收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语新教材必修第一册(人教版)课时作业WELCOME UNIT SECTION Ⅱ READING AND THINKING WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:424482 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:8 大小:111.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语新教材必修第一册(人教版)课时作业WELCOME UNIT SECTION Ⅱ READING AND THINKING WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共8页
2020-2021学年高中英语新教材必修第一册(人教版)课时作业WELCOME UNIT SECTION Ⅱ READING AND THINKING WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共8页
2020-2021学年高中英语新教材必修第一册(人教版)课时作业WELCOME UNIT SECTION Ⅱ READING AND THINKING WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共8页
2020-2021学年高中英语新教材必修第一册(人教版)课时作业WELCOME UNIT SECTION Ⅱ READING AND THINKING WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共8页
2020-2021学年高中英语新教材必修第一册(人教版)课时作业WELCOME UNIT SECTION Ⅱ READING AND THINKING WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共8页
2020-2021学年高中英语新教材必修第一册(人教版)课时作业WELCOME UNIT SECTION Ⅱ READING AND THINKING WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共8页
2020-2021学年高中英语新教材必修第一册(人教版)课时作业WELCOME UNIT SECTION Ⅱ READING AND THINKING WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共8页
2020-2021学年高中英语新教材必修第一册(人教版)课时作业WELCOME UNIT SECTION Ⅱ READING AND THINKING WORD版含解析.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业(一)Welcome UnitSection Reading and Thinking.单句语法填空1They set up a scientific organization _ (explore) the unknown world.2Your art skills are excellent, which leaves me a deep _ (impress)3_ (Nation) Day saw people singing and dancing happily in the street.4The party is not an impor

2、tant one, so you can just be dressed in _ (formal) clothes.5This project was designed _ (help) the students in need.6Parents are usually anxious _ the children when they dont come back home from school.7I find it hard to concentrate _ my studies with some people having small talks around me.8I felt

3、very _ (annoy)to find that they hadnt waited for me.9I have the _ (confident) that you will have a good time here.10_ last the firefighters put out the fire in the supermarket, which broke out at ten this morning.阅读理解AIdeas of making the first week of high school easy Frank, Aged 21 I think almost e

4、very kid feels both nervous and excited before their first day of high school. You will probably love it. I know I did. You should join some sports or activities that will make your high school experience more enjoyable. Good luck! Sharon, Aged 22 The most important thing to keep in mind when going

5、into high school is to be yourself. Besides, I dont know what your middle school was like, but high school teachers will not care about things such as how much homework you already have in one night. Its best to learn to deal with things and manage your time wisely so you can achieve everything you

6、need to do. Eddie, Aged 20 When I started high school, I was really nervous too, especially since I had been homeschooled (家中教学) all through middle school and didnt really know anyone. I suppose the best advice would be to just relax. The first couple of days can be a little bit hard, but things wil

7、l become easier before you know it. David, Aged 19 Im not going to lie. The first day is kind of frightening. But youll get used to it. Dont be afraid of anyone; upperclassmen (高年级学生) will pick on you more if you let them know youre afraid. Just take it easy. Making some friends and staying with the

8、m will greatly help you get used to high school quickly. After the first week its really not bad at all. Dont worry.1What can we infer (推断) from Sharon about high school?ATeachers are quite strict.BStudents often stay up at night.CTeachers provide much care for students.DStudents should make good us

9、e of their time.2How did Eddie feel on his first day of high school?ABored. BExcited.CWorried. DRelaxed.3Who mentions the importance of friends?AFrank. BEddie.CSharon. DDavid.B When my daughter Sara was in the fifth grade, she came to me with a problem. “Marcy hates me!” she cried “Because Kathy is

10、my friend, too. She wants me to be her friend and nobody elses. You talk to Marcy. You tell her that I want to be her friend, but I can have other friends, too!” Oh! I looked at her for a few moments, wondering how I got into this mess (困境), when suddenly an idea came to me. Picking up two baskets f

11、rom the living room, I explained, “When everyone is born, he or she has a little basket, This little one here is yours. The big one is mine. As you grow,so does the basket. You can see your little basket is inside mine because when you were born, there were too many things you couldnt do for yoursel

12、f. I did everything you couldnt do on your own.” She nodded. “Well, as you grew older and began to do some things on your own, I began placing a few more things in your basket. When you learned to tie your shoes, that went in your basket.” She said softly, “I can tie my own shoes.” “Right. As you gr

13、ow older, there will be more and more things you must do on your own.” As I spoke, I gradually took her basket out of mine and handed it to her. “You will finally carry your own basket with things only you can do.” She looked up at me and said, “I understand. There are some things that I have to do

14、by myself because they are in my basket.”4What was Saras problem?AShe didnt have a basket.BShe didnt want her own basket.CShe couldnt deal with her friendship.DHer mother was too hard on her.5What did the author feel when she heard her daughters problem?AAngry. BCrazy. CProud DHelpless.6We can infer

15、 that Sara _.Awould talk to Marcy herselfBwouldnt make friends with KathyCwas too young to deal with anythingDmanaged to persuade her mother to help her7The baskets mentioned in the passage refer to _.Agifts given by God when everyone is bornBsomething that people use to keep vegetablesCgrowing abil

16、ities as you grow upDfriendship that needs repairing.阅读七选五 How to Adjust (适应) to a New School School is a place where a child learns to succeed. _1_ When you go to a new school, you might worry that you dont know anyone. You worry that you might get lost, or the teachers are strict. Here are some wa

17、ys to help you adjust to a new school. Getting to Know the School Before you start the school, go with your parents to visit the school. _2_ Preparing for the First Day _3_ Being well rested will help remove (去除) any nervousness you may feel. Try to get at least 8 to 9 hours of sleep if youre betwee

18、n 7 and 11 years old. Leave early for school. Make sure you set aside enough time in the morning to get to school. _4_ Arriving early may also give you a chance to chat with a few other students and hopefully make a few new friends.Making FriendsTake part in activities. Sign up for (报名参加) activities

19、 like sports or chess. This will get you into small groups with people who have the same interests as yours. _5_ You might even be able to teach some other kids about how to do something.AFind out where your classroom is, as well as other important places.BStart your first day of school with a good

20、nights sleep.CLearning the rules of the school will help you adjust to it and will keep you out of trouble.DBut adjusting to a new school can be difficult.EYou dont want to rush into your classroom after the bell rings.FThis will also give you a chance to show your skills at a sport or other activit

21、ies.GGo shopping for your supplies (日用品) and make sure you have them all ready to take to school.课时作业(一).单句语法填空1to explore2.impression3.National4informal5.to help6.for7.on8annoyed9.confidence10.At.阅读理解A【语篇解读】文章根据四个年轻人回忆自己刚刚上高中时的情形讲述了如何让高中的第一周变得轻松。1答案与解析:D推理判断题。根据Sharon, Aged 22部分中的“Its best to learn

22、 to deal with things and manage your time wisely so you can achieve everything you need to do”(你最好学会处理事情,明智地管理你的时间,这样你就能完成你需要做的一切事情)可推知,Sharon认为高中生应该学会利用好自己的时间。故D项正确。2答案与解析:C细节理解题。根据Eddie, Aged 20部分中的“When I started high school, I was really nervous too”可知,Eddie上高中的第一天感到紧张。故C项正确。3答案与解析:D细节理解题。根据Davi

23、d, Aged 19部分中的“Making some friends and staying with them will greatly help you get used to high school quickly”可知,David提到了朋友的重要性。故D项正确。B【语篇解读】本文是记叙文。作者的女儿在处理和朋友之间的关系时遇到了一个棘手的问题,于是她要作者帮忙解决;作者采用了一种开导的方法让女儿去解决自己的问题。4答案与解析:C推理判断题。根据第一段第一句中的“she came to me with a problem”以及本段最后的几句描述可知,Marcy想让Sara仅做她的朋友,但

24、Sara既想和她做朋友,也想有其他的朋友,由此可知,两人之间的友情出现了问题而无法解决。5答案与解析:D细节理解题。根据第二段第二句中的“I looked at her for a few moments, wondering how I got into this mess”可知,对于女儿的哭诉,作者一时不知道怎么办,感到无能为力。6答案与解析:A推理判断题。根据最后一段中的“I understand. There are some things that I have to do by myself because they are in my basket.”可知,Sara明白了自己的事

25、情要自己做才行,遇到问题要自己去解决。7答案与解析:C推理判断题。根据文中作者和女儿的对话可知,作者把一个孩子能独立做的事情比喻成可以放在篮子的东西。随着孩子长大,自己能独立做的事情越来越多,篮子就越来越大。显然篮子就是指孩子独立做事的能力。.阅读七选五【语篇解读】文章介绍了如何适应一个新学校。1答案与解析:D由下文中的“When you go to a new school,you might worry that. are strict”可知,此段提到了你去新学校可能会担心的问题。故空处表示适应新学校是有困难的。D项中的But与上文构成一种转折关系,difficult与下文中的worry相

26、吻合。故选D项。2答案与解析:A由上文中的“go with your parents to visit the school”可知,下文是讲参观学校的目的,即了解你的教室的位置和其他建筑的位置。故选A项。3答案与解析:B由下一句“Being well rested will help remove (去除) any nervousness you may feel”可知,该空建议在开学之前要好好休息。B项中的“a good nights sleep”与“Being well rested”相吻合。故选B项。4答案与解析:E由上一句“Make sure you set aside enough time in the morning to get to school”可知,早晨要留出足够的时间去学校,E项承接上文,故选E项。5答案与解析:F上文介绍的是参加(学校)活动的好处,F项“This will also give you. activities”与上文中的“This will get you. as yours”相承接。故选F项。- 8 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1