收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Unit 1 A land of diversity Section Ⅱ Learning about Language .doc

上传人:a**** 文档编号:389722 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:5 大小:70.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A land of diversity Section Ⅱ Learning about Language .doc_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A land of diversity Section Ⅱ Learning about Language .doc_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A land of diversity Section Ⅱ Learning about Language .doc_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A land of diversity Section Ⅱ Learning about Language .doc_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A land of diversity Section Ⅱ Learning about Language .doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业2Learning about Language & Using Language.单词拼写1Voting is the exercise of a civil (公民的) right.2I could not grasp (领会) her meaning.3Adventurers (冒险者) from Europe conquered the mountain.4In those days his ancestors (祖先) fled to Spain to settle in.5The driver reminded the passengers to take their lu

2、ggage (行李) with themselves.6There will be rain later in central and eastern parts of the country.7It is essential that you should get a visa before you travel to the USA.8They will take the ferry across the river to the island.9It suddenly occurs to me that I have an old friend in London.10I found a

3、 key inserted in the lock.选词填空1The sports field is marked_out for an athletic meeting.2Dont be taken_in by products promising to make you lose weight quickly.3The university is teaming_up_with a school in England for the research project.4Tom speaks five foreign languages in_addition_to English.5We

4、will apply_for your health insurance tomorrow.6It seems that a_great_many people are out of work because of the economic crisis.用适当的介词或副词填空1Thousands of native people were killed or forced into slavery.2Sometimes we have to live with others shortcomings to be in harmony with each other.3Best advice:

5、be yourself,have fun, and fight for what you believe in.4Hospital doctors dont go out very often,as their work takes up almost all their time.5However, in 1846 the United States declared war on Mexico and finally Mexico lost the war.6The dream of becoming rich quickly attracted people from all over

6、the world.7Now its a tourist area with lots of shops, seafood restaurants and bakeries.8I simply reacted to his statement, defending myself by means of an explanation.9Thanks to new technology, devices are getting smaller. Things that used to fill a suitcase now can be slipped into a small handbag o

7、r a pocket.10To keep the enemy out of his empire, Emperor Qin Shi Huang had all the walls joined up.完成句子1It_didnt_occur_to (没想到) her to ask for help. (occur)2The results are_indicated_in (列在) Table 2, and you had better look it over. (indicate)3Then, for_no_apparent_reason (不知什么原因), the train sudden

8、ly stopped. (apparent)4The route has_been_marked_out (已标有记号) so that it is easy to follow. (mark)5I was_taken_in (欺骗) by the salesmanthe car turned out to be uneconomical and unreliable. (take)6The office was full of computers, and we had to sit_back_to_back (背靠背坐) in a long row.(back)7Nobody notice

9、d the thief slip_into (溜进) the house because the lights happened to go out. (slip)8People today should be_punished_for (惩罚) polluting the environment. (punish).阅读理解Canada is said to be one of the Earths most beautiful countries. Even though Canada is pretty on the outside,it has ugly truth hidden be

10、hind its beauty. Canada has many environmental problems that can greatly affect the people and wildlife of the region.Canada has many natural resources. But if not treated properly, theyll be harmed or used up. This is happening to the Great Lakes. Shared by Canada and the US, the Great Lakes are us

11、ed for fishing and producing electricity.In the 1970s the Great Lakes were used for a waste dumping(倾倒) ground for factories. To put a stop to the illegal and dangerous dumping,the two countries both signed the Great Lakes Water Quality Agreement, which makes sure no animals or people are harmed by

12、the polluted and dangerous water and also reduces the amount of human waste that is dumped in that area.Almost 2 million Canadian citizens make their living by mining. Even though some people believe that the reward is bigger than the risk of mining, mining can destroy an areas environment. The rock

13、 and soil from mining is just dumped in any place that is available. This can lead to an increase in sulfur dioxide(二氧化硫),causing acid rain and killing plants and animals.Another natural resource is wood. Wood is used for many different types of paper. But the resources are being overused. The count

14、ry is losing the benefits to the forest such as oxygen, and animals are losing their food or homes. Clearcutting(清场伐木) has left many places barren. The loss of animal habitat is also very serious.All countries should learn from Canadas mistakes and take some measures to help improve the environment.

15、本文是一篇说明文。据说加拿大是世界最美的国家之一,但是美丽的外表之下却隐藏着诸多不和谐的方面,尤其是环境问题。1Why was the Great Lakes Water QualityAgreement signed?ATo produce more electricity.BTo introduce more fish in the lakes.CTo prevent animals from being killed.DTo stop factories dumping waste into thearea.答案:D解析:细节理解题。根据第二段中的which makes sure no

16、animals or people are harmed by the polluted and dangerous water and also reduces the amount of human waste that is dumped in that area可知,加拿大与美国签署这项协议的目的就是阻止工厂继续在五大湖区倾倒废弃物,以便保护这里的人与动物。2Whats the result of clearcutting?AAcid rain.BMore lakes.CThe loss of animal habitat.DThe increase of the number of

17、animals.答案:C解析:细节理解题。根据倒数第二段中的“The loss of animal habitat is also very serious.”可知,大面积地清场伐木会使动物失去栖息地。3What does the underlined word“barren” most probably mean?ADry.BWet.CPoor.DClean.答案:C解析:词义猜测题。根据上下文语境和本句句意可知,大面积地清场伐木导致的肯定是森林土地的贫瘠。故C项意思最为接近。4Whats the purpose of the text?ATo call on people to prote

18、ct the environment.BTo tell us some natural resources of Canada.CTo show what has happened to the Great Lakes.DTo tell us Canada is more beautiful than we thought.答案:A解析:推理判断题。根据全文内容和最后一段“All countries should learn from Canadas mistakes and take some measures to help improve the environment.”可知,文章先介

19、绍加拿大的环境问题,最后呼吁各国都要从中吸取教训,从而采取措施来保护环境。故选A项。.七选五It can be difficult to make friends living in a big city,especially when you dont know many people. Over years of experience and studying social skills, I discovered its possible to make friends without even trying. Here are just a few strategies that yo

20、u can use. Be seen without trying to get attention._1_All you have to do is place yourself in environments where people will see you. This can be done anywhere you go, such as the supermarket or your yogastudio.Use the power of listening.Theres an interesting phenomenon that occurs when you listen t

21、o other peopletheyll keep talking. Just keep giving them good eye contact and show with your body language that you care. _2_Think about what you can give to other people.So often we think about what we can get out of others when making friends, but that thinking needs to be turned around. Try offer

22、ing a piece of helpful advice or invite someone you just met to have lunch with you the following week._3_When you have at least a few stories to share with others, youll never run out of things to talk about._4_It may not be natural for some of us to smile, but a smile is one of the most attractive

23、 things that someone can display when theyre meeting new people._5_Theyre always available if you want to connect with people instantly and develop true lasting friendships.ASmile like theres no tomorrow.BThink about these five strategies as tools.CListening is a path to build trust and charm.DAlway

24、s have some good stories to tell others.EYou dont have to say anything interesting to get peoples attention.FThink hard and you will find a good way to make friends with others.GMaking friends is difficult, but if you try your best, you will make it.生活在大城市中,尤其是没有很多认识的人的时候,或许交朋友会很困难。本文便介绍了如何与人交朋友并建立牢

25、固的关系。1E解析:根据本段标题句“Be seen without trying to get attention.”及空后的“where people will see you”可知应选E项(你不必说有趣的事情来吸引人们的注意)。该选项中的get peoples attention与本段标题相照应。2C解析:根据本段标题句“Use the power of listening.”可知,本段建议使用倾听的力量,因此C项(倾听是建立信任和魅力的途径)符合语境。3D解析:根据下文的“When you have at least a few stories to share with others.”可知,本段讲的是“有好故事来讲给别人”。 根据关键词stories可知选D项。4A解析:根据下文的关键词smile可知,本段介绍的建议与微笑有关,故选A项。5B解析:根据空后的“Theyre always available if you want to connect with people instantly and develop true lasting friendships.”可知,最后一段是对上文所说的五个策略的总结,故选B项。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1