收藏 分享(赏)

2019_2020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣSpeaking.doc

上传人:a**** 文档编号:424026 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:9 大小:2.33MB
下载 相关 举报
2019_2020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣSpeaking.doc_第1页
第1页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣSpeaking.doc_第2页
第2页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣSpeaking.doc_第3页
第3页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣSpeaking.doc_第4页
第4页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣSpeaking.doc_第5页
第5页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣSpeaking.doc_第6页
第6页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣSpeaking.doc_第7页
第7页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣSpeaking.doc_第8页
第8页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣSpeaking.doc_第9页
第9页 / 共9页
亲,该文档总共9页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Speaking & Writing.完形填空阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。King Evan was so conscious about keeping his people happy and considered them as his own family. He took great care to _1_ his peoples needs and they lived happily.However, King Evan used to hear his court(宫廷)men say that

2、 people in his kingdom always _2_ him for various reasons. One day, he secretly took a trip around his land to find out what made his countrymen feel _3_. However, he could not see any unhappy people and this gave him great _4_.He decided to _5_ a huge boulder(巨石)in the middle of the road to test th

3、e people who passed by. _6_ his soldiers had placed a huge boulder in the road, they all hid in a nearby place to _7_ what would happen next.The boulder almost covered half of the road and many wealthy people simply walked around the boulder.Nobody really seemed to care about the boulder _8_ the mov

4、ements of vehicles.The kings court men also saw the boulder but did _9_ to move it away. Instead, they badmouthed the _10_ for not maintaining the road properly. These were the people whom the king _11_ to be loyal! The king was shocked to _12_ their words.A fruit seller walked along the road with h

5、is fruit. When he saw the huge boulder, he _13_ and tried to move the stone. After some _14_, the fruit seller removed the obstacle(障碍物)from the road _15_.He saw a huge bag placed under the boulder. He picked up and was extremely _16_. The bag had a note on it, saying, “Here is a _17_ for you! The b

6、ag has 1,000 gold coins inside and they are for the one who _18_ this obstacle!”The fruit seller was so happy and he was also _19_ by the king to a party where he was rewarded nicely. Every obstacle we face in our life is a(n) _20_!1A.satisfy BexpressCrecord Dunderstand2A.remembered BthankedCblamed

7、Dforgave3A.excited BrespectedCbored Ddispleased4A.advice BreliefCpower Dpressure5A.fix BhangChide Dplace6A.Before BSinceCAfter DUnless7A.consider BguessCwatch Dask8A.disturbing BcontrollingCdirecting Dchanging9A.something BnothingCeverything Danything10A.king BsoldiersCofficial Dpassersby11A.knew Bp

8、rovedCannounced Dbelieved12A.repeat BhearCwrite Dread13A.left BsmiledCstopped Dreturned14A.attempts BtestsCresearch Ddiscussion15A.easily BnaturallyChopefully Dsuccessfully16A.nervous BsurprisedCangry Dfrightened17A.task BgiftClist Djoke18A.notices BbreaksCremoves Dcovers19A.challenged BforcedCsent

9、Dinvited20A.opportunity BconcernCmessage Dpossibility答案与解析语篇导读:本文是一篇记叙文,讲述了一个卖水果的人因移走国王故意放在路上的巨石而得到了奖励,这个故事告诉我们生活中的每一个障碍都是一个机会。1A考查动词词义辨析。A.satisfy满足;B.express表达;C.record记录;D.understand理解。根据本空前的“King Evan was so conscious about keeping his people happy and considered them as his own family.”可知,Evan国

10、王想让他的子民幸福地生活,他把他们当成自己的家人,所以他努力满足子民的需要,故A项正确。2C考查动词词义辨析。A.remembered记得;B.thanked感谢; Cblamed责怪;D.forgave原谅。根据本空前的“However, King Evan used to hear his court(宫廷)men say that people in his kingdom always ”可知,然而,他经常听到臣子们说他的子民总是以各种各样的原因责怪他,故C项正确。3D考查形容词词义辨析。A.excited兴奋的;B.respected受尊敬的;C.bored 无聊的;D.disple

11、ased不高兴的。臣子们说他的子民总是以各种各样的原因责怪他,所以一天国王决定微服出宫,看看是什么让他的子民不高兴。本空后的“unhappy”亦是提示,故D项正确。4B考查名词词义辨析。A.advice建议;B.relief安慰,欣慰;C.power力量;D.pressure压力。根据本空前的“However, he could not see any unhappy people and this gave him great _4_”可知,然而,他没看到任何不高兴的人,这让他大感欣慰,故B项正确。5D考查动词词义辨析。A.fix固定;B.hang挂; Chide隐藏;D.place放。根据

12、本空后的“a huge boulder(巨石)in the middle of the road to test the people who passed by.”可知,他决定在路中间放一块巨石来考验路过的人,故D项正确。6C考查连词词义辨析。A.Before在之前;B.Since自从;C.After在之后;D.Unless除非。根据本空后的“his soldiers had placed a huge boulder in the road, they all hid in a nearby place to _7_ what would happen next.”可知,在他的士兵们把巨石

13、放在路中间之后,他们都躲在附近的一个地方看接下来会发生什么,故C项正确。7C考查动词词义辨析。A.consider考虑;B.guess猜想;C.watch看;D.ask问。根据语境可知,他们都躲在附近的一个地方看接下来会发生什么,故C项正确。8A考查动词词义辨析。A.disturbing干扰,妨碍;B.controlling控制;C.directing指导;D.changing改变。根据本空后的“the movements of vehicles”可知,没有人在意妨碍车辆流通的巨石,故A项正确。9B考查代词词义辨析。A.something某物; Bnothing什么都没有;C.everythi

14、ng一切;D.anything任何事。根据本空前的“The kings court men also saw the boulder but did”可知,国王的臣子们也都看见了巨石却没有把它移走,故B项正确。10A考查名词词义辨析。A.king国王;B.soldiers士兵;C.official官员; Dpassersby路人。根据本空后的“for not maintaining the road properly.”可知,他们反而责怪国王没有妥善维护道路,故A项正确。11D考查动词词义辨析。A.knew了解;B.proved证明;C.announced宣布;D.believed相信,认为。

15、根据本空后的“to be loyal!”可知,这些人就是国王认为是忠诚的人,故D项正确。12B考查动词词义辨析。A.repeat重复;B.hear听;C.write写;D.read读。上文说臣子们责怪国王没有妥善维护道路,听到这样的话国王感到很震惊,故B项正确。13C考查动词词义辨析。A.left离开;B.smiled微笑;C.stopped停下;D.returned返回。根据本空后的“and tried to move the stone.”可知,一个卖水果的人停下来,试着把巨石移到一边,故C项正确。14A考查名词词义辨析。A.attempts尝试;B.tests测试;C.research调

16、查;D.discussion讨论。根据本空后的“the fruit seller removed the obstacle(障碍物)from the road _15_”可知,经过几次尝试后,卖水果的人终于成功地把巨石移到了路边,故A项正确。15D考查副词词义辨析。A.easily容易地;B.naturally自然地;C.hopefully有望地;D.successfully成功地。根据语境可知,经过几次尝试后,卖水果的人终于成功地把巨石移到了路边,故D项正确。16B考查形容词词义辨析。A.nervous紧张的;B.surprised惊讶的;C.angry生气的;D.frightened害怕的

17、。根据本空后的“The bag had a note on it, saying, Here is a _17_ for you!”可知,巨石下有一个大袋子,袋子上的纸条写着“这是给你的礼物”,这使那个卖水果的人感到很惊讶,故B项正确。17B考查名词词义辨析。A.task任务;B.gift礼物;C.list清单;D.joke玩笑。根据语境可知,这袋金币是国王送给移走巨石的人的礼物,故B项正确。18C考查动词词义辨析。A.notices注意;B.breaks弄坏;C.removes移除;D.covers覆盖。根据语境可知,这袋金币是送给移走巨石的人的,故C项正确。19D考查动词词义辨析。A.ch

18、allenged挑战; Bforced强迫;C.sent发送;D.invited邀请。根据本空后的“by the king to a party where he was rewarded nicely.”可知,国王还邀请他参加宴会,故D项正确。20A考查名词词义辨析。A.opportunity机会;B.concern关心;C.message启示;D.possibility可能性。根据上文可知,那个卖水果的人因移走国王故意放在路上的巨石而得到了奖励,由此可知,这个故事告诉我们生活中的每一个障碍都是一个机会,故A项正确。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两

19、项为多余选项。Do you wish to one day become a great artist? Or maybe youre looking for a career in art and need to improve your skills. _1_, here are some ideas to help you improve your art skills.One of the most important things in art is practicingYouve probably heard it many times already practice makes

20、 perfect. _2_Take a few moments each day to study your surroundingsLook at the face of the person youre talking to. Notice how the light affects where all the shadows go and the shape of his feature. _3_. These things will help you gain a better understanding of how real objects work, are shaped and

21、 will come in handy when youre drawing.Learn how to obtain the correct colors and their properties accuratelyThe color concepts are very different than that in grade school basic art. The basic white and black to get shades and tones has a tendency to change the hue (色调) and make it dull and false._

22、4_Look at other artists worksPay attention to their styles of drawing, so you can expand your viewpoint. And if you want, try copying their styles for a day to get a good idea on it. Also take trips to museums and art exhibits to gain inspiration._5_Whether it is a picture in a magazine or a bowl of

23、 fruit you set up on your counter, its a good practice and itll help you improve a lot.AWhatever the case may beBHowever far you have reachedCTry using a model when you drawDTry observing the color and light in another perspective when you learnEBlue and yellow depending on many factors will be brow

24、n and not always greenFObserve colors and shadows around you, and take a look at textures or how clothing wrinklesGAlthough you cant reach “perfect” in art, practicing drawing every day will help you improve a lot答案与解析语篇导读:你希望有朝一日成为艺术家吗?如果你在寻找与艺术有关的工作,而且需要提高技能的话,本文提出的五点建议会对你有所帮助。1A上文的两句提到了两种情况。无论是何种

25、情况,本文中的建议能帮助提高艺术技能。A项所在句在此处承上启下。2G由上文可知,可能你已经听过很多次“熟能生巧”。G项“尽管你达不到艺术上的完美,但是每天练习绘画会帮助你提高许多”承接上文,符合语境。3F上句提到要留意光线如何影响阴影的位置和他的外形。F项与上句共同解释本段主旨“每天花上一些时间研究你周围的事物”。4E上句提到,基础白色和黑色具有改变色调的倾向,并使之沉闷和虚假。E项“在许多因素影响之下,蓝色和黄色在一起会变成褐色,并不总是绿色”承接上句,说明确实如本段首句所说,会有不同。5C空格下一段提到,无论是杂志上的一幅画还是操作台上的一碗水果都可以作为很好的练习对象,可以帮助你提高很多

26、。C项“绘画时尝试使用模特”概括了本段主题,适合作主旨句。.短文改错As the development of the Internet,the net bar plays an important role on peoples life.More and more students like to go to net bars.They were absorbed in playing games,or make friends.Some often go on to playing late into the night in the net bar.As a result,not on

27、ly it do harm to their healthy but also it has a bad effect on their studies.Luckily,many parents have realized it.Recently,six thousands students have guaranteed they will be far away from net bars in Jinzhou City,Liaoning Province.This is necessary for the students to get rid off the bad habit.答案.

28、书面表达你受学生会委托为校宣传栏“英语天地”写一则通知,请大家观看一部英文短片Growing Together,内容包括:1短片内容:学校的发展;2放映时间、地点;3欢迎对短片提出意见。注意:1词数100左右;2可以适当增加细节,以使行文连贯。_答案NoticeBoys and girls, I have a piece of good news for you that a short video named Growing Together will be put on show by the Students Union.Produced together by the governme

29、nt and our teachers, this video mainly tells us the history and development of our school, which will definitely exert positive influence on each of us.The show will be started in the Lecture Hall at 7 pm.this Friday.So passionate and enthusiastic is it that you will never fail to be fascinated.Whats more, any review is welcomed after your watching.You are free to express your personal opinions at our school website. Look forward to your presence.School Students Union

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1