收藏 分享(赏)

2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步阅读强化训练15 阅读强化训练(十五) WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:430240 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:4 大小:609.50KB
下载 相关 举报
2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步阅读强化训练15 阅读强化训练(十五) WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共4页
2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步阅读强化训练15 阅读强化训练(十五) WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共4页
2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步阅读强化训练15 阅读强化训练(十五) WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共4页
2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步阅读强化训练15 阅读强化训练(十五) WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网()您身边的高考专家 高考资源网版权所有,侵权必究!阅读强化训练(十五)学生用书 P171(单独成册)(建议用时:25 分钟)阅读理解In a small home garden,about 1.5 meters wide and 3 meters long,a robotic device called the Farm Robot is busy planting vegetable seeds.The Farm Robot will control the soils moisture(水分),water the seeds and plants,and take out an

2、y wild plants or weeds.Rory Aronson is the inventor of the Farm Robot and CEO of the company that produces it.But who would find the device helpful?“Our target customer is somebody who would like to grow his own food but doesnt have time.”Aronson says he has been testing the Farm Robot in his garden

3、.“We had peppers,spinach and tomatoes.We also had broccoli and cucumber.We had 65 plants in total and this was a big number.”To survive in extreme weather,the Farm Robot is made of stainless steel(不锈钢)and 3D printed plastic.The tools are designed to plant,water and care for each vegetable.They are a

4、ttached to a long,thin stick that moves up and down the garden.Aronson says putting the Farm Robot together takes about a few hours.“If you can use a screwdriver(螺丝刀)and follow instructions,you should be able to put the Farm Robot together by yourself.”The Farm Robot works with Internet programs and

5、 can design a garden based on each persons needs.Its software is open source.That means the computer program that makes it work can be freely used,changed and shared by anyone.Hundreds of people have already ordered the Farm Robot online.They can expect to receive their devices soon.The cost of the

6、Farm Robot is$3,100.For now,it is only one size.But the company is planning to make bigger Farm Robots for commercial gardening.【解题导语】本文是一篇说明文。Rory Aronson 发明的机器人 Farm Robot 可帮助那些喜欢自己种植农产品却没有时间的人达成心愿。1What is the main function of the Farm Robot?AMaking your home garden beautiful.BAdjusting the tempe

7、rature of the soil.CTaking care of the wild plants and weeds.DHelping people to grow food in the yard.D 解析:细节理解题。根据文章第一段可知,Farm Robot 的主要功能是帮助人们种植蔬菜。2For whom is the Farm Robot designed?高考资源网()您身边的高考专家 高考资源网版权所有,侵权必究!AThose who hate doing farm work but have to do it.BThose who enjoy planting but hav

8、e no time for it.CThe makers who are good at building machines.DThe farmers who want to eat their own food.B 解析:细节理解题。根据第三段第一句可知,Farm Robot 的目标顾客是那些喜欢种植却没有时间的人。3What can we infer from the fourth paragraph?AEach Farm Robot is matched with one vegetable.BAnyone can use the Farm Robot free of charge.CF

9、arm Robot cant work in cold conditions.DUsing a screwdriver,you can set up the Farm Robot easily.D 解析:推理判断题。根据第四段的.putting the Farm Robot together takes about a fewhours.you should be able to put the Farm Robot together by yourself 可知,只要你有一把螺丝刀,你就可以自己组装。4Which of the following is TRUE according to t

10、he text?AThe company wants to design more Farm Robots.BNobody is interested in the Farm Robot.CThere are many sizes of Farm Robots now.DPeople can only buy Farm Robots online.A 解析:细节理解题。根据文章最后一段的最后两句可知,目前只有一种尺寸的 Farm Robot,Rory Aronson 的公司正计划研发更大的 Farm Robot。语法填空Pets Corner is a company with dozens

11、of pet stores and more than 600 employees around the UK.It is planning 1._(provide)the first-ever pet and human first aid training course for its staff.To develop the 2._(special)designed course,training teams 3._(organize)by now.The course will begin next month.The full-day course will cover two pa

12、rts with the first part 4._(deal)with humans and the second with dog and cat first aid.Topics covered will include different 5._(situation)in our daily life which require first aid skills such as minor injuries,shock and unconsciousness.Lucy Ross,Head of Training at Pets Corner,said,“At Pets Corner,

13、we have always tried to apply 6._honest and moral(道德的)approach to everything that we do.This includes having the best trained staff in the industry.Every human customer as well as their pet animals 7._(be)welcome in our stores.Its our duty to provide all of our staff 8._ the tools and knowledge they

14、 need to feel 9._(confidence)in 高考资源网()您身边的高考专家 高考资源网版权所有,侵权必究!helping both pets and customers.Therefore,10._ makes sense that our staffs first aid knowledge is beyond all your expectations.”【解题导语】一家宠物公司将对其所有员工进行人类和动物的急救课程培训以更好地为客户服务。1to provide 解析:考查非谓语动词。plan to do sth.“计划做某事”。Pets Corner将首次向在全国的门

15、店员工团队提供宠物和人类的急救培训课程。2specially 解析:考查副词。此处应用副词修饰 designed,the specially designed course表示“特别设计的课程”。3have been organized 解析:考查动词的时态和语态。根据时间状语 by now 可知此处应该用现在完成时,training teams 与 organize 之间为被动关系,故要用现在完成时的被动语态。该句表示“到目前为止,培训团队已被组织好”。4dealing 解析:考查非谓语动词。在 with 复合结构中,deal with 与逻辑主语 the first part 为主动关系,

16、故用 dealing。句意为“课程将包括两个部分,第一部分是关于人类的急救,第二部分是狗和猫的急救”。5situations 解析:考查名词。该句句意为“涵盖的主题将包括不同的情境下,日常需要的急救技能,如处理轻伤、休克和昏迷”。6an 解析:考查冠词。形容词 honest 和 moral 修饰可数名词 approach,在 honest之前应使用冠词 an。7is 解析:考查主谓一致。as well as 引导的短语在句中作状语而非并列的主语,句子的主语只是 every human customer,所以谓语动词用单数。8with 解析:考查介词。provide sb.with sth.为固

17、定短语,意为“为某人提供某物”。9confident 解析:考查形容词。feel 为系动词,后面需接形容词作表语,表示“感到”,故填 confident。10it 解析:考查代词。it 作形式主语代替后面作真正主语的 that 引导的主语从句。该句句意为“因此,我们工作人员的急救知识高于您的期望是合情合理的”。短文改错Camping is a traditional outdoor activity that we enjoy it in our spare time.No matter how much times we have been camping,we still wanted t

18、o go again.Its a wonderful change into the daily routine in the city.The idea of staying in a tent,sleeping in sleeping bags,sitting around a campfire and bake potatoes under the night sky are always amazing.It is very excited to pack up on the weekend and drive to an area where we can put a tent an

19、d enjoy the peace and quiet of the outdoors.Camping is perfect for all kinds of groups,if they are friends or family member.Go camping if you ever get a chance!答案:Camping is a traditional outdoor activity that we enjoy it in our spare time.No matter 高考资源网()您身边的高考专家 高考资源网版权所有,侵权必究!how muchmany times

20、we have been camping,we still wantedwantto go again.Its a wonderful change intofrom the daily routine in the city.The idea of staying in a tent,sleeping in sleeping bags,sitting around a campfire and bakebaking potatoes under the night sky areis always amazing.It is very excitedexciting to pack up on the weekend and drive to an area where we can put upa tent and enjoy the peace and quiet of the outdoors.Camping is perfect for all kinds of groups,ifwhether they are friends or family membermembers.Go camping if you ever get a chance!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1