收藏 分享(赏)

2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc

上传人:a**** 文档编号:352508 上传时间:2025-11-28 格式:DOC 页数:15 大小:79KB
下载 相关 举报
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第1页
第1页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第2页
第2页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第3页
第3页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第4页
第4页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第5页
第5页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第6页
第6页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第7页
第7页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第8页
第8页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第9页
第9页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第10页
第10页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第11页
第11页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第12页
第12页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第13页
第13页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第14页
第14页 / 共15页
2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS单元素养评估卷(三)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc_第15页
第15页 / 共15页
亲,该文档总共15页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、单元素养评估卷(三)时间:100分钟分数:120分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ABandhavgarh National Park in India is best known for its amazing setting, as well as having the highest concentration of tigers in India. In addition to tigers, there are also bears, deer, wolves, bi

2、rds, etc.Location: In Madhya Pradesh state, almost 200 kilometres northeast of Jabalpur. The nearest village is Tala, which is the access point of the park.Opening Hours and Hunting TimesHunting times operate twice a day, starting at dawn until late morning, and mid afternoon until sunset. The best

3、time to visit the park is early in the morning or after 4 p.m. to spot the animals. The park is closed from July 1 to September 30 due to the monsoon(季风) season.Bandhavgarh ZonesBandhavgarh is divided into three main zones: Tala(the parks best zone, with the most tigers), Magdhi(the second best zone

4、 to see tigers), and Khitauli(scenic and less visited, although tiger sightings do occur there; particularly good for birding).Entry FeesBandhavgarh has become expensive to visit in recent years. Entry fees have increased since October 2014. When going on a hunting trip, separate fees must be paid f

5、or park entry. Entry tickets are priced per vehicle (up to six people). For now, park entry tickets cost as follows:Tala Zone: 2,400 rupees for Indians, 4,800 rupees for foreigners. (Up to six people)Other Zones: 1,200 rupees for Indians, 2,400 rupees for foreigners. (Up to six people)1. What is Ban

6、dhavgarh National Park most famous for?A. Lots of tigers.B. Beautiful birds.C. Species of bears.D. A number of wolves.解析:细节理解题。由文章开头的“Bandhavgarh National Park in India is best known for its amazing setting, as well as having the highest concentration of tigers in India.”可知,该公园因为有许多老虎而闻名。故选A。答案:A2.

7、When can you visit the park?A. In July.B. In August.C. In September.D. In October.解析:细节理解题。由Opening Hours and Hunting Times部分的“The park is closed from July 1 to September 30 .”可知,该公园从7月1日到9月30日关闭,所以10月是开放的。故选D。答案:D3. How much should five Americans pay for entry fees to visit Magdhi Zone?A. 1,200 rup

8、ees.B. 2,400 rupees.C. 4,800 rupees.D. 6,000 rupees.解析:细节理解题。由Entry Fees 部分的“Entry tickets are priced per vehicle(up to six people).”以及“Other Zones: 1,200 rupees for Indians, 2,400 rupees for foreigners. (Up to six people)”可知,五名美国游客属于外国人,可以乘坐同一辆车游览Magdhi Zone,需要交纳入场费2 400卢比。故选B。答案:BBRichard Rodrigue

9、z from the United States is a great roller coaster fan. Recently he broke his 15th world record after he spent 104 days riding one of the worlds largest roller coasters.“It got more difficult to ride and ride because of the muscle tiredness.” Rodriguez, a teacher at the University of Chicago, said a

10、s he stepped down from the ride in a German park. He spent 10 hours a day on the roller coaster.Rodriguez tried to keep himself busy during the rides on the big roller coaster in a southwestern town in Germany. “I read the newspapers . I have a walkman, I have my cell phone, so I try to talk to peop

11、le and message people during the day,” he said.Although the 42-year-old man said he felt sick on the first few days, he said he soon got over the problem.“My face hurts sharply and I have a little backache, but I am good.”The “Expedition GeForce” is one of the worlds biggest roller coasters. It meas

12、ures 62 metres at its highest point.On his 95th day on the coaster, after travelling over 25,000 kilometres, Rodriguez had a toothache and was treated by a local dentist. He went on after that and succeeded in breaking the record.Rodriguez celebrated with members of the park staff and his supporters

13、, who had sent him postcards and emails, encouraging him not to give up.4. Which of the following about Expedition GeForce is TRUE?A. It is in a German town.B. It is most modernly equipped.C. It once ran for 104 days nonstop.D. It is the most difficult one to ride.解析:细节理解题。Expedition GeForce是Rodrigu

14、ez挑战世界纪录时坐的过山车,结合第二段中“in a German park”和第三段中“a southwestern town in Germany”可知,这个过山车在德国的小镇上。故选A。答案:A5. Why did Rodriguez keep on riding that long?A. Because he had great fun doing that.B. Because the coaster could cure his illness.C. Because he wanted to break the world record.D. Because he was supp

15、orted by the US government.解析:细节理解题。根据倒数第二段“He went on after that and succeeded in breaking the record.”可知答案。故选C。答案:C6. What can be learned about Rodriguez during his roller coaster ride?A. He kept enjoying good health.B. He broke his world record 15 times.C. He kept on working as a university teach

16、er.D. He kept in touch with the world around him.解析:推理判断题。根据第三段中的“I read the newspapers . I have a walkman, I have my cell phone, so I try to talk to people and message people during the day,”可推知,他一直与周围的世界保持联系。故选D。答案:D7. Which word can be used to describe Rodriguez?A. Clever.B. Determined.C. Cautiou

17、s. D. Kind.解析:推理判断题。Rodriguez在受伤、生病的情况下也继续坚持,直至成功,由此可推知他是一个意志坚定的人。故选B。答案:BCAfter years of heated debate, gray wolves were reintroduced to Yellowstone National Park. Fourteen wolves were caught in Canada and transported to the park. By last year, the Yellowstone wolf population had grown to more than

18、 170 wolves.Gray wolves once were seen here and there in the Yellowstone area and much of the continental United States, but they were gradually displaced by human development. By the 1920s, wolves had practically disappeared from the Yellowstone area. They went farther north into the deep forests o

19、f Canada, where there were fewer humans around.The disappearance of the wolves had many unexpected results. Deer and elk populationsmajor food sources for the wolfgrew rapidly. These animals ate large amounts of vegetation(植被), which reduced plant diversity(多样性) in the park. In the absence of wolves

20、, coyote populations also grew quickly. The coyotes killed a large percentage of the parks red foxes, and completely drove away the parks beavers.As early as 1966, biologists asked the government to consider reintroducing wolves to Yellowstone Park. They hoped that wolves would be able to control th

21、e elk and coyote problems. Many farmers were against the plan because they feared that wolves would kill their farm animals or pets.The government spent nearly 30 years coming up with a plan to reintroduce the wolves. The US Fish and Wildlife Service carefully tracks and manages the wolf packs in Ye

22、llowstone. Today, the debate continues over how well the gray wolf is fitting in at Yellowstone. Elk, deer, and coyote populations are down, while beavers and red foxes have made a comeback. The Yellowstone wolf project has been a valuable experiment to help biologists decide whether to reintroduce

23、wolves to other parts of the country as well.8. What is the text mainly about?A. Wildlife research in the United States.B. Plant diversity in the Yellowstone area.C. The fight between farmers and gray wolves.D. The reintroduction of wolves to Yellowstone Park.解析:主旨大意题。文章开门见山提出黄石公园重新引进灰狼的举措,然后在下文中详细介

24、绍其原因以及带来的转机,由此可知本文的中心话题是黄石公园对灰狼的重新引进。故选D。答案:D9. What does the underlined word “displaced” in paragraph 2 mean?A. Tested. B. Separated.C. Forced out.D. Killed.解析:词义猜测题。根据该段最后两句可知,因为人类的发展,灰狼的领地被侵占,灰狼逐渐向北迁徙,由此推断出灰狼是被人类挤走的。故选C。答案:C10. What did the disappearance of gray wolves bring about?A. Damage to lo

25、cal ecology.B. Preservation of vegetation.C. A reduction in the parks income.D. An increase in the variety of animals.解析:推理判断题。根据第三段可知,灰狼的减少造成了鹿群的增多,从而植被遭到了破坏,丛林狼快速增多,而红狐和海狸不断减少,由此推知灰狼的消失造成了当地生态平衡的破坏。故选A。答案:A11. What is the authors attitude towards the Yellowstone wolf project?A. Doubtful. B. Positi

26、ve.C. Unclear. D. Uncaring.解析:观点态度题。根据文章最后一句“The Yellowstone wolf project has been a valuable experiment to help biologists decide .”可知,作者认为引进灰狼的项目是很有价值的试验,是值得推广的,作者对此项目态度积极。故选B。答案:BDScientists in Western Australia claim to have made a new discoverythey have found gold in the leaves and branches of

27、trees. The researchers believe that the trees suck up the gold from deep underground, over 30 metres down. The discovery has been described as the first of its kind in the world. Australian gold exploration companies are pleased because it will make finding gold cheaper. Rather than drilling(钻孔) dee

28、p holes to find gold, they have more ways to examine tree leaves and branches. There is only a small amount of gold in the leaves. It would take 500 trees to make one gold ring. The gold is found using a special X-ray machine. A pure X-ray and a powerful microscope scan the leaves and branches.The c

29、laim that this is the first time that gold particles(微粒) have been found in living material might not be true, though. Ancient Chinese wisdom understood the connection between plants and the precious stones and minerals underneath them. They used plant life to find minerals and that was thousands of

30、 years ago. In the Zhou Dynasty, it was written in a book that a certain plant grew only near deposits(沉淀) of gold. Over the next 2,000 years, Chinese people wrote about different plants and how they grew, showed where minerals and precious stones such as jade, copper, lead, silver and gold were.Eve

31、n more importantly, in the 1000s, Su Song described how copper, gold, silver, lead and tin were observed and taken from certain plants. These were amazing scientific discoveries. Meanwhile, this knowledge was unknown in the rest of the world until about the year 1600. That was when a British man rea

32、lised that oak trees grew larger and greener where there was alum(明矾) in the ground. Maybe ancient Chinese has more knowledge to teach modern scientists.12. What can be inferred from paragraph 1?A. A large amount of gold exists in leaves.B. Drilling holes is the only way to find gold.C. The trees ca

33、n absorb gold from deep underground.D. Scientists have found gold 30 metres below underground.解析:推理判断题。根据第一段中的“. the trees suck up the gold from deep underground, over 30 metres down.”可知,树木能从地下深处吸收金元素。故选C。答案:C13. How do scientists find gold in the leaves?A. By drilling deep holes.B. By using a speci

34、al X-ray machine.C. By referring to ancient books.D. By observing the leaves carefully.解析:细节理解题。根据第一段中的“The gold is found using a special X-ray machine.”可知答案。故选B。答案:B14. Who first discovered there was connection between plants and minerals?A. Su Song.B. A British man.C. Australian scientists.D. Anci

35、ent Chinese people.解析:细节理解题。根据第二段中的“Ancient Chinese wisdom understood the connection between plants and the precious stones and minerals underneath them . that was thousands of years ago.” 可知,中国古代人在几千年前就发现植物和矿物质之间有联系,D选项在四个选项中时间最早。故选D。答案:D15. What is the purpose of the last paragraph?A. To introduce

36、 great scientists in ancient times.B. To show how ancient people got gold from plants.C. To provide more evidence to support the authors opinion.D. To prove ancient Chinese are cleverer than modern scientists.解析:推理判断题。作者在前两段已经确立了自己的观点:是中国古代人首先在生命物质中发现金子微粒。在最后一段作者再举一例,古代人苏松发现植物中含有金属微粒,比英国人的发现更早。因此该段的

37、目的是提供更多的证据来支持作者的观点。故选C。答案:C第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据下面短文内容,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Today, there are thousands of national parks all over the world.16 In that year, the United States government gave a large piece of land to the state of California. The government asked the state to creat

38、e a special park to protect the mountains and forest in the area. The trees in this area are called sequoias(红杉). 17 They are the tallest living things in the world and are not found anywhere else on the earth.18 Today Europe has over 350 national parks. The first one in France, Vanoise National Par

39、k, was created in 1963. The idea of creating a national park was first discussed in the 1940s, but people couldnt agree on what size to make the park. 19 Ecologists worked with the government to finally agree on a plan that protected the animals, while still allowing some tourism.The first national

40、park in Germany opened in 1970. Like the first California park, the Bavarian Forest National Park was created to protect mountains and trees. It is the largest area of protected forest in Europe. The park has shelters where visitors can spend a night close to nature. In some places high up in the mo

41、untains, there are steps cut into the rock.20A. The biggest ones are over 100 metres high.B. This makes it easier for tourists to reach the top.C. The worlds first national park was started in 1864. D. The forest in Sequoia National Park is alive with mystery.E. People feel lucky to get so close to

42、these beautiful national parks.F. Conservationists in other countries soon followed the example of California. G. They also had different ideas on whether to put human or animal needs first. 答案:16. C17. A18. F19. G20. B第二部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。

43、One of my favourite family photographs was taken last year at Disneyland. We were at the 21 of a ride called “Splash Mountain” and the picture was taken just as we were starting to 22 down. Disneyland cleverly designed an automatic camera, 23 at the most frightening part of the ride to take photos o

44、f the riders. These 24pictures are then displayed at the exit of Splash Mountain and are available to 25. They are not expensive.I love this photograph because its so real. Usually, when you are going to take pictures, you tidy your hair and 26 a pretty smile, wanting to look best. This picture is n

45、atural, showing a perfect mixture of27 and terror on our faces. My husbands mouth is open in a scream as he hangs on to me. My son is 28 his baseball cap backwards so it wont fly off.Every time I look at that photograph, I feel 29. Through this picture, I sense that life should be an adventure and t

46、hat we should have courage and enjoy new 30 all the time. However, most of the time we draw back 31 fear. Fear is a kind of sick feeling that can 32 us from experiencing interesting things in life. In fact, just as Franklin D. Roosevelt 33 it, the only thing we have to fear is fear itself.So, next t

47、ime youre at the top of a roller coaster with a huge, alarming drop, dont retreat(撤退). That is the time to 34. Thats the time to put a big smile on your face, hug those you 35 and move forwards towards the new adventures ahead.21. A. endB. topC. bottomD. back解析:“我们”在“激流勇进”的最高处,照片是在“我们”正要开始冲下去的时候拍的。根

48、据后面照片上刺激的表情可知,这里是处在顶端。end末端;top顶端;bottom 底部;back 后面。答案:B22. A. turnB. cutC. breakD. rush解析:由乘坐“激流勇进”的常识可知,此处为从最高处快速往下冲。turn down调小;拒绝;cut down 削减;break down分解;出故障;rush down冲向下面。答案:D23. A. placedB. organisedC. displayedD. established解析:迪士尼公司很巧妙地设计了一台自动照相机,放置在车道最令人惊恐的位置。place放置; organise组织;display展示;e

49、stablish建立。答案:A24. A. uglyB. surprisingC. rewardingD. funny解析:根据第二段中的“showing a perfect mixture of 27 and terror on our faces”和作者对于照片的描述可知这些照片是搞笑的、滑稽的。ugly丑陋的;surprising令人惊讶的;rewarding值得做的;有益的;funny搞笑的;滑稽的。答案:D25. A. seeB. enjoyC. buyD. charge解析:根据下一句“They are not expensive.”可知这些照片是供人们购买的。see看见;enjo

50、y喜欢;buy买;charge收费。答案:C26. A. set downB. make upC. take outD. put on解析:put on (=wear) a smile面带微笑。根据最后一段“Thats the time to put a big smile on your face”提示也可得出答案。set down记下;放下;make up构成;化妆;弥补;take out取出;put on穿上;带上;面带(表情)。答案:D27. A. doubtB. worryC. joyD. pride解析:此处指在“我们”的脸上快乐与恐惧完美地结合。由空格后面的“terror”可知,

51、此处用joy。doubt怀疑;worry担忧;joy快乐;pride自豪;骄傲。答案:C28. A. showingB. dressingC. wearingD. swinging解析:儿子把棒球帽向后戴,不让它飞走。show显示;dress给穿衣;wear穿着;佩戴;swing使摆动。答案:C29. A. curiousB. excitedC. nervousD. upset解析:作者如此喜欢那张照片,所以每当她看到那张照片时都是兴奋的。curious好奇的;excited兴奋的;nervous紧张的;upset不安的。答案:B30. A. decisionsB. experiencesC.

52、 impressionsD. thoughts解析:“我们”应该有勇气并享受新经历。decision决定;experience经验;经历;impression印象;thought想法。答案:B31. A. because ofB. instead ofC. in place ofD. in honour of解析:但是大多数时候“我们”因为恐惧而退缩。由行文逻辑可知,此处表示因果关系。because of由于;instead of代替;而不是;in place of 代替;in honour of为纪念。答案:A32. A. protectB. defendC. preventD. guard

53、解析:害怕是一种病态的情感,它阻止“我们”体验生活中有趣的事情。prevent sb from doing sth阻止某人做某事。protect/defend/guard sb from doing保护某人以免受伤害或损失。答案:C33. A. wroteB. putC. foundD. pointed解析:just as sb put it为固定搭配,意为“正像某人所指出的”。答案:B34. A. expectB. prepareC. advanceD. wander解析:不要退缩,那是前进的时刻。此处用advance与retreat对比。expect期待;预料;prepare准备;adva

54、nce前进;wander漫游;闲逛。答案:C35. A. admireB. noticeC. supportD. love解析:根据前文描述的照片中作者的家人互相抓紧的情景可推知,此处拥抱的应该是自己所爱的人。admire羡慕;欣赏;notice注意;support支持;love爱。答案:D第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。An amusement park or theme park is a group of entertaining 36. (attract), rides, and other 37. (ev

55、ent) in a location for the enjoyment of various people. For many, theres only one good reason to go to an amusement park: the roller coaster. Others, however, are afraid of riding coasters. They even dare not get one step 38. (close) to a coaster. Roller coasters often appeal 39. kids whose lives ar

56、e boring, stressful or controlled. An expert says, “The summers 40. kids could be kids and float down a river in an inner tube(内胎) are over. Roller coasters are a way of 41. (break) out of routines(常规) in which too much is expected of you by others in everyday life. You can let go and scream and sho

57、ut or do whatever you want.” Attendance at amusement parks shows many adults feel 42. same way. Compared with skateboarding, extreme mountain biking, and other adventure sports, 43._(ride) roller coasters is safe. Parents 44.(usual) dont mind when kids go on coasters. Roller coasters also bring peop

58、le together. Riders share the thrill and adventure of surviving what 45. (feel) like an extreme experience.答案: 36. attractions37. events38. closer39. to40. when41. breaking42. the43. riding44. usually 45. feels第三部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,你的英国朋友Alex对中国的湿地公园很感兴趣。请你给他写一封邮件,介绍你最喜欢的湿地公园,内容包括:(1)位置和

59、特色;(2)环境;(3)功能和作用。注意:(1)词数80左右;(2)可适当增加细节,以使行文连贯。_答案:Dear Alex,How is everything going? Im glad that you are interested in Chinas wetland parks. Now Im writing to tell you something about Xixi National Wetland Park.Xixi National Wetland Park, located in western Hangzhou, Zhejiang Province, is the fi

60、rst national wetland park in China. The watery world has a beautiful natural environment. It provides nice habitats for a great many birds and fishes, making it the “green lungs of Hangzhou”. If you visit the park someday, I am willing to be your guide.Best wishes.Yours,Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和

61、所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Desiree, a 4-year-old girl, was sobbing quietly over a photo of her father, Ken, who had died nine months earlier. She was hugging the photo with her fingers running around his face. “Daddy,” she said softly, “why wont you come back?”Instead of gradually adjusting to her fath

62、ers death, Desiree refused to accept it. “Daddy will be home soon,” shed tell her mother. “Hes at work.” When she played with her toy telephone, she pretended she was chatting with her father. “I miss you, Daddy,” shed say. “When will you come back?” Desirees situation made her mother worried.Days l

63、ater, it was Kens birthday. “How will I send him a card?” Desiree asked her mother. “How about if we tie a letter to a balloon,” her mother said, “and send it up to the sky?” Desirees eyes immediately lit up.Her mother took her to a store and Desiree picked out a balloon with Happy Birthday above a

64、drawing of The Little Mermaid(美人鱼). Desiree and her father had often watched it. The childs eyes shone as they were on the way to Kens grave. Then Desiree read a letter to her dad. “Happy birthday, Daddy. I love you and miss you,” she said quickly. “I hope you will get this and can write to me on my

65、 birthday in January.”Her mother wrote the message and their address on a small piece of paper, which was then wrapped in plastic and tied to the end of the string on the balloon. Finally, Desiree released the balloon. For almost an hour, they watched the shining spot of silver grow smaller and smal

66、ler till it disappeared. “Now Dads going to write back to me,” Desiree declared confidently.Every day since theyd released the balloon, Desiree had asked her mother, “Do you think Daddy has received my balloon yet?” Several weeks passed, and she stopped asking.注意:(1)所续写短文的词数应为150左右;(2)续写部分分为两段,每段的开头

67、语已为你写好。Paragraph 1:One day, 3,000 miles away, Wade was on a duck hunt when suddenly something in the bush caught his eye. _Paragraph 2:Desirees fifth birthday came and later in the afternoon, a package arrived. _答案:Paragraph 1:One day, 3,000 miles away, Wade was on a duck hunt when suddenly somethin

68、g in the bush caught his eye. Curiously, he approached to find a balloon, with a piece of paper at the end of the string, wrapped in plastic. Taking it home, Wade read the touching lines to his wife Donna. She was deeply moved. With tears in her eyes, Donna decided to help Desiree. The couple went t

69、o buy a birthday card and a book The Little Mermaid, and then she began to write a letter to Desiree.Paragraph 2:Desirees fifth birthday came and later in the after-noon, a package arrived. Looking at the unfamiliar return address, Desirees mother was confused. Suddenly an idea struck her: the ballo

70、on! She opened the parcel and found a card with “For My Dear Daughter”. Her heart raced. She rushed to Desirees room and showed her the letter. “Its from Daddy!” Desiree jumped with joy, asking her mother to read it for her. “Happy birthday, my little girl,” her mother began. Tears began to run down Desirees cheeks.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1