收藏 分享(赏)

2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt

上传人:a**** 文档编号:438886 上传时间:2025-12-02 格式:PPT 页数:19 大小:1.02MB
下载 相关 举报
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第1页
第1页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第2页
第2页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第3页
第3页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第4页
第4页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第5页
第5页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第6页
第6页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第7页
第7页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第8页
第8页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第9页
第9页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第10页
第10页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第11页
第11页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第12页
第12页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第13页
第13页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第14页
第14页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第15页
第15页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第16页
第16页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第17页
第17页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第18页
第18页 / 共19页
2024七年级英语下册 Unit 8 Is there a post office near here Self Check作业课件(新版)人教新目标版.ppt_第19页
第19页 / 共19页
亲,该文档总共19页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Self Check一、用方框中所给单词的适当形式填空。1Lisa _ listening to all kinds of music.2You must _ for the food here.3Jane and her family live in a quiet _ near her school.4We can read books for _ in the library.5Lily loves books,and she _ 200 yuan on them every month.enjoyspayneighborhoodfreespendsfree,enjoy,neighbor

2、hood,spend,pay二、根据汉语意思完成下列句子。6在第一个十字路口向左转。Turn left _7穿过中央大街,你能在你的左边看到它。_ Center Street,and you can see it on your left.8如果你按我说的去做,你会很享受阅读。You can _ if you do as I tell you.9在这个街区周围有许多饭店吗?_ many restaurants around the neighborhood?10当你看到一座桥时,向右转。_ you see a _,then _ _at the first crossingGo acrossen

3、joy readingAre thereWhenbridgeturnright三、单项选择。()11.I cant buy the bike because I dont have much _.Atime Bmoney Chealth Dluck()12.The problem is not difficult.Lisa can work it out _.Aeasily BquietlyChard Dearly()13.There _ about fifty students in the school soccer club.Ahas Bhave Cis Dare BAD()14.Whe

4、res Linda?She is watching her mother _ dinner in the kitchen.Acook BcooksCcooking Dis cooking()15.Excuse me,_,please?Go along this road.Its about 200 meters away.Amay I use your bikeBcould you tell me the timeC.do you have any Renai English PostDis there a bookstore near hereCD四、完形填空。This is my new

5、house.Its in Moon Town.There is a big _16_ in the town.My new house is near it.My mother often _17_ there because there is good food and clothes in it.There is a _18_ next to the supermarket.My parents like exercising in it in the morning.There is a bank across from the park.My father _19_ in it.He

6、likes his job.My school is behind the bank.It isnt far from my home _20_ I walk to school every day.There are _21_ rooms in my new house.One is for my parents,and the other is for me.Im really _22_ to have my own(自己的)room now!Look!This is my room.The desk is on the left,and there is a computer on it

7、.There is _23_ a picture of my family on it.The window(窗户)is on the right,and there is a chair next to it.My new bed is _24_ the desk and the window.And there are two cats in my room.I often _25_ them before I go to bed.I like my house.I like my room,too.16A.hospital BsupermarketChotel Drestaurant17

8、A.dances BdrawsCshops Drelaxes18A.station BkitchenCzoo Dpark19A.works BplaysCfights Dstudies20A.because Bbut Cso Dor21A.two Bthree Cfour Dfive22A.quiet Byoung Cfree Dhappy23A.either Balso Cstill Djust24A.behind BalongCbetween Dacross25A.think of Bplay withCgo out Dlisten to【文章大意】本文主要介绍了作者的新房子。16B 考查

9、名词辨析。根据下文“There is a.next to the supermarket.”可知,此处指的是在这个镇上有一家超市。17C 考查动词辨析。根据下文“.because there is good food and clothes in it.”可知,此处指的是作者的妈妈经常在那里购物。18D 考查名词辨析。根据下文“There is a bank across from the park.”可知,紧挨着超市的是一个公园。19A 考查动词辨析。根据下文“He likes his job.”可知,此处指的是作者的父亲在里面(指银行)“工作”。20C 考查连词辨析。根据上文“It isn

10、t far from my home.”可知,作者的家离学校不远,“所以”作者每天步行上学。21A 考查数词辨析。根据下文“One is for my parents,and the other is for me.”可知,作者的新房子有两个房间。22D 考查形容词辨析。根据语境可知,此处指的是拥有自己的房间让作者真高兴。23B 考查副词辨析。根据上文“.there is a computer on it.”可知,此处指的是桌子上也有一张作者的全家福。either意为“也”,用在否定句中;also意为“也”,用在肯定句中;still意为“仍然”;just意为“刚好”。24C 考查介词辨析。根据

11、下文“the desk and the window”可知,此处指的是作者的新床在桌子和窗户之间。25B 考查动词词组辨析。根据上文“And there are two cats in my room.”可知,此处指的是作者经常在睡觉前和它们玩。五、阅读理解。One day,the teacher Ms.Miller in an art club asks her students to talk about some places of their schools or their neighborhoods.I am Dave.On school days,I live in my sch

12、ool.It is next to a bookstore.I love my school,because I have many good friends here and my school life isinteresting.I can play sports with them every day.There is a supermarket near my dormitory(宿舍)and I often go there to buy food and school things.Across from the supermarket,there is a fruit stor

13、e.The fruit there is very nice.I am John.I live with my grandparents in a small village.I like living there because it is quiet and beautiful.There is only one small shop in it.Theres no library there.If I want to read books,I have to go to the library in town.I am Jeff.This is my neighborhood.It is

14、 busy.There are lots of stores and restaurants here.My house is on a street corner.Near my house,there is a post office.A small park is near the post office.Many people like to gothereto play sports.I also like to play basketball with my brother Tom there.We think it is very relaxing.26.Where is Dav

15、es school?AOn a street corner.BNext to a bookstore.CNear a supermarket.DAcross from a park.27Why does Dave love his school?A.Because theres lots of delicious food at school.BBecause he can buy some nice school things and fruit.C.Because he has many good friends and his school life is great.DBecause

16、he can play basketball with his friends every day.28There is just one shop in _ village.ADaves BJeffsCToms DJohns29What does the underlined word“there”refer to?AThe library.BThe park.CThe post office.DThe village.【文章大意】本文主要是三个同学对自己住所位置及社区环境的描述。26B 细节理解题。根据第二段第二、三句“On school days,I live in my school.

17、It is next to a bookstore.”可知,Dave的学校在书店的旁边。27C 细节理解题。根据第二段第四句“I love my school,because I have many good friends here and my school life is interesting.”可知,Dave喜欢自己的学校是因为学校里有很多朋友,并且学校生活有趣。28D 细节理解题。根据第三段第四句“There is only one small shop in it.”可知,在John的村庄里只有一家商店。29B 副词指代题。根据第四段第七句“A small park is near the post office.”可知,画线单词指代“the park”。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1