收藏 分享(赏)

2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 5 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRE WORD版含解析.docx

上传人:a**** 文档编号:426266 上传时间:2025-12-01 格式:DOCX 页数:5 大小:30.61KB
下载 相关 举报
2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 5 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRE WORD版含解析.docx_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 5 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRE WORD版含解析.docx_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 5 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRE WORD版含解析.docx_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 5 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRE WORD版含解析.docx_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 5 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRE WORD版含解析.docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section DUsing Language () & Assessing Your Progress课后篇巩固提升基础训练.单词拼写1.At first glance, (有机的) farming looks much more expensive for the farmer.答案organic2.Everybody is talking about the matter,which is a subject of (广泛的) comment.答案widespread3.You should allow a little time after a meal for the food to

2、 (消化).答案digest4.Any significant social change brings about problems and it is (必要的) to work out proper solutions.答案essential5.Natural gas is another abundant fuel that experts consider an (替代物) to gasoline.答案alternative6.The principal warned the students not to hang around the corner (食品杂货店) store a

3、fter school.答案grocery7.A teacher should be good at drawing inferences about other cases from one (例子).答案instance8.The second (方面) relates to the application of these policies by departments.答案aspect.短语填空set up,separate.from,in turn,carry out,over time,focus on1.People try to avoid transportation del

4、ays by using their own cars,and this creates further problems.答案in turn2.Once people begin to volunteer,what leads them to remain in their positions ?答案over time3.Most of us are more our tasks in the morning than we are later in the day.答案focused on4.All these experiments with practical rather than

5、scientific aims in view.答案are carried out5.The organization to preserve endangered species from extinction.答案was set up6.In no way can teaching in school practice.答案be separated from.完成句子1.老师说的话对学生有很大的影响。What the teacher says the students.答案has great impact on2.由于懒惰,汤姆上周考试不及格。Tom failed the exam las

6、t week .答案because of his laziness/because he was lazy3.我们绝对不能忽略知识的价值,以及实际的经验。On no account can we ignore the value of knowledge, practical experience.答案as well as4.昨天晚上是什么阻止你去听音乐会的啊?What to the concert last night?答案kept you from going5.他们已采取有效的措施尽量使人们和环境健康。They have taken effective measures to keep

7、people and environment .答案as healthy as possible能力提升.阅读理解I left England for Sydney in September.It was a career move for my husband,and our 20-year-old daughter was feeling adventurous and decided to come,too.However,just before leaving England,my 79-year-old mother suffered a stroke(中风).Being stron

8、g and independent,she continues to live at home with the help of social services.But she couldnt look after the garden.I thought how wonderful it would be if there was an organisation offering volunteer help.Friends asked me what I planned to do in Australia,and I told them I would be looking for a

9、volunteer position with a gardening charitable organisation.Imagine my surprise when I found just the organisation I had been looking forEasy Care Gardening( ECG)!There are several reasons why I volunteer for ECG.Firstly,as a newcomer to Australia I meet many great people who,like me,volunteer some

10、of their time.We cover a large age range,but all love gardens and helping others.Secondly,through working with ECG I have been lucky enough to explore Sydneys North Shore that I might not have had the opportunity to visit otherwise.Finally,there are all those wonderful people we call “clients(客户)” b

11、ut are more like friends when we visit them often and tend their gardens.What great people I have met,and the stories they have to tellthe family histories,where they come from and the reasons for immigrating to Australia.I find it a privilege to have access to private gardens which,in many cases,ha

12、ve been the joy of their owners for many years.Each one is individual and reflects the character,needs and the history of each family.Indeed,the gardens reflect the multicultural and historical background of Sydney.【语篇解读】作者因个人经历决定在澳大利亚做园艺志愿者,帮助客户打理花园。这一工作不仅让作者能帮助他人,而且也给作者带来了很多收获。1.Why did the author

13、 move to Sydney?A.Her husband would work there.B.She planned to volunteer there.C.She was very keen on adventures.D.She had to look after her sick mother.答案A解析细节理解题。根据“I left England for Sydney in September.It was a career move for my husband.”可知,这次搬去悉尼是由于作者丈夫的工作变动,故选A项。2.What made the author choose

14、 to be a gardening volunteer?A.The popularity of ECG.B.The tips of her friends.C.Her own experience.D.Her gardening skills.答案C解析推理判断题。根据第一段可知,作者的母亲患中风不能打理花园,希望有一个能帮助他人打理花园的慈善组织,这段经历使她萌生了做园艺志愿者的想法。3.What do the volunteers at ECG have in common?A.They make friends with their clients.B.They like to exp

15、lore Sydneys North Shore.C.They are of similar ages and backgrounds.D.They are kind-hearted with the same interest.答案D解析推理判断题。根据第二段中的“We cover a large age range,but all love gardens and helping others.”可知,该组织有各个年龄段的志愿者,他们都喜欢园艺和帮助他人。由此可知,他们都善良并有共同的兴趣。4.What does the underlined word “one” in paragraph

16、 4 refer to?A.Client.B.Garden.C.Reason.D.Joy.答案B解析代词指代题。根据“I find it a privilege to have access to private gardens”可知,中心词是garden,再结合“Indeed,the gardens reflect the multicultural and historical background of Sydney.”可推断出,这里的one指的是garden。.应用文写作假设你是李华,你校学生会准备举办一次元宵节晚会。请你代表学生会给交换生Mike发一封邀请信。主要内容包括:1.活动时

17、间:1月22日晚7点到9点;2.活动地点:铁人广场;3.活动内容:赏灯、品尝元宵、猜灯谜等。注意:1.词数80左右;2.适当增加细节、以使行文连贯。参考词汇:元宵节Lantern Festival,灯笼lantern,元宵sweet dumpling,灯谜lantern riddleDear Mike,How are you going?Looking forward to your reply.YoursLi Hua参考范文Dear Mike,How are you going?Im writing on behalf of the Student Union to invite you t

18、o join us for a party on January 22 for the coming Lantern Festival.It is a traditional Chinese festival which falls on the 15th of the first month of the lunar calendar.The party is going to take place in Iron Square from 7:00 pm to 9:00 pm,during which time we will admire beautiful lanterns of var

19、ious shapes and sizes,eat delicious sweet dumplings and guess lantern riddles.Please let me know at your earliest convenience.Looking forward to your reply.YoursLi Hua.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。I was a volunteer for an organization at the beginning of this year.The organi

20、zation is aimed at helping children who suffer from cancer.One day,we were asked to raise money for cancer research and program funding at an event.Since my friend Lisa was also a volunteer for the organization.I went to the event with her.There were many people at the event.After seeing our poster,

21、some people came to us and talked with us.But few people donated money.It was a bit hot that day.Both Lisa and I got really upset.Half an hour later,Lisa started complaining,“I dont think we can raise much money today.”“Dont worry.The event lasts for three hours.There is still a lot of time left,”I

22、said,though I also thought poorly of our plan to raise much money that day.While Lisa and I were talking,a little boy of about eight years old came to us.He stood in front of our poster and started reading.After a while,he asked,“What is cancer?”I explained what cancer is.Then I said,“Many people ar

23、ound the world are suffering from cancer.It can be really dangerous.More research is needed to learn about it so that people with it can suffer less.Thats why were collecting money for it.”“Do children suffer from cancer,too?”asked the boy.“Yes. Many children suffer from cancer.Some of them may die.

24、They need help.”Lisa said and I nodded.Hearing that,the boy became sad.Then the boy asked,“How much money have you collected?”Both Lisa and I were embarrassed to tell him that we didnt raise much money.At last,we said,“Not much.”The boy looked into our donation container and only saw a few one-dolla

25、r and five-dollar bills.The boy said nothing after seeing that and left.Then some girls came to us and we started talking with them.Neither Lisa nor I thought the boy would return.However,about twenty minutes later,the boy did return.Paragraph 1:The boy happily ran to us and asked,“Would you take a

26、donation from children?”Paragraph 2:Both Lisa and I were deeply touched.参考范文Paragraph 1:The boy happily ran to us and asked,“Would you take a donation from children?”Lisa and I looked at each other. We couldnt,believe such a little boy would care. Though we didnt believe it, we said “yes”.The boy pu

27、t his hand in his pocket and took out some five-dollar bills.He said,“I just asked for them from my mother.I really want to help the children suffering from cancer.”Paragraph 2:Both Lisa and I were deeply touched.We thanked the boy,but he left soon. Looking at his back,both Lisa and I were greatly encouraged.We wanted to try harder to raise money.So instead of just standing there,we went to people and told them about our program.At the end of the day, we raised over three thousand dollars,a lot more than Lisa and I had expected in the beginning.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1