收藏 分享(赏)

2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc

上传人:高**** 文档编号:368170 上传时间:2024-05-27 格式:DOC 页数:8 大小:127.50KB
下载 相关 举报
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共8页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共8页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共8页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共8页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共8页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共8页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共8页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(二)Section 、语言知识练习固基础.单句语法填空1He looked puzzled(puzzle),so I repeated the question.2Costs have been reduced (reduce) by 20% over the past year.3So sudden was the attack that the enemy had no time to escape.4Now John is recognized (recognize) as the best footballer in the school.

2、5She really tried to make the most of the opportunity.6We volunteered to collect(collect) money to help the victims of the earthquake.7Excuse my ignorance(ignore),but how does the machine work?8Wealth is seldom related(relate) to happiness.9In no case should you give up.10His seat was next to that o

3、f the mayor.完成句子1Such a good article did he write that he won the award.(such.that)他的这篇文章写得这么好,因此获奖。2I would rather go boating than climb the hills.(would rather)我宁愿去划船,也不愿去爬山。3We should try to make the most of our stay here.(make)我们应该充分利用待在这儿的时间。4Could you tell me whether it snows in winter in Aust

4、ralia?(whether)你能告诉我澳大利亚的冬天是否会下雪吗?5The fact that he didnt say anything at the meeting surprised everybody.(that)他在会上什么也没说使得大家很惊讶。高考题型练习提能力.阅读理解Everything we know about the world comes to us through our senses.Traditionally,we were thought to have just five of themsight,hearing,touch,smell and taste.

5、Although we pay little attention to them,each of these senses is precious and almost irreplaceableas we discover,to our sorrow,if we lose one.People usually fear blindness above all other disabilities.Yet deafness can be an even more severe handicap(缺陷),especially in early life,when children learn l

6、anguage.This is why Helen Kellers achievements were so extraordinary.As a result of an illness at the age of 19 months,she lost both sight and hearing and sank into a totally dark,silent world.She was rescued from this terrible separation by her teacher,Anne Sullivan,who managed to explain,by tappin

7、g signs into the little girls palm,that things have names,that letters make up words,and that these can be used to express wants or ideas.Helen Keller later grew into a writer and a wellknown advocate for the handicapped.Her remarkable development owed a great deal to her determination,her teacher,a

8、nd her family.But it also showed that when a sense (or two,in Helen Kellers case) is missing,another sense (in her case,touch) may be trained to make up for the loss,at least in part.Our nervous system reacts only to a selected range of wavelengths,vibrations,or other properties.It is limited by our

9、 genes,as well as our previous experience and our present state of attention.What draws our attention,in many cases,is change.Our senses are finely adjusted to change.Stationary or unchanging objects become part of the scenery and are mostly unseen.Usual sounds become background noise,mostly unheard

10、.The feel of a sweater against our skin is soon unnoticed.【语篇解读】我们通过感觉器官来了解世界上的事物,一般来说,人们有五种感觉器官,每一种都很重要且几乎是不可以替代的。不过在某种程度上听觉有点比其他感官重要些。1The author refers to Helen Keller in order to Aprove deafness is more severe handicap than othersBencourage deaf people to learn from herCshow it is important to l

11、earn language in early lifeDsuggest hearing is precious and irreplaceableA推理判断题。根据第二段倒数第二句话可知,听觉在某种程度上比其他感官重要。2Which of the following will draw our attention according to the passage?A. A sweater against your skin when you are working.BNoise of the air conditioner when you are doing your homework.CA

12、 sudden quake of the room.DA sleeping cat in your sofa.C细节理解题。根据最后一段可知,变化的东西容易吸引注意力,而静止的、习以为常的都不容易吸引人的注意力。3The underlined word “stationary” in Paragraph 6 means“ ”AchangingBstillCactiveDquietB词义猜测题。根据其后的“or unchanging”可知它的意思是“静止的”。4The sense of touch taught Helen Keller anything but Athings have nam

13、esBletters make up wordsCwords can be used to express wants or ideasDshe can become a writerD细节理解题。根据第三段第二句话“She was rescued from this terrible separation by her teacher,Anne Sullivan,who managed to explain,by tapping signs into the little girls palm,that things have names,that letters make up words

14、,and that these can be used to express wants or ideas.”可知答案为D项。.完形填空I still remember an old lady,a customer on the paper route in my hometown when I was 12 years old.She taught me a lesson in 1 that I shall never forget.On a(n) 2 afternoon,a friend and I were throwing stones onto the 3 of the old la

15、dys house.The stone that I found was too smooth, 4 it slipped from my hand as I let it go and 5 straight not for the covering on top of the house but for a small window on the houses back porch.At the sound of broken glass,we knew we were 6 We turned and 7 I was too 8 about getting caught that first

16、 night to be concerned about the old lady with the broken window in the freezing weather.However,a few days later,when I was sure that I hadnt been 9 ,I started to feel guilty about her 10 She still greeted me with a smile each day 11 I gave her the paper,but I was no longer able to act comfortably

17、in her 12 I 13 my mind that I would save my money delivering paper.And after three weeks I had seven dollars that I calculated would pay for her window.I put the money in an envelope with a note 14 that I was sorry for breaking her window and 15 that the seven dollars would cover the cost of repairi

18、ng it.I waited until it was dark,moved 16 to the old ladys house and put the letter I didnt sign through the letter slot in her door.I felt 17 and could have the freedom of,once again,looking straight into the old ladys kind eyes.The next day,I handed the old lady her paper and was able to 18 the wa

19、rm smile that I was receiving from her.She thanked me for the paper and gave me a bag of cookies she had made herself.I thanked her and started to eat the cookies as I continued my 19 After several cookies,I felt an envelope and pulled it out of the bag.When I opened the envelope,I was 20 Inside wer

20、e the seven dollars and a short note that said,“Im proud of you.”【语篇解读】本文作者主要向我们讲述了小时候的一件小事对他的深远影响。作者从发生在自己身上的事情中深深地体会到诚实、知错能改的重要性。1A.selflessnessBtalentCbraveryDforgivenessD考查名词。selflessness无私;talent才能;bravery勇气;forgiveness宽恕。句意:她给我上了一堂宽恕的课,我永远不会忘记。故选D。2A.winterBsummerCspringDautumnA考查名词。根据下文“in th

21、e freezing weather”,可知是冬季。故选A。3A.windowBbasementCroofDaccessC考查名词。根据下文“the covering on top of the house”可知是往房顶上扔石头。句意:在一个冬天的下午,我和一个朋友往老太太家的屋顶上扔石头。故选C。4A.butBsoCforDorB考查连词。but但是;so因此;for为了;or或者。句意:我发现的那块石头太光滑了,所以它从我的手里滑了出去,不是朝着房子的顶部,而是飞落在房子的后门廊上的一个小窗户上。故选B。5A.landedBleftCdraggedDheadedD考查动词。根据上题解析故选

22、D。6A.in troubleBin many waysCin dangerDin chargeA考查介词短语。in trouble处于困境中;in many ways用许多方法;in danger处于危险中;in change负责,主管。句意:我们知道我们有麻烦了。故选A。7A.got aroundBsit aroundCran awayDhung outC考查动词短语。got around到处走动;sit around坐着没事干;ran away逃跑;hung out闲逛。句意:我们转身跑了。故选C。8A.embarrassedBscaredCdisappointedDashamedB考查

23、形容词。embarrassed尴尬的;scared害怕的;disappointed失望的;ashamed惭愧的。句意:第一天晚上,我害怕被抓住,所以顾不上担心这样寒冷的天气被打破了窗户的老太太。故选B。9A.discoveredBscoldedCpunishedDinvolvedA考查动词。discovered发现;scolded责骂;punished惩罚;involved涉及。句意:然而,几天后,当我确信没有被发现时,我开始为她的不幸感到内疚。故选A。10A.misunderstandingBmisbehaviorCmisfortuneDmistakeC考查动词。根据句意故选C。11A.un

24、tilBunlessCsinceDwhenD考查连词。句意:当我给她送报纸的时候,她每天都微笑着向我打招呼,但是我再也不能在她面前表现得很自在了。故选D。12A.encouragementBpresenceCcompanyDcomfortB考查名词。根据句意故选B。13A.made upBtook upCmeet withDpicked upA考查动词。句意:我下定决心,我要把我的钱存起来。made up ones mind“下定决心”。故选A。14A.provingBshowingCconvincingDexplainingD考查动词。proving证明;showing放映,表演;convi

25、ncing使相信,使明白;explaining解释。句意:我把钱放在一个信封里,里面附有一张纸条,上面写着:我很抱歉打破了她的窗户,而这7美元希望能够支付修理的费用。故选D。15A.predictedBdeclaredChopedDwitnessedC考查动词。根据句意故选C。16A.hurriedlyBquietlyCpatientlyDfirmlyB考查副词。hurriedly匆忙地;quietly安静地;patiently耐心地;firmly坚定地。句意:我一直等到天黑了,才悄悄地来到老太太的房子,把信放在她门外的信箱里。故选B。17A.confusedBconcernedCreliev

26、edDfrustratedC考查形容词。confused困惑的;concerned有关的,关心的;relieved放心的;frustrated挫败的,泄气的。句意:我感到松了一口气,又可以自由地直视老太太那善良的眼睛了。故选C。18A.abandonBreturnCunderstandDrespectB考查动词。abandon抛弃;return返回,报答;understand理解;respect尊重。句意:第二天,我递给老太太她的报纸,还能回报她热情的微笑。故选B。19A.effortBstudyCjourneyDrouteD考查名词。effort努力;study学习;journey旅行;route路线。句意:我一边吃着饼干,一边继续走我的路。故选D。20A.shockedBsatisfiedCannoyedDamusedA考查形容词。shocked震惊的;satisfied感到满意的;annoyed生气的;amused愉快的。句意:当我打开信封时,我惊呆了。故选A。- 8 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 幼儿园

网站客服QQ:123456
免费在线备课命题出卷组卷网版权所有
经营许可证编号:京ICP备12026657号-3