1、课时作业11Grammar.用所给动词的适当形式填空1Frightened (frighten) by noises in the night, the girl no longer dares to sleep in her room.2The lady returned home, followed (follow) by two policemen.3When he came to himself, he found himself in the hospital surrounded (surround) by some relatives.4Faced (face) with a h
2、eavy load of work, Jim wondered how he could finish it this time.5Defeated (defeat) again, the scientist didnt give up.6Located (locate) in the central district, the hotel offers the best service with the lowest price.7Founded (found) in the early 20th century, the school keeps on inspiring children
3、s love of art.8Given (give) time, hell make a firstclass tennis player.9Greatly encouraged (encourage) by the teachers words, the boy started doing his experiment again.10Seen (see) from the top of the building, the city looks more magnificent.句型转换A)分词变从句1Asked to stop, the excited speaker kept talk
4、ing at the meeting.Though_he_was_asked_to_stop,_the excited speaker kept talking at the meeting.2Caught in a heavy rain, he was wet to the skin.As_he_was_caught_in_a_heavy_rain,_he was wet to the skin.3Given more time, Li Ping can do the work much better.If_she_is_given_more_time,_Li Ping can do the
5、 work much better.B)从句变分词4When he was asked why he did it, he said it was his duty.Asked_why_he_did_it,_he said it was his duty.5As John was absorbed in painting, he didnt notice evening approaching.Absorbed_in_painting,_John didnt notice evening approaching.6Once it is poured, water cannot be taken
6、 back.Once_poured,_water cannot be taken back.阅读理解The human brain contains 10 thousand million cells (细胞) and each of these may have a thousand connections. Such great numbers used to discourage us and cause us to stop thinking about the possibility of making a machine with humanlike ability, but no
7、w that we have grown used to moving forward at such a speed we can be less sure. Quite soon, in only 10 or 20 years, perhaps, we will be able to build a machine as complex (复杂的) as the human brain, and if we can we will. It may then take us a long time to make it as intelligent as the human brain by
8、 properly programming it.I think it is certain that in decades, not centuries, machines of silicon (硅) will arise to compete with their human ancestors. In a real sense they will be able to reproduce themselves. Silicon will have ended carbons long control. And we will no longer be able to consider
9、ourselves to be the finest intelligence in the world.As the intelligence of robots increases and their cost goes down, we may achieve a lot with their help, first on the earth through their ability to complete any kind of work in harmful environments. In the end, deserts (沙漠) may turn into gardens.
10、Further ahead, by a combination of the great wealth this new age will bring and the technology it will provide, the creation of a huge, manmade world in space, home to thousands or millions of people, will be within our power.本文是一篇议论文。作者主要谈论了机器人可能给人类未来生活带来的改变。1In the authors opinion, the human brain
11、 _.Ais complex and intelligentBis too complex to be reproducedCmay change a lot in 10 or 20 yearsDwill soon be replaced by machines答案:A解析:细节理解题。由第一段中的“as complex (复杂的) as the human brain”和“as intelligent as the human brain”可知,作者认为人类的大脑十分复杂而且非常聪明,故选A项。2The underlined word “carbon” in Paragraph 2 stan
12、ds for _.Ahuman beings Ban old machineCan ocean animal Dintelligent robots答案:A解析:词义猜测题。由该段中的“machines of silicon (硅) will arise to compete with their human ancestors”可知, carbon在此是指代人类(碳基生命是以碳元素为有机物质基础的生物,地球上已知的生物,包括人类在内,大多数都是碳基生命),故选A项。3In the last paragraph, the author mainly _.Atalks about the int
13、elligence of robotsBexplains how to create a world in spaceCdescribes what our future life might beDshows his worry about the environment答案:C解析:段落大意题。作者在本段中主要就人类未来的生活进行了简单地描绘,故选C项。.七选五阅读Why you shouldnt punish your kids for lyingGetting your children to stop lying is challenging. Children see parent
14、s lie to others, if only to be polite. Most parents add to that with tales about the lives and activities of Santa Claus or the Tooth Fairy. _1_The most common reactions to children who lie are explaining why it is wrong and punishment. _2_ Here are three better tools supported by research to use in
15、stead. PRAISE: You could ask your child to say something that happened at school that is true. When your child obeys, praise him enthusiastically. Be specific: _3_and give your child a hug or a high five. Aim for one or two interactions (互动) like this a day. If you happen to “catch” your child in a
16、lie, say something like, “That is not true and could get you in trouble outside of the home.” MODEL: Explicitly tell the truth. This could be about something that happened when you were a child or something that happened during the day. It need not be impressive or exciting. DECREASE PUNISHMENT AND
17、MORALIZING(说教): They are unlikely to change behavior or develop the conduct you want. _4_ Rather, use very mild punishment (light scolding, short loss of privilege, a brief timeout). More severe punishments ( shouting, taking away something for a week, hitting) are not more effective in actually cha
18、nging the frequency of lying._5_ Usually they can be dropped by then. It is unlikely that lying will be completely removed, but with the right encouragement, it can be greatly decreased.AIt is not what that is, but about practice.BThat does not mean ignoring lying or letting it go.CAs ways of changi
19、ng behavior, these are ineffective.D“That was great! You told me what happened just like I asked.”ETry these procedures for two to three weeks and see where you are.F“You did a good job, but what you said was not what Id like to know!”GParents do this out of love, but for some children, lying can be
20、come a problem.让你的孩子停止撒谎是具有挑战性的,孩子撒谎有很多原因,不应该一味惩罚孩子。本文介绍了三个更好的解决方法。1G解析:由上句可知,大多数父母都会讲关于圣诞老人或牙仙的生活和活动的故事,这也是孩子们见到的一种谎言。G项“父母这样做是出于爱,但对一些孩子来说,撒谎会成为一个问题”承接上文,其中的Parents do this out of love与上文中的Most parents add to that with tales吻合。2C解析:上句讲“对孩子撒谎最常见的反应是去解释为什么这样不对并惩罚”,C项“作为改变行为的方式,这些都是无效的”承接上一句,其中these指
21、代上一句中的解释与惩罚。3D解析:根据上句可知,当孩子能遵守你提出来的要求时,热情地赞美他。空处应是赞美的具体做法,故D项最佳。4B解析:根据上句“他们不太可能改变行为或养成你想要的行为”及下句“相反,使用非常温和的惩罚(轻声斥责、短暂的特权丧失、暂停一下)”可知,B项“这并不意味着忽视说谎或随它去”承上启下。5E解析:上文介绍了三个解决孩子撒谎的更好的方法。E项“试试这些步骤两到三周,看看效果如何”用于总结上文,其中for two to three weeks与下一句中的by then对应。.微表达根据要求运用本单元所学知识完成下面小作文,并背诵成文。1我在一家出版社从事一项工作。(pres
22、s, take up)2我总是梦想着未来生活。3交通方式与先前的时代不同。(previous)4那就是我对未来生活的第一印象。(first impression)5未来的交通工具易于操作。(主语beadj.to do)6人们所要做的就是按电脑屏幕上的按钮和开关。(press, switch, button)7我现在缺乏操作太空舱的知识。(lack)8我将不断地去努力学习。(constantly)I take up a job in a press. I always dream of the future life. My first impression of life in the fut
23、ure is that the way of traffic is different from previous times. The traffic tools are easy to operate because what people need to do is press the buttons and switches on a computer screen. I now lack the knowledge to operate a space capsule. So I will constantly study hard for the future life.应用文写作
24、假定你是李华,下学期你将作为交换生(exchange student)去加拿大一所高中学习,住在 Lynn 家里。请给 Lynn 写一封邮件,内容包括:1介绍自己;2告知到达时间;3询问应做何准备。注意:1词数80左右;2可适当增加细节,以使行文连贯。Dear_Lynn,Im_Li_Hua,_an_exchange_student_from_China._Im_happy_to_know_that_Ill_be_staying_with_your_family_in_the_next_few_months_while_Im_studying_at_the_local_high_school._Thank_you_for_having_me!_I_will_arrive_in_Toronto_on_August_20th_and_get_to_your_place_late_that_afternoon._I_wonder_if_you_could_give_me_some_advice_so_that_I_can_get_myself_better_prepared_for_my_stay_in_Canada.Looking_forward_to_seeing_you!Best_wishes,Li_Hua