收藏 分享(赏)

2019_2020学年高中英语Unit3AmazingpeopleSectionⅣProject.doc

上传人:a**** 文档编号:423954 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:8 大小:2.32MB
下载 相关 举报
2019_2020学年高中英语Unit3AmazingpeopleSectionⅣProject.doc_第1页
第1页 / 共8页
2019_2020学年高中英语Unit3AmazingpeopleSectionⅣProject.doc_第2页
第2页 / 共8页
2019_2020学年高中英语Unit3AmazingpeopleSectionⅣProject.doc_第3页
第3页 / 共8页
2019_2020学年高中英语Unit3AmazingpeopleSectionⅣProject.doc_第4页
第4页 / 共8页
2019_2020学年高中英语Unit3AmazingpeopleSectionⅣProject.doc_第5页
第5页 / 共8页
2019_2020学年高中英语Unit3AmazingpeopleSectionⅣProject.doc_第6页
第6页 / 共8页
2019_2020学年高中英语Unit3AmazingpeopleSectionⅣProject.doc_第7页
第7页 / 共8页
2019_2020学年高中英语Unit3AmazingpeopleSectionⅣProject.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Project & Self-assessment.品句填词1.The satellite was launched into orbit (轨道)around the moon.2.Ill prove (证明) to the world that Tom was right.3.He put forward a(n) successful (成功的) plan at the meeting.4.When I buy tomatoes,I always try to pick (挑选) the red ones.5.The flying school graduates a h

2、undred pilots (飞行员) a year.6.There they formed a(n) army (军队) of about two thousand men.7.Their project to establish a new national park will be completed next year.8.He had such a great deal of work to do,but somehow he managed.9.Neil Armstrong is the first astronaut to walk on the moon.10.We must

3、improve the quality of our products.选词填空in control of,live ones dream,in orbit,from a young age,describe.as.,look up to,have a strong desire,go down,apply for,be fit for1.Everything has gone well since the satellite circling the earth in orbit.2.When applying for a job,you are more likely to get it

4、if you follow my advice.3.Edison was curious about how things worked from a young age.4.He set us a good example as a disabled man who lived his dream by working without giving up.5.Though angry,he managed to be in control of himself not to lose his temper.6.I think the manager will give the job to

5、whoever is fit for it.7.The girl had a strong desire to win,so she kept practicing,preparing for the coming match.8.As a hero of the battle,I think his name will go down in history forever.9.Mr Liu,our head teacher, is described as a kindhearted and helpful man,who has won respect from both students

6、 and teachers.10.Bill Gates is such a great and loving man who is worth looking up to all over the world.单句语法填空1.He had a strong desire to win,while he turned out a failure in the end.2.During the period of recent terrorist activities,people were always being warned (warn) not to touch any unattende

7、d bag.3.He was regarded (regard) as a national hero for winning the first gold medal for his country in the Olympics.4.To her disappointment,what she had devoted herself to resulted (result) in nothing but failure.5.If we had taken (take) the other road,we might have arrived here in time for the mee

8、ting.6.The scientist wins respect from worldwide for their devotion (devote) to their research work.7.How can I apply for an online course?Just fill out this form and we will see what we can do for you.8.Do you know when paper money come into use?As early as Song Dynasty in China,hundreds of years e

9、arlier than in Europe.9.Thank you for all your hard work last week.I dont think we could have managed (manage) it without you.10. Informed (inform) to attend the meeting the next day,he still forgot all about it.阅读理解Toms Shoes founder (创始人) Blake Mycoskie is an American.He spends a great deal of his

10、 time giving out shoes in South America and Africa,and giving speeches about his One For One business model (buy a pair of shoes,and a pair is given to someone in need for free)Now hes expecting one million people worldwide to take part in the One Day Without Shoes eventspending a day without shoes

11、to have a better understanding of those who do not have a choice.The latest shoes of Toms Shoes have a more lofty inspiration (高尚的灵感):great teachers.“The worlds attention has been on climate change in recent years.I think that education can be the next climate change,” Mycoskie said.“Not that we don

12、t have a long way to go on climate change still,but I believe education will be the next theme of pop culture.”Mycoskie wrote a book named “Start Something That Matters”“Its the No.1 question I get asked:I have an idea,how do I get it started?And I think I have some ideas to help people with that,”h

13、e said.Part of the book is about challenging (富有挑战性的) peopleto volunteer at a homeless shelter or to start a giving program at their business,he explained.The book is simple in design and message.It also calls on people to lead a simple life.“People think they cant live without many things,” said My

14、coskie,who lives on a houseboat to prevent his stuff from increasing.“But in fact,they also understand that not having a lot of stuff to keep lets you lead a more free life.”However,he doesnt want you to just buy one pair of shoes.“That is a dilemma (两难之境),”he said.“But nothing is perfect.”语篇解读本文是一篇

15、说明文。主要介绍了汤姆布鞋创始人Blake Mycoskie帮助他人的事迹。1.Which of the following is TRUE about the One Day Without Shoes event?A.It is part of the One For One business model.B.It is held in South America and Africa every year.C.It makes people experience what its like not wearing shoes.D.One million people around the

16、 world have already taken part in it.解析:细节理解题。根据第一段末的spending a day without shoes to have a better understanding of those who do not have a choice可知答案。答案:C2.Blake Mycoskie wants people to buy more shoes of him because .A.he wants to prove he is a successful businessmanB.no shoes can remain perfect f

17、or a long timeC.he wants to earn more money to improve his lifeD.the more shoes he sells,the more he sends to others解析:推理判断题。根据第一段的One For One business model(buy a pair of shoes,and a pair is given to someone in need for free)可知,汤姆布鞋卖得越多,Blake Mycoskie就会捐赠越多的鞋给需要的人。答案:D3.Whats Blake Mycoskies view o

18、n climate change?A.People still need to work hard on it.B.It has something to do with education.C.Great teachers should pay more attention to it.D.It could be the next inspiration for his new shoes.解析:推理判断题。根据第三段中的Not that we dont have a long way to go on climate change still,but I believe education

19、 will be the next theme of pop culture.可知,Blake Mycoskie认为气候变化仍然是现在流行文化的主题,人们仍然需要为之做很多努力。答案:A4.Whats the text mainly about?A.Blake Mycoskies business model.B.Blake Mycoskies lofty inspiration.C.Blake Mycoskies effort to help others.D.Blake Mycoskies confidence to try new things.解析:主旨大意题。本文介绍了汤姆布鞋创始人

20、Blake Mycoskie帮助他人的事迹。他不仅开创One For One的生意模式、举办One Day Without Shoes的活动帮助没鞋穿的人,还出书激励人们从事慈善事业。答案:C.完形填空It was Toms first visit to England,and he was looking forward to his first journey on Londons Underground Railway.And against his friends 1 ,he decided to travel 2 .He entered the station shortly aft

21、er five oclock in the afternoon.This is a 3 time to travel in London, 4 crowds of people go home from work at this hour.He 5 to join a long line of people waiting for tickets.When at last his 6 came,he had some difficulty in making himself understood by the ticket seller. 7 ,he got the right ticket

22、in the end and,by asking people the way,he also found the right 8 .It was 9 tight with people.He did not 10 to get on the first train,but he was able to move nearer to the edge of the platform so as to be in a better 11 to get on the next one.When the train came in,Tom was 12 forward onto the train

23、by the 13 of people from behind.The doors closed and the train moved off.He was unable to see the 14 of the stations where the train 15 ,but he knew that the station he wanted was the sixth 16 along the line.When the train reached the sixth station,Tom got off,feeling 17 that his journey had been so

24、 easy.But he suddenly realized that he had come to a station he had never 18 .He explained his 19 to a man who was standing on the platform.With a 20 on his face,he told Tom that he had caught a train going in the opposite direction.语篇解读本文是一篇记叙文。主要Tom第一次到英格兰,不听朋友建议,独自外出,把火车方向弄反了,以致到错了地方的故事。1.A.thoug

25、htBadviceC.favor Dview解析:因为他第一次来伦敦,朋友肯定给他一些建议。答案:B2.A.alone Baway C.along Dabroad解析:根据上一题的句意可知他没听朋友的建议,决定独自旅行。答案:A3.A.certain BpossibleC.bad Dproper解析:根据下半句话“这个时间正是人们下班回家的时间”,所以说不是好时候。答案:C4.A.for BandC.so Dbut解析:根据句意可知解释为什么不是好时候的原因,故用for,意为“因为”。答案:A5.A.hoped BhadC.planned Dhappened解析:因为人多,他不得不加入了排队的

26、队伍。have to不得不。答案:B6.A.chance BtimeC.luck Dturn解析:排了好长时间的队,终于轮到他了。turn次序。答案:D7.A.Thus BButC.Therefore DHowever解析:根据前一句“他不能让售票员明白他的话”,以及后一句“他终于买对了票”可知中间应填入表示转折的词语,故选D项,however是表转折的副词且用逗号和句子的其他成分隔开。答案:D8.A.train BplatformC.conductor Dstation解析:根据下文的“move nearer to the edge of the platform”可知他登上了正确的月台。p

27、latform月台。答案:B9.A.packed BcaughtC.covered Dseized解析:根据下一句“他没有登上第一班列车”可推测出人多。be packed tight with挤满了。答案:A10.A.manage BtryC.succeed Dexpect解析:manage to do sth.succeed in doing sth.成功地做成某事。答案:A11.A.situation BstateC.position Dcondition解析:从他“移动到月台的边缘”可推知他想站到一个更有利的位置以便能上下一班车。position位置;condition条件;situat

28、ion形势,情形;state状态。答案:C12.A.fighting BsweptC.struggling Ddrawn解析:句意:当列车来的时候,他被后面的人群推着上了车。sweep用力推(某人/某物)。答案:B13.A.help BstrikeC.support Dpush解析:根据“people from behind”可知应该是来自后面的推力。push推。答案:D14.A.notices BmarksC.names Dscenes解析:根据语境可知人太多,他未看清列车所到站的名字。答案:C15.A.left BstoppedC.started Dmoved解析:结合上一题的句意可知应是

29、列车到站停下来时看清车站的名字。答案:B16.A.pause BarrivalC.stop Dpart解析:根据下一句中的“the sixth station”可推知他知道自己应在第六个车站下车,故用stop。答案:C17.A.glad BpuzzledC.exciting Dtired解析:根据宾语从句“his journey had been so easy”可知他对这件事感到很高兴。glad高兴的。答案:A18.A.heard of Btalked aboutC.thought of Darrived at解析:句意:他突然意识到他来到了一个他从没有听说过的车站。hear of听说。答案:A19.A.result BmistakeC.difficulty Dquestion解析:由于来到了一个陌生的地方,他自然会向别人求助,说出自己的困难。答案:C20.A.surprise BpityC.sadness Dsmile解析:对于汤姆犯的错误,别人只是善意地微笑。smile微笑。此时应是说明那个人脸上的表情,pity作“同情,怜悯”讲时,是不可数名词,surprise与sadness不合题意。答案:D

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1