收藏 分享(赏)

2019年英语新同步浙江专用必修四精练:UNIT 5 单元加餐练(一)~(二) 完形阅读组合练 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:404614 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:6 大小:174.50KB
下载 相关 举报
2019年英语新同步浙江专用必修四精练:UNIT 5 单元加餐练(一)~(二) 完形阅读组合练 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共6页
2019年英语新同步浙江专用必修四精练:UNIT 5 单元加餐练(一)~(二) 完形阅读组合练 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共6页
2019年英语新同步浙江专用必修四精练:UNIT 5 单元加餐练(一)~(二) 完形阅读组合练 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共6页
2019年英语新同步浙江专用必修四精练:UNIT 5 单元加餐练(一)~(二) 完形阅读组合练 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共6页
2019年英语新同步浙江专用必修四精练:UNIT 5 单元加餐练(一)~(二) 完形阅读组合练 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共6页
2019年英语新同步浙江专用必修四精练:UNIT 5 单元加餐练(一)~(二) 完形阅读组合练 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、单元加餐练(一)(二) 完形阅读组合练加餐练(一)完形阅读组合练.完形填空I had to visit my sister in another town, because her husband was seriously ill. My whole family could not go because school was in session. My children stayed home in their fathers _1_ except the youngest child who was just one year old. I was _2_ about taking a

2、 train journey alone with my daughter. I _3_ that I had to go, so I gathered all my courage and got on the train. After waving _4_ to my husband, I settled down. There were three other passengers in that compartment (隔间). Two of them were quite elderly, while one was a young man. My daughter was cry

3、ing, _5_ her dad. I tried to _6_ her, but it didnt work. I _7_ giving her water and some biscuits, but her _8_ wouldnt stop. By this time I was getting worried about the _9_ being caused to other people. One of the oldies was sleeping, but the other one seemed to get _10_. However, much as I tried,

4、my daughter _11_ crying.Just then, the young man _12_ to take my baby in his arms. He stood with her near the window, and _13_ talking to her in a gentle voice. My daughter stopped crying _14_, listening to the young man. I was both _15_ and relieved especially because the annoyed elder was now happ

5、ily reading his book. The stranger handed my daughter back when she was in a(n) _16_ state. I thanked the young man and settled down to rest.During the long _17_, this young man continuously _18_ me. He fed my baby, sang to her and told her stories. When I arrived at my destination, I thanked this m

6、an again who had come to my _19_.After so many years, I _20_ remember this stranger on the train with a grateful heart.语篇解读:作者带着幼小的女儿乘火车。女儿哭个不停,但作者却束手无策。幸亏一个年轻人主动帮忙,成功地让女儿不再哭,帮助作者摆脱困境。1A.sightBcontrolCcare Dheart解析:选C根据“My whole family could not go because school was in session.”可推断出,除了小女儿之外,其他孩子都得待

7、在家里让孩子的父亲照顾。2A.nervous BexcitedCcurious Dserious解析:选A作者对自己独自带着女儿出行感到非常紧张。3A.guessed BdoubtedCproved Dknew解析:选D尽管作者很紧张,但她知道她必须得去。4A.hello BgoodbyeCagreement Dgratitude解析:选B根据前面的“got on the train”和后面的“settled down”可知,此处为送别场面,作者与丈夫挥手告别。5A.remembering BconcerningCmissing Dfollowing解析:选C小女儿因为想念爸爸而开始哭闹。6A

8、.comfort BbelieveCenjoy Ddislike解析:选A作者试图安慰小女儿,但没有用。7A.advised BriskedCconsidered Dtried解析:选D作者试着给女儿水和饼干来哄她。8A.laughing BcryingCshaking Dmoving解析:选B不管作者怎么努力,小女儿还是哭个不停。上文“My daughter was crying”是提示。9A.threat BdamageCdisturbance Deffect解析:选C作者担心女儿的哭声会打扰到他人。10A.annoyed BdisappointedCconfused Dlost解析:选A

9、根据下文“the annoyed elder was now happily reading his book”可判断选A项。11A.began BkeptCstopped Dadmitted解析:选B不管作者怎么努力,小女儿还是继续哭。12A.agreed BchoseCprepared Doffered解析:选D当作者对女儿束手无策的时候,这个年轻人主动去抱作者的女儿。13A.continued BpractisedCstarted Dfinished解析:选C年轻人抱过女儿后开始用温和的声音和她讲话。14A.obviously BanxiouslyChappily Dslowly解析:选

10、D听着年轻人讲话,女儿慢慢地不哭了。15A.surprised BworriedCfrightened Dinterested解析:选A自己想尽办法都不能让女儿停止哭,而这个年轻人做到了,对此作者感到惊讶。16A.terrible BsleepyCenergetic Dpoor解析:选B在女儿睡着的时候,年轻人把孩子递给了作者。17A.experience BadventureCjourney Ddistance解析:选C在漫长的旅途中,年轻人不断地帮助作者。18A.helped BencouragedCwatched Dsaved解析:选A根据下文“He fed my baby, sang

11、to her and told her stories.”可推断出年轻人是在帮作者。19A.trouble BrescueCworld Dstage解析:选B作者到达目的地的时候,再次感谢了这位帮助她的年轻人。come/go to sb.s rescue表示“帮助某人”。20A.only BneverCstill Dever解析:选C多年以后,作者依然还记得在火车上帮她忙的那位年轻人。.阅读理解External BleedingApply direct pressure. Place a clean, folded cloth over the injured area and firmly

12、apply pressure. If blood soaks through, do not remove it. Instead, cover that cloth with another one and continue to apply pressure to the wound for 710 minutes. If the bleeding is from the ear, place a clean bandage over the ear, lay the victim on his side, and allow the blood to drain out through

13、the bandage.Elevate the injury. Position the wounded part of the body above the level of the heart if possible while you apply direct pressure. Know the pressure points. If direct pressure and elevation dont sufficiently slow the blood flow, find a pressure point. Large arteries (动脉) found close to

14、the skins surface supply blood to the head and to each arm and leg. The most common pressure points used during the first aid are located in the upper arms and in the creases (皱纹) above the upper legs. Apply pressure to the closest pressure point to the wound so that the artery is pressed between yo

15、ur fingers and the bone directly behind the artery. If using the pressure point on a leg, you may need to use the heel of your hand instead of your finger.Resort to a tourniquet (止血带,压脉器). On very rare occasions everything listed above may fail. To prevent the victim from dying, you should apply a t

16、ourniquet. Once a tourniquet is applied, it should not be loosened or removed until the victim has reached medical help. Use a tourniquet only if everything listed above has failed. If you use a tourniquet, write down somewhere on the victim the time when it was applied, so medical personnel will kn

17、ow how long it has been in place.1If blood soaks through the cloth, you should _.Achange a clean one immediatelyBwash the wound at onceCpress the wound firmly with your handDcover that one with another one and press the wound解析:选D细节理解题。由第一段第三、四句的信息可知。2In this passage _ ways are mentioned to stop blo

18、od.Afour BthreeCtwo Dfive解析:选A推理判断题。第一段两种,第二、三段各一种,共四种。3According to the passage, we know that _.Ait is better to put the injured part above the head to stop bleedingBlarge arteries deep in the muscle supply blood to the head and to each arm and legCwe should use a tourniquet first to stop bleedingD

19、the most common pressure points lie in the upper arms and in the creases above the upper legs解析:选D推理判断题。由第二段第六句的信息可知。加餐练(二)写作强化增分练.应用文写作假设你是李华。在下午放学回家的路上,你发现邻居Bob叔叔因病躺在路边,于是在路人的帮助下叫来救护车将其送往医院。请用英语写一篇日记,记述整个过程。注意:1.词数80左右;2可以适当增加细节,以使行文连贯。参考词汇:救护车ambulanceJune, 5thSunny 参考范文:June, 5thSunnyThis aftern

20、oon, when I was walking home after school, I noticed my neighbour Uncle Bob lying by the roadside with his right hand on his breast. It was clear that he was badly ill. Several passersby came up and one of them offered to call for an ambulance. Several minutes later, the ambulance arrived, and took

21、him to the hospital. Then I ran home and told Uncle Bobs family what had happened. We hurriedly rushed to the hospital. The doctor examined him and decided he should stay there for a week.I hope Uncle Bob will get better soon.读后续写阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。Blair needed a break from the indoor lif

22、e. Sometimes it seemed like he was in his apartment 24/7. He had recently found a perfect outdoor cure. It was a new coffeehouse which served 45 kinds of coffee and tea. He liked it because the coffee was good and the place was never overcrowded.The coffeehouse was only a 10minute walk, which Blair

23、now took. There were three female customers in the coffeehouse. None of them were young and pretty. Blair was a little disappointed. Hed prefer to see goodlooking women while he was drinking good coffee, but you cant have everything.He ordered a large “coffee of the day”, which was $1.70. He gave th

24、e clerk two dollars. He put the change in the tip jar and took his coffee outside. Blair preferred to drink outside. That way he could watch the traffic on the street. He liked to try to spot British motorcycles and 1960 station wagons.He sat at a table under an umbrella, opened his book,_and began

25、reading. The book was a selfimprovement book. Blair had been reading it on and off for about two years. He hadnt noticed any improvement. A woman was approaching the patio (平台). Blair looked up to see if she was attractive. She was. And she was by herself. He returned to the book as she passed by hi

26、m. Blair kept looking at the pages, but his mind was on the woman.A few minutes later, she came outside holding a cup of coffee and sat at the table right next to Blairs. Her chair was so close to his that he could have reached over and touched her on her right shoulder. There were four other empty

27、tables on the patio. Why had she sat at this one, so close to him? Was she telling him that she was available? Was she hoping that he would make a move?注意:1所续写短文的词数应为150左右;2应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;3续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1Blair went back to his book. But Paragraph 2Just

28、then, her cellphone rang. 参考范文:Paragraph 1Blair went back to his book. Buthe wasnt reading the words; he was thinking about the woman. What could he say to her? How could he break the ice? What was a good line? “What are you drinking?” “Your perfume smells nice.” “Werent we in the same art class?” B

29、ut maybe she wasnt interested in him at all. Maybe she just wanted to sit and drink in peace. Yet why would she sit right here? His head was spinning. He must say something.Paragraph 2Just then, her cellphone rang. She answered it, then laughed, then started talking energetically. Thats got to be her boyfriend, Blair thought. But from the moment she answered the phone, it didnt matter if she had a boyfriend or not, because she was speaking another language. Blair was not interested in a girl who didnt speak English. He went back to his book and his coffee. It tasted good.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1