收藏 分享(赏)

2019_2020学年高中英语课时分层作业十五Module4CarnivalPeriod3外研版必修5201912215.doc

上传人:a**** 文档编号:424121 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:9 大小:2.48MB
下载 相关 举报
2019_2020学年高中英语课时分层作业十五Module4CarnivalPeriod3外研版必修5201912215.doc_第1页
第1页 / 共9页
2019_2020学年高中英语课时分层作业十五Module4CarnivalPeriod3外研版必修5201912215.doc_第2页
第2页 / 共9页
2019_2020学年高中英语课时分层作业十五Module4CarnivalPeriod3外研版必修5201912215.doc_第3页
第3页 / 共9页
2019_2020学年高中英语课时分层作业十五Module4CarnivalPeriod3外研版必修5201912215.doc_第4页
第4页 / 共9页
2019_2020学年高中英语课时分层作业十五Module4CarnivalPeriod3外研版必修5201912215.doc_第5页
第5页 / 共9页
2019_2020学年高中英语课时分层作业十五Module4CarnivalPeriod3外研版必修5201912215.doc_第6页
第6页 / 共9页
2019_2020学年高中英语课时分层作业十五Module4CarnivalPeriod3外研版必修5201912215.doc_第7页
第7页 / 共9页
2019_2020学年高中英语课时分层作业十五Module4CarnivalPeriod3外研版必修5201912215.doc_第8页
第8页 / 共9页
2019_2020学年高中英语课时分层作业十五Module4CarnivalPeriod3外研版必修5201912215.doc_第9页
第9页 / 共9页
亲,该文档总共9页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时分层作业 十五Module 4Period 3. 用所给动词的正确形式填空1. The dishes tasting so delicious were cooked(cook) by my father. 2. Cloth of this kind washes (wash) well. 【知识拓展】“主动形式表达被动含义”小结(1)动词look, sound, feel, smell, taste, seem, turn, fall, grow, keep, go, stay等作系动词时, 后跟名词或形容词作表语, 表示主语的特点。The dish tastes delicious.

2、这道菜尝起来美味极了。 (2)表示开始、结束、运动的动词, 如begin, finish, open, stop, move等, 用主动形式表达被动含义。The shop opens at 8: 00 every day. 商店每天八点开始营业。 (3)表示主语属性、特性的动词, 如read, write, sell, wash, lock等, 用主动形式表达被动含义。The cloth washes easily. 这布很好洗。(4)有些动词或动词短语的主语虽然是物, 但不能用于被动语态, 如remain, arise, come out, belong to, date from, dat

3、e back to, consist of, run out等。3. More patients are treated (treat) in hospital this year than that year. 4. Another bridge is being built(build)over the Changjiang River. 5. In the forest over 50% of the trees have been damaged (damage) so far. 6. She should be prevented(prevent)from going. 7. It

4、was suggested (suggest) just now that the goods should be sent (send) to the disaster area at once. 8. At the next meeting, three different approaches to the study of chemistry will be discussed (discuss). . 完成句子1. The novel was written by a high school student. 这部小说是由一位高中生写的。2. The school sports me

5、eting will be held next week. 校运动会将在下星期举行。3. A hospital is being built in the centre of the town. 镇中心正在兴建一家医院。4. The teaching plan was being discussed at that time. 那时正在讨论教学计划。5. Many foreign films have been shown on TV since last month. 自从上个月以来, 电视上播放了许多外国影片。6. Before the meeting was over, some agr

6、eements had been reached. 在会议结束前, 已达成了一些协议。7. She should be taught how to operate the computer. 应该教给她如何操作电脑。8. The book is very popular and sells quickly. 那本书非常受欢迎, 卖得也快。 . 语法填空Do you like reading? Do you attach the great 1. (important) to reading? Reading is the process of looking at a series 2. wr

7、itten symbols and getting meaning from them. When we read, we use our eyes to receive written symbols such as letters, punctuation (精确的)marks and spaces and we use our brain 3. (change) them into words, sentences and paragraphs that communicate something to us. 4. (Read) can be silent in our head or

8、 aloud so that you can be heard by other people. Reading is a skill through which we receive information. But the complex process of reading also 5. (need)the skill of speaking, so that we can pronounce the words that we read. In his sense, reading is also a productive skill in that we are both rece

9、iving information and transmitting it even if only to ourselves. Reading is the third of the four language 6. (skill), 7. are listening, speaking, reading and writing. Reading is something that you can do on your own and that 8. (great)broadens your vocabulary, thus helping you in speaking, listenin

10、g and writing. Reading is therefore a highly valuable skill and activity, and 9. is suggested that English learners try to read as much as possible in English. If you do so, great progress 10. (make)in your English learning. 1. 【解析】importance。考查固定搭配。attach great importance to重视。 2. 【解析】of。考查固定搭配。a s

11、eries of一系列的、一连串的。 3. 【解析】to change。考查非谓语动词。不定式作目的状语。 4. 【解析】Reading。考查动名词。作主语用动名词。 5. 【解析】needs。考查主谓一致。主语为process, 所以用第三人称单数形式, 本文使用一般现在时。 6. 【解析】skills。考查名词的数。skill技能, 为可数名词, 前面有four, 所以用复数形式。 7. 【解析】which。考查非限制性定语从句。先行词为four language skills, 在非限制性定语从句中作主语, 所以用which引导。 8. 【解析】greatly。考查副词。修饰动词用副词。

12、 9. 【解析】it。考查代词。it作形式主语, that从句作真正主语。 10. 【解析】will be made。考查时态和语态。主语 great progress和make之间是被动关系, 所以用被动语态, if条件句用一般现在时, 主句用一般将来时。阅读理解AOne of my wonderful memories is about a Christmas gift. Unlike other gifts, it came without wrap(包装). On September 11th, 2008, Mum gave birth to Richard. After she br

13、ought him home from hospital, she put him in my lap, saying, “I promised you a gift , and here it is. ” What an honor! I turned four a month earlier and none of my friends had such a baby doll of their own. I played with it day and night. I sang to it. I told it stories. I told it over and over how

14、much I loved it! One morning, however, I found its bed empty. My doll was gone! I cried for it. Mum wept and told me that the poor little thing had been sent to a hospital. It had a fever. For several days I heard Mum and Dad whispering such words as “hopeless”, “pitiful”, and “dying”, which sounded

15、 ominous. Christmas was coming. “Dont expect any presents this year, ” Dad said, pointing at the socks I hung in the living room. “If your baby brother lives, thatll be Christmas enough. ” As he spoke, his eyes filled with tears. Id never seen him cry before. The phone rang early on Christmas mornin

16、g. Dad jumped out of bed to answer it. From my bedroom I heard him say, “What? Hes all right? ” He hung up and shouted upstairs. “The hospital said we can bring Richard home! ”“Thank God! ” I heard Mum cry. From the upstairs window, I watched my parents rush out to the car. I had never seen them so

17、happy. And I was also full of joy. What a wonderful day! My baby doll would be home. I ran downstairs. My socks still hung there flat. But I knew they were not empty; they were filled with love! 【语篇概述】文章讲述了作者对于一份圣诞礼物的美好回忆。弟弟的生命转危为安, 活了下来, 这对作者及家人来说就是最好的圣诞礼物。1. What happened to the author on Septembe

18、r 11th, 2008? A. He got a baby brother. B. He got a Christmas gift. C. He became four years old. D. He received a doll. 【解析】选A。细节理解题。从第二段第一句话“On September 11th, 2008, Mum gave birth to Richard. ”可知作者的弟弟诞生了。2. What does the underlined word “ominous” in Paragraph 3 probably mean? A. Impossible. B. Bor

19、ing. C. Difficult. D. Fearful. 【解析】选D。词义猜测题。ominous本意是“不吉利的, 凶兆的”。在第三段最后一句中“hopeless”, “pitiful”, and “dying”, 这些单词都有一定的惊吓作用, 故选D。3. Which word can best describe the feeling of the father when Christmas was coming? A. Excitement. B. Happiness. C. Sadness. D. Disappointment. 【解析】选C。推理判断题。根据第四段可知, 父亲跟

20、作者说话时, 眼里噙满了泪水, 故推知父亲因弟弟病重而伤心。4. What is the passage mainly about? A. A sad Christmas day. B. Life with a lovely baby. C. A special Christmas gift. D. Memories of a happy family. 【解析】选C。主旨大意题。礼物是贯穿全文的主线, 首段和末段进行了很好的呼应, 故选C。B(2018淮北高二检测)You might think people all over the United States have Wi-Fiwire

21、less Internet service and mobile phones. But there is no such service in Green Bank, West Virginia, a tiny town four hours from the U. S. capital, Washington D. C. Fewer than 150 people live in Green Bank, which has two churches, an elementary school and a public library. It is also home to the larg

22、est radio telescope in the world. There is a ban on Wi-Fi in Green Bank, along with anything else that can create electromagnetic(电磁的)waves. Officials say the waves could disturb the signals the telescope receives. For many Americans, a visit to Green Bank is a little like returning to the 1950s. To

23、 get there, you must read road signsbecause there is no GPS service in the town. People can connect with the Internet through telephones, but wireless service is not allowed. The observatory(天文台)is one of the largest employers in the area. The federal National Science Foundation(NSF)spends about 8.

24、2 million a year to operate the observatory, telescope and educational center. Jonah Bauserman is a technician. If he supposes there is signal that is not allowed in the zone, he drives to the house where the signal is coming from and checks it. But once a week, when the device is cleaned, some bann

25、ed devices are allowed near it. People in the town respect the work of the scientists. And they say they are happy to live without Wi-Fi and mobile phones. “You know, instead of sitting here on our phones and other devices, were out fishing and hunting and going to each others houses. ” Everyone kno

26、ws each other and communication is almost always face-to-face. 【语篇概述】本文介绍美国一个没有Wi-Fi和移动电话的城镇Green Bank。5. What will you see when you pay a visit to Green Bank? A. GPS service. B. Guide posts. C. Cell phone towers. D. Radio-controlled toys. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段可知, 当你拜访Green Bank的时候, A、C、D项均不会看到, 你会看到Gu

27、ide posts, 故选B。6. What is Jonah Bausermans duty in his work? A. Following signals from cell phones. B. Cleaning the telescope once a week. C. Listening for signals from outer space. D. Protecting the telescope from being affected. 【解析】选D。细节理解题。根据倒数第二段可知, Bauserman的职责是保护望远镜不受影响。故选D。7. The telescope h

28、as brought_to the local people. A. a healthier lifestyle B. many job chancesC. great wealth D. much difficulty in life【解析】选A。推理判断题。根据最后一段可知, The telescope给当地的人们带来了更加健康的生活方式。故选A。8. What may be the best title for this text? A. The Largest Radio Telescope in the World B. Good Relationships Between Peop

29、le in an American TownC. An American Town Without Wi-Fi and Mobile Phones D. A Better Life Without Wireless Devices【解析】选C。主旨大意题。根据第一段第一、二句可知本文介绍美国一个没有Wi-Fi和移动电话的城镇Green Bank。故选C。阅读理解Adventure VacationsPeople like different kinds of vacations. Some go camping. They swim, fish, cook over a fire and sl

30、eep outside. Others like to stay at a hotel in an exciting city. They go shopping all day and go dancing all night. Or maybe they go sightseeing to places such as Disneyland, the Tai Mahan or the Louvre. Some people are bored with sightseeing trips. They dont want to be “tourists”. They want to have

31、 an adventurea surprising and exciting trip. They want to learn something and maybe help people too. How can they do this? Some travel companies and environmental groups are planning special adventures. Sometimes these trips are difficult and full of hardships, but theyre a lot of fun. One organizat

32、ion, Earth Watch, sends small groups of volunteers to different parts of the world. Some volunteers spend two weeks and study the environment. Others work with animals. Others learn about people of the past. Would you like an adventure in the Far North? A team of volunteers is leaving from Mormons,

33、Russia. The leader of this trip is a professor from Alaska. Hes worried about chemicals from factories. He and the volunteers will study this pollution in the environment. If you like exercise and cold weather, this is a good trip for you. Volunteers need ski sixteen kilometers every day. Do you enj

34、oy ocean animals? You can spend two to four weeks in Hawaii. There, you can teach language to dolphins. Dolphins can follow orders such as “Bring me the large ball”. They also understand opposites. How much more can they understand? It will be exciting to learn about these intelligent animals. Anoth

35、er study trip goes to Washington State and follows orcas. We call orcas “Killer Whale”, but theyre really dolphinsthe largest kind of dolphin. This beautiful animal travels together in family groups. They move through the ocean with their mothers, grandmothers and great-grandmothers. Ocean pollution

36、 is chasing their lives. Earth Watch is studying how this happens. Are you interested in history? Then Greece is the place for your adventure. Thirty-five hundred years ago a volcano exploded there, on Santorum. This explosion was more terrible than Karate or Mount Saint Helens. But today we know a

37、lot about the way of life of the people from that time. There are houses, kitchens, and paintings as interesting as those in Pompeii. Today teams of volunteers are learning more about people from the past. Do you want a very different vacation? Do you want to travel far, work hard and learn a lot? T

38、hen an Earth Watch vacation is for you. 【语篇概述】文章主要讲述了一个旅游机构的服务项目。1. The Tai Mahan may be _. A. a shopping centerB. a hotelC. a dancing hallD. a place of interest【解析】选D。推理判断题。从第一段中Or maybe they go sightseeing to places such as Disneyland, the Tai Mahan or the Louvre. 中go sightseeing是“观光”的意思, 由此可知Tai

39、Mahan是一处风景名胜, 即答案选D。2. From the passage, on an adventure trip, people _. A. may not spend much time on sightseeingB. wont meet any difficulties or hardshipsC. cant enjoy themselvesD. cant learn anything【解析】选A。推理判断题。从第二段中Some people are bored with sightseeing trips. They dont want to be “tourists”. T

40、hey want to have an adventure. . . 可知有些喜欢冒险的游客不喜欢观光, 即答案选A。3. If you want to learn something about people of the past, you can _. A. join the team to HawaiiB. join the team to the Far NorthC. join the team to WashingtonD. join the team to Greece【解析】选D。 细节理解题。从第五段Are you interested in history? Then Greece is the place for your adventure. (如果你对历史感兴趣的话, 你可以去希腊)可知选项D正确。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1