收藏 分享(赏)

2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:396228 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:15 大小:90KB
下载 相关 举报
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第8页
第8页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第9页
第9页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第10页
第10页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第11页
第11页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第12页
第12页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第13页
第13页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第14页
第14页 / 共15页
2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 1 ART 单元综合 WORD版含解析.doc_第15页
第15页 / 共15页
亲,该文档总共15页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 1 单元综合AThe Cambridge Science Festival Curiosity Challenge Dare to Take the Curiosity Challenge!The Cambridge Science Festival (CSF) is pleased to inform you of the sixth annual Curiosity Challenge. The challenge invites, even dares school students between the ages of 5 and 14 to create artwork

2、or a piece of writing that shows their curiosity and how it inspires them to explore their world.Students are being dared to draw a picture, write an article, take a photo or write a poem that shows what they are curious about. To enter the challenge, all artwork or pieces of writing should be sent

3、to the Cambridge Science Festival, MIT Museum, 265 Mass Avenue, Cambridge 02139 by Friday, February 8th.Students who enter the Curiosity Challenge and are selected as winners will be honoured at a special ceremony during the CSF on Sunday, April 21st. Guest speakers will also present prizes to the s

4、tudents. Winning entries will be published in a book. Student entries will be exhibited and prizes will be given. Families of those who take part will be included in the celebration and brunch will be served.Between March 10th and March 15th, each winner will be given the specifics of the closing ce

5、remony and the Curiosity Challenge celebration. The programme guidelines and other related information are available at: http: /carnbridgesciencefestival, org.1.Who can take part in the Curiosity Challenge?A.School students.B.Cambridge locals.C.CSF winners.D.MIT artists.2.When will the prize-giving

6、ceremony be held?A.On February 8th.B.On March 10th.C.On March 15th.D.On April 21st.3.What type of writing is this text?A.An exhibition guide.B.An art show review.C.An announcement.D.An official report.B On Tuesday August 11th, 1911, in the room where the worlds most famous painting, the Muna Lisa by

7、 Leonardo da Vinci, was on display; there was an empty space where the painting should have been. The next day headlines all over the world announced the theft. Actually the Leonardo had been long gone. The museum was always closed on Mondays for maintenance (维修). Just before closing time on Sunday

8、three men had entered the museum, and hid themselves in a storeroom. Early next morning, they took the painting and left. Nothing was seen or heard of the painting for two years until Perrugia tried to sell it to a dealer for half a million lire. Perrugia was arrested and imprisoned for seven months

9、. It seemed that the crime of the century had been solved. But had it? Perrugia claimed all responsibility for the theft, and it was twenty years before the whole story came out. In fact Perrugia had been working for Valfierno and Chaudron, who went unpunished for their crime. They would offer to st

10、eal a famous painting from a gallery (美术馆) for a dishonest dealer or private collector. They would then make a copy of the picture and, with the help of bribed (受贿的) gallery workers, would then attach the copy to the back of the original painting. The dealer would then be taken to the gallery and ma

11、ke a secret mark on the back of the painting. Of course the dealer would actually be marking the copy. After having been given the marked painting, if the dealer were to see the painting still in the gallery, he would be persuaded that it was a copy, and that he possessed the genuine one. This time,

12、 however, they stole the original. Before Perrugia was arrested, Valfierno and Chaudron had gone to New York. Valfierno told the story to a journalist in 1914, on condition that it would not be published until his death. Does the story end there? Collectors have claimed that Perrugia returned a copy

13、. It is also possible that Leonardo may have painted several versions of the Mona Lisa ,or they might be copies made by Leonardos pupils. There has been a lot of argument about the painting which is more than 500 years old, but after all, maybe thats what shes smiling about.1.The Mona Lisa was stole

14、n on .A.August 9thB.August 10thC.August 11thD.August 12th2.Choose the right lime order of the following events. a.Valfierno told the story to a journalist.b.Perrugia was arrested.c.The truth was published.d.The Mona Lisa was stolen.e.Valfierno went to New York.f.The theft was announced.A.d, f, b, e,

15、 a, cB.d, f, e, b, a, cC.d, f, b, e, c, aD.f, d, e, b, c, a3.We can infer from the passage that .A.in most cases, Valfierno did not sell the original paintingsB.the Mona Lisa was painted 50 years agoC.Perrugia returned a copyD.Perrugia was not to blame for the theft4.All of the following about Valfi

16、erno and Chaudron are true EXCEPT .A.they stole paintings and then sold them to dishonest dealersB.they were not punished for stealing the Mona LisaC.they kept the story to themselves until deathD.they sometimes bribed gallery workers to help themC A characteristic of American culture that has becom

17、e almost a tradition is to respect the self-made man the man who has risen to the top through his own efforts, usually beginning by working with his hands. While the leader in business or industry or the college professor occupies a higher social position and commands greater respect in the communit

18、y than the common labourer or even the skilled factory worker, he may take pains to point out that his father started life in America as a farmer or labourer of some sort. This attitude toward manual (体力的) labour is now still seen in many aspects of American life. One is invited to dinner at a home

19、that is not only comfortably but even luxuriously (豪华地) furnished and in which there is every evidence of the fact that the family has been able to afford foreign travel, expensive hobbies, and college education for the children, yet the hostess probably will cook the dinner herself, will serve it h

20、erself and will wash dishes afterwards; furthermore the dinner will not consist merely of something quickly and easily assembled from contents of various cans and a cake or a pie bought at the nearby bakery. On the contrary, the hostess usually takes pride in careful preparation of special dishes. A

21、 professional man may talk about washing the car, digging in his flowerbeds, painting the house. His wife may even help with these things, just as he often helps her with the dishwashing. The son who is away at college may wait on table and wash dishes for his living, or during the summer he may wor

22、k with a construction gang on a highway in order to pay for his education.1.From Paragraph 1, we can know that in America .A.people tend to have a high opinion of the self-made manB.people can always rise to the top through their own effortsC.college professors win great respect from common workersD

23、.people feel painful to mention their fathers as labours2.According to the passage, the hostess cooks dinner herself mainly because .A.servants in America are hard to getB.she takes pride in what she can do herselfC.she can hardly afford servantsD.it is easy to prepare a meal with canned food3.The e

24、xpression wait on table in the second paragraph means .A.work in a furniture shopB.keep accounts for a barC.wait to lay the tableD.serve customers in a restaurant4.Which of the following may serve as the best title of the passage?A.A Respectable Self-made Family.B.American Attitude toward Manual Lab

25、our.C.Characteristics of American Culture.D.The Development of Manual Labour.D Zebra crossings (斑马线) 一 the alternating dark and light stripes on the road surface are meant to remind drivers that pedestrians may be trying to get across. Unfortunately, they are not very effective. A 1998 study done by

26、 the Department of Traffic Planning and Engineering at Swedens Lund University showed that three out of four drivers kept the same speed or even speeded up as they were approaching a crossing. Even worse? Only 5% stopped even when they saw someone trying to get across. Now a mother-daughter team in

27、Ahmedabad, India has come up with a clever way to get drivers to pay more attention a 3D zebra crossing with an optical illusion (视错觉). Artists Saumya Pandya Thakkar and Shakuntala Pandya were asked to paint the crosswalks by IL&FS, an Indian company that manages the highways in Ahmedabad. The corpo

28、ration was looking for a creative solution to help the citys residents to cross the busy accident-prone (易出事故的) roads safely. Thakkar and Pandya, who had previously seen images of 3D zebra crossings that gave drivers the illusion of logs of wood on the streets in Taizhou, China, decided to test if a

29、 similar way would work in India,Sure enough, in the six months when the 3D crosswalks have been painted across four of the citys most dangerous highways, there have been no accidents reported! The artists say that while it may appear that the zebra crossing could cause the drivers to brake suddenly

30、 and endanger the vehicles behind, such is not the case. Because of the way the human eye works, the illusion is only visible from a distance. As they get closer, the painting looks just like any other ordinary zebra crossing. The creators hope that their smart design will become increasingly common

31、 throughout India and perhaps even the world. So lets look forward to it.1.What can we learn from the first paragraph?A.Most drivers will slow down at zebra crossings.B.Common zebra crossings dont function well.C.Drivers have to stop when approaching zebra crossings.D.About 95% of the drivers choose

32、 to speed up when approaching zebra crossings.2.Why do drivers seeing the 3D zebra crossings slow down according to Para. 2?A.Because the drivers consider the safety of pedestrians.B.Because the drivers mistake them for logs of wood on the streets.C.Because the drivers are afraid of being fined for

33、breaking the traffic rules.D.Because the drivers dont want to brake suddenly and endanger the vehicles behind.3.The last paragraph is mainly about .A.the theory of the 3D zebra crossingsB.the popularity of the 3D zebra crossingsC.the shortcoming of the 3D zebra crossingsD.the positive effect of the

34、3D zebra crossings4.What is the authors attitude towards the 3D zebra crossings?A.Cautious.B.Doubtful.C.Approving.D.Disapproving. Brain fitness has basic principles: variety and curiosity. When anything you do becomes second nature, you need to make a change. If you can do the crossword puzzle in yo

35、ur sleep, its time for you to move on to a new challenge in order to get the best workout for your brain.Curiosity about the world around you, how it works and how you can understand it will keep your brain working fast and effectively. . Play Games Brain fitness programs and games are a wonderful w

36、ay to challenge your brain. Sudoku, crosswords and electronic games can all improve your brains speed and memory. These games rely on logic, word skills, math and more.Youll get more benefit by doing these games a little bit every day spend 15 minutes or so, not hours. Think Deeply Thinking deeply e

37、very day is perhaps the single greatest thing you can do for your mind or body health.By creating a different mental state, you engage your brain in new and interesting ways while increasing your brain fitness. Eat for Your BrainFocus on fish oils from wild salmon (娃), nuts such as walnuts, seeds su

38、ch as flax seed and olive oil. Eat more of these foods and less fats. Remove trans fats (反式脂肪) completely from your diet. Stories are a way that we strengthen memories, interpret events and share moments. Practice telling your stories, both new and old, so that they are interesting, attractive and f

39、un. Some basic storytelling techniques will go a long way in keeping peoples interest both in you and in what you have to say.A.These games are also funB.Learn Something from a StoryC.Your brain needs you to eat healthy fatsD.Eat as much as you canE.Tell Stories WellF.Use the ideas below to help you

40、 seek mental fitnessG.Thinking deeply not only relaxes you, but gives your brain a workout One afternoon I toured an art museum and I was looking forward to a quiet view of the masterpieces. A young couple viewing the paintings ahead of me talked 1 between themselves. I watched them a moment and 2 s

41、he was doing all the talking. I admired his patience for 3 up with her talkativeness. Annoyed by their noise, I moved on.I 4 with them several limes as I moved through the various rooms of art. 5 I heard her constant flood of words, I moved 6 quickly. I was making a purchase at the counter of the gi

42、ft shop when I 7 the couple approaching the exit. Before they left, the man took out a 8 and then tapped his way into the coatroom to get his wifes jacket. Hes a 9 man, the clerk at the counter said. Most of us would 10 if we were blinded at such a young age. During his recovery, he made a vow (发誓)

43、that his life wouldnt 11 . So, as before he and his wife come in 12 theres a new art show. But 13 does he get out of the art? I asked. He cant see. Cant see! Youre 14 . He sees a lot. More than you or I do, the clerk said. His wife 15 each painting so he can see it in his 16 . I 17 something about p

44、atience, courage and love that day. I saw the 18 of a young wife describing paintings to a person without 19 and the courage of a husband who would not allow blindness to change his life. And I saw the love 20 by two people as I watched this couple walk away hand in hand.1.A.continuouslyB.carefullyC

45、.hardlyD.lively2.A.commandedB.suggestedC.decidedD.insisted3.A.keepingB.stayingC.comingD.putting4.A.metB.quarreledC.viewedD.compared5.A.As thoughB.Now thatC.Each timeD.Ever since6.A.upB.awayC.inD.out7.A.watchedB.consideredC.realizedD.noticed8.A.walking stickB.walking dogC.cell phoneD.wallet9.A.patien

46、tB.unluckyC.braveD.clever10.A.give inB.give upC.give awayD.give back11.A.worsenB.changeC.endD.darken12.A.wheneverB.whereverC.howeverD.whoever13.A.howB.ifC.whetherD.what14.A.rightB.wrongC.foolishD.careless15.A.paintsB.buysC.admiresD.describes16.A.spiritsB.earsC.headD.soul17.A.learnedB.foundC.judgedD.

47、considered18.A.kindnessB.wordsC.courageD.patience19.A.stopB.sightC.complaintD.delay20.A.shownB.valuedC.sharedD.receivedThe adobe dwellings(土坯房)_(build) by the Pueblo Indians of the American Southwest are admired by even _ most modern of architects and engineers. In addition to their simple beauty, w

48、hat makes the adobe dwellings admirable is their _(able) to “air condition” a house without _(use)electric equipment. Walls made of adobe take in the heat from the sun on hot days and give out that heat _(slow)during cool nights, thus warming the house. When a new day breaks, the walls have given up

49、 their heat and are now cold enough _ (cool) the house during the hot day ; _ the same time, they warm up again for the night. This cycle _ (go) day after day: The walls warm up during the day and cool off during the night and thus always a timely offset(抵消)for the outside temperatures. As _(nature)

50、 architects, the Pueblo Indians figured out exactly _thick the adobe walls needed to be to make the cycle work on most days.8.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的作文。文中共有 10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号,并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10

51、处,多者(从第11处起)不计分。One cold evening during the holiday season, a little boy about six or seven was standing out in the front of a store window. The little child has no shoes and his clothes were just rags. A young woman passes by saw the little boy and could read the desire in his pale blue eyes. She t

52、ook the child by the hand and led him into the store. There she bought her some new shoes and a complete suit of warmly clothing. They came back outside into the street, so the woman told the child to come home and have a happy holiday. The little boy looked her and asked how she was God. She smiled

53、 and replied that she was just one of his child.假如你是李华,得知某英文网站组织免费派送灰姑娘音乐剧门票的竞赛活动,但需要申请者写信竞票。请你给主办单位写一封信,内容包括:1.你得知免费赠票信息的途径;2.你对灰姑娘故事的喜爱和该音乐剧的期待;3.申请门票并表示感谢;4.门票寄送地址:人民路91号。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.开头和结尾已为你写好但不计入总词数。参考词汇:灰姑娘音乐剧the musicalDear Sir/Madam,_ Yours, Li Hua答案以及解析A答案:1.A; 2.D; 3.C

54、解析:1.细节理解。从文章第段第二句The challenge invites, even dares school students between the ages of 5 and 14 to知,该项目是让学生来参赛的。2.细节理解题。从文章第段第一句Students who enter the Curiosity Challenge and are selected as winners will be honoured at a special ceremony during the CSF on Sunday, April 21st.知,颁奖的日期是 4 月 21 曰。3.主旨大意

55、题。通读文章可知,这则激励学生参赛的通知,该通知同时介绍了参赛的注意事项。 B答案:1.B; 2.B; 3.A; 4.C解析:1.根据第二段中Just before closing time on Sunday three men had entered the museum, and hid themselves in a storeroom. Early next morning, they took the painting and left可知答案。2.根据选项可知,d,f的顺序可以很容易确定, 再根据倒数第二段中Before Perrugia was arrested, Valfie

56、rno and Chaudron had gone to New York.可知答案为B。3.根据第四段可知答案。4.根据倒数第二段中Valfierno told the story to a journalist in 1914, on condition that it would not be published until his death.可知答案。 C答案:1.A; 2.B; 3.D; 4.B解析:1.细节题。根据A characteristic of American culture that has become almost a tradition is to respec

57、t the self-made man我们可以了解到, “崇尚自我奋斗”是美国文化的特点。2.推断题。根据This attitude toward manual, labour is now still seen in many aspects of American life.可以推断女主人亲自下厨.是因为她以能做这样的体力活而自豪。3.词义猜测题。wait on table意为“服务顾客”,注意其后的wash dishes也存一定的暗示,故答案为D。4.主旨题。纵观全文,文章主要讲了美国崇尚自我奋斗、体力劳动的文化习惯,故答案为B。D答案:1.B; 2.B; 3.D; 4.C解析:1.考查

58、推理判断。根据第一段第二句Unfortunately, they are not very effective可知,普通的斑马线并不能很好地起作用。故选B。2.考查细节理解。根据第二段的最后一句可知,司机看到3D斑马线而减速是因为他们把斑马线误认为街上的木头。故选B。3.考査段落大意。通读最后一段可知,本段讲述了3D斑马线的作用,目前为止,它的效果不错,且没有事故发生,于是发明者希望这种斑马线能更为普及。可推知本段主要讨论了3D斑马线的积极效果。故选D。4.考查观点态度。根据最后一段最后一句So lets look forward to it可知,作者期待会有更多3D斑马线出现在街上,因此可推

59、知作者对3D斑马线持支持的态度。故选C。 答案:1.客观填空 F2.客观填空 A3.客观填空 G4.客观填空 C5.客观填空 E解析: 1. 上文谈论了大脑健康这一问题,F项的内容承上启下,引出下面的几个方法。2. 由语境可知,此处是说这些游戏的另一个好处,即它们很有趣。3.G项中的Thinking deeply与标题和内容一致,主要讲了深入思考有助于大脑健康。4. 由空后内容,尤其是最后一句中的Remove turns fats (反式脂肪) completely可知,本段主要讲饮食中要食用健康的脂肪。5. 根据最后一段中的Practice telling your stories可知,该段

60、主要讲的是讲述故事这一方法的有关情况,故选E。答案:1.A; 2.C; 3.D; 4.A; 5.C; 6.B; 7.D; 8.A; 9.C; 10.B; 11.B; 12.A; 13.D; 14.B; 15.D; 16.C; 17.A; 18.D; 19.B; 20.C解析:1.continuously持续地。根据上文中我看了他们一会儿,并且发现那对夫妇中的女人一直在说,所以这里应该是指他们持续地聊天,故选A。2.decide有裁决、判断的意思,这里是指我通过观察知道是那个女人在说话,故选C。3.根据语境可以知道我很佩服夫妇中的男士能够有耐心忍受住女士不停地说。put up with忍受,故选

61、D。4.meet with偶遇,这里指的是我和这对夫去在博物馆的游览中又遇见好几次,故选A。5.是each time 引导的时间状语从句.意思是:每次我听见她那频繁的仿佛滔滔洪水一般的话语的时候,我就快速走开。6.每一次我听见她那频繁的仿佛滔滔洪水一般的话语的时候.我就快速走开。7.结合上下文来看,这里指我在礼品店的柜台买礼物的时候注意到了那对夫妇靠近, 故选D。8.上下文可知,这个男人是一个盲人,所以这里应该是他用拐杖走路,故选A。9.由后文可知,这个男士很年轻的时候就成为了盲人,但他和他的妻子在每次有新的艺术展览的时候仍会来观看。由此可以推断出这是个勇敢面对人生的人.故选C。10.give

62、 up放弃。如此年轻就失明,我们大部分人都会放弃,故选B。11.change变化。男人成为了盲人,但他发誓自己的生活并不会因此而发生变化。12.所以和以前一样,无论何时有新的画展他和妻子都会来。该句中各个成分完整,独缺时间状语,选whenever。13.根据后文那个男人可以看见很多东西,比你和我看到的都多,可以知道这里是针对看到的内容提问的,故选D。14.根据该空前的句子我们可以知道作者认为男人看不见东西,后文员工冋答说他看到很多东西,可知员工认为他错了,故选B。15.这里是指男子看不见. 但是有妻子描述每幅画,所以他能“看”到,故选 D。16.head头。男人看不见画,是妻子给他描述之后男人

63、想象的.所以是在人的脑海里,故选C。17.根据上下文可知该句意思为:我那天学到了一些关于耐心、勇气和爱的东西。18.patience耐心。结合上下文, 因为丈夫看不见了,妻子不厌其烦地跟丈夫描述油画的内容,所以这里是指年轻妻子的耐心,故选D。19.sight视力。里是指失明的丈夫。 without sight 失明,故选B。20.share 分享,共有。作者被夫妇俩之间的爱感动,故选C。 答案:1. built2. the3. ability4. using5. slowly6. to cool7. at8. goes9. natural10. how答案: One cold evening

64、during the holiday season, a little boy about six or seven was standing out in front of a store window. The little child no shoes and his clothes were just rags. A young woman by saw the little boy and could read the desire in his pale blue eyes. She took the child by the hand and led him into the s

65、tore. There she bought some new shoes and a complete suit of clothing. They came back outside into the street, the woman told the child to home and have a happy holiday. The little boy looked her and asked she was God. She smiled and replied that she was just one of his .答案: Dear Sir/Madam, Im writi

66、ng about the competition for free tickets to the Cinderella musical advertised on your website. Heres why I want to win. Im an 18-year-old student, whos loved the Cinderella story since 4. Over those years, Ive collected and read over 20 different book versions of Cinderella, seen all the Cinderella

67、 movies and attended play performances twice. So you can imagine how excited I was to hear the musical is coming to town. Ive read that its an incredible show with wonderful songs, amazing costumes and spectacular sets. Thanks for organising the competition and I hope Ill be one of the lucky winners. If I am, my ticket can be sent to 91 Renmin Road.Yours,Li Hua

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1