收藏 分享(赏)

(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt

上传人:a**** 文档编号:352700 上传时间:2025-11-28 格式:PPT 页数:19 大小:2MB
下载 相关 举报
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第1页
第1页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第2页
第2页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第3页
第3页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第4页
第4页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第5页
第5页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第6页
第6页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第7页
第7页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第8页
第8页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第9页
第9页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第10页
第10页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第11页
第11页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第12页
第12页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第13页
第13页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第14页
第14页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第15页
第15页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第16页
第16页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第17页
第17页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第18页
第18页 / 共19页
(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时5 Integrated skills Study skills课件(新版)牛津版.ppt_第19页
第19页 / 共19页
亲,该文档总共19页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时5 Integrated skills&Study skills安徽译林版八年级下Unit 3 Online tours1234678910基础巩固练提示:点击进入习题511121314答案呈现15dailycoastprintsAustralianoppositewill seeto finishto savegatheredcalledBDBBC答案呈现1617BC18D能力提升练一、根据句意、首字母及汉语提示完成单词。1.We often use DingTalk to communicate with others in our d(日常的)lives.2.There are ma

2、ny new cities along the c (海岸).3.My teacher often p (打印)some exercises for us to do.ailyoastrints4.A (澳大利亚的)English is different from British English.5.My father is a very calm person,but my mother is just the o (对立的人或物).ustralianpposite二、用所给词的适当形式填空。6.If you touch the screen,you _(see)some videos o

3、f the city.will see7.It takes about 30 minutes _(finish)my maths exercises.to finish8.Dont forget _(save)our files before turning off the computer.to save9.The workers _(gather)together outside the factory for their pay last Monday.gathered10.There is a famous lake in Hangzhou _(call)the West Lake.c

4、alled三、单项选择。11.【安徽中考规范总复习】Next Wednesday Ill go to Shanghai for a trip.Really?Youd better _ a hotel room as soon as possible.There are always many tourists at this time of year.A.order B.book C.buy D.fixB12.(易错题)The tour _ us about eight hours but _ little money.A.took;spent B.spent;tookC.cost;took

5、D.took;costD【点拨】动词辨析。spend一般用于主语是人的情况,可用于时间和金钱的花费;take是指时间的花费,主语是物或某活动;cost一般指某物花了多少钱。13.【中考 达州】Mrs.Smith,I have some _ sleeping.Would you mind _ the music a bit,please?OK,of course not.A.troubles;turning up B.trouble;turning downC.problem;to turn down D.problems;turning offB14.If you dont know _ th

6、e machine,please call me any time.A.where to use B.how to useC.what to use D.when to useB15.【蚌埠局属初中联考】Linda,could you please teach me Chinese?_.A.Not at all B.Its a big dealC.With pleasure D.Thats all rightC四、阅读理解。16.Anvitha Vijay began to learn code by _.A.asking her parents for helpB.watching YouT

7、ube videosC.playing with her mothers iPadD.visiting a girl from Melbourne请同学们看点拨训练第27页原文。B【点拨】根据原文第一段中的句子With the help of YouTube videos,the girl from Melbourne,Australia,learned code(编码)at the age of 7.可知答案。17.What made Anvitha Vijay want to make her own apps?A.Playing games.B.Using her phone.C.The

8、 apps on her iPad.D.Pictures on her iPad.C【点拨】根据原文第二段中句子When I first got my iPad,I was attracted by all the apps on it.可知,Anvitha被iPad中的软件所吸引,由此可以推测出,这些软件促使她想制作自己的软件。18.Which of the following is TRUE according to the passage?A.At first Anvitha didnt like her iPad.B.Anvitha got many gifts at the big meeting.C.Playing with the iPad helps kids learn while they are having fun.D.Anvitha is trying to encourage kids to make apps.D【点拨】根据原文最后一段最后一句“But what is even more important to her is to let the world see the power of technology in kids hands.”可知,Anvitha想让科技在孩子们的手中显示出力量。由此可以推测出,她在鼓励孩子们制作软件。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1