1、课时作业13Warming Up & Reading.单词拼写1The summer vacation is approaching (临近), and they are becoming more and more eager to go to the seaside for a holiday.2We chose her to represent (代表) us to attend the school meeting.3Most of the students of this college live in dormitories (宿舍)4The major subjects in j
2、unior high school in China are Chinese, English and maths.5He was listening to the noise out of the house curiously (好奇地)6He dashed (猛冲) out of the room at the sight of a long snake.7The manager and his secretary are likely (可能) to be stuck in the traffic.8Between the two generations, it is often no
3、t their ages, but their education that causes misunderstanding.9Americans often greet (问候) each other with “hello” or “hi” when they meet by chance in the street.10There are only three flights (航班) a day to Logan Airport from Heathrow.短语填空be likely to, put up, stand close to, on the contrary, in gen
4、eral, reach out, defend. against, shake hands, in association with, major in1The president of the company isnt sick; on_the_contrary,_hes in the peak of health.2When his mother was in college, she majored_in chemistry.3They are_likely_to be free this afternoon.4In_general,_Chinese food is rich in nu
5、trition and delicious.5The couple warmly shook_hands with those gathered around the party.6They needed more people to defend the border against the possible attack.7To our great astonishment, his fatherinlaw is in_association_with a murder case.8Be careful; do not stand_close_to the fire.9She put_up
6、 her hand and answered the question correctly.10The chairman reached_out his hand to welcome every expert.补全句子1Not_all_kids have time to go shopping.并非所有的孩子都有时间去购物。2Out_of_curiosity,_he went to the river, but he slipped into it.出于好奇,他向河边走去,却滑了进去。3Two rescue workers came_to_his_defence when the accid
7、ent happened.当事故发生时,两名救援人员保护了他。4The_majority_of_workers find it quite hard to live on the amount of money they earn.大多数职工都觉得很难靠他们挣的那点钱生活。5There_seems_to_be_some_misunderstanding about the matter.对于这个问题似乎有些误解。6In_general,_a man of confidence is full of optimism throughout his life.总的来说,一个自信的人在一生中都会是乐
8、观的。7The_best_approach_to building up your body is to do exercise every day.增强体质的最佳方法就是每天进行体育锻炼。8His fans represented_him_as a true hero.他的粉丝把他描绘成真正的英雄。.课文语法填空Yesterday, another student and I, _1_ (represent) our universitys student association, _2_ (go) to the Capital International Airport to meet t
9、his years international students to Beijing University. After half _3_ hour of waiting for their flight to arrive, I saw several young people enter the waiting area _4_ (look) around _5_ (curious)The first _6_ (arrive) was Tony Garcia from Colombia. Tony approached Julia, touched her shoulder and ki
10、ssed her _7_ the cheek! She stepped back as if in _8_ (defend). I guessed there was probably a misunderstanding._9_ I get to know more international friends, Ive learned that people communicate with spoken language and they also express their feelings using unspoken “language”. In general, studying
11、international customs can _10_ (certain) help avoid difficulties in todays world of cultural crossroads.1representing2.went3.an4.looking5.curiously6to_arrive7.on8.defence9.As10.certainly.串点成篇微表达有的人认为钱是幸福的唯一途径(approach),因此他们急于(be curious to)挣得尽可能多的钱;有些人认为如果健康没有了,他们就有可能(be likely to)丢掉一切;还有人认为感到舒服最重要。
12、我认为金钱不能代表(represent)幸福,舒服会使你丧失斗志。总之(in general),我认为健康是十分重要的。Some_believe_that_money_is_the_only_approach_to_being_happy,_so_they_are_curious_to_make_as_much_money_as_they_can._And_some_think_that_if_health_is_gone,_they_are_likely_to_lose_everything._Others_think_feeling_comfortable_is_the_most_impo
13、rtant._I_think_money_cant_represent_happiness,_while_being_comfortable_will_take_away_your_ambition._In_general,_I_think_health_is_of_great_importance.阅读理解AIf you want to succeed in life, you need to express the proper body language, with or without having to say anything else. You will certainly no
14、tice a whole new reaction from people if you use the power of body language.Relax your shoulders, keep your hands at your sides (never inside your pockets) and breathe slowly. Have a warm, welcoming facial expression as if you look forward to communicating. Depending on the situation, you may smile
15、when appropriate.Face the other person or your audience and keep eye contact as much as possible throughout the talk. Nodding and tilting (倾斜) your head closer can show that you are listening.Do not fold (交叉) your arms, look down at the floor or put your hands in your pockets. These can show that yo
16、u are uninterested. If you have any comments, you can show them in negative but respectful ways like raising your eyebrows.A lot of your body language can show how confident, interested, bored, angry or nervous you are. Keeping your head up throughout the entire conversation can show that you are ve
17、ry interested in the conversation at hand.You may feel free to use a few hand gestures to emphasize (强调) a point. If youre enumerating (列举) things, its better to use each of your fingers as you mention each item to help your audience keep track.Pacing will help you create more ground if you have a l
18、arger crowd to communicate with. It will also show confidence on your part as you think of more things to say.Be very careful when touching the other person since you are crossing the boundaries (界限) of body language through actual contact. Remember that in body language, it is your body that does t
19、he talking for you.本文主要介绍了身体语言在人们生活中的作用。1According to the text, if you find a listener raising his eyebrows, he may _.Atry to show his angerBwant to give his own opinionCnot understand what you sayDwant to prove his confidence解析:细节理解题。结合第四段的“If you have any comments.like raising your eyebrows.”可知选B项
20、。答案:B2If youre interested in the conversation when talking with the audience, you should behave in the following ways EXCEPT _.Akeeping eye contact as much as possibleBnodding and tilting your head closerCkeeping your hands inside your pocketsDkeeping your head up解析:细节理解题。由第三段可知,如果“你”对谈话感兴趣,应该尽可能多地在
21、谈话中进行目光接触,以及点头或者将头部靠近,表示“你”在认真倾听,因此A、B两项表述正确;由第五段最后一句可知,D项表述正确。故选C。答案:C3Whats the authors suggestion if you have a larger crowd to communicate with?ATo walk at a slow pace.BTo shake hands with every person.CTo look down at the floor.DTo fold your arms.解析:细节理解题。根据倒数第二段第一句可知,如果与“你”交流的人较多,建议“你”能慢慢移动步子去
22、跟不同的人交流,故选A。答案:A4What is the most suitable title for the text?AThe power of body languageBThe attraction of body languageCThe origin of body languageDThe understanding of body language解析:标题归纳题。文章第一段尤其是第二句就点明了文章的主题。本文主要介绍了身体语言在人们生活中的作用,它可以帮助人们在交谈中反映他们的内心世界,故选A。答案:ABIn England recently three foreign g
23、entlemen came to a bus stop and waited. About five minutes later, the bus they wanted came along. They were just going to get on when suddenly there was a loud noise behind them. People rushed onto the bus and tried to push them out of the way. Someone shouted at them. The bus conductor came rushing
24、 down the stairs to see what all the trouble was about. The three foreigners seemed all at_sea and looked embarrassed. No one had told them about the British custom of lining up for a bus that the first person who arrives at the bus stop is the first person to get on the bus.Learning the language of
25、 a country isnt enough. If you want to have a pleasant visit, find out as much as possible about the manners and customs of your host country. You will probably be surprised just how different they can be from your own. A visitor to India would do well to remember that people there consider it impol
26、ite to use the left hand for passing food at table. The left hand is supposed to be used for washing yourself. Also in India, you might see a man shaking his head at another to show that he doesnt agree. But in many parts of India a shake of the head means agreement. Nodding your head when you are g
27、iven a drink in Bulgaria will most probably leave you thirsty.文章以一个小故事作为开头,向我们介绍了英国人的乘车习惯,并进一步向我们介绍了不同国家肢体语言的内涵。5The British people tried to push the three gentlemen out of the way, because the gentlemen _.Awere foreigners Bdidnt have ticketsCmade a loud noise Ddidnt line up for the bus解析:细节理解题。由第一段
28、的“No one had told them about the British custom of lining up for a bus that.on the bus.”可知,英国人因为这三位外国人没有排队而将他们推到一边。答案:D6According to the article, if you want to have a pleasant journey in a foreign country, you should _.Alearn the language of the countryBunderstand the manners and customs of the cou
29、ntryChave enough time and moneyDmake friends with the people there解析:细节理解题。由第二段第二句话“If you want to have a pleasant.your host country.”可知,当我们到国外旅行时,应该对目标国的风俗有所了解。答案:B7What does the underlined phrase “at sea” probably mean?ATired. BDisappointed.CPleased. DConfused.解析:词义猜测题。根据画线短语后的一句话可知,这三位外国人对英国的风俗并不
30、知情,由此可知,当他们面对英国人当时的反应时会感到迷惑。答案:D8In India it is considered impolite to _.Ause the right hand for passing food at tableBpass food with the left handCeat food with your handsDhelp yourself at table解析:细节理解题。由第二段的“A visitor to India would do well.left hand for passing food at table.”可知,在印度用左手递食物被认为是不礼貌的。答案:B