收藏 分享(赏)

2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE 1 SMALL TALK SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:433672 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:7 大小:81.50KB
下载 相关 举报
2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE 1 SMALL TALK SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共7页
2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE 1 SMALL TALK SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共7页
2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE 1 SMALL TALK SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共7页
2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE 1 SMALL TALK SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共7页
2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE 1 SMALL TALK SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共7页
2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE 1 SMALL TALK SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共7页
2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE 1 SMALL TALK SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 1 Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1I wanted the flowers this morning, but it rained at 900 am., so I neednt have_watered (water)them.2I didnt need to_get_(get) up early this morning,so I stay in bed until 9 am.3I need someone to_help_(help) me out of the problem raised by

2、my teacher in the class.4My clothes need washing/to_be_washed(wash), but I have time only on Sunday.5I neednt use (use)clock to wake me up because at six oclock each morning the train comes by my house.6You need to_let (let) me know by Monday if you want to take part in the English speech contest.7Y

3、ou dont need to_worry (worry) about his safety. After all, he is no longer a child.8Must I tell Mary about the news that she will hand in her homework by Friday?No, you neednt. Ive told her already.9She neednt finish (finish) the work today,need she? 10She doesnt need to_finish_(finish) the work tod

4、ay,does she?.阅读理解AAt nine most mornings the same scene is repeated in office buildings around the world. An employee walks into the lift with his boss and apart from a mumbled(咕噜的)“good morning”, the junior is lost for words. Thats an opportunity missed, say experts, who believe that such an obvious

5、ly dull 30second conversation can be invaluable for those who want to climb the career (职业) ladder. “Small talk can help set up a relationship upon which you can build,”says Dusseldorf communications advisor Torsten Knobble.As a matter of fact, the importance of small talk goes far beyond the relati

6、onship to ones boss. People who fail the art of speaking a lot without actually saying anything find it harder to cultivate relationships in the workplace, believes Ulrich Goldschmidt, director of the senior management association VDF in Essen.“Small talk is a necessary part of networking,”he says.

7、Actually every conversation begins and ends with small talk, according to Wolf Lasko, who has written a book on the topic and its bearing on career futures. Not everyone is good at small talk. It takes skill to pick the right moment and the right topic with which to start a conversation. There are p

8、lenty of topics although some are not suitable for informal chat. Safe topics include holidays, the movies, music or sports. Besides, body language is part of small talk; its not a good idea to stand around with arms folded.Small talk is a question of closeness and distance. For a few employees, its

9、 never a bad idea to hold back at the beginning and familiarize themselves with the company culture first.【解题导语】本文主要介绍了闲聊在职业中的必要性和重要性。1The main subject discussed in the text is that_.Asmall talk needs skillsBevery conversation begins and ends with small talkCsmall talk is a question of closeness and

10、 distanceDsmall talk is necessary to your career解析:选D主旨大意题。通读文章可知本文的主题应是闲聊(small talk)在职业中的必要性和重要性。2Why is the junior lost for words while walking into the lift with his boss?AHe is not familiar with the boss and the company.BHe doesnt expect that his boss will be with him.CHe is not good at develop

11、ing a relationship.DHe is not interested in holidays, music or sports.解析:选C推理判断题。由上下文可推测出下级见了上级无话可说是因为他不善于与人沟通。3The underlined word“cultivate”in the text probably means“_”AdevelopBbreak upCfamiliarize Dbring up解析:选A词义猜测题。由该词所在句的句意“不懂讲话艺术,也不说话的人发现在工作场所与人发展关系很难。”可猜出。4We may infer from the text that_.A

12、standing around with arms folded is welcome during small talkBpeople who fail the art of speaking do not want to climb the career ladderCany topic is suitable for small talkDnot everyone is good at picking the right topic with which to start a conversation解析:选D推理判断题。由文章第四段一、二句可知,D项正确。BSocial media i

13、s one of the fastestgrowing industries in todays world. A study conducted by the US Pew Research Center showed that 92 percent of teenagers go online daily. The wide spread of social media has changed nearly all parts of teenagers lives.Changing relationshipsHigh school student Elly Cooper from Illi

14、nois said social media often reduces facetoface communication.“It makes inperson relationships harder because of peoples attention given to their phones instead of their friends,”Cooper said.Yet,some people believe social media has made it easier to start relationships with anyone from anywhere. Bet

15、h Kaplan from Illinois met her longdistance friend through social media. He currently lives in Scotland,but theyre still able to frequently communicate with each other.“I can feel close to someone that Im talking to via FaceTime,”Kaplan said.Wanting to be “liked”The rise of social media has changed

16、the way teenagers see themselves. The 19yearold Essena ONeill announced on the social networking service Instagram that she was quitting social media because it made her unable to stop thinking about appearing perfect online. Negative comments also can do great damage to a teenagers selfesteem.Teena

17、gers who get negative comments cant help but feel hurt.Opening new doorsHowever,Armin Korsos,a student from Illinois,takes advantage of the comments he receives over social media to improve his videos on the social networking site YouTube.“Social media can help people show themselves and their talen

18、ts to the world in a way that has never been possible before,”Korsos said.【解题导语】本文主要讲述了社交媒体对青少年生活的影响。5Who met the longdistance friend through social media?AElly Cooper.BBeth Kaplan.CEssena ONeill. DArmin Korsos.解析:选B细节理解题。根据第三段的第二句“Beth Kaplan from Illinois met her longdistance friend through social

19、 media.”可知,Beth Kaplan通过社交媒体见到了远方的朋友。6What does Essena ONeill think of social media?AIt hurts her seriously.BIt promotes friendship.CIt upsets her sometimes.DIt develops confidence.解析:选C推理判断题。根据第四段的第二句“The 19yearold Essena ONeill announced on the social networking service Instagram that she was quit

20、ting social media because it made her unable to stop thinking about appearing perfect online.”可推知,Essena ONeill 认为社交媒体给她的生活带来了一定困扰,让她有时心烦意乱。7What is the topic of the text?ATeenagers Attitude Toward Social Media.BSocial Medias Influence on Teenagers.CA Recent Study Conducted in the USA.DNew Ways of S

21、elfimprovement.解析:选B主旨大意题。根据第一段的最后一句“The wide spread of social media has changed nearly all parts of teenagers lives.”并结合文章的整体内容可推知,本文主要讲的是社交媒体对青少年生活的影响。.语法填空Make Your Home a Safer PlaceYou probably think that your home is the one place where you are safe.Thats what I thought until last week.Now I k

22、now our flat is full of accidents waiting 1._(happen)Next month well look 2._ my niece and nephew while their parents go away for 3._ short break.We will ask them to come and make sure that everything is 4._(total) OK.All of us will get a few 5._(surprise)We start in the spare bedroom,in 6._ the chi

23、ldren will sleep.Everybody knows you shouldnt put childrens beds under a window in case a child 7._(try) to climb out.Next is the bathroom.We keep our medicines on a shelf above the washbasin.Never leave medicines where children can find 8._(they)They might think they are sweets.Finally, the kitchen

24、.This is the most 9._(danger) room in the house.Knives should 10._(keep) in drawers which children cant reach, and all cleaning liquids in high cupboards.So we have three weeks to make our house safe.Its not difficult, once you know how to do.【解题导语】本文主要介绍了如何让家更安全。1解析:考查非谓语动词。固定搭配 wait to do sth.意为“等

25、着做某事”,符合语境。答案:to happen2解析:考查介词。固定搭配 look after意为“照看”,与“while their parents go away”呼应。答案:after3解析:考查冠词。break意为“休息”,是可数名词,此处表泛指,故用不定冠词修饰。答案:a4解析:考查副词。修饰形容词应用副词,故用副词totally修饰形容词OK,在句中作状语。答案:totally5解析:考查名词的数。surprise此处意为“意想不到的事”,是可数名词,且被a few修饰,故用复数形式。答案:surprises6解析:考查定语从句。此处为非限制性定语从句,先行词为“the spare

26、 bedroom”, in whichwhere。答案:which7解析:考查时态。in case引导的状语从句中,从句用虚拟语气,常用shoulddo的形式;也可以不用虚拟语气,主从句时态一致。答案:tries/should try8解析:考查代词。空处作谓语动词find的宾语,因此应用宾格形式。答案:them9解析:考查词性转换。修饰名词应用形容词,故用形容词dangerous在句中作定语修饰room,与the most呼应。答案:dangerous10解析:考查动词语态。句子主语Knives与keep构成动宾关系,故用被动语态be kept。答案:be kept.书面表达假设你是李华,最

27、近从你的美国笔友Sandy的email中得知你的另一个笔友John迷上了打电子游戏。请你根据下面的提示用英语给John写一封电子邮件劝说他不要沉迷游戏。1告知如何得知信息;2描述沉迷于打电子游戏的危害(导致视力下降、浪费金钱、影响学习等);3你的建议。注意:1词数 100左右;2可适当增加细节,以使行文连贯。_One possible version:Dear John,I am sorry to learn from Sandy that you are addicted to playing computer games.In some way, playing computer game

28、s can help us relax. But its not good to be addicted to it. First, it will cause you to be nearsighted. Second, it may cost you a lot of money. Whats more, it will have a bad effect on your study, for you spend most time on playing computer games.So youd better get rid of your bad habit and there are ways to help you. When you feel like playing computer games, try doing something else. Moreover, taking up a new hobby is a nice idea. Hope you will give it up soon.Best wishes!Yours,Li Hua高考资源网版权所有,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1