收藏 分享(赏)

2019年英语新同步外研选修八精练:MODULE 6 课时跟踪练(二) INTRODUCTION .doc

上传人:a**** 文档编号:404444 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:6 大小:42KB
下载 相关 举报
2019年英语新同步外研选修八精练:MODULE 6 课时跟踪练(二) INTRODUCTION .doc_第1页
第1页 / 共6页
2019年英语新同步外研选修八精练:MODULE 6 课时跟踪练(二) INTRODUCTION .doc_第2页
第2页 / 共6页
2019年英语新同步外研选修八精练:MODULE 6 课时跟踪练(二) INTRODUCTION .doc_第3页
第3页 / 共6页
2019年英语新同步外研选修八精练:MODULE 6 课时跟踪练(二) INTRODUCTION .doc_第4页
第4页 / 共6页
2019年英语新同步外研选修八精练:MODULE 6 课时跟踪练(二) INTRODUCTION .doc_第5页
第5页 / 共6页
2019年英语新同步外研选修八精练:MODULE 6 课时跟踪练(二) INTRODUCTION .doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时跟踪练(二) Introduction & Reading Language Points一、全练语言点,基稳才能楼高.单词拼写1I dont know anybody here. But he has a large circle of acquaintances (熟人)2Im a tolerant (宽容的) man but your behavior is more than I can bear.3The professor is a specialist (专家) of studying a criminals psychology. 4There have been grea

2、t advances (进步) in medicine in the last ten years. 5Because of compassion for her terrible suffering(s) (苦难) they allowed her to stay.6We shouldnt overlook the mental (精神上的) health of young people.7He looked into the pool and saw a reflection (倒影) of himself.8They feel as if they had been parted (分手

3、) from each other for years.9The expansion (扩张) of the factory will mean the employment of sixty extra workers.10I paced up and down on the crossroad, seeing my shadow (影子) walking!.单句改错1The show was far from being failure; it was a great success.failure前加a2I got acquainted some aggressive people th

4、rough this activity.acquainted后加with3I held up my right hand and shook hands with him unnaturally and uneasily.upout4In other words, we should keep the earth healthy while use its supply of natural resources.useusing5As far as Im concerned, the expense involved will be shared with us.withamong/betwe

5、en.选词填空hold on, share . with ., fail in, be tolerant to, have some acquaintance with1I have_some_acquaintance_with Spanish, but I dont speak it fluently.2Every man has his faults. We should, therefore, learn to be_tolerant_to others.3We need to hug, laugh, and share our feelings with family, friends

6、, and even our pets.4If it hadnt been for you, I would have failed_in the exam. 5Hold_on a minute while I get my breath back. .课文语法填空The Tang Dynasty was a time of expansion. Trade with foreign countries created a 1.tolerant (tolerate) and cosmopolitan culture. New discoveries 2.were_made (make) in

7、astronomy, geography and medicine. But it was not just scientific knowledge 3.that could now reach a wider audience. Printing also marked the 4.beginning (begin) of the golden age of literature in the Tang Dynasty, 5.which means poetry.Tang poetry was better than everything that had come before it b

8、ecause of an explosion of talent and the 6.appearance (appear) of new forms. Du Fu regarded himself as a 7.failure (fail) because he never became famous during his lifetime. 8.However,_his poetic genius was recognised in the 11th century. He was a realist 9.because he painted a realistic picture of

9、the problems of that time. Not successful in the Civil Service Examination, Li Bai began a life of travel and poetry. As a romantic, he wrote about nature, friendship, the 10.pleasures (please) of wine and so on.串点成篇微表达李明是去年结识(acquaintance)王林的。他们现在是好朋友了。他们总是同甘共苦(share joys and sorrows)。王林是一个能容忍(tole

10、rant)不同意见的人,而且他还乐于助人。一天在试图抓住(take hold of)小偷时,他伤得很重,不得不被送往医院。李明不想和他分开(part),一直陪伴着他。Li_Ming_made_the_acquaintance_of_Wang_Lin_last_year._And_they_are_good_friends_now._They_always_share_their_joys_and_sorrows._Wang_Lin_is_a_boy_who_is_tolerant_of_different_views._Whats_more,_he_is_ready_to_help_other

11、s._One_day_when_trying_to_take_hold_of_a_thief,_he_was_badly_hurt_and_had_to_be_taken_to_a_hospital._Li_Ming_didnt_want_to_part_from_him_and_accompanied_him_all_the_time.二、勤练高考题型,多练自能生巧.完形填空My history teacher Mrs. Sherman in my 11th grade is a great influence on me. She was the person who helped me

12、develop an interest in _1_. Most importantly, she had faith in me, forcing me to _2_ myself and helped me become the first in my family to attend a fouryear college.To _3_ her, I say at the beginning of one of my books that it has been written for her. I hadnt _4_ her in nearly a decade, but I knew:

13、 She changed my _5_ I owed her forever. When she got word of what Id done, Mrs. Sherman reached out to me. I was _6_ just to receive her email. Mrs. Sherman was a giant in my life. To see a _7_ from her I feel like I was 17 again.After a few emails back and forth, Mrs. Sherman told me a secret: she

14、was _8_, and she needed a new kidney (肾). _9_, I got in touch with Sheryl Sandberg, who was also one of Mrs. Shermans _10_ and who is the COO (Chief Operating Officer) of Facebook and we started to search for potential donors.One of my readers was thought to be a _11_. So, naturally, we started gett

15、ing _12_. Then, a twist of fate (命运): Beth, the potential donor, was discovered to have a cancerous tumor (肿瘤) on her own kidney. We were _13_ to learn this.Beth would need an operation, but she could be _14_. She kept thanking me over and over for _15_ her life. But we all know the _16_. Beth saved

16、 her own life by being so _17_, and volunteering to save the life of a _18_.Though were still looking for a donor match for Mrs. Sherman, we believe we will find one eventually _19_ there are so many people out there who are _20_ to do something good in this world.语篇解读:本文是一篇记叙文。作者为老师寻找肾源,没想到一位志愿捐赠者在

17、检查的过程中发现自己的肾也有问题,因此及时得到医治,正所谓好心有好报。1A.learningBworkingCdesigning Dacting解析:选A根据第一段中的“My history teacher”及“helped me become the first in my family to attend a fouryear college”可推测,老师帮助作者建立了对“学习(learning)”的兴趣。2A.help BrelaxCbelieve in Dturn to解析:选C根据本空前的“she had faith in me”可推测,老师对作者有信心,也迫使作者对自己“有信心(b

18、elieve in)”。3A.encourage BthankCsupport Dcomfort解析:选B老师对作者影响很大,所以作者要“感谢(thank)”她。4A.remembered BmissedCseen Dtrusted解析:选C根据第二段中的“When she got word of what Id done, Mrs. Sherman reached out to me.”可知,作者和老师没有联系,这也就意味着他们已经有将近十年没“见面(seen)”。5A.habit BlifeCdream Dinterest解析:选B根据前两段内容不难看出,老师改变了作者的生活“(life)

19、”,因此收到老师的邮件,作者应该感到很“激动(thrilled)”。6A.confused BterrifiedCrelieved Dthrilled解析:选D参见上题解析。7A.picture BnoteCbook Dword解析:选B根据上文中的email可知,这里指看到老师的“短信(note)”。8A.old BtiredClonely Dsick解析:选D根据本空后的“she needed a new kidney(肾)”可知,老师“病了(sick)”。9A.Immediately BSuddenlyCGenerally DFinally解析:选A老师病了,作者自然要“马上(Immed

20、iately)”采取行动。10A.teachers BcolleaguesCstudents Dfriends解析:选C根据本空前的also可推测,跟作者一样,Sheryl Sandberg也是Mrs.Sherman的“学生(students)”。11A.partner BmatchCconnection Dtarget解析:选B根据本段中的“the potential donor”可推测,作者的一个读者可能是“配对者(match)”。12A.surprised BsatisfiedCinterested Dexcited解析:选D找到了志愿捐献者,作者自然很“激动(excited)”。13A

21、.embarrassed BshockedCworried Dannoyed解析:选B这位志愿捐献者的肾居然有问题,这太让人“震惊了(shocked)”。14A.cured BexaminedCprotected Dserved解析:选A根据本空前的but可推测,虽然Beth需要做手术,但是她可以被“治愈(cured)”。15A.changing BimprovingCsaving Denjoying解析:选CBeth及时发现了自己的肾有问题,她认为这应该归功于作者,是作者“救了(saving)”她的命,而作者认为事情的“真相(truth)”是Beth好心有好报,救了自己。16A.secret

22、 BrealityCsymbol Dtruth解析:选D参见上题解析。17A.proud BsmartCkind Dpatient解析:选CBeth愿意把自己的肾捐给别人,这说明她很“善良(kind)”。18A.stranger BleaderCwriter Dreader解析:选ABeth是作者的读者,她应该不认识作者的老师,故stranger(陌生人)符合此处语境。19A.as BifCwhen Duntil解析:选A作者坚信他们一定会找到合适的捐赠者是“因为(as)”世界上有很多人“愿意(willing)”做好事。20A.able BquickCbrave Dwilling解析:选D参见

23、上题解析。.短文改错This afternoon I was going home from my friends house. It was colder and the road was covering with snow. Suddenly, I notice a woman in front of me fall off her bike. It seemed that she was badly hurt but couldnt move. I ran up to her immediate. She said that her left leg was broken into.

24、I was worrying about her when a young man came over. He called a taxi and we took her to nearest hospital, where we called her families about the matter. Her husband rushed over soon and thanked us for our kindness. Seen the lady was well looked after, we all said goodbye to them and left.答案:第二句:coldercold; coveringcovered第三句:noticenoticed第四句:butand第五句:immediateimmediately第六句:去掉into第八句:to后加the; familiesfamily第十句:SeenSeeing; allboth

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1