收藏 分享(赏)

2022-2023学年新教材高中英语 Unit 6 At One with Nature Section A Starting out & Understanding ideas课后习题 外研版必修第一册.docx

上传人:a**** 文档编号:369301 上传时间:2025-11-28 格式:DOCX 页数:7 大小:23.04KB
下载 相关 举报
2022-2023学年新教材高中英语 Unit 6 At One with Nature Section A Starting out & Understanding ideas课后习题 外研版必修第一册.docx_第1页
第1页 / 共7页
2022-2023学年新教材高中英语 Unit 6 At One with Nature Section A Starting out & Understanding ideas课后习题 外研版必修第一册.docx_第2页
第2页 / 共7页
2022-2023学年新教材高中英语 Unit 6 At One with Nature Section A Starting out & Understanding ideas课后习题 外研版必修第一册.docx_第3页
第3页 / 共7页
2022-2023学年新教材高中英语 Unit 6 At One with Nature Section A Starting out & Understanding ideas课后习题 外研版必修第一册.docx_第4页
第4页 / 共7页
2022-2023学年新教材高中英语 Unit 6 At One with Nature Section A Starting out & Understanding ideas课后习题 外研版必修第一册.docx_第5页
第5页 / 共7页
2022-2023学年新教材高中英语 Unit 6 At One with Nature Section A Starting out & Understanding ideas课后习题 外研版必修第一册.docx_第6页
第6页 / 共7页
2022-2023学年新教材高中英语 Unit 6 At One with Nature Section A Starting out & Understanding ideas课后习题 外研版必修第一册.docx_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit6AtonewithnatureSectionAStartingout&UnderstandingideasA级必备知识基础练.单句填空1.If the package (wrap) well,we assume the contents are also wonderful.2.Satisfactory (complete) of the course does not ensure you a job.3.China needs (region) stability to underpin its continued economic growth.4.In order to ke

2、ep rivers and lakes clean and prevent water from (pollute),we must do something to protect them.5.The architecture is (harmony) and no building is over five or six floors high.6.Activities can be designed people in wheelchairs or with other special needs.7.Being exposed to strong sunlight for a long

3、 time will do harm your skin.8.In 1973,Yuan Longping became the first (agriculture) pioneer in the world to grow rice that has a high output.短语填空feed on,plenty of,prevent.from,in harmony with,as far as,from the bottom to the very top,go to the trouble to do,turn.into.,wash away1.Food safety is very

4、important,so the government spares no effort to food being polluted.2.They started shouting and yelling,and then it a horrible quarrel.3.There is no denying that cyclists ignore traffic rules on purpose.4. Im concerned,we must get fully prepared and practice hard in order to perform well in the matc

5、h.5.Please dont cook breakfast,or Ill feel Im being treated as a stranger.6.Pandas are our Chinese treasure.They bamboo.7.The soil was by the flood,exposing bare rock.8.Happy people are peaceful people and they live others.9.The policeman observed me as though I were a thief.完成句子1.它是世界第五大洲,覆盖着南极约140

6、0万平方公里。,it is the fifth largest continent in the world.2.去国外独自旅行对我来说是一个很大的挑战。is a great challenge to me.3.总之,夏天最吸引我的是我可以获得很多使我的生活有意义的东西。In conclusion,is that I can acquire plenty of things that make my life meaningful.4.尽管他获得了无数的荣誉,他却从未有过任何骄傲的迹象。,he never shows any signs of pride.5.我对我在旅馆所受到的待遇感到失望,

7、所以我写信投诉你们的服务。Disappointed at the way ,Im writing to you to complain about your service.B级能力素养提升练.阅读理解The sun rises over the Cordillera mountain ranges in the Philippines,lighting up the beautiful terraced rice fields.Rows of terraces wrap around the mountainsides from the ground to the very mountain

8、tops,as far as the eye can see.Built with stone walls at least 1,000 years old,possibly 2,000 years,they are maintained by the ancient tradition and the lifestyle of the local Ifugao people.But life here is changing,and with it comes threats to this World Heritage Site.Young people are influenced by

9、 modern media and no longer want to work such long hours.More educational opportunities mean that many choose to make a life outside of the villages and rice fields.Roads are being built,allowing trucks bearing agricultural goods and buses bringing more tourists to and fro.More tourists mean the nee

10、d for more water and food,and the production of more waste and pollution.Ugly tall buildings,rather than beautiful traditional wooden homes,spring up in some villages.Can these changes be managed so that the terraces continue to produce rice,and remain a beautiful part of our world heritage?Jimmy Pa

11、dchanan,an official of the village of Mayoyao,said in an interview,“We are combining the old societies with the new,while maintaining many of our values.” He and the local people were confident that they would keep the best of the new and the strength of the past to protect the terraces,which are de

12、scribed as “a living cultural landscape of breathtaking beauty”.1.What do we know about the Cordillera terraces from the first paragraph?A.They are often lit up at night.B.They are covered with various crops.C.They are built at the foot of the mountain.D.They are maintained in old ways.2.What does t

13、he underlined “it” refer to?A.The changing life.B.The maintenance of terraces.C.The ancient tradition.D.The lifestyle of local people.3.Which problem are the Cordillera terraces facing nowadays?A.Media pay too much attention.B.Many youths left the area.C.Tourists cause safety concerns.D.Agricultural

14、 land is largely taken up.4.According to the text,what will the local people do in the future?A.Stop the modernization of the region.B.Open our mind to new ideas.C.Have a mix of old and new.D.Involve more development in the area.七选五ShouldWeCreateMoreNationalParksDont you find it worrying that more a

15、nd more species of animals are in real danger of becoming extinct?1 And I think the best way to do this is for the government to create more national parks.2 If this environment is destroyedfor example,when farmers clear a forest for new fields,or trees are cut down for making money,many animals are

16、 unable to survive,and more species are likely to become extinct.In addition,national parks protect animals from the danger of being hunted.A major reason why many species are endangered is that the animals are killed by hunters.They hunt animals to make money.3On the other hand,some people fight ag

17、ainst the creation of national parks because they consider it wrong to interfere with nature.They believe that wild animals are happier living in their natural environment.4 They also point out that a few species are more likely to produce young animals in the wild than in national parks.All in all,

18、these disadvantages are far less important than the benefits of national parks,because these parks allow animals to live in a safe environment.5A.They say though the animals may face danger,they enjoy a free life.B.Firstly,national parks protect the animals natural environment.C.To begin with,animal

19、s are important to humans.D.I personally believe that we must save these animals.E.There is a heated discussion about whether to create more national parks.F.In fact,they protect animals from their greatest enemieshuman beings.G.Some hunters even hunt animals simply for sport.SectionAStartingout&Und

20、erstandingideas.1.is wrappedpletion3.regional4.being polluted5.harmonious6.for7.to8.agricultural.1.prevent;from2.turned into3.plenty of4.As far as5.go to the trouble to6.feed on7.washed away8.in harmony with9.from the bottom to the very top.1.Covering about 14 million square kilometres around the So

21、uth Pole2.Travelling abroad alone3.what summer attracts me most4.Although he has won countless honours5.I have been treated in the hotel.【语篇解读】本文是一篇说明文。随着经济的发展以及旅游业的繁荣,科迪勒拉山脉的Ifugao地区的阶梯稻田被破坏,威胁着这一文化遗产的保护。但是当地官员和居民相信,他们在发展的同时也能够保护好传统。1.D细节理解题。根据文章第一段中的“Builtwithstonewallsatleast1,000yearsold,possibl

22、y2,000years,theyaremaintainedbytheancienttraditionandthelifestyleofthelocalIfugaopeople.”可知,此地的阶梯稻田保存着传统的方式。故选D项。2.A词义猜测题。根据文章第一段中的“Butlifehereischanging,andwithitcomesthreatstothisWorldHeritageSite.”可知,it指代前文的“lifehereischanging”,指“一直在改变的生活”,故选A项。3.B细节理解题。根据文章第二段中的“Youngpeopleareinfluenced.ricefiel

23、ds.”可知,Cordillera阶梯稻田面临的问题是很多年轻人离开了此地,去外地发展。故选B项。4.C推理判断题。根据文章最后一段中的“Heandthelocalpeoplewereconfidentthattheywouldkeepthebestofthenewandthestrengthofthepasttoprotecttheterraces”可知,在未来,此地的居民会过着接受新事物的同时,保持着阶梯稻田的传统方式。故选C项。.【语篇解读】本文是一篇说明文。作者建议建立更多的国家公园来保护濒临灭绝的野生动物,并阐述了理由。1.D根据上文以及后文可知,本句与后文并列,都是在说明作者对于拯

24、救动物的看法。故D项符合语境,故选D项。2.B根据后文可知,本段的主旨是国家公园可以保护自然环境,B项中theanimalsnaturalenvironment对应后文中thisenvironment。故B项符合语境,故选B项。3.G根据上文可知,本句与上文并列,都是在说明人们捕猎动物的目的,G项中Somehunters对应上文中hunters。故G项符合语境,故选G项。4.A根据上文以及后文可知,本句旨在说明那些反对建立国家公园的人的理由,A项中They指代上文“somepeoplefightagainstthecreationofnationalparks”。故A项符合语境,故选A项。5.F根据上文可知,本句为本段最后一句,应再次强调国家公园的好处,F项中they指代上文中nationalparks。故F项符合语境,故选F项。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1