收藏 分享(赏)

2021-2022学年新教材人教版英语必修第一册课时作业:UNIT 2 TRAVELLING AROUND 9 WORD版含解析.DOC

上传人:a**** 文档编号:381660 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:6 大小:44.50KB
下载 相关 举报
2021-2022学年新教材人教版英语必修第一册课时作业:UNIT 2 TRAVELLING AROUND 9 WORD版含解析.DOC_第1页
第1页 / 共6页
2021-2022学年新教材人教版英语必修第一册课时作业:UNIT 2 TRAVELLING AROUND 9 WORD版含解析.DOC_第2页
第2页 / 共6页
2021-2022学年新教材人教版英语必修第一册课时作业:UNIT 2 TRAVELLING AROUND 9 WORD版含解析.DOC_第3页
第3页 / 共6页
2021-2022学年新教材人教版英语必修第一册课时作业:UNIT 2 TRAVELLING AROUND 9 WORD版含解析.DOC_第4页
第4页 / 共6页
2021-2022学年新教材人教版英语必修第一册课时作业:UNIT 2 TRAVELLING AROUND 9 WORD版含解析.DOC_第5页
第5页 / 共6页
2021-2022学年新教材人教版英语必修第一册课时作业:UNIT 2 TRAVELLING AROUND 9 WORD版含解析.DOC_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时分层作业(九).阅读理解ALove sugarwhite sand beaches? Love skiing down the side of a mountain? Whatever you like, you will find the best winter travel destination in the following list.Paradise Island, BahamasBest for:Families and water babiesIts one of the Atlantis resorts (旅游胜地) in the Caribbean. The Coral

2、 Towers and Marina Village (an openair shopping and dining market ) are two reasons to visit this Caribbean popular travel destination. Dont forget about Aquaventure, the worlds largest openair water park. With the winter temperatures between 15 and 24 , its a perfect place to escape the cold.Salt L

3、ake City, UtahBest for:Winter sports loversSalt Lake City is known as “Ski City”. Its one of four best ski resorts in the USA.Salt Lake City welcomes winter sports lovers all around the world. In addition to wonderful skiing tracks, Utah Olympic Park offers an unforgettable experience.IcelandBest fo

4、r:Extreme AdventurersIceland in the winter is very beautiful. The temperatures there arent as low as you think. Theres no better time than winter to view the Northern Lights. Short winter days mean youll have an even greater chance to catch the magic. An increasing number of flights in and out of Re

5、ykjavik make it easier than ever to visit Iceland.Orlando, FloridaBest for:Theme park loversOrlando is another destination for winter travel. The weather is fine in winter. With the largest Disney World in the world, Orlando must be a good place to travel.【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了四个适合在冬天旅游的地方。1What can

6、 visitors do on Paradise Island?ASki down the mountain.BPlay in the water park.CVisit the Olympic Park.DTake pictures in Disney World.B细节理解题。根据Paradise Island,Bahamas部分的“Dont forget about Aquaventure,the worlds largest openair water park.”可知,Aquaventure是世界上最大的露天水上乐园。故B项(在水上乐园玩)符合题意。2Where can visito

7、rs go to enjoy the Northern Lights?ASalt Lake City.BOrlando.CIceland.DParadise Island.C细节理解题。根据Iceland部分的“Theres no better time than winter to view the Northern Lights.”可知,想欣赏北极光就要去冰岛。故选C项。3Orlando is the best destination for _.Awinter sports loversBwater babiesCtheme park loversDextreme adventurers

8、C细节理解题。根据Orlando,Florida部分的“Best for:Theme park lovers”可知,佛罗里达州的奥兰多对于主题公园爱好者是最适合的,即奥兰多对主题公园爱好者来说是最好的目的地。故选C项。 BGeorgia OKeeffe always thought of herself as an artist. By 1928, the rest of the world did, too. At the age of 41 she was living in New York and becoming a wellknown painter. Still, OKeeffe

9、 wasnt happy. New York had been a good source of ideas for almost ten years. Now those ideas were drying up. OKeeffe felt like she needed a change. She had visited New Mexico in 1917 with her sister. The wide open space had thrilled her. “Maybe I should go back,” she thought. In April of 1929, OKeef

10、fe packed her bags.The wide open space of New Mexico drew OKeeffe in. She spent hours just watching the sky change. Because the light was so clear, she felt like she could see for the first time. The beauty of the land renewed her. She couldnt wait to start painting. Cow and horse skulls and desert

11、flowers filled her canvases (画布). The colours of the desert inspired OKeeffe. As a result, she made new choices in her artwork. “The colour up there is different,” she explained. She loved the dusty blues and greens.That August, OKeeffe went home to New York. It was the start of a pattern. Each spri

12、ng, she travelled to New Mexico to paint. These trips restored her spirit. Then, in the autumn, she would return to New York. There, she showed her work. Each time OKeeffe visited New Mexico, she explored a little more.The bleached animal bones and skulls that OKeeffe found excited her because she c

13、ould see their special beauty. The bones didnt mean death to OKeeffe. To her, they showed the lasting beauty of the desert. The landscapes, clear light, and bright colours also spoke to her. She often painted closeups of the rocks and mountains. Later, she began to travel more in search of new ideas

14、. However, she always came back to New Mexico.As OKeeffe grew older, her eyesight began to fail. Still, OKeeffe wasnt ready to give up. Her friend Juan Hamilton helped her work with watercolours. He also taught her to sculpt. As a result, she made art into her 90s. When she died at the age of 98,Ham

15、ilton sprinkled her ashes over the desert. Her body became part of the land that had touched her art and her life.【语篇解读】本文是一篇记叙文。讲述了画家乔治娅奥基芙每年春天都从纽约出发到新墨西哥州的沙漠里发掘艺术灵感的故事。4Why OKeeffe was unhappy in New York in 1928?AShe was lacking in creative ideas.BShe felt disappointed about her job.CShe was not

16、successful as an artist.DShe felt bored about life in a big city.A细节理解题。根据第一段中的“New York had been a good source of ideas for almost ten years.Now those ideas were drying up.”可知,1928年,乔治娅奥基芙在纽约生活得并不开心的原因是她缺乏创造性的想法,故选A项。5After her trips to New Mexico, OKeeffe _.Areceived great reputation thereBdiscove

17、red the meaning in her lifeCchose to settle down in that countryDgot new thoughts from the sceneryD细节理解题。根据第二段中的“The beauty of the land renewed her.”及第三段中的“These trips restored her spirit.”可知,新墨西哥州的景色让她精神焕发,给了她新的想法,故D项正确。6What can we know about OKeeffe from the passage?AShe was never afraid of failu

18、re and death.BShe was devoted and passionate about art.CShe was patient with the coming chances.DShe was curious about the nature of people.B推理判断题。根据最后一段中的“As OKeeffe grew older,her eyesight began to fail.Still,OKeeffe wasnt ready to give up.Her friend Juan Hamilton helped her work with watercolours

19、.He also taught her to sculpt.As a result,she made art into her 90s(随着奥基芙年龄的增长,她的视力开始衰退。不过,奥基芙还不想放弃,她的朋友胡安汉密尔顿帮助她画水彩,他还教她雕刻。结果,她90多岁时还在从事艺术创作)”可判断出,奥基芙对艺术倾注了毕生的热情,故选B项。7Which of the following could be the best title for this article?ALifestyle in the DesertBSpecial Love for ArtCInspiration from the

20、DesertDModern Women ArtistsC标题归纳题。通读全文可知,本文主要讲述了乔治娅奥基芙每年春天都从纽约出发到新墨西哥州的沙漠里发掘艺术灵感的故事,所以“来自沙漠的灵感”为短文最佳标题。故选C项。.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Marmi, my big sister, was eagerly looking for a pup (小狗) to look after and love all her life, so she asked Mummy many times for a pup of her own, but

21、the answer was always no. You see, my mum is not very fond of dogs, never has been,and always says theyre too big a responsibility. Shes just not a dog person. Well, that didnt stop my sister from looking or hoping for a dog. She used to search online for her favourite breed (品种). Until one day Marm

22、i found some Cavapoo pups advertised for sale. She immediately showed Mummy and begged to go and see them. Not sure how my sister persuaded her,but to our surprise, Mummy said we could go and have a look at them but not to get high hopes. Marmi rushed everyone in the car before Mummy changed her min

23、d. Off we sped to the advertised breeders house which luckily wasnt too far. We got to the house and I bet I could hear my sisters heart dancing with excitement. As we rang the doorbell, we could hear cute little barks coming from inside. We went in and saw lots of little black pups excitedly jumpin

24、g around. There were other people there too,so we needed to choose one fast if you know what I mean. It was rather crowded but the breeder let us hold and cuddle (抱) the pups. The breeder handed a little confident pup to Marmi. The little pup seemed an old friend with my sister. But after a lot of c

25、uddles, Mummy said we had to go and would have to think about it.注意:1续写的词数应为150左右;2请按如下格式作答。As we were walking towards the door, the little pup followed my sister out._The little pup made a mess (杂乱) of our home._参考范文As we were walking towards the door, the little pup followed my sister out. The mom

26、ent she just wanted to get on the car, the pup ran to her and swayed her tail. She kept licking Marmi as if to beg her to take her home. After Marmi persuaded Mummy again and again Mummy agreed to raise her. She immediately curled at my sisters feet, gazing at everyone. Mummy told Marmi care and lov

27、e are responsibilities.The little pup made a mess (杂乱) of our home.Each blanket had been damaged and the corner of our pillows had a jagged hole. Things became complicated. Mummy called the breeder and told him she had changed her mind. On hearing that, Marmi was sad and she promised Mummy she would train the pup. As Marmi followed the instructions the breeder gave, the pup made strides in months. She no longer tried to get on the bed, but she did like sitting in the folding chairs. Since then,she had become a friend of our family. We were animal lovers.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1