收藏 分享(赏)

2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC

上传人:a**** 文档编号:402991 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:23 大小:111KB
下载 相关 举报
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第1页
第1页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第2页
第2页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第3页
第3页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第4页
第4页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第5页
第5页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第6页
第6页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第7页
第7页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第8页
第8页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第9页
第9页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第10页
第10页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第11页
第11页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第12页
第12页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第13页
第13页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第14页
第14页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第15页
第15页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第16页
第16页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第17页
第17页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第18页
第18页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第19页
第19页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第20页
第20页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第21页
第21页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第22页
第22页 / 共23页
2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 单元评估 WORD版含答案.DOC_第23页
第23页 / 共23页
亲,该文档总共23页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、单元评估二(Module 2)第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节:(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1Where did the woman go this year?ATiananmen Square. BThe Taj Mahal. CMogao Caves.2What does the man like best?ANoodles. BPizza. CHot dogs.3What wi

2、ll the woman do?AGo over her notes. BListen to some music. CTurn off the music.4Where did the woman probably leave her wallet?AAt home. BIn a taxi. CIn her bag.5What will the woman bring to the man?ASome fruit. BSome dessert. CSome drinks.第二节:(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B

3、、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6What does the man order?AHot dogs and fries. BHamburgers and fries. CSalad and juice.7How much does the man give the woman as a tip?AThree dollars. BTwo dollars. COne dollar.听第7段材料,回答第8、9题。8What does

4、the woman think of being a writer?AIt is interesting. BIt is really worthwhile. CIt is a waste of time.9What does the woman want to do most?ABecome a college student. BTeach in a university. CWork as a sports coach.听第8段材料,回答第10至12题。10When is garbage collected?AOn Mondays. BOn Wednesdays. COn Thursda

5、ys.11When should the recyclables be put in front of the house?ABy 7 am. BAfter 5 pm. CAfter 7 pm.12What will the woman probably do next?AHelp the man collect garbage.BShow the man around the city.CExplain a new service to the man.听第9段材料,回答第13至16题。13What day is it today?AThursday. BSaturday. CMonday.

6、14What are they going to watch probably?AA cartoon. BAn action movie. CA horror movie.15When will they go to watch the movie?AOn Saturday afternoon. BOn Sunday morning. COn Sunday afternoon.16What time will they get to the cinema?AAt 6:30. BAt 3: 30. CAt 3:00.听第10段材料,回答第17至20题。17What time was Carmen

7、 Pliego served?AAt 7:30 pm. BAt 8:00 pm. CAt 9:00 pm.18What was the worst thing that Carmen Pliego met?AThere was a fly in the soup. BThere was no seafood left. CThe restaurant was too noisy.19Who is Mr Smith?AThe manager of the restaurant. BThe head waiter of the restaurant. CA customer at the rest

8、aurant.20How much did Carmen Pliego pay for her husbands meal?A34 dollars. B30 dollars. C31 dollars.答案15BACAB610BAABC1115ACABC1620BBAAC附:听力参考材料Text 1M:Have you been to Tiananmen Square,Tian?W:No, but I went to Mogao Caves last year, and this year I went to the Taj Mahal.Text 2W:What kind of food wou

9、ld you like, hot dogs or pizza?M:Neither. I prefer noodles to anything else.Text 3M:Dont you think that the music is a bit too loud?W: Sorry. I didnt know you are going over the notes. Ill turn it off right now.Text 4W:I cannot find my wallet in my bag! I must have left it at home.M:Do you need some

10、 money for a taxi? I could lend you some.W:Thanks. Ill go and get a taxi.Text 5W:Here is your coffee. Are you ready fordessert now?M:Sure! What kind of cake do you have?W: We have strawberry, peach, cherry and chocolate.Which would you like to have?Text 6W:Hi! Welcome to Burger Palace. Can I take yo

11、ur order,please? We have a special today on hot dogs and salad.M: Yeah. Two bacon cheese burgers and two orders of fries, please.W:All right. Would you like anything to drink with that?M: No, thanks. Weve got juice at home. W:So, thats going to be to go,right? M: Thats right. W:OK. Your total is $17

12、.M:Heres a twenty. Keep the change.W:Oh,thank you so much! Your order should be ready in about five minutes.Text 7M:So, what kind of career would you like to have? W: Well, Im not sure exactly. Being a writer could be interesting.M: I guess so, though Im sure I wouldnt like it because it would requi

13、re spending a lot of time alone and always sitting down. W:What do you want to do,then?M:Well,Id love to work as a sports coach. I really like staying in shape.W:Yeah. Id like to able to keep fit while I work.You know, Id love to be a university professor. Teaching college students would be really w

14、orthwhile.M: Sure, but dont you think it would be kind of boring?W:No, I think it would be an exciting career. Text 8W:City Service Department. Mary Chambers speaking. How may I help you?M:Yes,Im new to the city and Im trying to figure out how garbage and recycle collection work. Its my understandin

15、g that garbage is collected on Wednesdays, and recyclables such as paper, plastic and glass are collected on Thursdays. Is that correct?W:No, sir, its the other way around. Recyclables are Wednesday, and garbage is Thursday. You need to put your garbage can next to the road in front of your house by

16、 7 am, Thursday. You should have two recycling containers, one for paper and cardboard, and one for glass. Those need to be set in front of your house by 7 am, Wednesday. On both those days, our pickup trucks will be there sometime between 7 am and 5 pm.M:Oh, I see. Thank you. Just one more thing. I

17、 heard that the city is going to start collecting yard waste soon. Can you please tell me a bit more about that?Text 9M:Hello! This is Bruce speaking.W:Hello,Bruce! This is Jane. Would you like to go to a movie this Saturday?M:Id like that, but Im afraid Im not free the day after tomorrow. My grandp

18、arents are coming so my whole family will stay at home that day.W:Sounds good,but you wont miss the movie that we have been looking forward to ,right? M:Wait a minute! You mean you are going to see the film that is famous for its Chinese kungfu in it? Its on? W:Yes! So,do you have any time on Sunday

19、? I think we may see the movie one day later. M: Great! Im free in the afternoon. When shall we meet?W:The movie is more than two hours long. I have to come back home before six. So, how about meeting in front of your house at three? Then we can get to the cinema in half an hour. M: No problem! See

20、you then!W:See you!Text 10Dear Mr Smith, I am writing to complain about the bad service that I received in your restaurant last Friday. First of all, we were given a table just in front of the toilets because there was not any other table available, although we had booked one in advance. Secondly, w

21、e had to wait for half an hour to be served. I remember clearly that we arrived at 7:30 pm. After the long wait we had to change our minds and ask for meat because there was no seafood left. To make matters worse, my husband found a dead fly in his soup. We were shocked and wanted to leave. So we as

22、ked for the bill, expecting we wouldnt have to pay for my husbands meal.Nobody came. After 15 minutes, I asked to see the manager. The head waiter told us that you were on holiday. At last, I was forced to pay $65 instead of $34 just for mine.Today I really want you to know about these unfortunate i

23、ncidents. I very much hope that in future you will take care of these mistakes. Yours faithfully, Carmen Pliego第二部分: 阅读理解(共两节,满分35分)第一节:(共10小题;每小题2.5分,满分25分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。 AMeet Stephanie Roman, Student Body President and senior at Skyline High School in Dallas, TX.Wha

24、t drew you to public service and when did you first become involved in politics?I have always dedicated (奉献) time to serving others. I ran my first campaign at the age of 14. As a student at Skyline High School, I had the honor to serve as Class President in my freshman year and Student Body Preside

25、nt in my junior and senior years. These leadership positions, along with my ambition, have opened many wonderful doors of opportunities.What does a day in the life of a Student Body President look like?Serving as Student Body President comes with many responsibilities. Im responsible for carrying ou

26、t daily schoolwide announcements, attending school meetings, acting as a representative for the Dallas ISD Teen Board, and most importantly, planning and organizing activities for the school.Tell us a little bit about the projects youve lead in your school?I have organized and taken part in several

27、service projects, including drives to register (登记) seniors to vote (投票), Trunk or Treat, where we provide candy and costumes for kids whose parents cannot afford such things, and canned food drives benefiting the North Texas Food Bank. Through these activities we teach students about the importance

28、 of civic engagement (公民参与) and we make it fun for students to be involved in bettering their communities.What are some of your political leadership highlights to date?As a student in the Advanced Social Sciences Magnet, I have had the opportunity to work closely with campaign organizers and governm

29、ent officials. Since my freshman year, I have taken part in blockwalk campaigns to collect petition (请愿) signatures for judges. Recently I just finished a major project in which I created a brochure (小册子) to educate the community around issues of homelessness and permanent housing.Whats next for you

30、?This fall Im attending the University of Texas, where Ill definitely explore a run for Student Body Government.文章大意:本文是应用文。文章是对Skyline高中学生会主席Stephanie Roman的采访。21How has being student leaders benefited Stephanie Roman?AIt has brought her great honor. BIt has helped her go to a key university.CIt ha

31、s opened her eyes to public service. DIt has given her many chances to realize her dreams.答案:D解析:细节理解题。由第二段中的“These leadership positions, along with my ambition, have opened many wonderful doors of opportunities”可知,这些职务为Stephanie Roman提供了很多机会。22What does Stephanie Roman think of the projects she has

32、 organized?AMeaningful and interesting. BDifficult and timewasting.CChallenging and fruitless. DImportant and creative.答案:A解析:推理判断题。由第四段中的“Through these activities we teach students about the importance of civic engagement (公民参与) and we make it fun for students to be involved in bettering their comm

33、unities”可知,通过这些活动,学生可以认识到公民参与的重要性,并且对改善社区的活动也乐在其中。Stephanie Roman应该会认为这样的活动很有意义,也很有趣。23What was the aim of the brochure created by Stephanie Roman?ATo raise money. BTo address problems.CTo shape public opinion. DTo support government officials.答案:B解析:细节理解题。由倒数第二段中的“created a brochure (小册子) to educat

34、e the community around issues of homelessness and permanent housing”可知,Stephanie Roman做了小册子是为了教育周边社区的人们关于无家可归和永久住房的问题。BIn a new study conducted by the University of Virginias Claire Cameron Ponitz and Oregon State Universitys Megan McClelland, the researchers found that kindergartners who had high l

35、evels of “selfregulation” in the fall did better in tests of reading, vocabulary, and math in the spring than those with low levels of selfregulation.Dr Ponitz has pointed that the ability to control and direct ones own feelings, thoughts, and actions is selfregulation. It can be as simple as a chil

36、d raising his hand when he wants to ask a question in class, or as complex as a child controlling his feelings when hes disappointed or angry.While the selfregulation ability has long been considered an essential part of a childs healthy emotional development, selfregulation is increasingly being se

37、en as a good predictor of a childs academic success. According to Dr McClelland, a number of studies have found that selfregulation largely predicts literacy (读写能力) outcomes in children. In their research, McClelland and Ponitz found that aspects of selfregulation not only predicted literacy outcome

38、s in the preschool and elementary school, but also predicted the gains in literacy children made during that time.Good selfregulation skills are also important to a childs social development. “Selfregulation helps children succeed in the classroom environment,” McClelland says. “The children who can

39、 successfully handle these learning environments have better relationships with their teachers, are more liked by their classmates, and do better academically. They are also more motivated to achieve because of these skills.”The good news for parents and educators is that easy ways to help children

40、develop selfregulation skills may be as close as possible to the local playground. Both Ponitz and McClelland suggest that class games where children must follow directions and wait to take turns should be particularly suited for the development of selfregulation.文章大意:本文说明了自我调节能力对孩子发展的重要性,着重分析了自我调节给

41、孩子带来的种种好处。24. According to Dr Ponitz, whats selfregulation? A. Its the skills in passing reading, vocabulary and math tests.BIts the ability to control and direct ones own feelings, thoughts and actions.CIts the ability to handle the learning environment successfully.DIts the shortterm gain in ones

42、academic success. 答案:B解析:细节理解题。根据第二段第一句“Dr Ponitz has pointed that the ability to control and direct ones own feelings,thoughts,and actions is selfregulation”可知,自我调节就是控制并指导自己的情感、思想和行为的能力。故B项正确。25. Good selfregulation skills are important to a child in the following aspects except _.Ahis emotional de

43、velopment Bhis academic successChis social development Dhis class games答案:D解析:细节理解题。根据第三段第一句可知A、B两项是自我调节的好处;根据第四段第一句可知,C项也是它的好处。只有D项不是自我调节的好处。26. To develop selfregulation, what can children do?AThey can take part in class games.BThey can take some courses.CThey can be taught by their parents. DThey

44、 can follow their teachers directions.答案:A解析:细节理解题。根据文章最后一句可知,班级游戏特别适合孩子养成自我调节的技能。故A项正确。27. Whats the passage mainly about? AHow to develop childrens selfregulation skills.BThe importance of selfregulation for academic success. CThe importance of selfregulation for kindergartners.DHow to be successf

45、ul students.答案:C解析:主旨大意题。根据文章内容可知,本文主要介绍了自我调节对幼儿园孩子的重要性。故C项正确。CA delightfullooking robot called MEDi, or Medicine and Engineering Designing Intelligence, is being used to help make doctors visits less painful.The Alberta Childrens Hospital in Canada purchased four of the MEDi robots earlier this yea

46、r. The bionic (仿生学的) friends hang out with children in the waiting room and also accompany them during different procedures, according to RxRobots, the group that created MEDi. The MEDis purpose is to help children cope with pain and reduce their stress. The robots have produced real results. Accord

47、ing to a study done at the hospital, kids who interact with a MEDi robot reportedly experience 50 percent less pain during medical procedures than those who do not. “Parents told us that when they left the hospital, their children said almost nothing about the needle and told everyone about the robo

48、t,” Tanya Beran, founder and chief scientific officer at RxRobots, told CNBC of MEDis success at the childrens hospital.The twofoottall robots can relieve patients anxiety by telling stories or playing games with the kids. MEDi robots are also programmed to speak several different languages, and are

49、 equipped with facial recognition capabilities (能力). The robots can interact with the children during various types of procedures like blood tests. Not only do the robots comfort the children, but they also make the kids more willing to work with medical staff.“Our research shows that when children

50、interact with MEDi robots, they are more cooperative in the procedure,” Beran said. “This means that the procedure is completed more quickly, resulting in greater health care efficiency (效率)” Beran said that MEDi robots are also a hit with parents. “Knowing that there is something out there that eas

51、es the stress, anxiety and sometimes traumatic (创伤的) experiences is great,” Sheila Sousa, the mother of an 8yearold patient said.文章大意:这篇文章主要介绍了医院使用的名叫MEDi的机器人,它能够减轻孩子在看病时的痛苦,缩短检查的时间。28MEDi robots are mainly used to _.Ahelp foreign patients communicate with doctors Bassist doctors in completing medic

52、al proceduresCtake kids to the hospital if their parents are busy Dmake kids feel less pain during medical procedures答案:D解析:细节理解题。根据第一段的“help make doctors visits less painful”和第二段的“The MEDis purpose is to help children cope with pain and reduce their stress.”可知,机器人主要用来减轻孩子在看病时的痛苦。因此选D。29The underlin

53、ed word “relieve” in Paragraph 3 probably means “_”Acause Breduce CincreaseD.remove答案:B解析:词义猜测题。根据第二段“The MEDis purpose is to help children cope with pain and reduce their stress.”可以猜测出,这里的relieve与reduce同义,表示“减少”。因此选B项。30We can learn from the passage that MEDi _.Ais badlooking Bis one foot tallCcan

54、recognize faces Dcan only speak English答案:C解析:细节理解题。根据第三段的“.and are equipped with facial recognition capabilities (能力)”可知,机器人有识别人脸的能力。因此选C项。第二节:(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。We all want to be liked, yes. Butperhaps more importantly in the workplacewe all want to be respe

55、cted. Try some of the ways below that you can make sure your colleagues like and respect you.Do your job and do it well. The most basic way to get respect? Dont spend your time worrying about getting respect. Instead spend that time doing your job really, really well. _31_Have an opinion._32_ Dont b

56、e afraid to bring it to the table. Whether its an idea about a new product or service, people will appreciate you thinking of ways to help the organization improve.Ask people “How are you?” Being busy with work all the time wont make you very well liked. _33_ Youd be amazed how good a simple “How ar

57、e you?” can make someone feel._34_ Whether its grabbing an extra coffee on your way to work for your boss or getting some flowers for your colleagues desk when you know shes had a rough day, small gestures like these can speak wonders to your character.Remember things about people. Keep their spouse

58、s (配偶) and kids names in mind. _35_ Then referring to them in conversation can be a good way to up your brownie points (印象分). It shows that you really care about them.ADo small nice things for people.BMake friends with the right people.CGet a reputation for being really good at what you do!DSo take

59、the time to ask people about their lives as well!EIt shows the person that you respect his or her opinion.FYou should have your wellthoughtout opinion on things.GGet to know what theyre doing over the weekend, their hobbies, and the like.文章大意:本文是一篇说明文。文章介绍的是让同事尊敬你的几个方法。31C解析:此空设于段尾,是本段的总结句。本段主要讲想要获得

60、同事的尊重最基本的方法是把时间花在专注做好自己的工作上。32F解析:此空设于段中,是一个过渡句,进一步解释本段中心句:你对事情应该有深思熟虑的见解,且过渡到下文:也不要怕把自己的观点表达出来。33D解析:此空设于段中,与上文存在解释关系。上文提到:总是忙于工作可能不会使你非常受大家喜爱。设空则解释应该怎么做花一些时间去关心别人的生活。34A解析:此空设于段首,是本段的主旨句。本段主要讲为别人做一些小的事情,根据后文内容,尤其是small gestures可推知。35G解析:此空设于段中,与上文存在并列关系。本段主要说明用心记住关于别人的一些小事。上文提到记住别人配偶或者孩子的名字,设空提到了解

61、别人的兴趣爱好等,都属于需要记住的“小事”。第三部分:语言运用(共两节,满分45分)第一节:(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。The First Day of School“How was school,Ben?” I asked my _36_ after he began kindergarten this year.“The work is too long and theres not enough time to _37_,” he replied with a d

62、eep sigh.I couldnt help but remember Bens mother,my daughter,and her _38_ to the first day of school.When Julie _39_ home that afternoon I asked her the same question.She also replied with a long,_40_ face but her answer was a little different as she announced, “I didnt learn to read today.”What a(n

63、)_41_ for a little girl who thought she would _42_ know how to read her little books after the first day of school.I had to explain to her that she would _43_ learn to read but it didnt happen quite that fast.My _44_ went back to my school days again.I could almost _45_ the chalk dust in the air.I s

64、uppose few schools still use chalks and _46_.They have probably been _47_ with newer equipment and large computer screens.On the first day of school,the expectation was so _48_ that I would be up early in the morning and _49_ long before it was time to leave for school.We _50_ about 6 blocks to scho

65、ol in new shoes that felt tight and carried our small supplies inside of a cigar box from one of the local _51_.The stores must have saved cigar boxes just to give to us children.We _52_ them from year to year until they fell apart.The first day of school was a new beginning, _53_ there might be dis

66、appointment on that first day.The doors of knowledge had been opened and we _54_ great learning adventures.It is a significant _55_ in our lives that most of us remember.36A.son B.grandson Cbrother D.cousin答案:B解析:根据第二段中的“I couldnt help but remember Bens mother,my daughter.”可知Ben是“我”的外孙。37A.play B.re

67、ad Clearn D.waste答案:A解析:根据空前的“The work is too long”以及空后的“he replied with a deep sigh”可知,Ben为学习时间太长没有时间玩而叹气。38A.attention B.approach Creaction D.access答案:C解析:“我”不禁想起了女儿第一天上学时的反应。39A.returned B.left Cheaded Descaped答案:A解析:由语境和常识可知,下午应该是放学回家。40A.cheerful B.friendly Csad Dfamiliar答案:C解析:此处的关键词为also,由此可知

68、Julie并不开心。故sad符合语境。cheerful欢乐的,愉快的;friendly友好的;familiar熟悉的。41A.pleasure B.encouragement Ccomfort Ddisappointment答案:D解析:小女孩本来认为在上学第一天就能神奇地学会读书,结果没有,所以感到失望。42A.widely B.magically Cperfectly D.commonly答案:B解析:根据语境可知,第一天就学会读书是“神奇地”,故选B项。widely广泛地;perfectly完美地;commonly一般地,通常。43A.eventually B.actually Cfre

69、quently D.immediately答案:A解析:“我”不得不向她解释她终将学会读书,只是不会发生得那么快而已。eventually终于,最后,符合语境。actually事实上,实际上;frequently经常地,频繁地;immediately立即,马上。44A.idea B.view Cmind D.sight答案:C解析:“我”的思绪又回到了自己上学时的那些岁月。C项符合语境。45A.taste B.imagine Creach D.smell答案:D解析:根据句意可知这里应该表示“我”几乎可以闻到(smell)在空中漂浮的粉笔灰的味道。46A.blackboards B.paper

70、 Ccomputers D.ink答案:A解析:由下文的“newer equipment and large computer screens”以及常识可知,此处与粉笔搭配的应是黑板。47A.decorated B.replaced Cexchanged D.equipped答案:B解析:此处指更加现代化的设备和大的电脑屏幕取代了过去的粉笔和黑板。replace取代,符合语境。48A.clear B.normal Cgreat Dprecious答案:C解析:下文中的“I would be up early in the morning”可知“我”对上学有很大的期待。49A.ready B.n

71、ervous Ccurious D.anxious答案:A解析:从下文中的“long before it was time to leave for school”可知“我”一早就起床并在离上学时间还有一段时间的时候就准备好了。50A.walked B.drove Cran D.rode答案:A解析:从下文中的“in new shoes that felt tight”可知,“我们”是步行去上学的。51A.schools Bfactories Cstores D.hospitals答案:C解析:根据空后的“The stores must have saved cigar boxes just

72、to give to us children.”可知,应选stores。52A.saved Bused Cprotected D.hid答案:B解析:我们年复一年地使用这些盒子直到把它们用坏。故选B项。53A.unless B.since Cas Dalthough答案:D解析:根据上下文可知,此处表示尽管(although)在上学的第一天可能会有失望,但它是一个新的开始。54A.expected B.promised Cdemanded D.appreciated答案:A解析:根据句意可知此处表示对学习的期望。expect期望,符合语境。promise承诺;demand要求;apprecia

73、te欣赏。55A.matter B.affair Cfact D.event答案:D解析:上学第一天,在我们的人生中是一件重要的事情。event(尤指)重要的事情,大事。第三部分:语言运用(共两节,满分45分)第二节:(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。We think that life in Chinese high school is an adventure in which we have to survive mountains of homework and exams. Yet would it be

74、 _56_ (surprise) if I tell you that high school life in the US is almost as stressful and demanding as it is in China?In US high school, everything _57_ (record) and graded, including your grades on quizzes, tests and final examinations. Failing _58_ (turn) in your homework on time will directly aff

75、ect your grade for a certain course. Perhaps contrary to _59_ we used to think of the US high school students, they pay great attention to their _60_ (academy) performance to try to get into distinguished university. _61_,theyll be disappointed after graduation from high school.Like university stude

76、nts, the US high school students have the _62_ (free) to choose the courses that most interest _63_ (they). Even a 9thgrader can sit _64_ the same classroom as 12thgraders. But this also means he or she has to work very hard, because the teacher will not treat him or her differently just because he

77、or she is a few years _65_ (young)56surprising57.is_recorded58.to_turn59.what60.academic61.Otherwise62.freedom63.them64.in65.younger第四部分:写作(共两节,满分40分)第一节:应用文写作(满分15分)假设你是李华,以下是你的同班交换生John写给你的电子邮件,请你根据信的内容给他写一封回信,告知他相关情况。Dear Li Hua,I fell ill these days and didnt go to school. But I feel quite well

78、now and I think I can return to school next Monday. Did anything special happen in our class and should I prepare anything?Yours,John内容包括:1大家都很关心John,希望他早日恢复健康;2周一上午有英语演讲比赛,大家都希望他能参加;3下午排练莎士比亚的戏剧Romeo and Juliet, John被推选演Romeo。注意:1.词数80左右;2可适当增加细节,以使行文连贯。 参考词汇:排练rehearseDear_John,I_am_terribly_sorry

79、_to_hear_that_you_were_ill._All_the_teachers_and_classmates_are_quite_concerned_about_you_and_hope_you_will_recover_soon._There_is_nothing_to_worry_about_and_we_will_gladly_help_you_if_you_need_any_help._But_on_Monday_morning_we_are_going_to_hold_an_English_speech_contest_and_we_expect_you_to_partic

80、ipate_in_it._In_the_afternoon_we_are_going_to_rehearse_Romeo_and_Juliet_written_by_Shakespeare._Whats_more,_you_have_been_chosen_to_play_Romeo._Are_you_glad_to_hear_that?_I_know_you_will_enjoy_it_because_you_have_always_been_fond_of_performing_plays.We_are_all_waiting_for_your_return!Best_wishes!You

81、rs,Li_Hua第二节:概要写作(满分25分)阅读下面短文,根据其内容写一篇60词左右的内容概要。As is known, if we are united no one can defeat us.But if we constantly have conflicts or misunderstandings, we may attract outsiders to take advantage of ourselves, which may ultimately result in our failure.Unity is the source of strength and peopl

82、e who are united have the capability to tackle any kind of situation as they share each others burdens and hardships.In olden days, a man lived alone.He travelled and hunted all by himself, which sometimes gave opportunities to fierce animal to attack and kill him.Then he realized that if he joined

83、hands with other hunters, he would be able to face several common dangers and challenges.This is how, villages got formed, which later got developed into the towns and cities.In the sports ground, be it cricket, football, baseball, basketball or any kind of sport, a united team and an appropriate st

84、rategy may contribute to the success of the team;but if there is a conflict or unhealthy competition or unnecessary misunderstanding among the team members, they may invite the opponents to take advantage of their shortcomings and win the game.Likewise, if the members of a family stay together and s

85、upport each other in every phase of life, no outsiders can harm the family.There was once an old man who lived in a village with his three sons.The sons always fought with each other and would not pay any attention to their father.The man fell sick and assumed that he would die soon;he was very worr

86、ied about the fact that once he died, people would take advantage of his sons conflicts.He called all his sons and asked them to break a bundle of sticks, one by one.None of them could do it.He then untied the bundle and gave each stick to each one of them asking them to break, which they could very

87、 conveniently accomplish.He then told his sons that they should stay like the bundle of sticks so that no one can break them;but if they keep on fighting, they will be broken by the outsiders easily.It_is_well_known_that_united_we_stand_and_divided_we_fall.(要点1)In_ancient_times,_hunters made_joint_efforts to_cope_with dangers_and_challenges,_thus_forming_villages_and_later_developing_into_towns_and_cities.(要点2)Surely,_unity_has_a_great significance in_peoples_lives_whether_in_the_sports_ground_or_in_a_family.(要点3)The_dying_mans_story_of_sticks_also_shows_the_importance_of_unity.(要点4)

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1