收藏 分享(赏)

2019-2020版英语人教必修5新导学同步精练:UNIT 1 SECTION 3 WORD版含答案 (2).doc

上传人:a**** 文档编号:420378 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:7 大小:91.50KB
下载 相关 举报
2019-2020版英语人教必修5新导学同步精练:UNIT 1 SECTION 3 WORD版含答案 (2).doc_第1页
第1页 / 共7页
2019-2020版英语人教必修5新导学同步精练:UNIT 1 SECTION 3 WORD版含答案 (2).doc_第2页
第2页 / 共7页
2019-2020版英语人教必修5新导学同步精练:UNIT 1 SECTION 3 WORD版含答案 (2).doc_第3页
第3页 / 共7页
2019-2020版英语人教必修5新导学同步精练:UNIT 1 SECTION 3 WORD版含答案 (2).doc_第4页
第4页 / 共7页
2019-2020版英语人教必修5新导学同步精练:UNIT 1 SECTION 3 WORD版含答案 (2).doc_第5页
第5页 / 共7页
2019-2020版英语人教必修5新导学同步精练:UNIT 1 SECTION 3 WORD版含答案 (2).doc_第6页
第6页 / 共7页
2019-2020版英语人教必修5新导学同步精练:UNIT 1 SECTION 3 WORD版含答案 (2).doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 1Section .单词拼写1They can c_ontribute_funds to the reconstruction of Iraq.2He was very p_ositive_with a very big heart.3A minute later,he saw_movement_(动作) out of the corner of his eye.4We may have to be more_cautious_(谨慎些 ) with him,especially in the next two months.5As the years passed,Marcus s

2、eemed to_reject_(拒绝) all that wed shared.完成句子1首相对任何改革体制的想法都不予考虑。The prime minister_rejected_any_idea_of reforming the system.2她对陌生人很警惕。She_is/was_cautious_of_strangers.3注意身体健康是明智的。It_makes_sense_to take care of your health.4这条小路通往那个教堂。The path_leads_to_the church.5我的老师们对学生要求很严格。My teachers_are_stric

3、t_with_students_.6你所捐献的东西将对洪涝灾区的人们非常有用。_What_you have_contributed_will be of great use to the people in the flooded areas.7不参加体育锻炼能使人肥胖。Not taking exercises_contributes_to_peoples obesity.8让孩子看这些电视剧有意义吗?Does it_make_sense_to let children watch such TV plays?9只有努力工作,你才能期望得到好的报酬。Only if you work hard_

4、can_you_expect_to get a high pay.10由向导带路,我们很快就到达那里。_With_the guide_leading_the way,we got there quickly.完形填空I was reading an article the other day about a man by the name of Steven Callahan.In 1982, he was crossing the Atlantic alone in his sailboat when it 1._C_ something and sank.He was out of the

5、 shipping lanes and 2._D_ in a life raft,alone.He had few 3._A_ and his chances of survival were small.Yet when three 4._B_ found him seventysix days later, he was 5._C_ much skinnier(极瘦的)than he was when he started.His account of how he survived was 6._A_.Somehow he managed to catch fish and even m

6、ade a device to make fresh water from sea water.The most remarkable thing, 7._C_ , was how he managed to keep himself 8._B_ when all hope seemed lost. 9._A_ how often he must have thought there was no point in continuing with the 10._B_.He was suffering a great deal.His life raft was punctured(刺破)an

7、d even after trying for more than a week to 11._D_ it, it was still leaking(使渗漏)air and it was wearing him out to keep pumping it up. He was starved, totally exhausted. 12._D_ would have seemed to be the only choice.Whenever you read about people who 13._C_these kinds of situations, you will 14._D_

8、that they do something with their 15._B_ that give them the courage to keep going. However, there are many people in similarly hopeless situations that give in or go 16._A_.The survivors do something with their 17._B_ that help them find the courage to carry on.For Callahan, he wrote simply, “I told

9、 myself I could 18._A_ it.Compared to what those have been through, I was 19._C_.I told myself these things over and over.”Next time when it seems as if your own goals are faroff or when your problems seem too difficult to deal with, repeat that 20._D_ over and over again, “I can handle it.I can han

10、dle it.”文章大意:这是一篇夹叙夹议文。在前进的道路上,如果你遇到挫折或障碍,不要灰心丧气,要相信自己一定能行。1A.pushedBpressedCstruck Ddamaged解析:根据本空后的sank可推断,在海上航行的时候,他的帆船撞到某个东西沉没了。2A.lying BdrivingCswimming Dfloating解析:根据上文中的“He was out of the shipping lanes”可知,帆船沉没以后他偏离了航道,独自一人在救生筏上漂浮着。3A.supplies Bfriends Cexperiences Dsignals解析:根据空后的“his chanc

11、es of survival were small”可知,救生筏上所储备的物资并不多,所以他幸存的机会很小。4A.workers Bfishermen Cdivers Dpassengers解析:事情发生在海上,他又漂离了航道,所以救起他的应该是渔民。5A.hopeless Benergetic Calive Dhealthy解析:根据语境可知,76天之后他获救了。虽然比起航时瘦很多,但毕竟还活着。6A.astonishing Bfrightening Cexciting Dsatisfying解析:根据上文可知,他在海上漂了76天,关于他如何生存下来的叙述是令人惊讶的。7A.instead

12、Botherwise Chowever Dthus解析:本空所在句与上文为转折关系。故选however。8A.recovering Bgoing Cfighting Dsuffering解析:根据空后的“when all hope seemed lost”可知,当一切希望看似破灭后,他是如何让自己支撑下去的。下文中的keep going也是信息提示。9A.Imagine BUnderstand CDescribe DForesee解析:根据语境可知,此处表示想象一下当时他的处境。10A.journey Bstruggle Ccompetition Dprogram解析:在那种情况下,他肯定经常

13、想,继续挣扎下去已经毫无意义。struggle一词最能说明他当时的处境。11A.connect Bcheck Cchange Dfix解析:根据语境可知,他的救生筏已经破了,他甚至花费了一周多的时间去修理它。fix“修理”,符合语境。12A.Pulling up BDropping in CTurning over DGiving up解析:根据“He was starved,totally exhausted”以及空后的seemed可知,他又饿又累,在那种情况下,放弃似乎是他唯一的选择。pull up“(使)停止”,drop in“顺道拜访”,turn over“翻过来,翻倒”,均不符合语境

14、。13A.consider Bexplain Csurvive Dfit解析:根据语境及上文survived的提示可知,当读到有人从此类情况中幸存下来的故事时,你会发现,他们都是靠自己的意志支撑下来的。14A.suggest Bagree Cbelieve Ddiscover解析:参见上题解析。15A.powers Bminds Cefforts Dmoods解析:参见第13题解析,故选B。16A.mad Bblind Cred Dwrong解析:根据语境可知,此处与“give them the courage to keep going”相反,有的人会放弃或者发疯。17A.plans Bth

15、oughts Cpassions Dtools解析:根据上文可知,他们靠那些帮助自己找到支撑下去的勇气的想法去做一些事情。18A.handle Bprove Cremove Dimprove解析:根据下文中的“I can handle it.I can handle it”可知,他写道:“我告诉自己,我能够应付。”19A.creative Bcautious Cfortunate Dclever解析:根据空前的Compared可知,与那些经历过磨难的人相比,他觉得自己是幸运的。20A.note Bmessage Crequest Dsentence解析:根据语境可知,这里指的是支撑他活下来的那

16、句话。.阅读理解As a thirdgeneration native of Brownsville,Texas,Mildred Garza never planned to move away.Even when her daughter and son asked her to move to San Antonio to help with their children,she politely refused.Only after a year of friendly discussion did Ms.Garza finally say yes.That was four years

17、 ago.Today all three generations regard the move as a success,giving them a closer relationship than they would have had in separate cities.No statistics show the number of grandparents like Garza who are moving closer to adult children and grandchildren.Yet there is evidence suggesting that the tre

18、nd is growing.Even President Obamas motherinlaw, Marian Robinson,has agreed to leave Chicago and move into the White House to help care for her granddaughters.According to a study by ,83 percent of the people said Mrs.Robinsons decision will influence grandparents in the American family.Twothirds be

19、lieve more families will follow the example of Obamas family. “In the 1960s we were all a little wild and couldnt get away from home far enough or fast enough to prove we could do it on our own,” says Christine Crosby, publisher of Grand, a magazine for grandparents.“We now realize how important fam

20、ily is and how important it is to be near them,especially when youre raising children.”Moving is not for everyone.Almost every grandparent wants to be with his or her grandchildren and is willing to make sacrifices,but sometimes it is wiser to say no and visit frequently instead.Having your grandchi

21、ldren far away is hard,especially knowing your adult child is struggling,but giving up the life you know may be harder.文章大意:本文是一篇说明文。文章主要介绍了当今美国社会中出现的一种新的趋势:很多老人愿意搬到离子女近的地方居住。1Why was Garzas move a success?_A_AIt strengthened her family ties.BIt improved her living conditions.CIt enabled her to make

22、 more friends.DIt helped her know more new places.解析:细节理解题。根据第一段最后一句“Today all three generations regard the move as a success,giving them a closer relationship than they would have had in separate cities,”可知,Garza搬到离子女家近的地方居住,使他们的家庭关系更加紧密。故选A项。2What was the reaction of the public to Mrs.Robinsons de

23、cision?_D_A17 % expressed their support for it.BFew people responded sympathetically.C83 % believed it had a bad influence.DThe majority thought it was a trend.解析:细节理解题。根据第二段最后一句“Twothirds believe more families will follow the example of Obamas family.”可知,越来越多的人会仿照Obama一家的做法:老人搬到离子女近的地方居住。因此,公众认为这将会

24、是一种趋势,D项符合文意。3What did Crosby say about people in the 1960s?_C_AThey were unsure of themselves.BThey were eager to raise more children.CThey wanted to live away from their parents.DThey had little respect for their grandparents.解析:细节理解题。根据第三段首句中的:“In the 1960s we were all a little wild and couldnt g

25、et away from home far enough or fast enough to prove we could do it on our own.”可知,在20世纪60年代,人们希望自己离开家以此来证明自己的独立。故选C项。4What does the author suggest the grandparents do in the last paragraph?_A_AMake decisions in the best interests of their own.BAsk their children to pay more visits to them.CSacrific

26、e for their struggling children.DGet to know themselves better.解析:推理判断题。根据最后一段首句“Moving is not for everyone.”可知,搬家并不适合每一个人。因此,作者建议人们在做出搬家的决定之前要反复权衡,做出对自己有利的选择。故选A项。.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号()。并在其下面写出该加的词。删除:1.把多余的词用斜线()划掉。修改:2.在错的词下画一

27、横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不记分。Dear Ms Jenkins,Im Li Hua.I plan to take parttime job in a foreign company during the summer holiday. I had already filled in the application form and have my resume ready for it.But I am not sure about the words and format(格式)However, I am

28、 writing to ask for your help and professional advices.Would you please spare some time to read through the materials attaching?Would you mind find out the mistakes with regard as the words and format?Besides, Id like you to correct the mistakes what are found in the materials and format.I would app

29、reciate it that if you could do me a favor.I am looking forward to you reply.Yours,Li Hua答案:Dear Ms Jenkins,Im Li Hua.I plan to take parttime job in a foreign company during the summer holiday. I already filled in the application form and have my resume ready for it.But I am not sure about the words

30、 and format(格式), I am writing to ask for your help and professional .Would you please spare some time to read through the materials ?Would you mind out the mistakes with regard the words and format?Besides, Id like you to correct the mistakes are found in the materials and format.I would appreciate it that if you could do me a favor.I am looking forward to reply.Yours,Li Hua

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1