收藏 分享(赏)

2019-2020学年人教版英语必修四抢分教程能力提升:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT-SECTION 3 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:432614 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:9 大小:104.50KB
下载 相关 举报
2019-2020学年人教版英语必修四抢分教程能力提升:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT-SECTION 3 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语必修四抢分教程能力提升:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT-SECTION 3 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语必修四抢分教程能力提升:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT-SECTION 3 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语必修四抢分教程能力提升:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT-SECTION 3 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语必修四抢分教程能力提升:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT-SECTION 3 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语必修四抢分教程能力提升:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT-SECTION 3 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语必修四抢分教程能力提升:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT-SECTION 3 WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语必修四抢分教程能力提升:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT-SECTION 3 WORD版含答案.doc_第8页
第8页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语必修四抢分教程能力提升:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT-SECTION 3 WORD版含答案.doc_第9页
第9页 / 共9页
亲,该文档总共9页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 1 Women of achievementSection Learning about Language and Using Language随堂巩固.单词拼写1People who are_(考虑周到的) have designed an activity which is_(计划,打算)for the children who need to learn how to cooperate with others.2Before a large_(观众),he_(发表)an excellent speech without_(参考)to his s

2、peech paper.3He drove the injured to the nearest hospital out of_(好意)4In case of_(紧急情况),break the glass and press the button.5There is a_(一代)gap between my parents and me.6Just 20% more produce will mean the difference between_(疾病)and health,between families going hungry and families providing for t

3、hemselves.7In time of success we remain_(谦虚的;谦让的),while in time of difficulty we keep strongminded.答案1.considerate;intended2.audience;delivered;referring3.kindness4.emergency5.generation6sickness7.modest.短语选填refer to;by chance;catch ones eye;free from;be intended for;second to;later on;carry on1She

4、met a friend yesterday_while shopping in the supermarket.2The city is a city_the capital city of the country.3He had planned to visit the Great Wall,but_he changed his plan.4One story in his book_while I was reading it the other day.5When giving the lecture,he_his note from time to time.6I hate it w

5、hen she calls me at workIm always too busy to_a conversation with her.7The book written by the author_children.8As a selfish man,he is trying to keep himself_any responsibility.答案1.by chance2.second to3.later on4.caught my eye5.referred to6.carry on7.is intended for8.free from.完成句子1_that the club wa

6、s set up?这个俱乐部的成立到底是在什么时候?2He doesnt know_.他不知道该谈论什么。3One is_.活到老学到老。4_she was not interested in the topic they were talking about.她似乎对他们在讨论的话题不感兴趣。5_they were playing a trick on him.他突然想到他们在捉弄他。答案1.When was it2.what to talk about3.never too old to learn4.It seemed that5.It hit him that限时训练限时30分钟.阅读

7、理解Not long ago,few little girls imagined they could grow up to become astronauts.For years in the United States,only men had that opportunity.In 1983,that changed.Sally Ride made history by becoming the first American woman to travel to space.On July 23,2012,Ride died at the age of 61.“Sally was a n

8、ational hero and a powerful role model,” former President of the USA,Barack Obama said in a statement.“She inspired generations of young girls to reach for the stars.”Ride became interested in space when she was a kid.“If you asked me when I was 12 whether I wanted to be an astronaut,Im sure I would

9、 have said yes,” she said in a 2010 interview.“But I didnt even think about that as a possible career.”After studying physics in college and graduate school,Ride got her chance.She was accepted into NASAs astronaut training program in 1978,and then chosen to be the first American female in space.In

10、1983,she blasted into space aboard the Challenger shuttle.“There_is_no_amusement_park_ride_on_the_Earth_that_even_comes_so_close,” she said.Ride returned to space on the Challenger a second time in 1984.Between the two missions,she spent a total of 343 hours in orbit.After that,she remained involved

11、 with the space program and also worked to share her passion for science with kids.She coauthored six science books for children,and started her own science education company.Ride knew that she held a unique place in history.“I realized how important it was for a woman to break that barrier and open

12、 the door for other women to be able to do the same exciting things that the men had been doing,” she said.Since Rides historic trip,more than 40 other American women have traveled to space.They all had Ride to thank for opening the door to the final frontier.语篇解读本文介绍了美国第一位进入太空的女飞行员Sally Ride的成长经历。1

13、Sally Ride was regarded as a national hero because she_.Awas the first American to travel to spaceBopened a door for women to find jobs suitable for themCbecame the first American female in spaceDwas the first to travel on the Challenger解析推理判断题。根据第一段最后一句可知,Sally Ride是美国第一个进入太空的女飞行员,所以她被看作是民族英雄。答案C2B

14、y saying “There is no amusement park ride on the Earth that even comes so close”,Ride really meant that_.Ashe preferred a ride in an amusement park on the EarthBthe trip to space was like that in an amusement parkCshe came close to an amusement park on the EarthDthe trip to space was far more intere

15、sting than any ride on the Earth解析句意理解题。come close“接近,差不多”。她的意思是,进入太空的旅行比在地球上乘坐任何游乐设施都有趣。答案D3The correct order of the following events that happened to Sally Ride is_.aaccepted into an astronaut training programbspent a total of 343 hours in orbitccoauthored six science books for childrendtraveled t

16、o space aboard the Challenger for the first timeestudied physics in college and graduate schoolAeabcdBadbceCeadbc Deabdc解析细节理解题。根据第四段和第五段的内容可知,事情发生的正确顺序是eadbc,故选C项。答案C4The passage is most probably taken out of_.Aa novel Ba reportCa diary Dan essay解析文章出处题。本文介绍了美国第一位进入太空的女飞行员的成长经历,应该是出自一篇人物报道。答案B.完形填空

17、Have you ever traveled around by bike?This spring my older brother and I_1_the busy city and spent a long weekend_2_in the countryside.Our speed was only around 14 kph,but we didnt_3_.We hadnt come to break any speed records,_4_.All we wanted was some_5_air and a break from schoolwork.We really_6_ou

18、rselves while cycling along trafficfree country paths.There was plenty of sunshine,_7_it was quite cold,_8_in the mornings.The good news was that soon we_9_as we rode along.Our only_10_was when my brakes(刹车) started making a terrible noise.But I didnt care as it gave us an_11_to visit a caf while a

19、bike mechanic(机修工) had a look at it.Every few kilometers there was a_12_ where we could talk with local people.One of the women was very_13_and showed us the way when we got lost.On Saturday night we were_14_at 2 am.by some young people.They kept singing loudly in the next room,which made us_15_all

20、night.We felt very_16_when we got up the next morning.Soon we_17_.We were more cheerful on the way when the sun came out._18_,things like that happened only once.Anyway I still like traveling around by bikeits_19_and its fun.If youre looking for a short break thats active and cheap,then cycling is a

21、 great_20_!语篇解读本文是记叙文。作者讲述了自己和哥哥在周末骑自行车去乡下游玩的经历。1A.leftBvisitedCfound Dreached解析由该空后的spent a long weekend.in the countryside可知,哥哥和“我”在周末“离开(left)”拥挤的城市去了乡下。答案A2A.painting BstudyingCteaching Dcycling解析下文的cycling along trafficfree country paths是提示。答案D3A.regret BmindCfail Drealize解析由该空后的We hadnt come t

22、o break any speed records可知,我们的车速只有14公里每小时,但是我们并不“介意(mind)”。答案B4A.at last Bas wellCafter all Dat most解析“毕竟(after all)”,我们不是来打破速度纪录的。答案C5A.fresh BthinCcool Ddry解析从城市来到乡下应该是想呼吸一下“新鲜的(fresh)”空气。答案A6A.hurt BhatedCchanged Denjoyed解析由该空后的cycling along trafficfree country paths可知,在没有汽车的乡间小路上,我们无忧无虑地骑着自行车,十

23、分享受。enjoy oneself“过得愉快”。答案D7A.but BsoCor Dunless解析该空前后为转折关系,故填but。答案A8A.probably BespeciallyCspecially Dimmediately解析“特别(especially)”是早上非常冷。答案B9A.came back Bgave upCwarmed up Dcalmed down解析由上文的it was quite cold和The good news可知,我们骑了一会儿自行车“暖和多了(warmed up)”。答案C10A.wish BproblemCdecision Dmemory解析由该空后的m

24、y brakes(刹车)started making a terrible noise可知,这里是说“问题(problem)”。答案B11A.order BopinionCexcuse Dexplanation解析由该空后的visit a caf while a bike mechanic(机修工) had a look at it可知,趁着机修工帮我们修自行车,我们就有“借口(excuse)”去餐馆逛一逛了。答案C12A.city BlakeCschool Dvillage解析由上文的the countryside和该空后的we could talk with local people可知,

25、这里是说每隔几公里就有一个“村庄(village)”。答案D13A.friendly BhonestCstupid Dnervous解析由该空后的showed us the way when we got lost可知,这位妇女非常“友好(friendly)”。答案A14A.saved BpaidCwoken Dgreeted解析由下文的They kept singing loudly in the next room可知,我们被隔壁的一些年轻人“吵醒(woken)”了。答案C15A.excited BsleeplessCspeechless Dfrightened解析他们唱歌的声音让我们彻夜

26、“未眠(sleepless)”。答案B16A.shy BbusyCbored Dtired解析一晚上没有休息好,所以早上起来后应该是感觉很“累(tired)”。答案D17A.set off Bcalled backCsettled down Dbroke down解析由该空后的We were more cheerful on the way可知,很快我们就“出发(set off)”了。答案A18A.Strangely BDoubtfullyCLuckily DNaturally解析由该空后的things like that happened only once可知,像那样的事情只发生了一次,所

27、以非常“幸运(Luckily)”。答案C19A.true BsimpleCdifficult Ddangerous解析骑着自行车游玩“简单(simple)”又快乐。答案B20A.goal BdreamCresult Dchoice解析总览全文可知,作者认为骑自行车游玩是一个很好的“选择(choice)”。答案D.语法填空Suddenly all the lights on that crowded underground train went out.Then it stopped in that dark tunnel.We waited.We expected the lights to

28、come on again._1_ nothing happened.Then I began to smell _2_.People around me then began to cry out in fear.“The train is on fire!” they cried.The woman _3_ (stand) next to me _4_ (sudden) fell on the floor.I realized she was overcome by the smoke.Then I saw flames appearing.“If something does not h

29、appen soon,” I said to _5_,“I _6_ (burn) alive.” But as I stood there in the dark in that crowded burning train,I could see no way to escape.So I cried,“God,if it is not my time to die,please help me!” I heard a noise.It was _7_ my right hand side.I at once began to push my way forward to _8_ that n

30、oise came from.For two hours I kept walking in that dark train tunnel.At last I saw _9_ light in the distance.“Thank God!” I cried,“God must have a purpose for saving my life.He must want me to help _10_ people experience what he could do for them.” I decided.语篇解读本文讲述的是作者被困在地铁里后设法逃生的经历。1解析联系上下文可知,前后

31、句是转折关系,故应填But。答案But2解析作者一开始还不能确定发生了什么,但是闻到了某种味道,故应用something。答案something3解析因为the woman与stand为主动关系,故应用现在分词短语作定语,故填standing。答案standing4解析修饰谓语fell应用副词,故填suddenly。答案suddenly5解析表示“自言自语,心里想”是“say to oneself”。答案myself6解析因前面的条件句用的是一般现在时,因此主句应当用一般将来时;又因为I与burn是被动关系,故用一般将来时的被动语态。答案will be burnt7解析表示左右等方位应用介词on。答案on8解析句意:我立即开始朝传来声音的地方前进。where在此引导地点状语从句。答案where9解析句意:我看见在远处有一盏灯。表泛指,故填a。答案a10解析other people泛指“别的人”。答案other高考资源网版权所有,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1