收藏 分享(赏)

(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt

上传人:a**** 文档编号:352238 上传时间:2025-11-28 格式:PPT 页数:31 大小:2.24MB
下载 相关 举报
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第1页
第1页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第2页
第2页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第3页
第3页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第4页
第4页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第5页
第5页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第6页
第6页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第7页
第7页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第8页
第8页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第9页
第9页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第10页
第10页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第11页
第11页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第12页
第12页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第13页
第13页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第14页
第14页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第15页
第15页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第16页
第16页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第17页
第17页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第18页
第18页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第19页
第19页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第20页
第20页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第21页
第21页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第22页
第22页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第23页
第23页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第24页
第24页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第25页
第25页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第26页
第26页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第27页
第27页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第28页
第28页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第29页
第29页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第30页
第30页 / 共31页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 8 My future life Unit 2 I know that you will be better at maths课件(新版)外研版.ppt_第31页
第31页 / 共31页
亲,该文档总共31页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 2 I know that you will be better at maths.安徽外研版九年级下Module 8My future life12341112131415基础巩固练5答案呈现disappointedbedsidelaughnoterosesADDCD提示:点击进入习题678910successwhomproudiskindness212223能力提升练答案呈现ACA17181920try/do their best tostay/keep in touch with基础巩固练1624 Bnot only;but alsodont;isThanks to能力提升练答

2、案呈现2526Four.Because new ideas make life better for everyone.272829The web pages that are good for us.Yes,we should.The best students are those who get high marks and follow the rules and the behavior standards.一、根据首字母及汉语提示完成单词。1.My teacher will be d(失望的)with me if I fail in the exam.2.I often put th

3、e book at my b (床头).3.Dont l(嘲笑)at those who are in trouble.isappointededsideaugh4.Seeing nobody at home,he decided to leave a n .(便条).5.【2020安徽合肥四十六中一模】The station is special because it has r (玫瑰)growing at each end of the platform.oteoses二、用所给词的适当形式填空。6.The road to _(successful)is never straight.s

4、uccess7.He asked me with _(who)I had discussed it.whom8.Our country is becoming stronger and stronger and Im _(pride)of her.proud9.(易错题)Not only you but also he _(be)good at singing.is10.Our teachers always treat us with _(kind).kindness三、单项选择。11.【2020安徽芜湖模考】There are many works of art in the museum

5、 _we will visit tomorrow.A.which B.whoC.where D.whatA【点拨】这是一个定语从句,关系代词which替代the museum作visit的宾语。12.Although many great people ever failed,they never _ and managed to succeed.A.set out B.stayed upC.kept on D.gave upD13.Which show do you prefer,Running Man or TheReader?The Reader,of course._ I _ my b

6、rother likes it.A.Both;and B.Neither;norC.Either;or D.Not only;but alsoD14.Your bicycle is so nice.Could you tell me _?Of course.At the shop near my home.A.where you buy itB.where do you buy itC.where you bought itD.where did you buy itC15.Would you mind my turning up the TV?The New Year concert has

7、 just begun._.Just go ahead.A.Please dont B.Better notC.Im afraid not D.Of course notD四、根据汉语意思完成句子。16.我们的老师不仅慈祥,而且严格。Our teacher is _ _ kind,_ _ strict.not only butalso17.他们竭尽全力认真学习,目的就是有一天能上一个好大学。They all _ _ _ _ study hard in order to go to a good college one day.try/do their best to18.现在人们可以通过微信与

8、他们的朋友保持联系。People can _ _ _ _ their friends by WeChat now.stay/keep in touch with19.我认为他明天不会来。I _ think that he _ coming tomorrow.dont is20.多亏了他的努力,我们获得了比预期更大的成功。_ _ his effort,it is more successful than we have expected.Thanks to五、阅读理解。【2021安徽】21.When did Mike start to learn computer programming?A.A

9、t age 5.B.At age 7.C.At age 10.D.At age 12.请同学们看点拨训练第52页原文。A【点拨】根据原文第二段中句子He began to study computer programming at age 5.可知答案。22.Why is Mike improving the skill of written communication?A.To learn another language.B.To make new inventions.C.To better express his ideas.D.To teach himself online.C【点拨

10、】根据原文第二段中句子Also,he is improving(提高)another skill:written communication.“My idea is no use to anyone if I cant express it,”he explained.可知答案。23.What can we learn about Mikes parents?A.They are proud of their son Mike.B.They help Mike with all subjects.C.They care more about Mikes grades.D.They work i

11、n the same company.A【点拨】根据原文倒数第二段中句子“Mike does well in all subjects,”his mother said.、His father was satisfied with Mikes non-academic(非学业的)achievements.可知答案。24.What is Mikes bigger dream?A.To be a health care worker.B.To make things easier for people.C.To learn computer knowledge.D.To start two tec

12、hnology companies.B【点拨】根据原文最后一段中句子And he has a bigger dream for the future.“I really want to make things easier for people,especially the old,”Mike explained.可知答案。六、任务型阅读。25.How many new rules and standards are mentioned in the passage?(不超过5个词)_请同学们看点拨训练第53页原文。Four.【点拨】阅读原文可知2、3、4、5段每段各提到了一条规则。26.Wh

13、y should we welcome the new ideas?(不超过10个词)_Because new ideas make life better for everyone.【点拨】根据原文第四段中句子You should welcome them,because new ideas make life better for everyone.可知答案。27.What kind of web pages should we visit?(不超过10个词)_The web pages that are good for us.【点拨】根据原文最后一段中句子Some websites o

14、n the Internet arent for kids,so be sure to visit the web pages that are good for you.可知答案。28.Should we learn to work together with others?(不超过5个词)_Yes,we should.【点拨】根据原文第三段中句子Learn to work together with others.It would be more fun when more people work together.可知答案是肯定的。29.Who can be the best students according to the new standards?(不超过20个词)_The best students are those who get high marks and follow the rules and the behavior standards.【点拨】根据原文第一段中句子The best students are those who not only get high marks,but also follow the rules and the behavior standards for middle school students.可知答案。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1