收藏 分享(赏)

2019年英语新同步译林选修八(江苏专用)精练:UNIT 2 课时跟踪练(二) WELCOME TO THE UNIT .doc

上传人:a**** 文档编号:404776 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:8 大小:49KB
下载 相关 举报
2019年英语新同步译林选修八(江苏专用)精练:UNIT 2 课时跟踪练(二) WELCOME TO THE UNIT .doc_第1页
第1页 / 共8页
2019年英语新同步译林选修八(江苏专用)精练:UNIT 2 课时跟踪练(二) WELCOME TO THE UNIT .doc_第2页
第2页 / 共8页
2019年英语新同步译林选修八(江苏专用)精练:UNIT 2 课时跟踪练(二) WELCOME TO THE UNIT .doc_第3页
第3页 / 共8页
2019年英语新同步译林选修八(江苏专用)精练:UNIT 2 课时跟踪练(二) WELCOME TO THE UNIT .doc_第4页
第4页 / 共8页
2019年英语新同步译林选修八(江苏专用)精练:UNIT 2 课时跟踪练(二) WELCOME TO THE UNIT .doc_第5页
第5页 / 共8页
2019年英语新同步译林选修八(江苏专用)精练:UNIT 2 课时跟踪练(二) WELCOME TO THE UNIT .doc_第6页
第6页 / 共8页
2019年英语新同步译林选修八(江苏专用)精练:UNIT 2 课时跟踪练(二) WELCOME TO THE UNIT .doc_第7页
第7页 / 共8页
2019年英语新同步译林选修八(江苏专用)精练:UNIT 2 课时跟踪练(二) WELCOME TO THE UNIT .doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 2 课时跟踪练(二) Welcome to the unit & Reading Language points一、打牢语言基础,基稳才能楼高.单词拼写1She dared (敢于) not breathe a word of it to anybody.2The performance given at the Golden Hall of Vienna yesterday was awesome (令人惊叹的) and moving.3This piece of string (细绳) is too short to pack up the luggage, and let me

2、 join another piece on to it.4Spring is drawing near because I see the flowers in my backyard disclose their colors with a butterfly (蝴蝶) flying on them.5We should seize (抓住) any opportunity to improve our oral English when possible.6He works from dawn (黎明) till dark without having a rest.7I hope we

3、 can finish this before the deadline (最后期限)8The past 20 years has witnessed (见证) great changes in Shenzhen.9He is as stubborn (顽固的) as a donkey, and he cant change his mind.10Then came the disturbing (令人不安的) news that the newly born baby was seriously ill.单项填空1The reason why the goods are sold at su

4、ch low prices is that the manufacturers are willing to _ prices in return for big volume of purchases.Acast downBbreak downCsettle down Dbring down解析:选D句意:货物被以如此低的价格卖出的原因就是厂商愿意降低价格来换取大批量的采购。bring down“降低”,符合句意。cast down“使沮丧”;break down“分解”;settle down“安定下来”。2He _ love with Mary for 8 years up till n

5、ow.Theyll get married sooner or later.Ahas fallen in Bhas been inCfell in Dis in解析:选B句意:“到目前为止,他与玛丽相爱8年了。”“他们迟早会结婚的。”fall in love with强调动作,不与表示时间段的状语连用;be in love with表示状态,可与表示时间段的状语连用,排除A、C两项;根据时间状语up till now可知用现在完成时,故选B。3How was your holiday?It couldnt have been _. I just stayed in the hotel beca

6、use it was raining most of the time.Aboring Bmore boringCmost boring Dless boring解析:选B“couldnt have done形容词的比较级”表示“没有比这更”;再根据语境可知,此处应该是指“没有比这更无聊的了”,故选B。4It was several minutes _ we realized what was happening our dog was trapped in a newlydug tunnel.Asince BbeforeCuntil Dwhile解析:选B句意:过了好几分钟我们才意识到发生了

7、什么事我们的狗被困在一个新挖的隧道内。“It was时间段before从句”是固定句型,意为“过了多长时间才”,从句用一般过去时。5Suddenly, a tall man driving a golden carriage_ the girl and took her away,_ into the woods.Aseizing; disappeared Bseized; disappearedCseizing; disappearing Dseized; disappearing解析:选D句意:突然,一个驾着金黄色马车的高个男子抓住那个女孩把她带走了,消失在树林中。第一个空是谓语动词与to

8、ok并列,故用seized;第二个空应用现在分词作伴随状语,因为disappear与其逻辑主语是主动关系。6You look worn out.I certainly do. We have been working overtime since Monday to meet the _.Adeadline BscheduleCinterval Dopportunity解析:选A句意:“你看上去很疲惫。”“的确。我们从星期一就一直在加班,赶在最后期限之前完成工作。”meet the deadline“赶上最后期限,按期完成”,符合句意。schedule“日程安排”;interval “间隔”;

9、opportunity “机会”。7The shy girl _ dance before so many strangers, _ she?Adarent; does Bdarent; dareCdoesnt dare; dare Ddare not; dares解析:选Bdare既可作情态动词,也可用作实义动词。当dare为情态动词时,其后可以加not构成否定式;当dare为实义动词时,助动词可用do或does,本题中,第一个空可用doesnt dare(dare为实义动词)或darent (dare为情态动词);第二个空可用does或dare。8I cant go to the cine

10、ma with you as there are too many things _ my attention at once.Ademanded BdemandingCbeing demanded Dhaving demanded解析:选B句意:我不能和你一起去看电影,因为有太多事情需要我立即处理。demanding .为现在分词短语作后置定语。二、勤练语篇阅读,多练自能生巧.完形填空Hunter Haire, 19, together with his five friends went home from their college last January in his SUV (运动

11、型多用途车). Around 10 pm, they _1_ his friends home and headed for a party near their _2_ high school in Lake Mary, Florida. _3_ theyd driven on the streets for many times, they couldnt find the house where the _4_ would be held, and Haires iPhone GPS wasnt _5_._6_, he pulled in a parking spot facing a

12、small _7_ to see if his SUVs GPS could help. Just then, Haires friend Zac Sawin, 19, glanced up from the back seat and saw a pair of _8_ shining with a soft light from the water about 50 yards from the shore.“Theres a _9_ in the water!” he cried.In the darkness, the boys could hardly _10_ the driver

13、 through the window. “We thought wed better get the driver out of the car now, or he was going to die,” said Haire.Haire and Sawin, both athletes, _11_ into the cold water and swam hard to the sinking car. Inside, Miguel Hernandez, 23, was grasping the steering wheel and _12_ straight ahead in shock

14、.Haire reached the car first and _13_ Hernandez to roll down the passengerside window. Haire climbed inside and tried hard to _14_ Hernandezs seat belt. Then water began pouring into the car, causing it to slip toward the _15_ of the lake.Haire climbed out of the open _16_, and then he and Sawin pul

15、led Hernandez out of the car and put him to the shore as the car sank _17_ into the blackness below. “The _18_ of events that led us there were the craziest coincidence ever,” said Haire. “We left my friends house at a certain time. We didnt have to stop at any red lights and got _19_.” Sawin agreed

16、,“If we had _20_ up several minutes later, he probably would have been dead.”语篇解读:本文是一篇记叙文,讲述了Hunter Haire 和他的朋友迷路时碰上一辆汽车落水并抢救落水司机的故事。1A.enteredBleftCarrived Dvisited解析:选B由下文的“headed for a party”可知,他们“离开(left)”了朋友的家。2A.former BnewCfuture Dfamous解析:选A根据上文中的“went home from their college”可知,这里指的是他们以前的高

17、中,故用former。3A.Since BBecauseCUnless DThough解析:选D由句子间的逻辑关系可知,此处表示让步关系。“尽管(though)”他们曾经开车在这条路上走了很多次,但是他们却找不到那间房子。4A.party BmeetingClecture Dbirthday解析:选A由上文中的“headed for a party”可知,他们找不到那间举办“派对(party)”的房子。故选A项。5A.improving BplayingCworking Dshining解析:选C由下文中的“to see if his SUVs GPS could help”可知,这里指Hun

18、ter Haire手机上的导航仪不起作用了。6A.Frightenedly BExhaustedlyCFrustratedly DAshamedly解析:选C根据上文的内容可知,Haire非常沮丧。frustratedly“沮丧地”。7A.park BhouseCstreet Dlake解析:选D由下文中的“from the water about 50 yards from the shore”可知,他将车开到了一个面对着一个小“湖(lake)”的停车场。8A.lights BglassesCeyes Dwaves解析:选A由“shining with a soft light”及下文的内容

19、可知,这里指汽车的车“灯(light)”亮着。9A.fish BboatCcar Dswimmer解析:选C根据下文中的“the sinking car”可知,此处表示一辆“汽车(car)”掉进了水里。10A.make out Brely onCwait for Dturn to解析:选A根据空前的“In the darkness”可知,此处表示在黑暗中,他们很难透过车窗“看清(make out)”车上的司机。11A.broke BcameCgot Djumped解析:选D由下文中的“swam hard to the sinking car”可知,他们“跳(jumped)”入水中救人。12A.

20、staring BwalkingCstanding Dsitting解析:选A此处表示司机正抓着方向盘,惊恐地“盯着(staring)”前方。13A.suggested BconvincedCadvocated Dhelped解析:选BHaire 第一个游到汽车边,“说服(convinced)”Hernandez 把乘客那边的车窗摇下来。故选B项。14A.fix BuseCpull Dunlock解析:选DHaire 爬进车里,努力地“解开(unlock)”司机的安全带。15A.bottom BendCshore Dcentre解析:选A水开始灌入车内,车子就朝湖“底(bottom)”滑去。1

21、6A.door BtopCwindow Dsurface解析:选C上文讲到司机把车窗摇了下来。故此处指Haire从车窗爬了出来。17A.occasionally BcompletelyCsuddenly Dunfortunately解析:选B根据上文可知,水进入车内后,车子慢慢滑向湖底,最后“完全(completely)”沉入湖底了。18A.facts BseriesCresults Dreports解析:选B此处表示“一系列(series)”的事情。19A.served BfocusedCinjured Dlost解析:选D他们在路上没有遇到红灯并且迷了路。get lost“迷路”。20A.

22、hurried BbroughtCshowed Dpicked解析:选C如果他们迟几分钟出现,司机就有可能死了。show up“出现”。.阅读理解Every year some of the biggest names in pop music try to top the chart in time for Christmas, to grasp the honor of being Christmas number one. This year is no exception, so we asked Radio 1 DJ (音乐唱片节目主持人) Scott Mills to tell u

23、s some of the top competitors.Susan Boyle and Elvis PresleyDespite his death in 1977, Elvis still appears in the chart every so often.This time hes singing a duet (二重唱) with Susan Boyle with vocals (歌唱部分) he recorded years and years ago. The song is a heartwarming cover of festive favorite O Come, A

24、ll Ye Faithful. Scott says,“Im not particularly naming it number one, but you might buy it.”The X Factor winnerThe X Factor has been responsible for five Christmas charttoppers since 2005 and its massive following often ensures quite a hit. At the moment we dont know who will win, or which song they

25、ll sing. Scott says,“Theyve picked a different song for each potential winner so nobody knows what its going to be.”Jack ToppingElevenyearold Jack has recorded the song Tomorrow from the musical Annie in aid of charity Save the Children.“There are a lot of songs for the charity this year. I think th

26、eyll make an impact on the chart but I dont think theyll be number one,” says Scott.The Big ReunionA collection of pop groups has recorded their upbeat version of I Wish It Could Be Christmas Everyday.With so many groups singing a line or two each, the track is sure to appeal to a lot of people.The

27、official Christmas number one will be unfurl on BBC Radio 1 just before 7 pm on Sunday, 22 December.语篇解读:本文介绍了在本年度最具竞争力的一些流行歌手或团体以及电台音乐唱片节目主持人对他们的评价。1Which of the following about Jack Topping is TRUE?AHe is a very young singer.BHe will be eleven years old next year.CHe is sure to become Christmas nu

28、mber one.DHes been the Christmas charttopper for five times since 2005.解析:选A细节理解题。根据第三个标题下面的“Elevenyearold Jack”可知,Jack Topping只有11岁,故A项正确。2What does the underlined word “unfurl” mean?ATo make known. BTo keep secret.CTo attract more. DTo win a lot of support.解析:选A词义猜测题。根据文章最后一段的内容可知,圣诞流行音乐排行榜第一名的流行歌

29、手或团体将在12月22日即周日这天晚上7点前在BBC广播1频道被公布,也就是“让大家知道”。故选A。3Which of the following is right according to the passage?ABBC Radio 1 will first know who Christmas number one is.BThe Big Reunion always appeals to most people.CThe Big Reunion is sure to be Christmas number one.DPeople can only listen to BBC Radio

30、 1 on Sundays.解析:选A推理判断题。根据最后一段可知,今年的排行榜第一名将在12月22日这天在BBC Radio 1这一频道正式公布,故可以推知,该频道会最先知道谁是今年的圣诞流行音乐排行榜的第一名。4What is the passage mainly about?AWho will be Christmas number one?BWhat Radio 1 DJ Scott Mills said.CThe competition between Susan Boyle and The X Factor winner.DWhen the official Christmas number one will be revealed.解析:选A主旨大意题。通读全文可知,本文主要围绕“今年谁会成为圣诞流行音乐排行榜第一名”这个话题展开,故选A。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1