1、.完形填空As Christmas is coming,there are presents to be bought,cards to be sent,and rooms to be cleaned.Parents are_1_with difficult jobs of hiding presents from curious young children.If the gifts are large,this is sometimes a real _2_.On Christmas Eve,young children find the excitement almost unbeara
2、ble.They are torn between the wish to go to bed early so that Father Christmas will bring their presents quickly and the wish to_3_up late so that they will not _4_the fun.The wish for gifts usually proves stronger.But though children go to bed early,they often lie _5_for a long time,hoping to get a
3、 short _6_at Father Christmas.Last Christmas,my wife and I _7_hid a few large presents in the storeroom.I _8_the moment when my son,Jimmy,would _9_me where that new bike had come from,but _10_he did not see it.On Christmas Eve,_11_took the children hours to go to sleep.It must have been nearly _12_w
4、hen my wife and I went quietly into their room and began _13_stockings.Then I pushed in the _14_I bought for Jimmy and left it beside the Christmas tree.We knew we would not get much sleep that night,for the children were _15_to get up early.At about five oclock the next morning,we were _16_by loud
5、sounds coming from the childrens roomthey were shouting excitedly!_17_ I had time to get out of bed,young Jimmy came riding into the room on his new bike,and his sister,Mary,followed close behind pushing her new baby carriage._18_the baby arrived.He moved _19_the hands and knees into the room draggi
6、ng a large balloon behind him.Suddenly it burst.That woke us up _20_.The day had really begun with a band (巨响)!1A.faced Bmet Cfilled Dpleased答案:A解析:从空格后difficult jobs of.推测意思为be faced with“面临”,此处搭配应用被动语态。2A.question Bmatter Cproblem Dbusiness答案:C解析:想把大型的礼物藏起来不是一件容易的事情。question“疑问”,matter“麻烦或毛病”,busi
7、ness“商业或买卖”,均不符合句意。3A.get Bstay Cstand Dwake答案:B解析:stay up late意为“熬夜”。4A.lose Bbreak Cmiss Dleave答案:C解析:平安夜孩子们通常待着不睡,等待享受圣诞老人送礼物的喜悦。5A.awake Bwake Casleep Dsleep答案:A解析:尽管孩子们早早上床,因为想看到圣诞老人,会长时间睡不着。6A.look Bstare Cglare Dwatch答案:A解析:stare at“瞪着眼睛看”;glare at“怒目而视”,watch是及物动词,后面不能接at。7A.hopefully Bbusil
8、y Cgladly Dsuccessfully答案:D解析:通过文章得知去年成功地给了孩子们一个惊喜。8A.liked Bfeared Csurprised Dhated答案:B解析:上文已说大的礼物难藏,作者把自行车放在储藏室,最担心的是被孩子们发现,而不是喜欢。C、D不符合句意。9A.answer Btell Cask Dsearch答案:C解析:如果孩子看到礼物,肯定会问礼物从哪儿来的。10A.sadly Bunluckily Cpossibly Dfortunately答案:D解析:从空格后he didnt see it及这次给孩子的惊喜可推知答案。11A.it Bthey CI Dw
9、e答案:A解析:it作形式主语为固定句型。12A.morning Bmidnight Cevening Ddaybreak答案:B解析:首先排除不符句意的A、D,再从“We knew we would not get much sleep.”及“At about five oclock the next morning,we were.”提示可知答案。13A.filling Bsewing Cmending Dpreparing答案:A解析:根据圣诞老人总是把礼物塞在孩子的袜子里面的传说,应选fill。14A.present Bstocking Cbike Dtree答案:C解析:从下文“Ji
10、mmy came riding into the room on his new bike”可知,推进来的是为Jimmy买的自行车。15A.going Bsure Cglad Dexcited答案:B解析:根据父母的了解,孩子盼望礼物心切,肯定会起得很早,其他三个选项不够准确。16A.troubled Bfrightened Cwoken Dshocked答案:C解析:孩子发现礼物时的吵闹声不会使人害怕或麻烦,只会把人吵醒。17A.Before BAfter CUntil DSince答案:A解析:before引导的时间状语从句为“还未来得及,就”。18A.Even BAnd CSoon DT
11、hen答案:A解析:even用来加强语气。19A.with Bon Cover Dby答案:B解析:on the hands and knees意为“用手和膝盖爬行”,其中on表示方式。20A.all Bnearly Chappily Dcompletely答案:D解析:作者和妻子刚睡不久就被孩子吵醒,这时气球被玩爆了,一声巨响让他们彻底醒来,这爆炸声也预示喜庆的一天开始了。.阅读理解I have a question for those or you in a relationship.How “normal” are you and your partner as a couple? I
12、mean, are you like most other couples when it comes to things like how much you trust each other, how often you hold hands and how much you share the housework?Well, two social scientists and a “wellness entrepreneur” tried to understand what most couples are really like.They asked over 100,000 peop
13、le around the world questions about their relationships.Then they analyzed the answers and wrote a book about what they found.The book is called The Normal Bar.It was published this spring.Professor Pepper Schwartz says there is no universal standard for “normal”In other words,people can be happy wi
14、th different normal.But she did find that couples who described themselves as happy had a lot of things in common.Pepper Schwartz says normal for happy couples is helping.That means that neither person does all the cooking or cleaning.About 42 percent of men and women globally said they share chores
15、 equally.But theres a bigger point.She says happy couples see their partners as whole personsnot just as the ones who do all the housework, or the ones who earn all the money.“For example, something like 89 percent of couples in America, Spain, Canada,the Philippines, Chinayou name it, they support
16、their partners growth.”In other words, she says most happy couples allow their partners to change for instance, to try new jobs or new hobbies.No one has to stick doing the same thing over and over, either inside or outside the home.And theres another thing, too.Schwartz says happy couples do not fo
17、cus on work.The laundry and email can wait, they say.The relationship is what is important.什么样的夫妻关系是正常的?如何使夫妻关系融洽?研究发现,夫妻幸福的秘诀在于有共同爱好,一起分担家务等等。1The first paragraph serves as a(n) _.Aexplanation Bbackground Ccomment Dintroduction答案:D解析:推理判断题。文章第一段问了几个关于夫妻关系的问题,是为了引出本文的主题,即夫妻幸福的秘诀。故选D。2What did the tw
18、o social scientists want to find?AMost couples relationships with their neighbors.BHow a majority of couples get along with each other.CMost couples opinions on their book.DWhy most couples are unhappy.答案:B解析:细节理解题。根据第二段的“two social scientists and a wellness entrepreneurtried to understand what most
19、 couples are really like”可知,两位科学家想了解大多数夫妻关系是怎样的。故选B。3According to Professor Schwartz, happy couples_.Ahave little in common Bshare more thingsCearn more money Dhave advanced education答案:B解析:细节理解题。根据第三段的“But she did find that couples who described themselves as happy had a lot of things in common.Abo
20、ut 42 percent of men and women globally said they share chores equally.”可知。4. Which of the following do happy couples most probably do?ADo the same thing every day.BHold back their partners growth.CMake proper changes.DWork hard for their children.答案:C解析:细节理解题。根据第四段的“they support their partners growth.most happy couples allow their partners to change”可知,幸福的夫妻允许对方做出改变。故选C。