you hear a persons name,repeat it. Imm

15、ediately say it to yourself several times without moving your lips. You could also repeat the name in a way that does not sound forced or artificial.Ask the other person to recite and repeat.You can let other people help you remember their names. After youve been introduced to someone,ask that perso

16、n to spell the name mad pronounce it correctly for you. Most people will be pleased by the effort youre making to learn their names.Admit you dont know.Admitting that you cant remember someones name can actually make people relaxed. Most of them will feel sympathy if you say. “Im working to remember

17、 names better. Yours is right on the tip of my tongue. What is it again?”Use associations.Link each person yon meet with one thing you find interesting or unusual. For example,you could make a mental note: Vicki Cheng - tall, black hair. To reinforce youre your associations, write them on a small ca

18、rd as soon as possible.Limit the number of new names you learn at one time.When meeting a group of people, concentrate on remembering just two or three names. Free yourself from remembering every one. Few of the people in mass introductions expect you to remember their names. Another way is to limit

19、 yourself to learning just first names. Last names can come later.Go early.Consider going early to conferences, parties and classes. Sometimes just a few people show up on time. Thats fewer names for you to remember. And as more people arrive, you can hear them being introduced to othersan automatic

20、 review for you.36. How will most people feel when you try hard to remember their names?A. They will be moved. B. They will be annoyed.C. They will be delighted. D. They will be discouraged.37. If you cant remember someones name, you may _A. tell him the truth B. tell him a white lie C. ask him for

21、pity D. ask others to help you38. When you meet a group of people, it is better to remember _A. all their names B. a couple of names first C. just their last names D. as many names as possible39. What does the text mainly tell us?A. Tips on an important social skill. B. Importance of attending parti

22、es.C. How to make use of associations. D. How to recite and repeat names.BDear Friend,The recent success of childrens books has made the general public aware that theres a huge market out there.And theres a growing need for new writers trained to create the $3 billion worth of childrens books bought

23、 each year . plus stories and articles needed by over 650 publishers of magazines for children and teenagers.Who are these needed writers? Theyre ordinary folks like you and me.But am I good enough?I was once where you might be now. My thoughts of writing had been pushed down by self-doubt, and I di

24、dnt know where to turn for help.Then, I accepted a free offer from the Institute to test my writing aptitude(潜能), and it turned out to be the inspiration I needed.The promise that paid offThe Institute made the same promise to me that they will make to you, if you show basic writing ability:You will

25、 complete at least one manuscript(手稿) suitable to hand in to a publisher by the time you finish our course.I really didnt expect any publication before I finished the course, but that happened. I sold three stories. And I soon discovered that was not unusual at the Institute.Since graduation, I have

26、 authored 34 nationally published childrens books and over 300 stories and articles.Free test and brochureWe offer a free aptitude test and will send you a copy of our brochure describing our recognized home-study courses on the basis of one-on-one training.Realize your writing dream today. Theres n

27、othing sadder than a dream delayed until it fades forever.Sincerely,Kristi Holl, InstructorInstitute of Childrens Literature40. From the first three paragraphs, we learn that_.A. childrens books are usually bestsellersB. publishers are making $3 billion each yearC. magazines for teenagers have drawn

28、 public attentionD. there is a growing need for writers of childrens books41. When finishing the course, you are promised to_.A. be a successful publisher B. become a confident editorC. finish one work for publication D. get one story or article published42. Kristi Holl mentions her experience mainl

29、y to_.A. prove she is a good instructor B. promote the writing programC. give her advice on course preparation D. show she sold more stories than articleCHow I Turned to Be OptimisticI began to grow up that winter night when my parents and I were returning from my aunts house, and my mother said tha

30、t we might soon be leaving for America. We were on the bus then. I was crying, and some people on the bus were turning around to look at me. I remember that I could not bear the thought of never hearing again the radio program for school children to which I listened every morning.I do not remember m

31、yself crying for this reason again. In fact, I think I cried very little when I was saying goodbye to my friends and relatives. When we were leaving I thought about all the places I was going to see-the strange and magical places I had known only from books and pictures. The country I was leaving ne

32、ver to come back was hardly in my head then.The four years that followed taught me the importance of optimism, but the idea did not come to me at once. For the first two years in New York I was really losthaving to study in three schools as a result of family moves. I did not quite know what I was o

33、r what I should be. Mother remarried, and things became even more complex for me. Some time passed before my stepfather and I got used to each other. I was often sad, and saw no end to the hard times.My responsibilities in the family increased a lot since I knew English better than everyone else at

34、home. I wrote letters, filled out forms, translated at interviews with Immigration officers, took my grandparents to the doctor and translated there, and even discussed telephone bills with company representatives.From my experiences I have learned one important rule: almost all common troubles even

35、tually go away! Something good is certain to happen in the end when you do not give up, and just wait a little! I believe that my life will turn out all right, even though it will not be that easy.43. How did the author get to know America?A. From her relatives. B. From her mother. C. From books and

36、 pictures. D. From radio programs.44. Upon leaving for America the author felt_.A. confused B. excited C. worried D amazed45. For the first two years in New York, the author _.A. often lost her way B. did not think about her futureC. studied in three different schools D. got on well with her stepfat

37、her46. What can we learn about the author from Paragraph 4?A. She worked as a translator. B. She attended a lot of job interviews.C. She paid telephone bills for her family. D She helped her family with her English.47. The author believes that_.A. her future will be free from troublesB. it is diffic

38、ult to learn to become patientC. there are more good things than bad thingsD. good things will happen if one keeps tryingDFour people in England back in 1953, stared at Photo 51,It wasnt mucha picture showing a black X. But three of these people won the Nobel Prize for figuring out what the photo re

39、ally showed the shape of DNA. The discovery brought fame and fortune to scientists James Watson, Francis Crick, and Maurice Wilkins. The fourth, the one who actually made the picture, was left out. Her name was Rosalind Franklin. “She should have been up there,” says historian Mary Bowden.” If her p

40、hotos hadnt been there, the others couldnt have come up with the structure.” One reason Franklin was missing was that she had died of cancer four years before the Nobel decision. But now scholars doubt that Franklin was not only robbed of her life by disease but robbed of credit by her competitors .

41、 At Cambridge University in the 1950s, Watson and Click tried to make models by cutting up shapes of DNAs parts and then putting them together. In the meantime, at Kings College in London, Franklin and Wilkins shone X-rays at the molecule(分子). The rays produced patterns reflection the shape. But Wil

42、kins and Franklins relationship was a lot rockier than the celebrated teamwork of Watson and Crick, Wilkins thought Franklin was hired to be his assistant . But the college actually employed her to take over the DNA project.What she did was produce X-ray pictures that told Watson and Crick that one

43、of their early models was inside out. And she was not shy about saying so. That angered Watson, who attacked her in return, “Mere inspection suggested that she would not easily bend. Clearly she had to to go or be put in her place.”As Franklins competitors, Wilkins, Watson and Crick had much to gain

44、 by cutting her out of the little group of researchers, says historian Pnina Abir-Am. In 1962 at the Nobel Prize awarding ceremony, Wilkins thanked 13 colleagues by name before he mentioned Franklin, Watson wrote his book laughing at her. Crick wrote in 1974 that “Franklin was only two steps away fr

45、om the solution.” No, Franklin was the solution. “She contributed more than any other player to solving the structure of DNA . She must be considered a co-discoverer,” Abir-Am says. This was backed up by Aaron Klug, who worked with Franklin and later won a Nobel Prize himself. Once described as the

46、“Dark Lady of DNA”, Franklin is finally coming into the light.48. What is the text mainly about? A. The disagreements among DNA researchers.B. The unfair treatment of Franklin. C. The process of discovering DNA. D. The race between two teams of scientists.49. Watson was angry with Franklin because s

47、he _ . A. took the lead in the competition B. kept her results from him C. proved some of his findings wrong D. shared her data with other scientists50. Why is Franklin described as “Dark Lady of DNA”?A. She developed pictures in dark labs.B. She discovered the black X-the shape of DNA. C . Her name

48、 was forgotten after her death.D. Her contribution was unknown to the public. 第二节:根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 _51_ They seldom need a judge and rarely trouble to keep scores. They dont care much about who wins or loses and it doesnt seem to worry them if the game is not finished._52_.

49、They also enjoy games that move in stages, in which each stage, the choosing of leaders, the picking-up of sides, or the determining of which side shall start, is almost a game in itself.Grown-ups can hardly find childrens games exciting. _53_. However, it is found that a child plays games for very

50、important reasons. He can be a good player without having to think whether he is a popular person and he can find himself being a useful partner to someone of whom he is ordinarily afraid. _54_. He can be confident too, in particular games, that it is his place to give orders, to pretend to be dead,

51、 to throw a ball actually at someone, or to kill someone he has caught.It appears to us that when children play a game they imagine a situation under their control., Everyone knows the rules and more importantly, everyone plays according to the rules._55_.A. Games for children are quite different fr

52、om those for adults.B. And they often feel puzzled at why their kids play such simple games again and again.C. Children have their own rules in playing games.D. Those rules may be childish, but they make sure that every child has a chance to win.E. Yet, they like games depending a lot on luck, so th

53、at their personal abilities cant be directly compared.F. He becomes a leader when it comes to his turnG. Their aim for playing games is very simple, only for winning.IV. 短文改错(满分10分)下面短文中共有10处错误,每句中最多两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改增加:在缺词处加一个漏词符号(),并在此符号下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1每处错

54、误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分Growing up at a remote Michigan farm, Henry Ford knew little of all this-but he soon showed signs that he was belonged to a new generation of Americans interested more in the industrial future than in the agriculture past.At twelve he became interesting in clocks an

55、d watches. Like most child , he became fascinated by the workings of a timepiece and watching movement of wheels, springs and pendulums. Soon he was repairing clocks watches for friends. In 1879 he take a job as a mechanic in Detroit. By this time steam engine had joined with clocks and watches as o

56、bjects of Henry fascination. In the end he became “King of Cars.”V.书面表达(25分)谈谈你对中国在上海举办世博会的看法。主要内容: 一.国力强盛二.先进的东西向世人展示,上海作为世界的前沿起到桥梁的作用。科技在中国飞速发展中国人自强不息的形象国力强盛_I hope you will find these ideas useful.Yours,Li HuaThe World Expo in 2010 附加题:I. 单词拼写(10分)56. If you are to study _(天文学),you should study g

57、eography well at school.57. Each _(宗教) and culture has its own idea about how life began on earth.58. About 4.5 to 3.8 billion years ago the dust settled into a solid _(球体).59. Water and oxygen are _(基础) to the development of life.60. Carbon, nitrogen, water vapor and other gases made the earths _(大

58、气层)61. It is said that we will have a warmer _(天气) this year.62. Can you imagine making a trip in a _(宇宙飞船)?63. Are you going to become a _(物理学家) or a biologist?64. Without the earths _(引力),everything will float in the air.65. It is said that a comet _(碰撞) into the earth long ago and caused the dino

59、saurs to disappear.II阅读理解(10分)In ancient Egypt, the pharaoh(法老)treated the poor message runner like a prince when he arrived at the palace, if he brought good news. However, if the exhausted runner had the misfortune to bring the pharaoh unhappy news, his head was cut off.Shades of that spirit sprea

60、d over todays conversations. Once a friend and I packed up some peanut butter and sandwiches for an outing. As we walked light-heartedly out the door, picnic basket in hand, a smiling neighbor looked up at the sky and said, “Oh boy, bad day for a picnic. The weatherman says its going to rain.” I wan

61、ted to strike him on the face with the peanut butter and sandwiches. Not for his stupid weather report, for his while. Several months ago I was racing to catch a BUS. As I breathlessly put my handful of cash across the Grey hound counter, the sales agent said with a broad smile, “Oh that bus left fi

62、ve minutes ago.” Dreams of head-cutting! Its not the news that makes someone angry. Its the unsympathetic attitude with which its delivered. Everyone must give bad news from time to time, and winning professionals do it with the proper attitude. A doctor advising a patient that she needs an operatio

63、n does it in a caring way. A boss informing an employee he didnt get the job takes on a sympathetic tone. Big winners know, when delivering any bad news, they should share the feeling of the receiver.Unfortunately, many people are not aware of this. When youre tired from a long flight, has a hotel c

64、lerk cheerfully said that your room isnt ready yet? When you had your heart set on the toast beef, has your waiter mainly told you that he just served the last piece? It makes you as traveler or diner want to land your fist right on their unsympathetic faces. Had my neighbor told me of the upcoming

65、rainstorm with sympathy, I would have appreciated his warming. Had the Greyhound salesclerk sympathetically informed me that my bus had already left, I probably would have said, “Oh, thats all right Ill catch the next one.” Big winners, when they bear bad news ,deliver bombs with the emotion the bom

66、barded(被轰炸的)person is sure to have.66. In Paragraph 1, the writer tells the story of the pharaoh to _.A. make a comparison B. introduce a topicC. describe a scene D. offer an argument 67. In the writers opinion, his neighbor was _.A. friendly B. warm-hearted C. not considerate D. not helpful68. From

67、 “Dreams of head-cutting!”(Paragraph3),we learn that the writer_. A. was mad at the sales agent B. was reminded of the cruel pharaoh C. wished that the sales agent would have had dreams D. dreamed of cutting the sales agents head that night.69. What is the main idea of the text?A. Delivering bad new

68、s properly is important in communication.B. Helping others sincerely is the key to business success.C. Receiving bad news requires great courage.D. Learning ancient traditions can be useful70. What does the writer want to tell us by writing this passage? A. To tell the reader there was really such a

69、 pharaoh who did the same thing. B. To show his great anger to that particular person. C. To complain a lot about his being badly treated. D. To remind people to be considerate and caring when seeing others in bad positions. 单元测试 Unit 4 Astronomy: the science of the starsI. 单项选择 1. B. 考查主语从句。句型是: It

70、 happen that2. A .考查主语从句。句意:飞机何时起飞已经发布了吗?3. D .考查主语从句。句意:每天我们游泳对我们有好处。从句作主语时,谓语动词用单数。4. A. 考查主语从句。句意:一个人怎样死去无关紧要,关键的是他怎样活。5. A .考查主语从句。句意:老师在不在这里对我来说没有什么差别。6. C. 考查主语从句。句意:工人们所坚持的是能够得到更多的工钱。7. C. 考查主语从句。句意:是否会对我们有危害将拭目以待。8. C. 考查动词multiply 的用法。句意:勤奋和充分的准备会增加成功的几率。9. C. 考查动词与副词搭配做定语。由于装饰是动词,其前要用副词修饰,

71、故新装饰一新的就是newly decorated 做定语,共同修饰room.10. C. 考查冠词。 全球变暖是专有名词,不加冠词。后一个空中的concern 是可数名词,所以加 a ,而且是个固定短语, be a concern for sb 引起人们的关注。11. A .考查介词与名词turn 的搭配用法。句意:如果你不对父母老年时给予尊重和爱护,反过来,你的孩子也会同样对待你的。in turn 反过来,依次,最终,符合题意。 by turns 轮流,换班,反复。12. D. 考查连接代词的辨析。句意:他们当中谁更好地做这份工作使我很为难。当表示在一特定范围中的“谁”时,常使用which

72、代替who , 而且who 只能单独使用,不能与of 连用。13. D. 考查代词的用法。句意:月球只是个卫星。Anything but 绝非,不合题意。故选择D。14. B. 考查主语从句。介词around 后面是个句子,句中缺少主语,故选择what .15. B. 考查动词短语的用法。 block up 堵住,塞住,不合题意;prevent from 阻止发生; block 本身也只能表示:“堵住”,本句意为:拉开窗帘因为遮住光线了。故选择B。II. 完形填空16. D 考查形容词辨析。humourous 幽默的,private, 私人的, reasonable,合理的.valuable,

73、有价值的。根据句意可得应是有价值的。17. C 考查动词词组辨析。应是词组.set an example to/for sb.18. A 考查动词辨析。order表示当时点餐。 book要于提前预定。offer,主动提供。 Bought购买。应为当时点菜。19. A 考查抽象名词辨析。前后联系“豪不犹豫”去帮助别人。20. C 考查词汇辨析。应是付了额外的2元钱.21. D 考查副词辨析。again,表示”再次”,不能用.already,已经.不合意思.only,仅仅. 和前面冲突.also,也.符合题意.22. D 考查不定代词辨析。句意是“你还说了一些这样的话”。23. A 考查动名词的用

74、法。表示意外发现的结果。24. C 考查词语辨析。应该是站在作者本人前面加油的那位顾客。应该是排对等候。25. D 考查不定代词和enough的辨析。表示没有足够钱来付油费。26. C 考查形容词辨析。差多少钱。short表示”欠,缺”常见词组,be short of .27. B 考查词语辨析。表示转折。28. A考查常识。油是用升计量的.29. B 考查辨别数字(金钱)。加油的人看错了计量表,只有20元最贴近15元了,因为肯定超过15元,不能选A.30. B 考查连词辨析。上下文联系得出。31. A 考查疑问词辨析。宾语从句,what做do的宾语。32. B 考查形容词辨析。有人主动付款,

75、应是感到非常之惊讶.33. B 考查形容词辨析。这是个谚语.”给予总比接受好”34. C 考查词汇辨析。上下文联系得出答案。35. A 考查副词辨析。让需要的人去捡。III. 阅读理解36. C 推理判断题。可从第四自然段最后一句话Most people will be pleased by the effort youre making to learn their names得出结论。37. A 细节理解题。从第六自然段Admitting that you cant remember someones name can actually make people relaxed得出答案。38

76、. B 主旨大意题。可以从第八自然段的When meeting a group of people, concentrate on remembering just two or three names.得出答案。39. A 概括归纳题。根据文章首句揭示主题,后面若干先标题都在给出如何更好地遵守这一社交技能。40. D. 细节理解题。前三段话从不同方面告诉我们急需儿童书籍的作者。41. C 细节理解题。由第五段话中的You will complete at least one manuscript(手稿) suitable to hand in to a publisher by the ti

77、me you finish our course.可以知道答案42. B 推理判断题。Kristi Holl用自己的例子证明该项目的可行性,同时也宣传了该项目43. C 细节理解题。第一段第四行我们可以知道答案为C.44. B 细节理解题。第二段前两行告诉我们作者离开的时候感受到的不是困惑和担忧,而是兴奋。45. C 细节理解题。For the first two years in New York I was really losthaving to study in three schools as a result of family moves.46. D 概括归纳题。第四段用很多例子

78、表明她用她的英语在帮助家人。47. D 推理判断题。由最后一段话最后三行可以知道答案。48. B主旨大意题。根据最后两段作者的态度和陈述语气判断可知。49. C细节理解题。根据第四段第二、三句可知。50. D细节理解题。根据最后一段最后一句可知。51-55 CEBFDIV. 短文改错 1. 第一句at-on 2. 第二句 去掉belonged 前面的was 3. 第二句agriculture-agricultural 4. 第三句 interesting-interested 5. 第四句 child-children 6. 第四句 在movement 前面加the7. 第五句 在friend

79、s 前面加and 8. 第六句 take-took 9. 第七句 去掉clocks 前面的with 10. 第七句 Henry-HenrysV.书面表达 Possible version:Shanghai will host the 2010 World Expo. The World Expo has a long history but it has never been held in Asia. So the 2010 World Expo is an honor for all of the Asians. Our government has promised that it wi

80、ll be the best one. And Shanghai, as a host city, will have more chances to develop quickly. As a student in Shanghai, I should learn English well so that I can be a volunteer in the Expo to help foreigners know more about Shanghai. 附加题:I. 单词拼写56. astronomy 57. religion 58. globe 59. fundamental 60. atmosphere 61. climate 62. spaceship 63. physicist 64. gravity 65. theoryII阅读理解66. B 细节推理题。根据后文内容可知,该故事是用来引出话题的。67. C 细节理解题。根据第二段最后一句和第三段第一句可知。68. A 细节理解题。第三段对于销售代理人的态度非常气愤,故选择A。69. A 主旨大意题。根据最后两段可知。70. D 推理判断题。法老故事的引用只是引出话题的作用,作者的亲身经历来阐明一个观点或者看法,所以它只能是一个引证。因此作者意在表述一个观点,故选择D。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1