收藏 分享(赏)

2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc

上传人:a**** 文档编号:417672 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:13 大小:2.95MB
下载 相关 举报
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第1页
第1页 / 共13页
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第2页
第2页 / 共13页
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第3页
第3页 / 共13页
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第4页
第4页 / 共13页
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第5页
第5页 / 共13页
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第6页
第6页 / 共13页
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第7页
第7页 / 共13页
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第8页
第8页 / 共13页
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第9页
第9页 / 共13页
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第10页
第10页 / 共13页
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第11页
第11页 / 共13页
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第12页
第12页 / 共13页
2019-2020学年高中英语 Unit 23 Conflict Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc_第13页
第13页 / 共13页
亲,该文档总共13页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Communication Workshop 品句填词1Before you climb up the ladder, make sure that it is (稳固的)答案:stable2His income is not enough to meet the (开销) of his family.答案:expense3I know little of the players so my choice of them for the team will be (随意的)答案:arbitrary4A doctor shouldnt give away (秘密的) inform

2、ation about patients.答案:confidential5The organization is planning to (赞助) many charity activities for the poor.答案:sponsor6The country has to (进口) industrial products from other countries.答案:import7The army refused to take in the young man for he was physically (不健壮的)答案:unfit8We (打算) to go to Austral

3、ia next year.答案:intend9Sharing activities can (加强) the bond between family members.答案:strengthen10He who (拥有) such luxuries is never from a poor family.答案:possesses 单句改错1A lot of cars imported from that country last year. 答案:imported前加were2The young man does some exercise to strength his body. 答案:st

4、rengthstrengthen3It is said that the project is intended to the old. 答案:tofor4Im sorry to have brought troubles to my classmates. 答案:第二个toon5When I came in, he was busy sorted out the books. 答案:sortedsorting 完成句子1等你来到医院时,医生刚好有空儿。 , the doctor will have just been available.答案:By the time you reach th

5、e hospital2他小的时候母亲去世了。他是由祖母抚养成人的。His mother died when he was young, and his grandmother 答案:brought him up3你练习英语越多, 你的英语就越好。 , the better your English is.答案:The more English you practise4他们看着她,好像她疯了一样。They looked at her 答案:as though she was mad5你愈小心, 你犯错就会愈少。 , the fewer mistakes you will make.答案:The

6、 more careful you areA卷 单句语法填空1The (big) the house is, the more money it will cost.答案:bigger2By the time we got there, the bus (go)答案:had gone3His disappearance is being looked by the police.答案:into4The students are sorted three ability groups.答案:into5I want to bring the meaning of the poem.答案:out6T

7、hey all joined us in (sing) the Christmas carols.答案:singing7He adjusted (him) very quickly to the heat of the country.答案:himself8I recommend that you (resign) as soon as possible.答案:(should) resign9The movie (intend) for adults only.答案:is intended10The new evidence will (strength) their case.答案:stre

8、ngthen 阅读理解Her attractive lips seemed to speak words of kindness, while her eyes appeared to seek out the good in people. “You have two hands, one for helping yourself, the other for helping others.” She used to say.It was for this rare charm and inner beauty that British movie star Audrey Hepburn (

9、19291993) was named the most naturally beautiful woman of all time in June, 2004.“Her skin looks fresh in all her films and her warm and lively personality really shines through,” said one beauty expert.Life was never easy for Hepburn. Shortly after her parents painful divorce when she was nine, she

10、 found herself in the Netherlands at the start of World War . Hepburn watched helplessly as several of her relatives were killed. She survived by eating tulip bulbs and carried secret messages for the resistance in her ballet shoes. She dreamed of becoming a ballet dancer but was told she was too ta

11、ll and not talented enough to be a success. Hepburn then turned to musicals and spent most of her time as a chorus girl(舞女). She had some small movie roles but it was not until Roman Holiday (1953) that she became a star. With her good manners and delicate figure, she was perfect in the role of a Eu

12、ropean princess. She took the Best Actress Oscar for her performance.In 1988 Hepburn began her most important roleas a Goodwill Ambassador for UNICEF(United Nations Childrens Fund). She traveled to the poorest places, doing her best to provide care and create awareness of the difficult situations in

13、 which some children live.When Hepburn passed away, a message displayed at her funeral read, “In losing Audrey, the world not only lost a movie star, we lost a princess, an angel, a person who inspired us all and whose selfless and loving examples shall always be remembered.”【解题导语】本文通过介绍Audrey Hepbu

14、rn的情况, 可知是她罕见的美和内在魅力被称为最自然美的女性。1When Hepburn began to act as a Goodwill Ambassador for UNICEF, how many years had passed since her parents divorce?A50.B52.C38. D46.A解析:推理判断题。根据第二段第一句可知她生于1929年;根据第三段第二句话可知她9岁时父母离婚;根据第三段倒数第二句可知,自从她父母离婚到她担任Goodwill Ambassador已经有50年了。故选A项。2What is the purpose of the las

15、t paragraph?ATo tell readers about Audrey Hepburns death. BTo think highly of Audrey Hepburns whole life.CTo tell readers the message displayed at Audrey Hepburns funeral.DTo say goodbye to Audrey Hepburn.B解析:写作意图题。根据最后一段When Hepburn passed away, a message displayed at her funeral read, “In losing.

16、shall always be remembered.”可知这是在高度评价她的一生。故选B项。3Which of the following best describes Audrey Hepburns life?ADifficult and lucky. BMiserable and smooth.CHard and successful.DEasy and smooth.C解析:推理判断题。根据第三段的She dreamed of becoming a ballet dancer but was told she was too tall and not talented enough t

17、o be a success.Hepburn.that she became a star.可知对Audrey Hepburn一生最好的描述就是“勤奋和成功”。故选C。4What would be the best title for the passage?ABeauty Is Not Just Skin DeepBBeauty Is Just Skin DeepCBeauty Never Stays ForeverDA Worldfamous Beauty ExpertA解析:标题归纳题。根据第二段第一句可知,是她罕见的美和内在的魅力使她被称为最自然美的女性。故选A。 完形填空I went

18、 up to Peets Coffee the other morning.There was a young man, Mike, probably of my age.With him, he had all his 1 on a small roll cart(卷车)At first, I thought how 2 it is to have so little possessions.That was 3 by the thought of how ironic(讽刺的) it is that we live in one of the financially wealthiest

19、areas of the country, if not the world, 4 we cant, or dont, take care of the basic 5 of every human being.Yes, we are financially wealthy, but sometimes we 6 the wealth of compassion, kindness and understanding.Anyway, I invited Mike in to eat and he eagerly 7 . He talked about asking a friend for a

20、 place to stay that night.On Christmas Eve, as many people eagerly 8 their stomachs with food in nice and warm homes and then opened 9 ,Mike just wanted a warm place to 10 the night.Then I was really 11 As he waited for his sandwich, Mike began 12 the condiment(调料) area.He took some 13 and wiped up

21、the condiments spilled out and 14 the containers of condiments, making everything neat and in good order.Here is a person with very little but hes serving others in a way thats 15 to him.I 16 with Mike about this afterward, thanking him.He said he 17 did that sort of thing, straightening up.To him,

22、it was 18 common behavior.I asked him for a hug and then we parted to go our 19 ways.There is a lot for us to 20 in the most unlikely place.【解题导语】本文是一篇记叙文,作者讲述自己在咖啡店的暖心经历。1A.dreamsBgoodsCproducts DbelongingsD解析:根据下文的so little possessions可知,这里指这个年轻人的所有物品。2A.nice BunforgettableCcommon DhorribleA解析:根据后

23、文迈克并没有很富有的语义转折可知,这里指作者起初很羡慕他有很少的东西,觉得这样很好,故选nice。3A.rewarded BcoveredCfollowed DreturnedC解析:这里指随后的想法。4A.yet BuntilCso DunlessA解析:根据we live in one of the financially wealthiest areas of the country和we cant, or dont, take care of可知,前后两个语义有转折,故选yet。5A.health BneedsCeducation DstepsB解析:根据前文提到物品很少可推断,这里指

24、每个人的基本所需无法照顾到。6A.refuse BownCexamine DlackD解析:与前文相对比,在经济上富有,但在情感、善行、理解上却缺乏。7A.acknowledged BacceptedCwon DguessedB解析:根据后文的waited for his sandwich可知,迈克接受了邀请。8A.filled BcuredCbeat DwarmedA解析:平安夜,很多人都会在温暖的家里吃美味大餐。9A.stores BbooksCmouths DpresentsD解析:平安夜,应该是拆礼物。10A.miss BspendCwaste DforgetB解析:迈克只想找一个地方

25、过夜。11A.doubtful BdisappointedCsurprised DguiltyC解析:由本段后面的描述可知,迈克的行为令作者很吃惊。12A.damaging Bsetting upCmessing Dcleaning upD解析:根据后文的wiped up the condiments spilled out可知,迈克清理调料区。13A.tissues BsticksCwater DsaltA解析:迈克取纸巾清理洒出来的调料。14A.changed BrearrangedCemptied DbrokeB解析:根据making everything neat and in goo

26、d order可知,迈克重新放置了装调料的容器。15A.shocking BusefulCnew DnaturalD解析:根据后文common behavior可知,对于迈克而言,这是很自然的举动。16A.argued BquarreledCspoke DcomplainedC解析:之后,作者跟迈克聊天谈论此事。17A.always BneverCseldom DstillA解析:根据straightening up和common behavior可知,迈克经常做这样的事情。18A.even BjustCrarely DslightlyB解析:这里强调,对于迈克而言,只是寻常的行为。19A.o

27、pposite BsimilarCright DseparateD解析:他们分开后,走各自的路。20A.regret BrecallClearn DloseC解析:作者感叹,我们在最不可能有所获的地方能学习很多东西。B卷 阅读理解ARobert Burns was born at Alloway, near Ayrshire, on January 25,1759.Robert was educated briefly in Alloway before going to Ayrshire.However, while studying, his family was stricken by

28、financial concerns and Burns was forced to work as a farm labourer. Burns had to work at a variety of labouring jobs, but, in his spare time, he began to write poetry and songs.When his father died in 1784, he rented a farm near Mauchline with his brother Gilbert, but this was never a great financia

29、l success, and he thought about the idea of moving to Jamaica in the West Indies.However, in 1786, his first works were published under the title Poems, Chiefly in the Scottish Dialect.The critical reception and relative success of this publication encouraged Burns to remain in Scotland and he moved

30、 to Edinburgh where he became involved in the thriving cultural scene.He was also introduced into the Masons and became the poet laureate of the Edinburgh Freemasons.His reputation led to an assignment to work on a collection of Scottish folk songs.Burns collected a rich diversity of Scottish folk s

31、ongs, sometimes improving upon them and also including his own.These were published as The Scots Musical Museum in five volumes over a period of sixteen years.This compilation(选辑) included a reworking of Auld Lang Syne which later became a famous global song, usually sung on New Years Eve.During his

32、 lifetime, he was wellknown, but gained little financial benefits for his works.However, after his death, he became an icon of Scottish culture.He was also celebrated in Russia as a poet of the people.Burns Night is celebrated on January 25th with Burns Suppers around the world, and is even more wid

33、ely observed in Scotland than the official national day, St.Andrews Day.【解题导语】本文是一篇记叙文,主要讲述了苏格兰诗人彭斯一生的重要事件。1What was the educational background of Burns?AHe accomplished his entire education.BHe taught himself since his childhood.CHe was taught poetry writing since young.DHe dropped out of school be

34、cause of poverty.D解析:推理判断题。根据第一段的while studying, his family was stricken.was forced to work as a farm labourer可知,在彭斯读书期间,他的家庭面临财政问题,他被迫在农场干农活,故他因为贫穷而辍学。2What made Burns finally decide to stay in Scotland?AHis fathers death.BHis first works being approved of.CThe cultural atmosphere in Edinburgh.DThe

35、 great fame he gained in Edinburgh.B解析:推理判断题。根据第二段的The critical reception and relative success of this publication 可知,彭斯第一次发表作品获得认可,取得一定的成功,这让彭斯决定留在苏格兰。3How did Burns work on The Scots Musical Museum?ABy collecting and bettering Scottish folk songs.BBy creating and recording original music.CBy class

36、ifying different kinds of songs.DBy working with various songwriters.A解析:细节理解题。根据第三段的Burns collected a rich diversity of Scottish folk songs, sometimes improving upon them and also including his own.可知,为了完成The Scots Musical Museum,彭斯搜集并改编苏格兰民谣。4What can we learn about Burns from the last paragraph?A

37、He spent his last years in Russia.BHe named January 25th Burns Night.CHe made a great fortune from his works.DHe gained a wide reputation after he passed away.D解析:推理判断题。根据最后一段的However, after his death.in Russia as a poet of the people.以及around the world可知,彭斯去世后,他的名声远扬。BYou are watching a film in whi

38、ch two men are having a fight. They hit one another hard. At the start they only fight with their fists. But soon they begin hitting one another over the heads with chairs. And so it goes on until one of the men crashes through a window and falls thirty feet to the ground below. He is dead! Of cours

39、e he isnt really dead. With any luck he isnt even hurt. Why? Because the men who fall out of high windows or jump from fast moving trains, who crash cars or even catch fire, are professionals. They do this for a living. These men are called stuntmen. That is to say, they perform tricks. There are tw

40、o sides to their work. They actually do most of the things you see on the screen. For example, they fall from a high building. However, they do not fall on to hard ground but on to empty cardboard boxes covered with a mattress(床垫). Again, when they hit one another with chairs, the chairs are made of

41、 soft wood and when they crash through windows, the glass is made of sugar! But although their work depends on trick of this sort, it also requires a high degree of skill and training. Often a stuntmans success depends on careful timing. For example, when he is “blown up” in a battle scene, he has t

42、o jump out of the way of the explosion just at the right moment. Naturally stuntmen are well paid for their work, but they lead dangerous lives. They often get seriously injured, and sometimes killed. A Norwegian stuntman, for example, skied over the edge of a cliff(悬崖) a thousand feet high. His par

43、achute(降落伞) failed to open, and he was killed. In spite of all the risks, this is no longer a profession for men only. Men no longer dress up as women when actresses have to perform some dangerous actions, for nowadays there are stuntgirls too! 【解题导语】本文介绍了特技演员的情况。介绍了什么是特技演员。大部分情况下特技演员是没有危险的, 但是在一些情况

44、下特技演员也很可能受伤。5Stuntmen are those who . Aoften dress up as actorsBprefer to lead dangerous livesCoften perform seemingly dangerous actionsDoften fight each other for their livesC解析:细节理解题。根据第一段的You are watching a film in which two men are having a fight. They hit one another hard.Of course he isnt real

45、ly dead.可知, 特技演员经常表演一些看似危险的动作。6Stuntmen earn their living by . Aplaying their dirty tricksBselling their special skills Cjumping out of high windowsDjumping from fast moving trainsB解析:细节理解题。根据文中的第一段They do this for a living.以及第二段Naturally stuntmen are well paid for their work可知, 特技演员靠出卖自己的特殊技能来谋生。7W

46、hen a stuntman falls from a high building, . Ahe needs little protectionBhe will be covered with a mattress Chis life is endangeredDhis safety is generally all rightD解析:推理判断题。根据文中的However, they do not fall on to hard ground but on to empty cardboard boxes covered with a mattress(床垫)可知, 当一个特技演员从高楼上跳下

47、来时, 他的安全基本上是有保障的。8Which of the following is the main factor of a successful performance?AStrength.BExactness.CSpeed. DCarefulness. B解析:推理判断题。根据文中的Often a stuntman s success depends on careful timing. For example, when he is “blown up” in a battle scene, he has to jump out of the way of the explosion

48、 just at the right moment. 可知, 一个特技演员的表演成功主要取决于精确性。 语法填空Every year the Dragon Boat Festival attracts teams of rowers from around the world. The origin of Dragon Boat racing dates back to 1. third centuryBC. At that time there was a minister 2. (call) Qu Yuan. Although he was much loved by the people

49、, the King dismissed him from his high position.Unhappy and lonely, he wandered around the countryside, 3. (write) poems about his love of the country and its people.Finally, 4. (able) to put up with life any more, he committed suicide by drowning himself in the Miluo River.It is said 5. although lo

50、cal fishermen raced out in their boats, they tried 6. vain to save him. So, 7. (prevent) his body from being eaten by fish,they beat the surface of the water with their oars and threw rice in the river.In China today the 8. (die) of Qu Yuan is still remembered by people. They honor the day by eating

51、 zongzi and watching or competing in Dragon Boat races, through 9. the scene of the fishermen racing out to save Qu Yuan 10. (repeat)1the解析: 考查定冠词。序数词前需用定冠词,故填the。2called解析: 考查过去分词作定语的用法。minister后跟定语,又因call与minister之间是逻辑上的动宾关系,故填called。3writing解析: 考查动词ing形式作状语的用法。句子主语he与write之间是逻辑上的主谓关系,且write所表示的动作

52、与谓语动作同时发生,故填writing。4unable解析: 考查形容词作状语的用法。由语境可知,设空处表示“不能的”,故填unable。5that解析: 考查连接词。It是形式主语,设空处引导的从句是真正的主语,且从句意义和成分均完整,故填that。6in解析: 考查介词。in vain意为“白费力气”。7to prevent解析: 考查不定式作状语的用法。“阻止屈原的尸体被鱼吃掉”是人们“用桨击打水面和往水里抛大米”的目的,故填to prevent。8death解析: 考查名词。设空处作主语,表示“死亡”,故填death。9which解析: 考查关系代词。设空处引导非限制性定语从句补充说明

53、先行词Dragon Boat races,且在从句中作介词through的宾语,故填which。10is repeated解析: 考查一般现在时的被动语态。由语境可知此处用一般现在时,又因主语scene与repeat之间是被动关系,故填is repeated。 短文改错I was buying food in a store when a little brother and sister came in with their father.All of the kids were very respectful to the man who held the door openly for

54、them.Their “thank you” real made an impression on me.When I received my change, I gave them some money to buy a bread.I explained that I was so impressed their good manners.Their dad allows them to take it.Later that day, I met them again on the street, each carefully carries their little treat so t

55、hat it would not get damaging.They waved to me and smiled.As I smiled back, I imagined their eager to tell this event to their mum after they went back home.Who knows when such kindness will lead.答案:I was buying food in a store when a little brother and sister came in with their father. of the kids

56、were very respectful to the man who held the door for them.Their “thank you” made an impression on me.When I received my change, I gave them some money to buy bread.I explained that I was so impressed their good manners.Their dad them to take it.Later that day, I met them again on the street, each carefully their little treat so that it would not get .They waved to me and smiled.As I smiled back, I imagined their to tell this event to their mum after they went back home.Who knows such kindness will lead.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1