收藏 分享(赏)

2019_2020学年高中英语Unit1ArtSectionⅠPre_reading练习新人教版选修620200429051.doc

上传人:a**** 文档编号:423827 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:9 大小:2.40MB
下载 相关 举报
2019_2020学年高中英语Unit1ArtSectionⅠPre_reading练习新人教版选修620200429051.doc_第1页
第1页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit1ArtSectionⅠPre_reading练习新人教版选修620200429051.doc_第2页
第2页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit1ArtSectionⅠPre_reading练习新人教版选修620200429051.doc_第3页
第3页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit1ArtSectionⅠPre_reading练习新人教版选修620200429051.doc_第4页
第4页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit1ArtSectionⅠPre_reading练习新人教版选修620200429051.doc_第5页
第5页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit1ArtSectionⅠPre_reading练习新人教版选修620200429051.doc_第6页
第6页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit1ArtSectionⅠPre_reading练习新人教版选修620200429051.doc_第7页
第7页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit1ArtSectionⅠPre_reading练习新人教版选修620200429051.doc_第8页
第8页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit1ArtSectionⅠPre_reading练习新人教版选修620200429051.doc_第9页
第9页 / 共9页
亲,该文档总共9页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Pre-reading.根据下列各句句意及所给单词的首字母或汉语提示,写出所缺单词的正确形式1It is generally accepted that the Chinese_(文明) is one of the oldest in the world.2Imagine yourself being successful and practise breathing t_to keep you calm when you get nervous.3Many people are eager to_the children losing their parents in the

2、 disaster and he was pleased by the _of a little girl.(adopt)4We cant have_(possess) of the house until all the papers have been signed.5No one had enough foresight to p_the winner.6This is not t_of Chinese, but is a feature of the Thai language.7The situation in the Middle East has been a_(有争议的) to

3、pic for decades.8It was_(荒谬的) that this should be so difficult to say.9The children were having fun, chasing each others _(影子)10Internet connections through_(常规的) phone lines are fairly slow.答案1civilization2.techniques3.adopt; adoption4possession5.predict6.typical7.controversial8ridiculous9.shadows1

4、0.conventional.完成句子1_(巧合)that we arrived here at the same time.(it,coincident)2_(显然)the policy was a failure,for many people were against it.(it,evident)3He was arrested because_(他被发现拥有)some dangerous drugs.(possession)4He is_(忠实于)his wife.(faithful)5Campbell was found guilty of_(拥有毒品)(possess)6I_(对

5、已经失去信心)that fellow,and I can no longer trust him.(faith)7This antismoking campaign _mainly_(针对年轻人)(aim)8_(是他的特点)to help those in trouble,so he is popular among students.(typical)9_(出席会议的)were leaders from different countries.(present)10Its difficult to predict_(生活会是什么样子)in the future.(like)答案1It is

6、coincident2It was evident that3he was found in possession of4faithful to5possessing drugs6have lost faith in7is;aimed at young people8It is typical of him9Present at the meeting10what life will be like.阅读理解AAn artist in Oakland,California is using his skills to help the homeless.Greg Kloehn builds v

7、ery small shelters that make life on the streets a little more comfortable.The structures offer the homeless some safety and protection from bad weather.Each little house also has wheels on the bottom so it can go wherever its owner goes.Greg Kloehn has given away at least 20 tiny houses.Several are

8、 on the roadside near an active railroad.On a recent day,Mr.Kloehn stops at one to visit Oscar Young.The two men hug.Inside his little shelter Mr.Young gets relief from cold nights on the streets.Mr.Kloehn also visits SweetPea,another friend who also lives in one of the little homes the artist built

9、.She says it keeps her safe and protects her belongings.In the mornings,Mr.Kloehn searches the streets for building materials.He gathers what he can and takes it to his studio.There,he puts the houses together.Empty coffee bags become roof material.A washing machine door and refrigerator part become

10、 windows.Nails,screws and the sticky glue hold all the pieces together.The artist also attaches a small electrical device to the house.The device is powered by the sun.Some of the people living on the streets once had normal houses of their own.But some of the people say they have learned to live wi

11、th less and they are thankful to that man.Mr.Kloehn says his work is not a social project.He says he is just someone using his skills to help his homeless neighbors.1The following are the advantages of the small shelters EXCEPT_Asaving power and energyBprotecting possessions of the homelessCdecorati

12、ng the streets where they areDkeeping the homeless safe and comfortable2We can learn from the passage that_AGreg Kloehn has sold at least 20 tiny housesBan act of kindness has made people simple and gratefulCthe shelters are immovableDthe government has got involved in the action3The passage is like

13、ly taken from_Aan official reportBan art reviewCa science magazineDa news report4Whats the main idea of the passage?AAn artist creates homes for the homeless.BA more comfortable shelter on the streets.CA successful social project in Oakland.DAn artist makes a living by designing small shelters.答案与解析

14、1C推理判断题。根据第一段可排除D项;根据第二段最后一句排除B项;根据第三段可排除A项。故选C项。2B推理判断题。通读全文,该艺术家运用自己的技能帮助了太多的人,人们对他充满感激之情,特别是倒数第二段中的“But some of the people say they have learned to live with less and they are thankful to that man.”可知选B。3D文章出处题。全文讲述了一位艺术家用废旧物品制造小房子并捐赠给无家可归的人,最有可能来自一篇新闻报道。4A主旨大意题。全文都是在叙述这位艺术家为无家可归的人捐献20多栋小房子。故选A。B

15、Justin Bieber may have millions of fans worldwide,but Russias bears dont appear to admire the pop singers musicwhich proved fortunate for one lucky fisherman.Igor Vorozhbitsyn had his life saved by a Justin Bieber ringtone,when his mobile phone went off during a dangerous attack by a brown bear.The

16、42yearold was attacked as he was walking to a favourite fishing spot in northern Russias Yakutia Republic and firmly believed that he was going to be killed.Wild life experts believe the ringtone must have frightened the bear into stopping its attack.“Sometimes a sharp shock can stop an angry bear i

17、n its attack and that ringtone would be a very unexpected sound for a bear,”explained one.Mr Vorozhbitsyn suffered from cuts and severe wounds and was rescued when he was found by other fishermen after using the phone to call for help.Mr Vorozhbitsynnow recovering from his woundsexplained:“I had par

18、ked my car and was walking towards the spot Id marked out when there was a tremendous impact on my back and the bear was on top of me.”“I couldnt believe my luck when the phone went off and it ran away.”“I know that sort of ringtone isnt to everyones taste but my granddaughter loaded it onto my phon

19、e for a joke,”he added.Adult brown bears can weigh as much as 600kg and have been known to kill wolves and even Siberian tigers.Finally,this is a proof that Justin Bieber is unbearable.5Igor Vorozhbitsyn was attacked when_Ahe was fishing at his favourite fishing spotBhe was walking towards his favou

20、rite fishing spotChe was phoning his granddaughterDhe was driving to his favourite fishing spot6The bear stopped attacking because_AJustin Bieber came to rescue Igor VorozhbitsynBJustin Bieber sang to itCJustin Biebers ringtone was a sudden fright to itDIgor Vorozhbitsyns mobilephone was a sudden fr

21、ight to it7What is the writers attitude towards Justin Bieber?ApositiveBnegativeCneutral (中立的)Dnot mentioned8What does the last paragraph imply?AJustin Biebers music is popular all over the world.BJustin Biebers music is lifesaving.CJustin Biebers music is threatening.DEven bears cannot stand Justin

22、 Biebers music.答案与解析5B细节理解题。根据第三段“The 42yearold was attacked as he was walking to a favourite fishing spot in northern Russias Yakutia Republic and firmly believed that he was going to be killed.”可知答案。6C细节理解题。根据第四段“Wild life experts believe the ringtone must have frightened the bear into stopping it

23、s attack.”可知答案。7B推理判断题。根据文章最后一段可知答案。8D推理判断题。通过上文可知,狗熊都被他的音乐吓跑了,所以选D。CFree WiFi has become very important to us: many stores and shopping malls offer it, restaurants use it to attract customers, and for libraries and coffee shops it is a musthave service.Even when people are traveling, they scan for

24、free WiFi.When selecting or rating a hotel, six in ten travelers believe that unlimited WiFi is the most important factor.“Today, people will never forget to pack their smart phones, tablets and laptops into the suitcase,”said the Daily Mail.“We rely on free WiFi heavily when travelingespecially whe

25、n it comes to checking social media, checking out travel tips, and accessing websites.”However, despite the opportunities that free WiFi gives us, “our overreliance on technology has come at a price, with travelers feeling unable to escape social media,”said Lonely Planet, the worlds largest travel

26、guide brand.AnitaIsalska,Lonely Planet editor and tech addict, was forced to unplug when in an isolated (隔绝的) camp in Greenland recently.“Adjusting to this slower pace, I began to realize that: social media had changed into a habit,”she wrote.“I had believed I was capturing(捕捉) moments, but in reali

27、ty my busy fingers were preventing me from enjoying travels deepest pleasures.How fully can you appreciate a huge glacier or wild flowers when your brain is selecting the right photo filter (滤镜) or the perfect six seconds to take photos?”In September, Lonely Planet released 10 predictions for the fu

28、ture of global travel.One of them was that true escapes will be highly valued in future, so remote hotels will start to make their lack of the Internet into an appealing feature.Would you like to have an unplugged holiday?9According to the passage, people nowadays tend to do the following EXCEPT_Age

29、tting out of a library that has no access to the InternetBthinking ill of a hotel without WiFiCenjoying travelling better without carrying any HiTech equipmentDmaking travel plans via the Internet10Through the fourth paragraph, the author intends to_Ashow a different opinion on the topicBgive more e

30、vidence to the view mentionedCget into another topicDsummarize the previous paragraphs11What has AnitaIsalska realized in Greenland?ATravelers cannot survive without HiTech.BHer fingers are not flexible enough to take enough pictures.CTaking pictures doesnt affect appreciating nature.DHer overrelian

31、ce on technology has come at a price.答案与解析9C细节理解题。本题针对文章前三段的内容,也就是论述free WiFi为人们生活带来的便捷。A项源于第一段内容,B项源于第二段内容,D项源于第三段内容。而选项C来自第三段原文:“Today, people will never forget to pack their smart phones, tablets and laptops into the suitcase,”said the Daily Mail.“We rely on free WiFi heavily when traveling.”。10A

32、推理判断题。第四段出现关键词:“However”,文章转向另外一个议论角度:free WiFi的缺点。11D细节理解题。对于A选项,AnitaIsalska的经历说明没有高科技的生活是可能的。B和C选项的错误来源于对“I had believed I was capturing(捕捉) moments, but in reality my busy fingers were preventing me from enjoying travels deepest pleasures.How fully can you appreciate a huge glacier or wild flowe

33、rs when your brain is selecting the right photo filter (滤镜) or the perfect six seconds to take photos?”这段话的理解,即高科技分散了旅行者欣赏自然美景的精力。由第四段第一句和第五段可知D项正确。.短文改错Jimmy is one of my closely friends.Two months ago, his mother bought a computer to him as a birthday present.She hoped Jim will study hard with the

34、 help of the computer.To his surprise, Jimmy just wasted plenty of time play computer games every day.Now she regrets buying the computer.As matter of fact, a computer can do a lot of everyday jobs for us.It is wide used in factories, hospitals, banks and so on.Many computers scientists are now tryi

35、ng to make the computer to “think” like a man.In my opinion, the key is what we should use it wisely.1closelyclose/closest形容词修饰名词,所以closelyclose/closest。2tofor他妈妈为他买了一台电脑,应该用介词for。3willwould在宾语从句中,主句的谓语动词是一般过去时,其宾语从句的时态一般要用相应的过去时态。4hisher这里表示令她吃惊的是,这里的“她”指的是吉姆的妈妈。5playplaying介词之后用动词的ing形式。6matter前加aas a matter of fact是固定用法,“事实上”。7widewidely副词修饰动词。8computerscomputer表示电脑科学家,computer应该用单数。9去掉tomake sb.do,make后接不带to 不定式,所以去掉to。10whatthat这是一个表语从句,引导词在从句中不充当任何成分,所以用that。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1