1、单元整合训练(一)语言知识再落实.单句语法填空1Ill make arrangements(arrange) for you to be met at the airport.2I was terrified(terrify) out of my mind,giving my first public performance.3It didnt take much persuasion(persuade) to get her to tell us the truth.4From time to time his sharp cough broke the rather frightening
2、 (frighten) stillness.5In the light of recent discoveries (discover),it may be necessary to revise our previous theory.6He glanced at the envelope and recognised (recognition) his uncles handwriting.7Of those wounded in the battle,only three survived(survival),and now they all have passed away.8The
3、journey along this route is very attractive (attract) for its picturesque scenery.9Yesterday Michael apologised(apologise) to his boss for being late.10It is reported that twentyfive thousand deaths per year are caused by air pollution(pollute).完成句子1Can you arrange for us to visit the Industrial Exh
4、ibition tomorrow morning?你能不能安排我们明天上午参观工业展览会?2I finally managed to persuade her to go out for a drink with me.我最后终于成功地说服她跟我一起出去喝一杯。3People are banned from smoking in many public places in England.在英国,许多公共场所禁止吸烟。4Some strange customs have survived from earlier times.有些奇怪的风俗从古代沿袭下来。5Beautiful flowers
5、in the streets of Beijing attracted many peoples attention北京街上的漂亮花朵吸引了许多人的注意。.微写作用本单元词汇或句式完成写作任务1我的朋友杰克喜欢航海,去年他说服一些人参加他的航海。 (persuade)2根据他的安排,他们在某周一启航寻找鲸鱼。 (according to; set sail; in search of)3在路上他警告他的同伴注意鲨鱼,以免陷入麻烦。 (get into trouble)4在他们的共同努力下,他们达到了目的。 (make it)【连句成篇】(将以上部分连成一篇英语短文) 【参考范文】My frie
6、nd Jack likes making voyages.Last year he persuaded some people to participate in his sea voyage.According to his arrangement,they set sail on a Monday in search of whales.On the way,he warned his partners to watch out for sharks in case they got into trouble.With their hard work,they made it.高考语篇再强
7、化.阅读理解Under the worlds oceans and seas lies an attracting world of lands that stretches hundreds of kilometers in every direction.In this world,without the sun,there are deep canyons (峡谷),great plains,and towering ranges of mountains.And this underwater world covers 70 percent of the earths surface.
8、The worlds longest mountain range extends 16,000 kilometers under the Atlantic Ocean from Iceland to the Antarctic.Called the MidAtlantic Ridge (山脊),this range of mountains contains a number of high peaks,among them are the Ascension Island,the Azores,and Iceland.The worlds highest mountain is found
9、 in the midPacific area.It is the Hawaiian volcano Mauna Kea,which is 9,450 meters from base to peak.This is nearly 610 meters taller than Mount Everest.Only 4,221 meters of Mauna Kea rises above the surface of the sea.In 1873 the British survey ship Challenger discovered the deepest trench (海沟) in
10、all the seas.Named the Challenger Deep,it is near the island of Guam and is 11 kilometers deep.Since sunlight only reaches to a depth of about 244 meters,many of the creatures of the deep sea live in a world of darkness.However,to get help in their survival,many have their own bright lighting system
11、.Food comes to them from the upper levels of the ocean and they can get a constant supply from the waste matter that gradually moves downward toward the ocean floor.These undersea creatures must remain at the various places for which they are fit.To wander to other levels could result in death from
12、improper water pressure.【语篇解读】本文主要讲述的是黑暗的海底世界的一些情况。1The best title for this text should be AThe Sunless WorldBThe Longest MountainCThe Highest MountainDThe Deepest TrenchA主旨大意题。通读全文可以看出,这篇文章主要讲述的是黑暗的海底世界的一些情况。2The worlds longest mountain range under the ocean Aextends 1,600 kilometers under the Atla
13、nticOceanBis called the MidAtlantic RidgeCcontains few high peaksDextends from Iceland to the AzoresB细节理解题。由第二段可得出本题的答案。3From this passage we know that Athe longest and the highest mountains lie in the seaBthe highest mountain lies on landCthe longest mountain lies on landDMauna Kea is 4,221 meters
14、highA细节理解题。由第二、三段我们知道,最长的山脉在大西洋,最高的山峰则在太平洋中部的夏威夷。据此,我们可得出本题的答案。4If a kind of creature lives in a sea area about 300 meters from the surface, Athe creature wont have enough food to eatBthe creature will feel very coldCthe creature will have to give light by itselfDthe creature will feel too hotC推理判断题
15、。从最后一段我们知道,阳光只能到达离海面244米的地方,在此以下的地方生活的动物就必须靠自己的发光系统照明。.完形填空There are a great number of people in the world while few people are great.I think there is probably only one great person out of 10,000 at best,and most probably much less than that.Theres no question that Walt Disney is one of the greatest
16、 people who changed the world.As the man behind Mickey Mouse and the entire Disney enterprise,his lifes work has 1 children and adults for decades.And when he 2 due to lung cancer in 1966,the world truly lost a great person. 3 ,Disney made an impact in another way.Legend has it that he wrote one las
17、t 4 before his death,said Disney historian Jim Korkis.Titled “TV Projects In Production:Ready for Production or Possible for Escalation and Story,” the note 5 four names:Ron Miller,2 Way Down Cellar,Kurt Russell,and CIAMobley.Still,the notes true 6 remained a mystery for decades.What did Disneys las
18、t message to the world intend to 7 ?According to former Disney archivist Dave Smith,who 8 the note,Disney was listing possible 9 projects for his company.And one name 10 out:Kurt Russell.Disney had expressed his 11 of the then15yearolds talent before,praising him on television and 12 ensuring that t
19、he boy received a studio contract (合同)In October 1966,just months before his 13 ,Disney even predicted “a great 14 future” for Russell.But in the end,it was Disneys last 15 that ended up launching Russells career as an actor.Russell 16 this during a 2013 episode of The View.“I assume,as everybody el
20、se,that he was 17 about some movie that he was thinking about having me in .I dont know what to make of it 18 that,” Russell said.The young actor would go on to star in dozens of Disney 19 ,including The One and Only,Genuine,Original Family Band.So in the end,we have Disney to 20 for one of the most
21、 memorable talents on our screens.【语篇解读】本文是一篇人物传记。这篇文章告诉我们:要成为成功人士,就要忍受长期痛苦。世界上有很多的人,但是很少有人是伟大的。在一万个人中可能只有一个人是伟大的,而且很可能比这少得多。毫无疑问,华特迪士尼是改变世界的最伟大的人之一。1A.guidedBinspiredCchallenged DtaughtB根据As the man behind Mickey Mouse and the entire Disney enterprise,his lifes work has children and adults for deca
22、des.可知,作为米老鼠和整个迪士尼事业的幕后英雄,他一生的工作几十年来一直激励着孩子和成年人。故选B。2A.fell down Bpassed downCpassed away Dcarried awayC根据And when he due to lung cancer in 1966,the world truly lost a great person.可知,1966年,当他因肺癌去世时,世界真正失去了一位伟人。故选C。3A.However BBesidesCTherefore DMeanwhileA根据 ,Disney made an impact in another way.可知,
23、然而,迪士尼以另一种方式产生了影响。与上段最后一句构成转折关系,故选A。4A.book BinvitationCreport DmessageD根据Legend has it that he wrote one last before his death,said Disney historian Jim Korkis.可知,迪士尼历史学家吉姆考克斯说,传说他在去世前写下了最后一条信息。故选D。5A.listed BcountedCmatched DcheckedA根据Titled “TV Projects In Production:Ready for Production or Possi
24、ble for Escalation and Story,” the note four names:Ron Miller,2 Way Down Cellar,Kurt Russell,and CIAMobley.可知,这则题为“TV Projects In Production:Ready for Production or Possible for Escalation and Story,”的通知中列出了四个名字:Ron Miller,2 Way Down Cellar,Kurt Russell和CIAMobley。故选A。6A.rule BfunctionCbenefit Dmeani
25、ngD根据Still,the notes true remained a mystery for decades.可知,尽管如此,这张纸条的真正含义几十年来一直是个谜。故选D。7A.speak BconveyCmention DproveB根据What did Disneys last message to the world intend to ?可知,迪士尼向世界传达的最后一个信息是什么?故选B。8A.read BwroteCfound DacceptedC根据According to former Disney archivist Dave Smith,who the note,Disn
26、ey was listing possible projects for his company.可知,据发现这张纸条的前迪士尼档案管理员戴夫史密斯(Dave Smith)说,迪士尼正在为他的公司列出未来可能的项目。故选C。9A.future BstableCnormal DdifficultA解析见上一题。10A.broke BworkedCmade DstoodD根据And one name out:Kurt Russell.可知,有一个名字特别引人注目:库尔特拉塞尔。故选D。11A.love BconcernCneed DrequirementA根据Disney had expresse
27、d his of the then15yearolds talent before,praising him on television and ensuring that the boy received a studio contract (合同)可知,迪士尼此前曾表达过对这位15岁少年才华的热爱,在电视上赞扬了他,并亲自确保他获得了一份工作室合同。故选A。12A.personally BnaturallyCcertainly DpracticallyA解析见上一题。13A.loss BdeathCretirement DdiseaseB根据In October 1966,just mon
28、ths before his ,Disney even predicted “a great future” for Russell.可知,1966年10月,就在拉塞尔去世前几个月,迪士尼甚至预言他会有一个“伟大的表演未来”。故选B。14A.acting BsingingCdancing DshowingA解析见上一题。15A.contract BprojectCideas DwordsD根据But in the end,it was Disneys last that ended up launching Russells career as an actor.可知,但最终,是迪士尼的临终遗
29、言开启了拉塞尔的演员生涯。故选D。16A.arranged BconfirmedCpromoted DquestionedB根据Russell this during a 2013 episode of The View.可知,拉塞尔在2013年的观点节目中证实了这一点。故选B。17A.inquiring BtalkingCarguing DworryingB根据“I assume,as everybody else,that he was about some movie that he was thinking about having me in.I dont know what to
30、make of it that,” Russell said.可知,拉塞尔说:“我和其他所有人一样,认为他在谈论一部他想让我参演的电影除此之外,我不知道该怎么拍。”故选B。18A.regardless of Bbetter thanCother than Dalong withC解析见上一题。19A.magazines BbroadcastsCprograms DfilmsD根据The young actor would go on to star in dozens of Disney ,including The One and Only,Genuine,Original Family Band.可知,这位年轻的演员后来出演了几十部迪士尼电影,其中包括唯一一支真正的原创家庭乐队。故选D。20A.answer BapplyCask DthankD解析见上一题。