1、Unit 4 Making the news Reading 第一节 阅读理解AIf your life is just too busy for the added stress of planning a birthday party, consider having someone else do all the work. There are several great places in Amarillo that would be happy to host the party for you. Here are a few party places for childrens b
2、irthday parties in Amarillo, Texas. Jumpn JiveJumpn Jive birthday parties are a hit in Amarillo. It is basically a giant indoor playground full of inflatable jumpers and slides. The kids will enjoy pretending to be popcorn, and youll enjoy not having to plan the activities. Its great exercise and pa
3、rents may content for wearing out their kids for a good short sleep. They can supply the cake, ice cream, tableware, pizza, good bags and much more. They are located at 7302 W. 34th Street and you can reach them at(806)367-8954. Brush With ArtIf youve ever found your child coloring on the wall(or ev
4、en if you havent)Brush With Art is a fantastic birthday party place. It is a paint-you-own pottery studio where the guests and your birthday star will enjoy painting items such as a plate, a cup and other items. Brush With Art is located at 1948 Civic Circle in Wolflin Square. You can reach them at(
5、806)355-7911. The Amarillo ZooWant to celebrate the birthday with monkeys, lions and pot-bellied pigs? The Amarillo Zoo is a great place for a birthday party. The kids will enjoy seeing and talking about the animals. It will definitely provide a memorable experience. It even includes a private encou
6、nter with an animal such as a snake or a rabbit. For more details on birthday parties at the Amarillo Zoo, call at least 3 weeks in advance at(806)381-7911. Don Harrington Discovery CenterWant an entertaining birthday party with an educational twist? The Don Harrington Discovery Center is a fantasti
7、c place to go. Kids will enjoy interacting with fun exhibits such as a bubble area where you can make giant bubbles. Their birthday parties include the use of a private party room for two hours. It also includes a hands-on activity with a staff person. It definitely makes for a unique, but exciting
8、birthday party. To learn more about their party packages, give them a call at(806)355-9547. The museums address is 1200 Streit Drive in Amarillo. 【语篇概述】本文主要介绍了四种免除父母烦恼, 为孩子们举办生日派对的方式及各个生日派对的具体细节和特色。1. We can infer that children attending a Jumpn Jive birthday party will be. A. disappointedB. worried
9、C. frightenedD. tired【解析】选D。推理判断题。由第二段第四句“Its great exercise and parents may content for wearing out their kids for a good short sleep. ”可知Jumpn Jive birthday parties是很好的锻炼, 会使他们的孩子wear out(筋疲力尽), 因而会tired。2. If Thomas child is interested in painting, he is advised to visit. A. 7302 W. 34th StreetB.
10、 Thompson ParkC. 1948 Civic Circle in Wolflin SquareD. 1200 Streit Drive【解析】选C。细节理解题。由第三段第一句“If youve ever found your child coloring on the wall(or even if you havent)Brush With Art is a fantastic birthday party place. ”可知擅长绘画的孩子应该选择Brush With Art。由第三句“Brush With Art is located at 1948 Civic Circle
11、in Wolflin Square. ”可得到答案C。3. To hold a birthday party for your kid at the Amarillo Zoo, you should. A. teach your child something about paintingB. make a call ahead of timeC. prepare enough food for your childD. rent a private party room【解析】选B。细节理解题。由第四段最后一句话“For more details on birthday parties at
12、 the Amarillo Zoo, call at least 3 weeks in advance at(806)381-7911. ”可知需要至少提前三周预约。BA mum saved her daughters life with her newly learned first aid skills. Sonya Hall, 33, of Denny Avenue, Lancaster, had only just attended one first aid class the day before when she found herself needing to use the
13、skills on her three-year-old daughter, Tilly. Sonya, who also has a son Emmen, six, attended the first aid course at Lune Park Childrens Centre in Lancaster. Then she was faced with every parents worst nightmare when Tilly went blue in the face and stopped breathing. But thanks to her newly acquired
14、 skills, Sonya saved Tillys life. Sonya said, “Tilly was playing with her brother and they were fighting over a toy. Emmen won the fight. Tilly fell backwards and her head was hit. She was face down and shaking and at first I thought she was upset. But then I saw she was blue in the face and had sto
15、pped breathing. I reacted without thinking and immediately started using the first aid skills I had learned the day before which were so fresh in my mind. I began doing mouth-to-mouth and chest compressions(胸外按压). It probably took about a minute before Tilly started breathing again, but to me it fel
16、t like a lifetime. ”After getting Tilly breathing again, Sonya called an ambulance and the doctors came. Since then, Tilly has been diagnosed with Reflex Anoxic Seizure(反射缺氧发作). Sonya said, “The seizure can happen when theres any unexpected pain, fear or fright. It is just so lucky that the day befo
17、re it happened, I had been practising first aid. ”The Empowering Parents First Aid course is run by Lancashire Adult Learning. Sonya said, “I am just so glad I did the course and learnt first aid skills. I always feared I would not know what to do in a crisis situation, but luckily I had the knowled
18、ge and skills to deal with it. ”. Skim the passage and find the main idea quickly. _. 答案:The passage mainly tells us that a mum saves her daughter with first aid skills. . Read the passage again and choose the best answers. 1. What happened to Tilly? A. She was knocked down by her brother. B. She fe
19、ll on the floor and hit her head. C. She was hit by a toy on the head and felt upset. D. She was hit by her brother and stopped breathing. 【解析】选B。细节理解题。根据文章第三段第三句Tilly fell backwards and her head was hit. 可知Tilly倒在地板上, 碰到了头。2. When Sonya found Tillys shaking, she thought her daughter must. A. be cry
20、ingB. be very angryC. pretend to be hurtD. recognize her failure【解析】选B。细节理解题。根据第三段第四句She was face down and shaking and at first I thought she was upset. 可知一开始Sonya认为女儿生气了。3. When Sonya goes to first aid class next time, she will feel. A. enjoyableB. excitedC. gratefulD. confident【解析】选C。推理判断题。根据第四段最后
21、一句It is just so lucky that the day before it happened, I had been practising first aid可知Sonya很庆幸学习了急救课程, 因此可判断她应该很感激。. Read the passage carefully and answer the following questions. 1. How did Sonya save her daughters life? _. 2. How long did it take for Tilly to breathe again? _. 3. When can Reflex Anoxic Seizure happen? _. 答案:1. She saved her daughters life with her newly learned first aid skills. 2. About a minute. 3. It can happen when theres any unexpected pain, fear or fright.