1、Section Grammar 单句语法填空1The news Johnson told me yesterday is/was(be) not true.2Each teacher and each student was_required(require) to attend the art festival three days ago.3Its said that many a new house is_being_built(build) in the earthquakehit area at present.4Jane, together with her friends, is
2、_learning(learn) how to drive a car now.5Right now, the police are_questioning(question) those people who witnessed the accident.6The professor and writer is(be) going to give us a speech about Chinese culture next Wednesday.7Neither David nor his twin brothers were(be) invited to the party yesterda
3、y.8The teacher, as well as her students, was(be) visiting a museum when the earthquake struck.9Eighty percent of the students in our class are(be) girls.10Leaving the less important things until tomorrow is(be) often acceptable. 阅读理解On January 18, 1803, President Thomas Jefferson sent the US. Congre
4、ss a message. He wanted to send a group of men to explore a_large_area_of_land that is now part of the United States. That group, led by men named Meriwether Lewis and William Clark, set out on May 14, 1804.The first part of Lewis and Clarks journey involved(包括) travelling up the Missouri River by b
5、oat. They had to travel upstream(逆流而上), so they pulled, pushed or forced the boats forward with poles. Heat and insects made the trip difficult. One member of the group died from an infection(感染) after only a few months.But the trip was very successful. Lewis and Clark discovered at least 180 specie
6、s of plants and 120 animals on their journey. The explorers also named geological features they came across such as mountains and rivers. Many of these places still have the names of group members, their loved ones and even the groups dog.Native peoples lived in the lands that Lewis and Clark explor
7、ed. Lewis and Clark met many Native American tribes(部落) on their journey. The explorers brought gifts for the Native Americansbreads, cloth, knives, mirrors and more. They hoped to build up trade with them. Most tribes agreed to trade with them, though some did not.Finally the group made it all the
8、way to the Pacific Ocean in November 1805. They built a fort(营地) and spent the winter there. It was a difficult winter, but the group lived to head home.Lewis and Clark returned home to a heros welcome. They had greatly expanded their countrys knowledge of the lands to the west of it. They had devel
9、oped friendly relations with many tribes and expanded scientific knowledge.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章介绍了美国探险者刘易斯和克拉克在北美西部荒地的探险之旅。1What does the underlined part in the first paragraph probably refer to?AThe west of the United States.BThe area along the Missouri River.CThe coldest area of the United States.DTh
10、e eastern coast of the United States.A解析:推理判断题。由最后一段中的greatly expanded their countrys knowledge of the lands to the west of it可知,刘易斯和克拉克探险队所勘察的一大片土地位于美国西部。2What can we learn about Lewis and Clarks journey?AIt was a sudden decision.BIt ended in November 1805.CIt was filled with danger and discovery.D
11、It got little support from the government.C解析:推理判断题。由第二段中的travel upstream(逆流而上). Heat and insects made the trip difficult. One member. died from an infection(感染)可知,刘易斯和克拉克探险队的这次旅程充满了危险;再由第三段中的discovered at least 180 species of plants and 120 animals和named geological features they came across可知,这次旅程又
12、收获颇丰。3What did Lewis and Clark do when they met Native American tribes?AThey invited one Native American to be their guide.BThey shared their scientific knowledge with them.CThey passed on the Presidents message to them.DThey successfully traded with most of them.D解析:细节理解题。由倒数第三段中的Most tribes agreed
13、 to trade with them.可知,刘易斯和克拉克探险队成功地与土著人建立了贸易关系,进行了交易。4How did the Americans react to Lewis and Clarks return?AThey were so surprised.BThey built a fort for them.CThey gave them a warm welcome.DThey sent them many gifts from Native Americans.C解析:细节理解题。由最后一段中的Lewis and Clark returned home to a heros
14、welcome.可知,刘易斯和克拉克返乡后受到了美国人民的热烈欢迎。 完形填空It was an April morning in 2017. I was _1_ at the Wild Bird FundNew York Citys only rehabilitation center for sick, injured and orphaned(失去父母的)wild birdswhen a woman _2_, saying shed saved a bird. I asked her to send me a(n) _3_. It was a baby chicken!The phone
15、 caller _4_ the bird. The creature, who I named Bree, _5_ at my desk all day, helping me with my work and taking breaks on my computer keyboard. As I got ready to go home, I watched Bree run after staff members, peeping(作吱吱响) for _6_. Something came over me. “Ill _7_ the chick!” I said.Like a human
16、baby, Bree needed to feel _8_ and loved. I didnt _9_ being followed around my apartment. When I went out, Bree _10_ in a bird carrier. Passersby couldnt help smiling at the chick.I emailed animal sanctuaries to find Bree a _11_. They gave me the _12_:“If Bree is a hen, yes! If Bree is a rooster, sor
17、ry, but no.” Sanctuaries are full of abandoned(被遗弃的) roosters. Most cities allow _13_ hens, so roosters are usually given up.Now what? I thought. Its illegal to _14_ a rooster in New York City. I sat on the floor. Bree must have sensed my _15_, because he climbed onto my knee and sat there quietly.
18、I looked at Bree and _16_ what to do. “Im your forever mom,” I said.We _17_ my hometown of Ashtabula, Ohio. Now, together, we host community events to _18_ everyone to “Bree Kind to All Animals” by using animalfriendly products in our homes.I feel more _19_ in my work and life with Bree by my side.
19、I never expected a chick to _20_ me on a new path(路线), but I know its one were meant to walk together.【解题导语】本文是一篇记叙文。作者在纽约野生鸟类基金会工作时,救助了一只小鸡。后来,这只小鸡完全改变了作者的生活轨迹。1A.waitingBworkingCtravelling DlivingB解析:由下文中的helping me with my work.my computer keyboard以及I got ready to go home可知,“我”在野生鸟类基金会“工作(working
20、)”。2A.called BvisitedCarrived DlookedA解析:下文中的The phone caller是提示。3A.email BgiftCkeyboard DphotoD解析:由下文中的It was a baby chicken!可知,“我”让她给我发一张“照片(photo)”。4A.brought in Bgave upCshowed off Dheld upA解析:由下文中的The creature, who I named Bree.helping me with my work and taking breaks on my computer keyboard.以
21、及I watched Bree run after staff members可知,那名女士把小鸡“带来(brought in)”了。5A.slept BplayedCstayed DwalkedC解析:由本句中的helping me with my work and taking breaks on my computer keyboard可知,小鸡一整天都“待(stayed)”在“我”的办公桌上。6A.trust BattentionCadvice DorderB解析:由下文中的Like a human baby, Bree needed to feel.and loved.可知,Bree
22、追着工作人员跑来跑去,想引起他们的“注意(attention)”。7A.catch BbuyCfind DtakeD解析:由下文的描述可知,“我”将Bree“带(take)”回了家。8A.strong BsafeCproud DsureB解析:由本句中的Like a human baby以及下文中的followed around my apartment可知,像婴儿一样,小鸡也需要“安全感(safe)”和关爱。9A.enjoy BrememberCregret DmindD解析:由上下文可知,“我”不“介意(mind)”Bree跟着“我”在家里走来走去。10A.came along Bwent
23、 awayCpassed by Dfell downA解析:由下文中的Passersby couldnt help smiling at the chick.可知,作者外出时,也带着小鸡,故填came along。11A.friend BmotherChome DcarrierC解析:由下文中的Sanctuaries are full of abandoned(被遗弃的) roosters.可知,“我”给动物保护区发邮件,希望给Bree找个“住处(home)”。12A.suggestion BreplyCinvitation DpraiseB解析:由上文中的emailed以及本句中的If Br
24、ee is a hen, yes! If Bree is a rooster, sorry, but no.可知,动物保护区的工作人员给了“我” “答复(reply)”。13A.few BsuchCeven DonlyD解析:由本句中的so roosters are usually given up可知,好多城市“只(only)”允许饲养母鸡。14A.hide BkeepCrefuse DcontrolB解析:由上文中的Sanctuaries are full of abandoned(被遗弃的) roosters. Most cities allow.hens, so roosters ar
25、e usually given up.以及下文中作者的做法可知,在纽约,“饲养(keep)”公鸡是违法的。15A.doubt BfearCworry DsurpriseC解析:作者想给Bree找个住处,然而动物保护区只接收母鸡。而且,在纽约,饲养公鸡是违法的,故作者很“担忧(worry)”。16A.forgot BdiscussedCasked DknewD解析:由下文中的Im your forever mom 以及We.my hometown of Ashtabula.using animalfriendly products in our homes.可知,作者“知道(knew)”自己该怎
26、么做了。17A.left BsearchedCturned down Dmoved toD解析:由上文中的Its illegal to.a rooster in New York City.和下文中的together, we host community events和with Bree by my side可知,作者带着Bree离开了纽约,“搬到(moved to)”了家乡。18A.encourage BforceCallow DwarnA解析:由作者救助了小鸡且将他带回到家乡饲养可知,作者举行社区活动“鼓励(encourage)”人们要善待动物。19A.concerned Bexhaust
27、edCsatisfied DfrightenedC解析:由上文可知,作者救助了小鸡,而且为了饲养小鸡,离开纽约回到了家乡。现在她还可以带着小鸡举办社区活动,故作者在自己现在的生活和工作中感到很“满意(satisfied)”。20A.lead BmeetCprotect DtrainA解析:结合全文可知,作者救助的这只小鸡完全改变了她的生活轨迹,故此处填lead。 语法填空The Sahara Desert is the worlds largest hot desert, located in North Africa. 1._(it) area is about 3.5 million sq
28、uare miles. This makes it almost as large 2._ the United States of America.The Sahara Desert is famous for many large sand dunes(沙丘), some of 3._ can reach more than 600 feet high.The Sahara Desert has been largely dry and with little plant life more than 5,000 years. Before this time, it was far we
29、tter. This allowed more plants 4._(live) across the desert. There is evidence that many types of river animals have lived in the Sahara Desert. These have been found 5._(main) in southeast Algeria.The climate of the Sahara Desert has changed over several thousands of years. The area is smaller than
30、it was during the last ice age. It was the end of the last ice age 6._ brought a high level of rainfall to the Sahara. This was between 8000 and 6000 BC. Since this time, the northern part of the Sahara has dried out. Though the southern Sahara still 7._(receive) rain during rainy season, it is stil
31、l 8._(little) than before.Modern times have seen several 9._(development) for the Sahara. One of these is that mines have been built to get the most from the 10._(nature) resources(资源) within the area.【解题导语】本文是一篇说明文。文章介绍了世界上最大的热带沙漠撒哈拉沙漠。1Its解析:考查代词。设空处作定语修饰area,表示“它的”,故填形容词性物主代词Its。2as解析:考查介词。as形容词a
32、s.意为“和一样”。3which解析:考查关系代词。设空处引导非限制性定语从句,补充说明sand dunes,故填which。4to live解析:考查不定式作补语的用法。allow sth. to do sth.意为“允许某物做某事”。5mainly解析:考查副词。设空处作状语,修饰in southeast Algeria,表示“主要”,故填副词mainly。6that解析:考查强调句。设空处所在句是强调句,被强调部分是the end of the last ice age,故填that。7receives解析:考查一般现在时。结合主句的时态可知,空处所在部分描述的是现在的情况,应用一般现在时,因为主语是the southern Sahara,故填receives。8less解析:考查形容词的比较级。由than before可知,设空处应填little的比较级less。9developments解析:考查名词的复数。设空处作宾语,表示“发展”,由several以及One of these可知,此处应填developments。10natural解析:考查形容词作定语的用法。设空处作定语修饰resources,表示“自然的”,故填形容词natural。