1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业3Integrating Skills & Cultural Corner.单句语法填空1The ice will break up when the warm weather comes.2As a professor, you could come up with absolute solutions.3You must not be absent from the meeting without cause.4I think he felt discouraged (discourage) because of all the criticism
2、hed received.5In case of failure, our backup during the storm was our secondary disaster recovery site.6The good thing about children is that they adapt very easily to new environments.7It was the first time that she had_set (set) foot on the moon, so she was a little nervous in the beginning.8Helen
3、 paid a visit to her grandmother yesterday and found that she was in a terrible state.9Seeing the goat tied up, the wolf was trapped into jumping (jump) into the trap.10Our daughter is a great dancer, and she stands out above the rest in this competition.句型转换1He has devoted all his time to the resea
4、rch of cars.He has succeeded in finding how to save fuels.(so)He_has_devoted_all_his_time_to_the_research_of_cars_so_he_has_succeeded_in_finding_how_to_save_fuels.2He began to work in the antique basement in a mill 20 years ago.He met an Italian girl Mary, who was his wife later.(定语从句)He_began_to_wo
5、rk_in_the_antique_basement_in_a_mill_20_years_ago,_where_he_met_an_Italian_girl_Mary,_who_was_his_wife_later.3The policemen have caught the suspect.The villagers helped the policemen.(without)Without_the_villagers_help,_the_policemen_couldnt_have_caught_the_suspect.4The old preferred to have a long
6、journey by train.The old didnt like to go by helicopter.(rather than)The_old_preferred_to_have_a_long_journey_by_train_rather_than_by_helicopter.5She had never ridden a horse.She met with a lot of difficulties at first.(having done)Having_never_ridden_a_horse,_she_met_with_a_lot_of_difficulties_at_f
7、irst.完成句子1这个人毕业后开始从事新闻工作。The man took_up journalism after his graduation.2他在赛跑中被落在了后面。He was_left_behind in the race.3我代表全体员工,欢迎你来我们工厂。On_behalf_of all the staff, I welcome you to our factory.4我受到鼓舞而更加努力工作。I was_inspired_to work harder.5史密斯博士受命分管这个部门。Dr Smith is assigned to in_charge_of the departme
8、nt.6你要是继续偷盗终归得进监狱。You will end_up_in prison if you continue to steal.模块知识微串联翻译下列句子并连句成文,黑体部分为本单元所学知识。1王老师像对待朋友一样对待每一个学生。(befriend)2他从不缺课,工作认真。(absent)3作为一名优秀的教师,他经常鼓励我们努力学习,教育我们遇到困难不要泄气。(discouraged)Mr Wang befriends every student. He is never absent from his classes and works hard. As an excellent
9、teacher, he often encourages us to study hard and tells us that we cannot be discouraged if we are in trouble.阅读理解These days, young people in some Englishspeaking countries are speaking a strange language, especially when communicating on social media.Look at these words chosen by The Washington Pos
10、t: “David Bowie dying is totes tradge” and “When Cookie hugged Jamal it made me totes emosh”. Or this sentence:“BAE, let me know if you stay in tonight.”What on earth do they mean? Well, “totes” is a short form of “totally”. Similarly, “tradge” means “tragic” and “emosh” means “emotional”. It seems
11、that, for millennials (千禧一代),typing in this form is not only timesaving but fashionable.As you can see, many millennial slangs (俚语) are formed by socalled “totesing”the systematic abbreviation (缩写) of words. The trend might have started with “totally” becoming “totes”, but it now has spread to many
12、other English words.The origins of other millennial slangs are more complex than “totesing”. “Bae”, for example, has been widely used by AfricanAmericans for years. It can be an expression of closeness with ones romantic partner or, like “sweetheart”, for someone without romantic connection. After p
13、op singer Pharrell used the word in his work, “bae” became mainstream.Some people might think millennial slangs lower the value of the English language, but Melbourne University linguist (语言学家) Rosey Billington doesnt agree. She says when people are able to use a language in a creative way, they sho
14、w that they know the language rules well enough to use words differently. Two other linguists, Lauren Spradlin and Taylor Jones, share the same view. The two analysed hundreds of examples of totesspeak and discovered totesing has complex roots.It isnt simply an adult version of baby talk, nor a clev
15、er way to minimize your word count. Rather, it is a highly organized system that relies on a speakers mastery of English pronunciation. It is about sounds, follows sound system of English and has strict rules.本文是一篇说明文。现在一些说英语的国家的年轻人喜欢用缩略词,尤其是在社交媒体上。有些语言学家认为,年轻人对缩略词的使用不但没有降低英语的价值,反而表明他们熟练掌握了英语。1Why d
16、o young people like using eslangs?AThey are timeconsuming.BThey are in fashion.CThey are complex.DThey are in order.答案:B解析:细节理解题。根据第三段最后一句可知,他们认为这是一种时尚。2Whats the authors purpose of mentioning “Bae” in Paragraph 5?ATo support that totesing is no baby talk.BTo analyze the usage of millennial slangs.C
17、To inform people how it became mainstream.DTo explain the complex origins of millennial slangs.答案:D解析:推理判断题。根据第五段第一句可知,作者主要是用它来解释千禧一代所使用的一些俚语的复杂起源。3Which statement may Rosey Billington agree with?ATotesing is a loosely organized system.BMillennial slangs lower the value of English.CIts simply a clev
18、er way to reduce the word count.DTotesspeak requires a good command of English.答案:D解析:推理判断题。根据第六段第二句可知,她同意“网络缩略词要求对英语(的运用规则)能熟练掌握”的说法。4Whats the best title of the passage?AEslangs Catch on Among YouthsBLinguists Disapprove of TotesingCMillennial Slangs Take the LeadDEnglish Has Greatly Changed答案:A解析
19、:标题归纳题。纵观全文可知,本文主要讲述的是现在一些说英语的国家的很多年轻人都喜欢使用缩略词,尤其是在社交媒体上进行交流的时候。.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150词左右。When tragedy struck his little girl during the Depression (大萧条), this father did the only thing he could.The tragedy happened in the year 1933. I was only 6 years old when I was rus
20、hed to the hospital with two crushed feet. My parents were told I might never walk again. The accident happened when I was sitting in front of our house in Lowell, Massachusetts. I was playing in a puddle (水坑) after a rainstorm and suddenly felt a huge weight on my feet. When I looked up, there was
21、a car tire on them. I cried out, but the motor was running and no one could hear me over the engine.The driver had run across the street for a newspaper. When he got back to his car, he drove awaynever knowing he had parked on my feet.Just about then, our neighbors son came home and saw me bent over
22、 my feet in pain. He immediately carried me home, and I remember thinking how tall and strong he was.An ambulance came, and I remained in the hospital for 3 weeks while my feet were “repaired”. When I returned home, I could hardly walk.I sat in our bay window and watched the children play on the str
23、eet and longed to join them.but I couldnt. I felt so left out despite my parents company. My parents were told that if I was ever to walk again, Id need treatment, which in those days meant riding a tricycle (三轮车)to strengthen the muscle and eventually get my feet back into condition for walking.Our
24、 family couldnt afford such an extravagance (奢侈品). Times were tough during the Depression, and there were five mouths to feed, besides buying coal and wood for the stove.Dad couldnt afford the bus fare and on cold winter days he walked 7 miles every day in his only winter coat to get to work. No, th
25、ere was no money for a tricycle. I would be a cripple (瘸子) all my life.答案Paragraph 1:Then one day,while sitting at my usual place in the window,I saw my father walking up the street carrying a tricycle on his shoulder. Was that true? I couldnt believe my eyes.I opened the window and cried out,“Is th
26、at tricycle for me?” Having put down the tricycle,Dad told me that it belonged to me.“Ride the tricycle every day,and then you will be all right,my girl!”From then on,with my fathers company,I rode it every day to strengthen my muscle.Regardless of pain,I kept on practicing riding. Eventually I got
27、my feet back into condition,and could walk normally!Paragraph 2:It was many years later before I learned where and how Dad had got the tricycle. My mother told me what happened on those cold winter days. In his only winter coat,he was wandering around the hospital.He begged the doctor to save my feet.Moved by my father,the doctor asked the hospital to give my father a parttime job to do.With the doctors help,my father got the job.Working day and night,eventually,he earned enough money to buy the tricycle.高考资源网版权所有,侵权必究!