收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period I Starting out and Understanding Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc

上传人:a**** 文档编号:389745 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:6 大小:25.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period I Starting out and Understanding Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc_第1页
第1页 / 共6页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period I Starting out and Understanding Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc_第2页
第2页 / 共6页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period I Starting out and Understanding Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc_第3页
第3页 / 共6页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period I Starting out and Understanding Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc_第4页
第4页 / 共6页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period I Starting out and Understanding Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc_第5页
第5页 / 共6页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period I Starting out and Understanding Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 1 A new start Period I Starting out and Understanding Ideas1.The letter wasnt addressed to me but I opened it out of_ (curious).2.They were having an _(argue) about whose turn it was to do the cooking.3.My first _(impress) of him was that he was a kind and thoughtful young man.4.Every time I fa

2、il my exam and begin to lose heart, the sight of my motto inspires me with much_ (confident).5.The end of the project is almost _sight, so we need to work harder to complete it as soon as possible.6.Cat slaves refer _people who adore their cats in cat culture among young people.7.To her _ ( embarras

3、sed),she couldnt remember his name.8.Mr Smith is senior _ me. though he is younger.9.After school, the students went out of the classroom one_ one.10.An_(explore) is someone who travels to unknown places in order to discover what is there.11.It was such a challenging job that no one would like to ap

4、ply _ it.12.They _(explore) the Amazon jungle at the moment.13.Eric came running into the room, out of_ (breathe).14. Going to a British high school for one year was _ unforgettable experience for me. Upon arrival, I was _ (satisfy) to learn the school hours were much shorter and that the school had

5、 much _ (little) homework. But later I understood that as it was still hard to achieve high grades, it only _ (mean) studying more efficiently. Therefore, I learnt all the_ (subject) with great efforts though I found fitting in with the all-English environment quite_ (challenge) at first. Luckily, w

6、ith my English teachers_ (encourage) and help, I made great progress in a short period of time. Thanks _ all the classmates and teachers, I enjoyed my life fully there. The only thing _ seemed to be missing was Chinese food as I was not quite into sweet food in Britain. All in all, I highly recommen

7、d that you go there to experience this different way of life if you _ (give) the chance.15. Whats your feeling when you step into senior high school? It is a completely new experience, but you shouldnt worry. Weve got some tips to help you. Youre not alone. Remember that everybody else in your grade

8、 is in the same boat. You may not notice it, but theyre just as nervous as you are. Moving up to senior high school is an opportunity, not a problem. Things are different, and all you need to do is to be polite and learn the new rules. The teachers will help you. If you dont know what to do or are w

9、orried about something, then ask for help. Teachers are probably the best people to turn to because they have experience in helping new students. Pay attention to what your teachers say. Everybody changes. There are lots of differences between junior high school and senior high school. You will have

10、 your lessons with different teachers in different schools. You will have homework for different subjects on different days, so make sure you get organised. Other points. If youve got an elder brother or sister at senior high school, then ask them for hints. Be careful! It sounds simple, but things

11、will become much better if you just act naturally. Going to bed early makes a difference. Youll also find it easier to get up in the morning!1.The author says Youre not alone. because other students _.A.are polite and friendlyB.will help you if possibleC.will learn the new rules with youD.feel the s

12、ame as you do2.What does the author think of moving up to senior high school?A.It is a difficult problem.B.It sounds simple.C.Its a good chance.D.Its worrying.3.Which of the following does the author advise students to do?A.Dont be shy.B.Just act naturally.C.Change yourself.D.Pay attention to what y

13、our classmates say.4.The main purpose of the passage is to _.A.tell students about a new experienceB.tell students how to make full use of timeC.help students that are going to senior high schoolD.tell students that teachers are the best helpers答案以及解析1.答案:curiosity解析:句意为:那封信不是寄给我的,但我出于好奇把它拆开了。设空处作ou

14、t of的宾语,应用名词;out of curiosity意为出于好奇。2.答案:argument解析:句意为:他们为该轮到谁做饭而争吵不休。设空处需要填名词,作were having的宾语,且前有不定冠词修饰,故填argument。3.答案:impression解析:句意为:我对他的第一印象是他是一位善良、体贴的年轻人。设空处需要填名词,作主句的主语,故填impression。4.答案:confidence解析:句意为:每次我考试不及格,开始失去信心,看到我的座右铭会激励我充满信心。设空处作介词with的宾语,其前有much修饰,应用名词。故填confidence。5.答案:in解析:句意为

15、:该项目完成在即,所以我们需要更加努力地工作,以尽快完成它。in sight 是常用短语,意为看得见;在望;在即,故填in。.6.答案:to解析:refer to意为指的是;与有关;涉及,为固定短语。故填to。7.答案:embarrassment解析:提示:固定短语 to ones embarrassment,意为令某人感到尴尬的是。8.答案:to解析:提示:固定短语be senior to意为比年长;比职位高。句意:史密斯先生比我职位高,尽管他更年轻。9.答案:by解析:提示:固定短语one by one意为一个接一个地。句意:放学后,学生们一个接一个地走出了教室。10.答案:explore

16、r解析:提示:根据someone可知,该句主语应为表示人的名词。explorer意为探险家。11.答案:for解析:句意为:这是一份极具挑战性的工作,以至于没有人愿意申请。apply for意为申请”,为固定搭配。 12.答案:are exploring解析: 句意为:此刻他们正在对亚马孙丛林进行考察。由at the moment可知,本句需要用现在进行时,故填are exploring。13.答案:breath解析:提示:固定短语out of breath.意为上气不接下气。14.答案:an satisfied less meant subjects challenging encourag

17、ement to that are given解析:句意为:去英国的高中学习一年对我来说是一次难忘的经历。此处泛指一次难忘的经历,应用不定冠词限定;unforgettable的发音以元音音素开头,故填an。句意为:刚到英国时,了解到(每天)上课的时间短了很多以及作业少了很多,我很满意。设空处作was的表语,修饰主语I,表示满意的,故填satisfied。句意见上一题解析。根据设空处前的much shorter可知,此处应用比较级形式。little 的比较级形式为less。句意为:但是后来我认识到拿高分还是很难的,这就意味着要更高效地学习。设空处在句中作谓语,此处描述的是过去的事情,应用一般过去

18、时,故填meant。句意为:因此,我努力地学习了所有课程,尽管刚开始的时候我发现适应全英文的环境极具挑战性。subject为可数名词,其前有all the修饰,应用复数形式。故填subjects。句意见上一题解析。此处为find +宾语+宾补结构,根据句意可知,此处应用形容词,challenging意为富于挑战性的。句意为:幸运的是,在英语老师的鼓励与帮助下,我在短时间内进步了很多。设空处在句中作介词with的宾语,其前有名词所有格teachers 修饰,应用名词形式,故填encouragement。句意为:多亏了所有的同学和老师,我很享受在那里的生活。thanks to为固定搭配,意为多亏了

19、,故填to。句意为:似乎唯一缺少的东西就是中餐,因为我不太喜欢英国的甜食。分析句子结构可知,设空处引导定语从句,先行词为thing,前有The only修饰,关系词在从句中作主语,故填that。句意为:总之,如果你们有机会的话,我强烈推荐你们去那里体验这种不一样的生活。设空处为从句的谓语,主语you与give之间是被动关系,且是在if引导的条件状语从句中,应用一般现在时,故填are given。15.答案:1-4.DCBC解析:1.细节理解题。根据文章第二段Remember that everybody else in your grade is in the same boat. You m

20、ay not notice it, but theyre just as nervous as you are.可知其他学生和你的感受一样。2.细节理解题。根据文章第三段中Moving up to senior high school is an opportunity, not a problem.可知作者认为升入高中是一个机会。3.细节理解题。根据文章倒数第二段中It sounds simple, but things will become much better if you just act naturally.可知作者建议学生们要表现自然一些。4.主旨大意题。综合全文内容可知文章给出了一些建议以帮助学生适应高中生活,因此C项最佳。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1